Pregled infrastrukture poslužitelja ibVPN & rsquo;

Nadležnost Rumunjska
Cijena 4.95
Poslužitelji 100+
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.ibvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Prije nego što počnemo s pregledom značajki ibVPN-a, želimo da najbolji VPN čitatelji shvate da se ova recenzija temelji na osobnom iskustvu i stoga predstavlja nepristrano prihvaćanje ibVPN-a. Kao i bilo koji drugi ekspert za VPN, morali smo se pobrinuti da usluge ibVPN-a budu u potpunosti testirane prije nego što povučemo ovu recenziju.

Najvažniji aspekt svake najbrže VPN usluge jest koliko je čvrsta njezina poslužiteljska infrastruktura. ibVPN je postigao značajan napredak u tom pogledu narastajući s nešto više od 100 poslužitelja prije dvije godine na nevjerojatnih 180+ poslužitelja u 57 zemalja od danas.

Kad smo testirali ove servere za njihovu izvedbu, otkrili smo da je većina njih osigurala velike brzine, rijetkost u VPN domeni gdje je prebacivanje uobičajeno, nema uskih grla u prometu čak i na popularnim lokacijama poslužitelja i podršku za deblokiranje popularnih web lokacija za streaming kao što su Netflix i Hulu.

Rijetko očekujemo da će pružatelji usluga zaobići moćnu zabranu VPN-a na web lokacijama poput Netflix US-a i omogućiti svojim korisnicima da dobiju punu vrijednost iz svoje pretplate pristupom mnogo većoj biblioteci sadržaja, ali ibVPN nas je iznenadio ne samo svojim pouzdanim mogućnostima deblokiranja, već velikim brzinama omogućio je HD streaming i ubacio ga u najbolju VPN uslugu za Netflix.

Davatelj također nudi SmartDNS uslugu putem koje možete postaviti uslugu poput VPN-a na svojim uređajima za streaming medija poput Roku i Apple TV za deblokiranje web lokacija za streaming i igre sa ograničenim geografskim ograničenjima. Proxy poslužiteljima možete pristupiti i ako se želite povezati s nekom lokacijom putem proxy usluge. ibVPN je postigao velik i znatno iznad naših očekivanja u ovom kvadrantu kvalitete usluge.

ibVPN’Broj poslužitelja dobro je rasprostranjen širom svijeta koji pokriva većinu kontinentalnog dijela SAD-a, Europe, australsko-azijske regije, dalekog istoka Azije i iznenađujuće Bliskog istoka, gdje većina VPN-ova’Ne nudim ni jedan poslužitelj.

ibVPN poslužitelj

ibVPN’s Podržani protokoli

Protokoli osiguravaju najvažnije dijelove koji čine sigurnosni mehanizam bilo kojeg VPN-a. Čak i ako VPN nudi vojnu enkripciju, ograničeni izbor protokola može odvratiti korisnika od prijave s davateljem usluga zbog tih vrlo sigurnosnih i sigurnosnih ranjivosti.

ibVPN djeluje prilično dobro i u ovoj domeni pružajući podršku ne samo konvencionalnim protokolima poput OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP i IPSec, već i za SoftEther kako bi korisniku omogućio veći stupanj izbora pri odabiru razine sigurnosti. treba ga i uravnotežiti s performansama koje zahtijeva izvan VPN-a.

Međutim, preporučujemo da uvijek koristite OpenVPN’je najsigurniji i pouzdan protokol vani s izvrsnom evidencijom zaštite privatnosti, a dostupan je i na ibVPN ako se odlučite prijaviti na uslugu.

Šifriranje i kompatibilnost uređaja

Prije nego što prijeđemo na sljedeću točku, želimo vam postaviti pitanje. Ako ikad kupite VPN uslugu, koji bi bili vaši osnovni i sporedni motivi? Imajući na umu sve veće sigurnosne probleme na mreži, pretpostavljamo da bi se mnogi korisnici odlučili za VPN usluge za maksimalnu zaštitu dok surfaju internetom..

Kad je u pitanju šifriranje, ibVPN je podjednako dobar kao i svaki drugi davatelj VPN usluga. Vaš internetski identitet čini bezopasnim i štiti ga uz podršku SSL i AES 256-bitne enkripcije. ibVPN koristi jedan od najsigurnijih algoritama, Blowfish, kako bi vaš ID interneta bio čist i zaštićen.

Da bi bili pošteni prema ibVPN-u, kompatibilnost njihovih uređaja prilično je pristojna, ali ipak postoje neke mogućnosti poboljšanja. Možete ga postaviti na Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Igraće konzole (PlayStation i Xbox) i usmjerivače (DD-WRT i Sabai). Bilo bi sjajno da su spomenuti i BlackBerry i Kindle, ali baš kao što smo rekli, ibVPN se i dalje može poboljšati opcijama kompatibilnosti uređaja.

Kompatibilnost ibVPN

ibVPN’s Planovi cijena i VPN paketi

VPN-ovi sada postaju sve cjenovno osjetljivija roba jer sve više i više korisnika počinje pokazivati ​​interes za domenu, ali uz znatno drugačije zahtjeve i potrebe. Stoga strategija plana cijena mora osigurati dovoljno pokrivenosti za sve takve vrste potreba korisnika izgradnjom planova koji nude visoku vrijednost za određene korisnike po povoljnim cijenama..

ibVPN se bavio upravo ovom strategijom, formulirajući svoje planove cijena prema popularnim potrebama korisnika.

pregled cijene ibvpn

pustiti’s raspravljati o ibVPN’Ovdje ćete malo detaljnije pogledati planove cijena:

Paket: Ultimate VPN

Cijena: 58,06 USD jednom naplaćeno (2,42 USD mjesečno)

Ovo je možda najopsežniji plan na popisu i može udovoljiti svim vrstama korisničkih potreba. Od deblokiranja stranica za streaming do zaštite anonimnosti na mreži i od podrške Torrentinga sigurnosnim značajkama poput Tor Over VPN i Double VPN, ovaj plan nudi sve što ibVPN nudi svojim kupcima..

Uz to, imate pristup punim 180+ lokacijama poslužitelja, 5 istodobnih lokacija, Socks5 Proxies, Neograničena propusnost zajedno s visoko kompatibilnim aplikacijama VPN klijenta na ovom planu. I usprkos svim tim neodoljivim značajkama, ibVPN’cijena je znatno ispod onoga što ćete platiti kod drugih davatelja usluga za sličan plan.

Ovaj plan je definitivno najbolji na popisu!

Paket: Standardni VPN

Cijena: 18,48 USD / godišnje naplaćeno jednom (1,54 USD mjesečno) ili 2,47 USD na mjesečnom ciklusu naplate

Opet, vrlo prihvatljiv plan na koji se mnogi zagovornici privatnosti lako mogu priuštiti. Ovaj standardni VPN plan ima 140+ zemalja, jedno ograničenje veze, višestruku podršku protokola i namjenske klijentske aplikacije, ali ne postoji podrška za Torrenting niti postoje proxy poslužitelji. Plan može biti dobra opcija za one koji traže osnovnu VPN pretplatu kako bi zaštitili svoju anonimnost na mreži, ali ako ste u streaming ili Torrenting puno, onda bismo vam preporučili da krenete u Ultimate plan..

Paket: Torrent VPN

Cijena: 36,95 USD / godišnje naplaćeno je jednom (3,08 USD mjesečno) ili 4,95 USD mjesečno naplate

Navijači bujice ne’ne dobiti puno posvećenu podršku u VPN domeni i to je veliko razočaranje jer oni čine neke od najvažnijih interesnih skupina u VPN sektoru. Međutim, ibVPN nudi namjenski plan, posebno za Torrentere kao odvažnu pauzu od uobičajenih industrijskih praksi.

A kako je ovaj plan samo u svrhu Torrenting, imate pristup samo onome 21 poslužitelj posvećen Torrenting ili P2P aktivnostima ibVPN, zajedno s jednom simultanom vezom i namjenskim aplikacijama za veće mogućnosti kompatibilnosti. Raspon cijena nije ni tako visok i ako krenete prema godišnjim planovima, on postaje sve pristupačniji i dostiže malo iznad 3 USD mjesečno.

Paket: IBDNS / SmartDNS:

Cijena: 36,95 USD / godišnje naplaćeno je jednom (3,08 USD mjesečno) ili 4,95 USD mjesečno naplate

Mediastreameri su danas sve bijesniji dok ljudi traže više načina na koji mogu diverzificirati načine na koje mogu gledati svoje omiljene web stranice za streaming. Takvi uređaji poput Apple TV-a mogu neizmjerno utjecati na čitavo iskustvo čineći ih savršenim kandidatima za takve zabavno orijentirane aktivnosti.

ibVPN sada nudi namjenski plan samo za takve uređaje po istoj cijeni kao i njihov Torrenting plan u izvrsnom showu za osnaživanje korisnika s povećanim mogućnostima da kupuju onoliko koliko je potrebno u ovom trenutku. Ovu uslugu SmartDNS možete koristiti za deblokiranje više od 300 kanala s ograničenom geološkom oznakom širom svijeta.

Kako postaviti ibVPN na Windows:

Jedna od najboljih stvari koja karakterizira ibVPN je njegov nevjerojatan detalj u razvoju aplikacija za klijente kako bi se osigurala urođena kompatibilnost njihove usluge na gotovo svim popularnim i mnogim nišnim uređajima.

No kako je Windows klijent vjerojatno najviše korišten među klijentima koji su dostupni, on treba biti izvrsno dizajniran u svojim UI / UX formatima kako bi se osiguralo ugodno korištenje korisnika tijekom interakcije s softverom, zajedno s pružanjem još više značajki za olakšavanje korisnika.

ibVPN’s Windows klijent je više puta pregrađivan u najbolju i sadašnju reputaciju, među najboljim VPN klijentima za Windows koji uključuje Surfshark Windows klijent, ExpressVPN Windows App. To je zato što je ne samo jednostavan za korištenje, već sada sadrži i impresivne opcije poput Double VPN-a, Tor preko VPN-a, pa čak i Kill Switch. Klijent vas može voditi i da znate o čemu se točno radi “najbrži poslužitelj” dostupan je u trenutku nakon obračuna čimbenika kao što su trenutna lokacija, učitavanje poslužitelja itd.

Ako i vi želite preuzeti i postaviti Windows klijent, onda evo’s koliko je jednostavan postupak:

  • Kupite ibVPN pretplatu slažući se bilo kojim gore spomenutim planovima cijena
  • Dobivanje korisničkih vjerodajnica koje će aktivirati vašeg klijenta u e-pošti
  • Preuzmite Windows klijent i pustite ga da se postavi na vaš sustav
  • Odlučite se za “Najbrži poslužitelj” Opciju ili odaberite svoj željeni poslužitelj i kliknite Poveži
  • Uživajte u strujanju ili zaštiti svoje anonimnosti na mreži bez ikakvih problema putem ibVPN-a’zvjezdana VPN usluga

Korisnička podrška

ibVPN obavlja nevjerojatan posao kada je u pitanju korisnička podrška. To je jabuka našeg oka kada je u pitanju obilježavanje VPN usluge. ibVPN pruža informacije, educira korisnike i pomaže im u tehničkim problemima u njihovim VPN klijentima.

Možete se obratiti ibVPN-om putem ulaznica za podršku, e-pošte, razgovora uživo, udaljene pomoći i dobiti kratke savjete i naučiti nešto ili dvije jednostavnim čitanjem FAQ-a, baze znanja i raspravama na forumima. Takva izvrsna korisnička podrška vrlo je rijetka i radost je za korištenje!

Opcije besplatnog probnog razdoblja i plaćanja ibVPN

Na BestVPN.co ocjenjujemo one pružatelje VPN-a u recenzijama mnogo strože koji svojim korisnicima pokušavaju pružiti nultu besplatnu probu sa svim dostupnim značajkama. To je zato što vjerujemo da nudeći besplatnu probnu verziju označava koliko je pouzdan sam davatelj usluge u usluzi koju pruža i je li spreman da je stavi na krajnji test korisnika ili ne.

ibVPN’Ponuda 24-satnog besplatnog probnog razdoblja jedan je od najvažnijih načina na koji smo pregledali ovu uslugu jer je s korisničkog stajališta bila nevjerojatno korisna pri donošenju odluke o produljenju i kupovini pretplate na uslugu ili ne.

Osim toga, ako i dalje imate problema s uslugom, uvijek postoji 15-dnevno jamstvo povrata novca koji vas može uvjeriti da će vaš novac ostati siguran kod ovog vjerodostojnog pružatelja usluga.

Što se tiče opcija plaćanja, ibVPN nudi nevjerojatnih 50+ opcija plaćanja, uključujući Debit / kreditnu karticu, Ali Pay, Yandex, bankovni bankovni prijenos. Međutim, prisutnost bitcoina kao opcije plaćanja ono je što najviše cijenimo jer omogućava korisniku da doživi veliku autonomiju čuvanja svoje privatnosti zaštićene i anonimne, čak i prilikom plaćanja za pretplatu na uslugu.

Zaključak

S jedne strane, bilo je to predivno iskustvo upotrebe ibVPN-a i detaljnog pregleda njegovih značajki, s druge strane pronašli smo neka područja na kojima mislimo da ibVPN može raditi i postati jedan od najboljih, ako ne i najbolji, pružatelji VPN usluga.

Poslužitelji na različitim kontinentima povećavaju njegovu vrijednost, a solidan algoritam Blowfish osigurava da je ibVPN tu da ostane u VPN industriji. Mnogi od vas to možda ne znaju, ali to je najbrže rastuća VPN usluga i broji više od 500.000 ljudi koji koriste ibVPN’s uslugama.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me