PandaPow VPN pregled 2020

Nadležnost Hong Kong
Cijena $ 7,00 / mjesečno na jednogodišnjem planu
Poslužitelji 120+ VPN u 16 zemalja
drva Pohranjuje veze zapisa
Šifriranje AES-256-bitni
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://pandapow.io/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Sa sjedištem u Hong Kongu, PandaPow VPN moćan je servis iako nije toliko velik kao neki od više etabliranih suvremenika na tržištu. Nudi neograničenu propusnost, pristup 14 poslužitelja i vlasnički SSL protokol.


Čak imate 7-dnevnu garanciju povrata novca, kompatibilne aplikacije i poseban Wifi VPN usmjerivač. Nažalost, pružatelj ne uspijeva deblokirati popularne streaming platforme poput Netflixa i ne radi u Kini (zaustavio ih je “Veliki vatrozid”).

Kao takva, visoka cijena od 84 dolara na godišnjem planu nije opravdana. Međutim, ako želite dobiti bolju vrijednost, savjetujem vam da se za Forbesu odobri, PureVPN. Djeluje u Kini i deblokira sve VoD-ove uz nevjerovatnih 1,65 USD mjesečno. na petogodišnjem planu!

Pregled cijene Pandapow VPN

Cijene su često jedna od najvažnijih stvari koje treba razmotriti kod bilo kojeg davatelja usluga. Najsavršenija vrsta cjenovnih planova u VPN industriji su oni koji nude sve značajke u svim planovima, s jedinom razlikom u trajanju na koji pretplata traje. I to’točno ono što imamo u PandaPowu.

Pružatelj usluga ima vrlo složene planove cijena koji se kreću od mjesečne, tromjesečne i godišnje pretplate.

 • Mjesečna pretplata: 9,00 USD mjesečno naplaćuje se jednom
 • Tromjesečna pretplata: 24,00 USD naplaćeno jednom
 • Godišnja pretplata: 84,00 USD jednom naplaćeno

Cijena PandaPow VPN-a’godišnji plan, što je najbolja ponuda, prema našem je mišljenju malo visok.

Ako to usporedite s Ivacy VPN’s godišnja cijena pretplate od 40 USD, PandaPow VPN’posao izgleda skupo s obzirom da to ne čini’ne nuditi istu količinu poslužitelja ili se čak podudaraju s davateljem usluga za značajku.

Ako se s obzirom na značajke u ponudi spusti unutar prihvatljivijeg raspona od 35 do 45 USD, onda bi definitivno postao privlačniji novim korisnicima.

Cijene Pandapow-a

Posjetite pružatelja usluga

PandaPow VPN Free Trial

Jedna stvar u kojoj nalazimo najprivlačniji aspekt mnogih VPN pružatelja usluga ne nudi besplatnu probnu inačicu. Ponuda jednog, bez sumnje, zahtijeva veliku količinu ulaganja, ali količina integriteta i vjerodostojnosti koja se ugrađuje u vašu korisničku bazu zbog toga se više poklapa s ili čak premašuje utrošeni novac..

Nažalost, prema našem PandaPow VPN pregledu, davatelj usluge ne’ne nudim i besplatnu probnu verziju, u pravom smislu te riječi. Ona pruža samo 7-dnevno jamstvo povrata novca kao pokriće za korisnike u slučaju da to ne urade’ne sviđa mi se usluga i želim je obustaviti.

PandaPow VPN, preporučujemo vam da radite na dodavanju besplatne probne verzije kako bi vaš VPN bio pristupačniji širokom krugu potencijalnih korisnika.

Pandapow VPN Apps kompatibilnost pregled

Kao i svaki drugi dobavljač VPN-a, PandaPow VPN također nudi izvorne aplikacije za upotrebu na popularnim platformama kao što su Windows, Macs, Android i iOS. Aplikacija Windows bila je možda najbolja u ponudi, jer je bila puno bolje usmjerena na reagiranje na mogućnosti pristupa značajkama. Svi oni pokreću OpenVPN protokol prema zadanim postavkama, čak i na iOS-u, što je relativno rijedak scenarij kakav većina ponuđača smatra’ne pružajte OpenVPN na iOS-u.

Aplikacija za Android nije bila tako teška za navigaciju, ali suočili smo se s nekim problemima u vezi s neodređenim vezama. Bilo je vrlo malo kapi u službi tako da’je veliki plus.

Željeli bismo preporučiti PandaPow VPN-u da malo pomiče aplikacije i učini da one izgledaju malo modernije. Trenutno korisničko sučelje aplikacije Windows nalikuje softverskim sučeljima iz doba 90-ih.

ExpressVPN ima možda moderne aplikacije, a slijede ih usko PureVPN, NordVPN i IPVanish, tako da PandaPow VPN može potražiti inspiraciju ako želi obnoviti svoje aplikacije.

PandaPow VPN nudi i poseban usmjerivač s konfiguriranom VPN-om kako bi vam olakšao pokretanje uređaja poput Apple TV-a, igraćih konzola u sigurnom načinu rada.

Posjetite pružatelja usluga

Pandapow VPNServers pregled

Prema našem PandaPow VPN pregledu, davatelj usluga’S poslužitelji su dobro raspoređeni na najpopularnijim lokacijama VPN pristupa. S pretplatom PandaPow VPN bit će vam omogućen pristup 120 + poslužiteljima na 16 glavnih lokacija s opcijama u rasponu od SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Hong Konga i Singapura..

Pregled poslužitelja Pandapow

Međutim, najperspektivniji aspekt usluge je taj što su američki poslužitelji uspjeli deblokirati Netflix US, podvig kojem se čak i neki više etablirani pružatelji VPN-a ne mogu uskladiti. Hulu i Amazon Prime (SAD) su također dobro radili.

Ali PandaPow VPNstill mora dodati više poslužitelja ako ga bude’s kako bi se prilagodio rastućoj populaciji onih korisnika koji sada plutaju kupiti VPN kako bi pristupili geografski ograničenim mrežama za strujanje poput Netflix US-a. PandaPow VPN treba naporno raditi da bi se to omogućilo ako se gleda rezonanca njihove usluge u VPN zajednici.

Iako je trenutačno dodavanje poslužitelja za sada dovoljno dobro, dodavanje više poslužitelja za miješanje zasigurno će omogućiti PandaPow VPN u pružanju sjajnije usluge.

PandaPow VPN je Netflix US deblokirao dok je spojen na Poslužitelj u Los Angelesu.

PandaPow VPN pregled 2020

PandaPow VPN je Netflix UK deblokirao dok je spojen na Londonski poslužitelj.

PandaPow VPN pregled 2020

PandaPow VPN je Netflix Netherlands deblokirao dok je spojen na Amsterdam Server.

Amsterdam-poslužitelja

PandaPow VPN je Netflix Japan deblokirao dok je spojen na Tokioski poslužitelj.

Tokyo-poslužitelja

PandaPow je otključao Netflix Australia dok je povezan na Sydney Server.

Sydney-poslužitelja

Osim na lokacijama usmjerenim na Netflix, u budućnosti želimo vidjeti davatelj usluga dodaje još poslužitelja na drugim postojećim lokacijama kao i u novijim regijama poput Bliskog Istoka i Južne Amerike.

PandaPow VPN također nudi posebnu uslugu za kineske korisnike i ova je značajka uključena u sve servisne pakete.

Pregled poslužitelja Pandapow

PandaPow pregled podrške za VPN

Glavni ubojica zvučnika za nas prilikom pregleda PandaPow VPN-a bio je da se to ne čini’ne nudim značajku razgovora 24 sata dnevno, jer bi to otvorilo put boljoj olakšici. PandaPow VPN trenutno nudi sustav za prodaju ulaznica kao funkciju korisničke podrške, čineći rješavanje bilo kojeg upita ili problema teškim i dugotrajnim zadatkom.

PandaPow pregled podrške

PandaPow VPN stvarno bi trebao razmotriti dodavanje bržeg, okretnijeg modula za olakšavanje kupca poput značajke 24/7 live chat-a kako bi kupcima pružio više zaokruženo uslužno iskustvo.

Pregled Pandapow VPN protokola

Na svim svojim kompatibilnim klijentima aplikacija PandaPow VPN je implementirao vlastiti protokol temeljen na SSL-u. Ovaj protokol, tvrdi PandaPow VPN, radi na tome da mu omogući da ostane neblokiran u zemljama poput Kine i omogući mnogo sigurnije iskustvo za korisnike na drugim dijelovima svijeta..

Budući da se usluga još uvijek pokreće za kineske korisnike, uzimamo zahtjev po nominalnoj vrijednosti i smatramo ga vrlo prihvatljivim kao VPN protokol.

No unatoč tome što je rekao da prema našem PandaPow VPN pregledu, čini se da njegov vlasnički protokol nije ništa drugo do sam OpenVPN protokol, a vlasnički protokol utemeljen na SSL-u samo je još jedno ime s kojim ga je tvrtka krstila..

OpenVPN je najsigurniji VPN protokol i trenutno je to industrijski standard, pa bismo željeli predložiti PandaPow VPN da ispusti maštovito ime i samo spomenimo da koristi OpenVPN protokol kad god ga zatraži.

Što se tiče ostalih protokola poput PPTP, L2TP / IPSec i IPSec, PandaPow VPN ne podržavaju ih na kompatibilnim aplikacijama ako ih možete koristiti ako prebacite VPN na svoj uređaj bez uključivanja aplikacija.

Posjetite pružatelja usluga

Pandapow WiFi VPN usmjerivač pregled:

Najpopularniji način postavljanja VPN-a za koji se ne nudi kompatibilna aplikacija je prebacivanje stranice, ali većinu vremena ovo može biti vrlo dug i dugotrajan proces, tako da olakšajte svoje probleme, PandaPow VPN nudi vlastiti WifI VPN usmjerivač.

Pandapow pregled WiFi VPN rutera

Ovaj Wifi usmjerivač omogućuje vam da koristite bilo koji uređaj pod zaštitom VPN-a jer sav promet prolazi njegovom rutom, čineći ga automatski sigurnim.

Postavljanje rutera izuzetno je jednostavno i ovdje’pokazati’učinjeno:

 • Nakon što ste nabavili PandaPow Wifi usmjerivač, povežite ga s radnom internetskom vezom
 • Spojite bilo koji uređaj na PandaPow Wifi Router kao primarni izvor internetske veze
 • Promet vašeg uređaja sada automatski prolazi sigurno kroz PandaPow VPN, omogućen na Wifi Routeru

PandaPow WiFi ruter koštat će vas 99 dolara za godinu dana’vrijedi VPN pretplata i ruter uključen.

Posjetite pružatelja usluga

Preporučuje li se PandaPow VPN?

Možete to uzeti u obzir, ali ne mogu joj to dati da da. 

PandaPow VPN jedna je od najperspektivnijih novih VPN usluga na tržištu i unatoč tome što je još uvijek u početnoj fazi’pruža svojim korisnicima veliku uslugu u pogledu brzine i stabilnosti.

Pred njom je još dug put prije nego što može postati visok među najboljim dobavljačima u industriji, ali ono što joj nedostaje u vidu vrhunskih značajki, nadoknađuje snagu sigurnosnih performansi. Cijena od 84 dolara za godinu dana’Vrijednost pretplate je previsoka i to bi trebalo biti prvo ako dođe do ove usluge od nas.

Na BestVPN.co nastojimo iznijeti najbolje ocjene osiguravajući da naša analiza ostane nepristrana i olakšava krajnji cilj donošenja odluke o kupnji usluge bezgrešno..

Ako imate prijedloge za dijeljenje s nama ili želite kritizirati našu uslugu, slobodno komentirajte u nastavku. Rado ćemo odgovoriti na vaše upite i pokrenuti smislene razgovore koji dugoročno poboljšavaju našu uslugu..

Slični članki

 • Sakrij moj IP VPN pregled 2020

  Nadležnost Sjedinjene Države Cijena 2,91 dolara / mjesec poslužitelji 120 Dnevnike Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Ne...

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • VeePN pregled 2020

  Nadležnost Panama Cijena $ 1,67 / mo poslužitelji 2500 Dnevnici Bez šifriranja zapisa AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Ne...

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me