OVPN pregled 2020

Nadležnost švedski
Cijena 7,00 $ / mjesečno
Poslužitelji 56 poslužitelja u 7 zemalja
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.ovpn.com/en
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

OVPN tvrdi da je najbolji izbor za korisnike koji vode računa o privatnosti, počevši od visokih 7 USD mjesečno. na 12-mjesečnom planu. Nažalost, visoka cijena nije opravdana, budući da je do pružatelja usluga još dug put.


Nudi samo 81 poslužitelj u 13 zemalja, a to pridonosi lošim brzinama zbog učitavanja servera, što znači da ćete se morati baviti sporim strujanjem, pregledavanjem i bujicom (što može biti vrlo monotono).

Međutim, ono što stvarno provjerava OVPN s liste najbolje ocijenjenih VPN usluga je nedostatak mogućnosti deblokiranja streaming platformi poput Netflixa ili zaobilaženja “Veliki vatrozid” u Kini (nije dostupna zamračenje).

Kao bolju alternativu, predložio bih PureVPN koji je u paketu s značajkama koji počinje s 2,91 USD / mjesečno na dvogodišnjem planu. Suočava se s problemima u zaobilaženju geo-ograničenja na VoD-ovima poput Netflixa ili pružanju sigurnosti korisnicima u Kini. 

Pregled cijene OVPN:

Najbolje vrste planova cijena su oni koji su jednostavni i jednostavni koliko mogu biti. Mnogi se korisnici odmah isključe kad vide planove cijena na temelju broja ponuđenih značajki. Ali OVPN ne’ne idem tim putem. Nudi najjednostavnije planove cijena i u svim njima imate pristup svim dostupnim značajkama. Jedina razlika u planovima određivanja cijena je vrijeme u kojem pretplata ostaje na snazi.

Trenutno OVPN nudi tri plana cijena.

 • Pretplata za mjesec košta 10,99 USD
 • Tromjesečna pretplata (3 mjeseca) košta 24,99 USD jednom naplaćeno (8,33 USD mjesečno)
 • Godišnja pretplata jednom naplaćuje 84,00 USD (7,00 USD mjesečno)

Cijene nisu previsoke, niti su preniske. Možete dobiti VPN-ove s boljim ponudama na godišnjoj pretplati, tako da OVPN mora sniziti svoju cijenu na godišnjem paketu u rasponu od 60-70 dolara koji se naplaćuju jednom, kako bi bio privlačniji i pristupačniji.

Pregled cijene OVPN

Prema našem pregledu, tromjesečna pretplata možda je najprikladnija za one koji se žele kratkotrajno pretplatiti na VPN i trebaju pristupačnu ponudu.

A ako si ti koji ne’Ne želite kompromitirati kvalitetu za nižu cijenu, a čak i godišnji plan nudi dovoljno dobru ponudu koju trebate razmotriti.

Međutim, što se tiče opcija plaćanja, OVPN nudi prilično osnovnu uslugu.

Možete platiti putem kreditnih kartica, Paypal računa, gotovinom ili čak Bitcoinom.

Način plaćanja OVPN

Opcije su dobre, ali treba dodati još neke.

OVPN Besplatno probno suđenje

Trenutno, OVPN ne’ne nudim potpuno besplatno besplatno suđenje poput NordVPN-a’s 3-dnevnom besplatnom probnom verzijom koja nema priložene žice, ali nudi 10-dnevnu garanciju povrata novca.

Ovo nije ništa neobično. Ponuda pravila o povratu novca ustaljena je praksa u VPN industriji i ako bilo koji davatelj usluga nastavi i nudi besplatno probno razdoblje, to je dodatna korist.

Dakle, OVPN’s 10-dnevna politika povrata je dobra, ali preporučujemo joj da doda barem ograničenu besplatnu probnu verziju svoje usluge, kako bi korisnici mogli komunicirati s VPN-om i koristiti ga prije nego što zapravo krene u smjeru kupnje.

Pregled kompatibilnosti s OVPN Apps

Za razliku od drugih sličnih pružatelja usluga, OVPN nudi kompatibilne klijente za Windows i Mac OS X. Preuzeli smo Windows klijent i instalirali ga da vidimo koliko dobro funkcionira i bili smo vrlo impresionirani čistom, pojednostavio strukturu klijenta..

Pregled kompatibilnosti s OVPN Apps:

UX i korisničko sučelje aplikacije su besprijekorni i sve, od prebacivanja poslužitelja na sigurnost i mogućnosti klijenta, lako je nadohvat ruke.

Također možete postaviti OVPN na Android i iOS, ali to biste morali učiniti ručno preko OpenVPN-a. Evo vodiča o tome kako instalirati OVPN na Android i kako instalirati OVPN na iOS.

OVPN pregled servera

Infrastruktura poslužitelja jedna je od najvažnijih stvari za provjeru u VPN-u. OVPN nudi 56 poslužitelja u 7 zemalja i 2 894 anonimne IP adrese. Ovih 7 zemalja nalaze se u osnovi u Europi i Sjevernoj Americi, tako da mi vjerujemo da je njihovo pozicioniranje na poslužitelju malo iskrivljeno. Potrebno je dodati više poslužitelja drugdje u regijama poput Bliskog Istoka, Afrike i Azije kako bi se poboljšala učinkovitost VPN-a u područjima koja su bliža tim regijama..

OVPN pregled servera

Pregled podrške za OVPN

Iako je korisničkoj podršci trebalo malo vremena za odgovor i vrijeme zaostajanja nije bilo’t u potpunosti odgovara 24/7 live chat funkciji koju nudi, i dalje bismo smatrali da je u redu s obzirom na to da smo upite rješavali njihovim odgovorima..

Pregled podrške za OVPN

Funkcija podrške mora postati puno bolja ako OVPN želi zadržati svoje kupce. Odgovori koje daju mogu biti dobri, ali vrijeme koje im je potrebno da odgovore može povećati frustraciju i natjerati ljude da idu drugdje.

Pregled podrške za protokol OVPN

Ako tražite VPN koji podržava PPTP, tada OVPN nije za vas kao što se čini’ne pružati podršku za taj protokol navodeći razlog da ovaj protokol nije dovoljno dobar da bi postao obavezan za svog klijenta.

Ne postoji ni L2TP / IPSec podrška, jer će samo OpenVPN moći koristiti kao zadani protokol na OVPN. Zanimljivo je da je OVPN’Ime nalikuje nazivu OVPN datoteka koje se koriste za postavljanje VPN-a na OpenVPN.

Pregled OVPN Vilfo usmjerivača

U današnjoj VPN industriji prevladava novi i fenomenalni trend, a to je ponuditi usmjerivač VPN-a za one korisnike koji su malo više raspoloženi kada je u pitanju zaštita njihove privatnosti.

OVPN nudi i VPN usmjerivač po imenu Vilfo. Ovaj VPN usmjerivač možete kupiti za samo 429 USD na Vilfo.com, a dolazi s 19 konfiguriranih VPN-ova, uključujući imena poput NordVPN i VyprVPN. Možete koristiti bilo koji od ovih (ako imate valjanu pretplatu pružatelja VPN-a koji želite uključiti, na usmjerivaču) jednim klikom.

Pregled OVPN Vilifo usmjerivača

I drugi VPN-i mogu se lako postaviti na ovom usmjerivaču, ali samo ako nude podršku za OpenVPN protokol.

Ako koristite Vilfo, nikad se nećete morati brinuti oko postavljanja VPN-a na svim svojim uređajima zasebno kao i sve vaše internetske aktivnosti, bez obzira od kojeg uređaja potiče zajamčeno pokrivanje putem VPN-a automatski putem usmjerivača..

Zaključak:

OVPN ima nekoliko stvari za poboljšanje, ali u cjelini, to’s preporučeni VPN s našeg kraja. Nije bilo propuštanja DNS-a, brzine su bile velike, dodirnuli smo gotovo 30 MBPS na vezi od 35 MBPS, vrijeme kašnjenja je bilo malo i iznad svega, nikad nismo naišli na kvar.

Koristite pravila o povratu 10-dnevnog povrata i provjerite ovaj VPN ako vam se sviđa naša recenzija. Ako imate bilo kakvih pitanja ili upita ili čak prijedloga, komentirajte u nastavku. Bilo bi nam više nego drago sudjelovati u smislenom razgovoru kao i uvijek.

Slični članki

 • VPN Neograničen pregled 2020

  Nadležnost SAD Cijena 2,78 poslužitelja 400+ dnevnika bez šifriranja OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2 deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Preporučuje se...

 • NVPN pregled 2020

  Nadležnost Bosna Cijena 3,33 USD mjesečno Poslužitelji 54 Serveri zapisi Nema šifriranje dnevnika 256-bitni CBC / SHA512 deblokira Netflix bez torrentinga Da radi u Kini...

 • PandaPow VPN pregled 2020

  Nadležnost Hong Kong Cijena 7,00 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu poslužitelji 120+ VPN u 16 zemalja Dnevnike Trgovine Trgovine veza Šifriranje AES-256-bitnih deblokada...

 • VyprVPN pregled 2020

  Nadležnost Švicarska (nesigurno) Cijena 6,67 USD mjesečno (80 USD za 1 godinu) Poslužitelji 700 Dnevnici Bez šifriranja zapisa AES-256 deblokira Netflix Da Torrenting...

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me