NVPN pregled 2020

Pristojnost Bosna
Cena 3,33 USD na mesec
Strežniki 54 Strežniki
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje 256-bitni CBC / SHA512
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://nvpn.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop

Relativno prikrita storitev v primerjavi s precej bolj priljubljenimi ponudniki VPN tam je NVPN trden, hiter in zanesljiv VPN, kar zadeva uspešnost dejanskega izdelka. Vendar pa mora ponudnik še vedno delati na številnih drugih vidikih, da bo svoj izdelek bolj privlačen in mu omogočil bolj konkurenčno konkurenco drugim znamkam na trgu.

Tukaj je naš popoln pregled NVPN, ki zajema vse dobre in ne tako dobre vidike storitve, vključno s strežniško infrastrukturo, uspešnostjo odjemalca, hitrostmi, zamudnim časom, politiko beleženja in še veliko več na Best VPN. Pustiti’začeti:

Pregled cen NVPN

V nasprotju s standardom industrije, NVPN’s cena temelji na vrsti IP, ki jo želite povezati. V panogi VPN običajno izbirate med različnimi načrti, kjer so vse funkcije na voljo v vsakem paketu, s to razliko, da je trajanje naročnine.

Toda pri NVPN obstajajo štirje paketi, tj. Mesečni skupni IP, letni deljeni IP, mesečni namenski IP in letni namenski IP.

Mesečni paket IP v skupni rabi je na voljo 6 USD / mesec, isti paket pa eno leto’Vredna naročnina vas bo stala enkrat 40 evrov.

Če želite mesec dni dostopati do namenskega IP-ja, boste morali pomanjšati 8 USD na mesec, medtem ko želite isto storitev za eno leto, vam bomo zaračunali 60 dolarjev. Preberite naš posodobljeni najboljši poceni vpn 2018 vodnik za več informacij.

Pregled cen NVPN

Načrti za oblikovanje cen vključujejo neomejeno pasovno širino, posredovanje vrat, podporo protokola L2TP / IPSec, podporo več protokolov Sock5 Proxy in Squid Proxy, dvojno VPN, podporo med torrentingi med drugimi funkcijami.

Cene so primerne, vendar menimo, da je treba letne cene nekoliko znižati glede na surovo storitev, ki jo nudijo. Brez dvoma je VPN dober, vendar jih bo malo, če ne dodate več funkcij.

Druga stvar, ki nam je zašla v oči, je, da v katerem koli od teh trenutnih paketov dobite dostop samo do enega strežnika. Če želite popoln dostop do strežnikov v 69 državah (skupaj 5522 IP-jev), bi morali plačati 10 USD na mesec.

Vendar ponudnik uporabniku omogoča največjo možno enostavno plačilo z zagotavljanjem več možnosti plačila, ki vključujejo Paypal, PefectMoney, Bitcoin, darilne kartice Amazon, PaymentWall, tj. Kreditne kartice, Yandex, Qiwi in še več.

NVPN pregled 2020

Brezplačna preizkušnja NVPN

Trenutno ni na voljo brezplačnega preskušanja pri NVPN, vendar vam v primeru, da tega ne, ponudijo 3-dnevno vračilo’ne maram storitve in jo hočem rešiti.

Zelo si želimo, da bi s storitvijo dodali še kakšno brezplačno preskusno različico, da bo bolj privlačna za potencialne uporabnike in bo zagotovo pomagala pri usmerjanju strank pri dejanskem nakupu načrtov.

Pregled združljivosti NVPN Apps

Prej NVPN ni’ne ponujate nobenih združljivih aplikacij s katerim koli operacijskim sistemom. To je bilo za številne uporabnike velik izklop, saj meni, da je bil edini preostali način uporabe tega VPN-ja nalaganje konfiguracijskih datotek in namestitev prek odjemalca OpenVPN.

Pregled združljivosti NVPN Apps:

Ta metoda je bila novejšim uporabnikom okorna in je mnogim ljudem onemogočilo uporabo te VPN, čeprav bi jih morda radi preizkusili. Toda nedavno je NVPN sporočil, da za svoje uporabnike začenja namenski odjemalec Windows. Beta različica je zunaj in zagotovo je veliko bolje uporabiti in nastaviti nastavitve, ki to počnejo ročno.

Odjemalec Windows je korak v pravo smer za ponudnika in to’s precej boljšo izkušnjo uporabe VPN prek njega, kot je bilo pred uvedbo.

NVPN si tudi nenehno prizadeva za dodajanje še več funkcionalnosti svoji stranki in si prizadeva za uvajanje podobnih odjemalcev za druge operacijske sisteme, kot sta Mac in iOS.

Delo je tudi za odjemalca Android, ki ga bo NVPN prav tako kmalu predstavil.

NVPN pregled 2020

NVPN pregledovalni strežniki

NVPN ponuja skupno 5512 IP-jev v 69 različnih državah, kar še naprej kaže, da ima storitev eno boljših strežniških infrastruktur med ponudniki VPN.

NVPN pregledovalni strežniki

Vendar so ti strežniki na voljo samo uporabnikom, ki so nadgradili premijski načrt, ki stane 10 USD na mesec.

NVPN ima zelo drugačno strežniško infrastrukturo v primerjavi z drugimi ponudniki VPN na trgu, saj temelji na zagotavljanju uporabnikom namenskih in dinamičnih IP-jev. Za tiste, ki jih ne’ne vem o njih, strežnike, ki jih ponuja večina VPN-jev, lahko uporablja kateri koli njihov odjemalec, kar ustvarja težave na številne načine, npr. če se nekdo odpove v nečem narobe na strežniku, bi bilo vsem uporabnikom tega strežnika poslano obvestilo. Verjetno je to preveč poenostavljeno, vendar tukaj zagotovo lahko ugotovite naš namen.

Po drugi strani namenske IP-je uporablja samo en uporabnik in nihče drug ne more dostopati do njih, zaradi česar je veliko bolj zasebna in varna izkušnja.

V rednih načrtih cen dobite privzeto dva brezplačna stikala in se obnovijo, če imate mesečne načrte, sistem pa jih samodejno ponastavi na neuporabljene.

To je lahko zapleteno za veliko uporabnikov, toda tisti, ki razumejo pomembnost posebnega IP-ja, bodo zagotovo razumeli razlog za to. Ampak to ne’t nadaljevati, da lahko novorojenci uporabljajo to storitev. Definitivno bi morali! Preizkusite to in doživeli boste veliko boljšo alternativno izkušnjo od tiste, ki jo nudijo običajni VPN-ji.

NVPN strežniško stikalo

Če pa je mogoče, priporočamo NVPN, da vsem svojim strežnikom omogoči dostop do dodatnega načrta cen, razen rednih načrtov cen po določeni posebni fiksni ceni in dopolni to premijsko ploščo, da bi se bolj uskladili z uveljavljenimi panožnimi normativi cen in strežnika razpoložljivost.

NVPN pregled 2020

Pregled podpore NVPN

NVPN sledi podpornemu sistemu za podporo strankam. Če imate kakršno koli pritožbo, morate ustvariti vozovnico in NVPN’Dopisnik se bo vrnil nazaj z ustrezno rešitvijo na vaš e-poštni naslov.

Odgovori so bili hitri in so nudili odlične, natančne napotke o vseh vrstah zapletenih in tehničnih vprašanj.

Na tem spletnem mestu ni funkcije za klepetanje v živo, toda do takrat, ko sistem vstopnic deluje tako dobro, kot deluje zdaj’ni treba, da ga NVPN nadgradi. Če pa se bo odločil, da bo obstoječo podporo dopolnil z enako kakovostjo odgovorov v funkciji klepetanja v živo, bo to ponudniku zagotovo spodbudilo.’s trenutnimi standardi podpore.

Pregled podpore NVPN

Hitrost in zanesljivost NVPN-a

Najboljša stvar NVPN je brezmadežna hitrost na njegovih strežnikih. Ko smo po povezavi s strežniki v ZDA preverjali in izvajali hitrostne preizkušnje, smo dosegli hitrost 30 MBPS, kar je dovolj dobro, da je priporočljivo, če upoštevamo, da so naše internetne hitrosti.

Prekinitve v službi so bile zelo majhne in povezava je bila dovolj varna, da smo lahko prehiteli številna mesta z omejenimi geografskimi območji v mnogih državah.

Preverili smo ga tudi za pretakanje storitev in glede na to, da je sezona njegove Fife, lahko ga izberete za pretakanje kanalov, kot je Match TV v Rusiji, medtem ko je povezan z ruskim strežnikom. Več o tem lahko obiščete naš blog o tem, kako gledati svetovni pokal Fifa brez kabla.

NVPN pregled 2020

Podpora protokola NVPN

Trenutno NVPN podpira protokole L2TP / IPSec in ob upoštevanju dejstva, da deluje odjemalca OpenVPN, ste lahko prepričani, da so njegovi podprti protokoli dovolj varni, da lahko uživate v dobri stopnji anonimnosti in zasebnosti v spletu.

Zaključek

Medtem ko je VPN’Osnovna uspešnost je bila odlična, NVPN-u želimo priporočiti, da je treba izboljšati svojo spletno stran in poskrbeti, da bo večina ponujenih funkcij pravilno komunicirala s končnim uporabnikom. Navigacija je na spletni strani pretežka in če nekdo ni radovedne narave, lahko zgreši marsikaj, kar lahko ustvari ali pokvari vtis stranke o ponudniku.

Ko pa smo se pogovarjali z NVPN’S pomočjo vodstva so nam sporočili dobre vesti o prenovi spletnega mesta in upamo, da bodo začeli delati na tem področju, ko se bodo stvari dokončno oblikovale..

NVPN je lahko dobra izbira za VPN, če ste dobro informiran in ste že prej uporabljali VPN, čeprav je za začetnike, kot smo mi, sprva nekoliko težaven.’že omenjeno, zagotovo lahko poskusite.

BestVPN.co si prizadeva zagotoviti varen dostop do nepristranskih in neprimernih pregledov VPN, ki jih ne’ne sodite v kakršne koli maligne / promocijske kampanje. Pristojno pišemo po našem ukazu in menimo, da je naša največja dolžnost, da uporabnika razsvetlimo o različnih vrstah storitev, ki so na voljo na trgu, pravilno in s podrobnostmi.

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, nas kontaktirajte v spodnjem razdelku s komentarji, z veseljem bi se pogovorili z vami v pomembnem pogovoru, ki vam koristi in odpravlja morebitne dvome, ki jih morda imate v mislih.

Podobni članki

 • Pregled OVPN 2020

  Pristojnost švedska cena 7,00 USD / mesec strežniki 56 strežnikov v 7 državah Dnevniki Št. Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Ne deluje na Kitajskem št....

 • VPN Neomejen pregled 2020

  Pristojnost ZDA Cena 2,78 strežnikov 400+ dnevnikov brez šifriranja OpenVPN, L2TP / IPSec in IKEv2 odblokira Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Priporočljivo...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61 ali več državah Države Dnevniki Ni dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me