Moja privatna mreža VPN pregled

Na prvi se pogled čini kao da je to usluga u Velikoj Britaniji, ali izgled može biti poprilično pogrešan i taj pojam ovdje svakako vrijedi. MyPrivateNetwork VPN možda nije jedan od najvećih pružatelja VPN-a valjda, ali sigurno je dovoljno dobra usluga koja do sada nije dobila svoj udio u središtu pozornosti..

Pa to’promijenit ću se danas jer ću cjelovito pregledati ovu uslugu, pregledavajući njezine različite aspekte, uključujući planove cijena, mrežnu mrežu poslužitelja, besplatnu probnu inačicu i još mnogo toga, kako bih analizirao da li drži do naših najboljih VPN standarda ili ne.

Dakle ovdje’s ekskluzivnom MyPrivateNetworkVPN pregledom BestVPN.co!

MyPrivateNetwork Pregled cijena

Prvo stvari, cijena. Da bi bilo koji VPN danas mogao biti konkurentan’s vrlo jakom industrijom, ona mora ponuditi svoju uslugu po pravoj cijeni. Danas se mnogi dobavljači natječu u industriji putem svojih cjenovnih planova.

Kad sam pogledao različite aspekte usluge, o kojima ću detaljnije govoriti kasnije, pregledao i usporedio ih s cjenovnim planovima davatelja usluga, smatrao sam ih malo skupljim od norme. Evo mjesečnih cijena koje nudi pružatelj usluge:

Moja privatna mreža VPN pregled

  • Globalni plan 8,97 funti ili 11,65 dolara mjesečno
  • Pojedinačna država 4,97 £ ili 6,46 USD mjesečno

Dostupni su i dugoročni planovi:

Pojedinačna država:

  • 3 mjeseca - naplaćeno 14,16 £ ili 18,40 USD jednom
  • 12 mjeseci - 47,71 £ ili 61,99 USD

Globalno:

  • 3 mjeseca - 25,56 funti ili 33,21 USD
  • 12 mjeseci - 86,11 £ ili 111,8 $

Myprivatevpn Dugoročni planovi

U najboljem slučajuVPN.co, ne razumijemo’Obično slijedimo politiku da su dobri samo oni pružatelji usluga koji nude planove niskih cijena i to’S obzirom da znamo i prihvaćamo činjenicu da je za pružanje kvalitetne VPN usluge potrebno puno novca, a manji davatelji usluga ne’Obično nemate resurse da ne samo nude dobru uslugu, već i da poduzmu pogodak kroz niske profitne marže.

Dakle, za davatelje poput MyPrivateNetwork-a, čiji su cjenovni planovi definitivno iznad očekivanog raspona za usluge takvog položaja, dajem im maržu koristi. Ostali će recenzenti takvim davateljima izvaliti naprijed, ali ja dajem veću važnost VPN-u’s performanse. Cijene za mene su sporedne.

Pružatelj nudi dvije vrste planova, prvo globalni plan sa svim značajkama i poslužiteljima koje nudi pružatelj, a drugo, plan jedne države koji vas ograničava samo na vezu s jednim poslužiteljem zemlje.

Preporučio bih samo davatelju usluga da prvo osigura da promijeni cijene iz britanskih funti u američke dolare kako bi planovi izgledali malo privlačniji globalnim potrošačima i spasili ih od gnjavaže pretvaranja. I drugo, savjetovao bih im da sniže cijene s maržom od 25% kako bi ih mogli izjednačiti s ostalim pružateljima usluga koji rade na istoj razini.

Ako se želite odlučiti za pružatelja usluga, moj savjet bi bio da se krenete u dugoročne planove, posebno globalni plan tromjesečnog posla, što je možda najbolja ponuda serije prema opravdanju cijene.

MyPrivateNetwork Free Trial

Najbolja značajka ove usluge je njena besplatna probna politika i politika povrata. MyPrivateNetwork jedna je od najdarovitijih i najotvorenijih VPN usluga na koju sam naišao u svojoj karijeri pregledavanja i želio bih preporučiti njihovu besplatnu probnu politiku svim ostalim pružateljima usluga u industriji, jer nastavlja pokazati koliko povjerenja u pružatelja usluga pokazivanje u svojoj službi tim činom.

Moja privatna mreža VPN pregled

Ako vam je potrebna besplatna proba, morate se odlučiti za nju ili ako je ne želite’Ako ne, možete ići ravno prema kupnji usluge, ali stvari se ne’ne radim tako s ovim VPN davateljem.

Na MyPrivateNetwork dobit ćete cjelodnevno besplatno probno razdoblje bez ikakve posvećenosti za svaki plan koji je upravo nevjerojatan jer omogućava korisniku da se osjeća sigurnije ulazeći u uslugu.

Povrh svega toga pružatelj nudi i vlastitu besplatnu VPN uslugu. U MyPrivateNetwork’Besplatnom uslugom, nasumično se dodjeljujete poslužitelju bilo u Njemačkoj ili Španjolskoj, a maksimalna brzina iznosi 1Mbps.

Ali velikodušnost ne’Ne možete završiti ovdje, jer također možete iskoristiti ogromnih 90 dana vremena da zatražite povrat novca. Svi ti se čimbenici kombiniraju kako bi kupcu VPN-a ponudili neusporedivu sličnost sigurnosti jer znate da ste pobijedili’nećete moći naplatiti do 72 sata, a čak ni nakon toga, novac možete vratiti u bilo kojem trenutku nakon 3 mjeseca.

Imam zabrinutosti zbog MyPrivateNetwork-a’Planovi s visokim cijenama, no politika besplatnog suđenja i povrata novca više je nego što to nadoknađuje.

Pregled kompatibilnosti za MyPrivateNetwork Apps

Pružatelj nudi četiri glavne aplikacije za klijente, tj. Za Windows, Mac, iOS i Android. Ovo je uglavnom osnovni paket početnika, ako to mogu tako nazvati, za bilo kojeg VPN davatelja. Ali bio sam prilično iznenađen kada vidim da taj pružatelj nudi namjensku aplikaciju Firestick koja nije zavidan podvig, jer nastavlja i pokazati da je zadovoljna i korisnička niša..

Podrška za MyPrivateVPN Device

Jedan od najčudnijih aspekata ovdje je bio to što se nigdje nije spominjao Kodi. Kodi je jedna od najpopularnijih platformi za strujanje, čak i ako je davatelj usluga’ne nude posvećeni dodatak za njega, sigurno spominju svoj VPN’postupak postavljanja za to. Ali ovaj VPN pružatelj ne’neću učiniti ništa od toga, za što vjerujem da je glavni problem.

Uz to, njegove su aplikacije također prilično osnovne, osim aplikacije Firestick koja je prilično dobro prokleta i možda je tamo gore s onim najboljim, sa ne previše blistavim stvarima. UI je pomalo nespretan i može ukloniti neke modernizacije i nadogradnje da bi u shemu stvari uključio više minimalizma..

Ali jedna stvar koju ovdje moram raščistiti jest da je aplikacija Windows zapravo OpenVPN aplikacija, što znači da nije vaš prosječni VPN klijent, tj. Poput onih koje dobivate od pružatelja usluga poput ExpressVPN ili PureVPN. Njihova aplikacija za Windows radi na protokolu za postavljanje na temelju protokola, što je danas pomalo starost’okruženje u kojem imate jednog klijenta u kojem bez problema možete brzo prelaziti s jednog protokola na drugi.

MyPrivateNetwork mora predstaviti bolju aplikaciju za Windows klijenta poput one koju nude bolji davatelji usluga jer je ovo previše tehničko za prosječnog korisnika.

Infrastruktura poslužitelja MyPrivateNetwork

Pregled MyprivateVPN poslužitelja

Ovaj pružatelj trenutno nudi oko 200+ poslužitelja u 44 zemlje širom svijeta. Serverova infrastruktura iskrivljena je u korist zapadne Europe i regije Sjeverne Amerike, s nekoliko lokacija u Aziji poput Indije, a još manje u južnoameričkim i afričkim regijama.

Davatelj nudi dobar popis poslužitelja za one koji se žele povezati na poslužitelje u regiji Daleke Istočne Azije, gdje dostupne lokacije uključuju Maleziju, Tajvan i Hong Kong.

Broj poslužitelja je dovoljno dobar ako je’s u usporedbi sa sličnim davateljima srednje veličine, međutim, davatelj usluga mora dodati još nekih lokacija u regijama poput Azije i Južne Amerike kako bi mu pružio širi doseg.

Što se tiče poslužitelja koji podržavaju streaming, razočaravajuće, nisam’nisam mogao doći do Netflix US-a. No, usluga je dobro funkcionirala u deblokiranju BBC iPlayera izvan Velike Britanije, što se i očekivalo jer je usluga uglavnom fokusirana na uslugu britanskih potrošača.

Ovaj je pristup dobar, ali može uzvratiti učinkom tako što će pružatelj usluga biti ograničen na korisnike unutar jedne zemlje. MyPrivateNetwork treba raditi na tome da njegovi poslužitelji steknu mogućnost zaobilaženja ograničenja za Netflix US, ako želi u velikoj mjeri rasti u narednim godinama.

Pregled podrške za MyPrivateNetwork

Za korisničke upite ili rješavanje problema bilo koje vrste, davatelj nudi podršku putem e-pošte koja je standardna, ali na njoj se definitivno može poboljšati dodavanjem značajke za chat uživo u naredna vremena. To će mu omogućiti da njegova usluga izgleda privlačnije i brže u usporedbi s onim što je trenutno.

Podrška putem e-pošte dobra je i još uvijek je cijenjena, ali njezino postupno ukidanje većih usluga u industriji i u narednim vremenima svi će morati ići istim putem, pa zašto ne sada.

Osim metode, neka’pogledajte izvedbu. Poslao sam im e-poštu neke određene upite koje sam imao na umu, a vrijeme njihova odgovora bilo je manje od sat vremena, što je sasvim izvrsno s obzirom na moje iskustvo s drugim sličnim sustavima za podršku e-pošte.

Myprivatevpn Pregled podrške

Stoga vas mogu uvjeriti da, ako se prijavite za uslugu, dobivate dobru ponudu. To’nije najbolje, ali jeste’ni to nije loše.

Zaključak

MyPrivateNetwork jedan je od boljih servisa srednje veličine definitivno, jer je njegova izvedba zaista sjajna kao VPN usluga. Tu je i tamo malo crnja koji mogu, ako se poboljšaju, drastično povećati način obavljanja usluge.

Značajke MyPrivateVPN

Što se tiče mojih glavnih preporuka, MPN treba dodati kako bi svojim klijentima bio lakši za korištenje (odvezite ih van OpenVPN korisničke podrške ili ih zadržajte, a također i izgraditi novi koji nudi lakše rukovanje VPN uslugom), dodajte mogućnost deblokiranja Netflix US, smanjite cijene s maržom od 20% -40% i na kraju, dodajte podršku za live chat (neobavezno).

Ali ovdje moram napomenuti jedno, a ocjenjujem MyPrivateNetwork’s Firestick aplikacija kao jedna od najboljih VPN aplikacija za platformu, a ako tražite VPN za svoj Firestick tada postoji nekoliko boljih opcija od MPN’s namjenskom aplikacijom.

Ako davatelj provede sve ove preporuke, to može postati još bolja i popularnija usluga nego što je to danas slučaj. MPN je brz, nudi dobru količinu servera i siguran je, tako da definitivno dobiva osnovno pravo, jedino što ostaje sada je dodati novitete kako bi stekao veću komercijalnost.

Slični članki

  • Pregled privatnog tunela 2020

    Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me