IVPN pregled 2020

Nadležnost Gibraltar
Cijena 8.33
Poslužitelji 3152
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Da
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.ivpn.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop

Sa sjedištem u Gibraltaru i osnovan 2009. godine, IVPN je na tržištu već dugo vremena, nudeći nevjerojatnu podršku platformi, iskustvo bez evidentiranja i trenutno deblokiranje Netflixa i drugih VoD usluga. Iako je putem VPN-a još puno posla na poboljšanju položaja njegovih poslužitelja i smanjenju troškova, IVPN’Performanse su definitivno među najboljima na tržištu trenutno.

prozodija

 • Nema pravila za prijavu
 • Multi-hop poslužitelji
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Trodnevni besplatni probni rok, 7-dnevni povrat
 • 24/7 podrška uživo

kontra

 • Vrlo malo poslužitelja
 • Nema proširenja preglednika

IVPN pregled cijena

U pogledu cijena, naš IVPN pregled otkriva da je dobavljač obično nevjerojatno skup, čak i više od tržišnih lidera poput ExpressVPN i NordVPN. To može doprinijeti njegovoj manjoj popularnosti, jer korisnici dva puta razmisle prije nego što potroše 15 USD mjesečno na Best VPN uslugu.

Naravno, ako želite dobiti bolju ukupnu vrijednost od IVPN-a, morat ćete se odlučiti za planove s dužim trajanjem. Na primjer, ako krenete prema tromjesečnom planu, dobit ćete minimalni popust od 11%. To smanjuje mjesečne troškove na 13,33 USD, što iznosi 40 USD svaka tri mjeseca.

Najbolji plan koji trenutno nudi IVPN je godišnja pretplata. Korisnicima nudi najbolje mogućnosti uštede novca pružajući im nevjerojatnih 44% popusta. Kao rezultat toga, mjesečne cijene padaju na 8,33 USD, što se naplaćuje 100 USD godišnje (još uvijek prilično skupo u usporedbi s drugim VPN-ovima na tržištu). Za IVPN kupon za popust provjerite VPN ponude za Black Friday.

IVPN pregled cijena

IVPN besplatni pregled

Zbog visokih cijena, mnogi se korisnici mogu isključiti iz pretplate na IVPN. No, budući da je VPN prilično nevjerojatan u svim ostalim aspektima, oni koji bi možda željeli iskoristiti jaču sigurnost i dalje će ulagati u uslugu. Srećom za izglede, IVPN nudi korisnu trodnevnu BESPLATNU probnu verziju koja omogućava testiranje VPN-a i njegove sposobnosti za zaobilaženje geo-ograničenja, sudjelovanje u P2P / dijeljenju datoteka i jaku privatnost!

Garancija povrata novca IVPN

Najbolje VPN usluge na tržištu nikada ne ispunjavaju zahtjeve svojih kupaca, promovirajući što veću lakoću i praktičnost. IVPN se svrstao među rijetke koji imaju dodatnu milju za svoje izglede, nudeći 7-dnevno jamstvo povrata novca, uz 3-dnevno besplatno probno razdoblje. Nakon što podnesete zahtjev za povrat, postupak može trajati bilo od 7 do 30 dana.

IVPN prijava

Nakon što se prijavite kod pružatelja usluga odabirom odgovarajućeg plana koji najbolje zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve, samo kliknite na “Prijaviti se” gumb u gornjem desnom kutu stranice. Dobit ćete pristup donjoj stranici. Unesite svoje korisničko ime i lozinku za prijavu.

ivpn prijava

Nakon što učinite, dobit ćete pristup VPN nadzornoj ploči. Ovdje možete konfigurirati sve svoje VPN postavke. Imate kartice za VPN račune, ažuriranje profila, promjenu lozinke, podnošenje ulaznica, ulaznice za podršku, pregled povijesti računa, pa čak i brisanje računa.

IVPN besplatni pregled

Za korisnike koji redovno rade P2P / Torrent, postoji čak i mogućnost aktiviranja “Prosljeđivanje luka” na računu. Mnogi BitTorrent i uTorrent kućni korisnici postavljaju prosljeđivanje portova u TCP rasponu 6881-6889 kako bi omogućili da veze dolaze izravno na vaše računalo, a ne da ih vaš usmjerivač blokira, što uzrokuje da primate nizak prioritet od nekih sjemenki.

ivpn garancija povrata novca

IVPN pregled servera

Zbog visokih cijena IVPN ne održava snažnu bazu podataka poslužitelja, padajući u brojkama POTVRDNO! Korisnici imaju pristup samo ograničenom broju poslužitelja koji se nalaze u oko 35 zemalja. VPN definitivno treba unaprijediti svoju igru, ako se želi natjecati s imenima poput ExpressVPN i NordVPN. Što se testiranja tiče, svi su poslužitelji postigli izvrsne performanse.

U stvari, dobili smo nevjerojatne brzine tijekom streaminga i puštanja u P2P / Torrenting. Daljnjim istraživanjem shvatili smo da IVPN za razliku od ostalih pružatelja VPN-a na tržištu zapravo koristi fizičke servere, a ne one posuđene od Googlea. Kao takav, korisnicima omogućuje bolju sigurnost i privatnost na mreži. Naravno, ponekad se opterećenje poslužitelja može malo iritantno nositi!

IVPN pregled servera

IVPN pregled Netflix

S obzirom na to da Netflix aktivno blokira razne proxy i VPN usluge, zabavni geekovi diljem svijeta su napeti u vezi s pristupom njihovim omiljenim filmovima / TV emisijama. Ljudi su zbunjeni kako mogu ostati zaštićeni i anonimni kada koriste Netflix s VPN-om. Sretno, IVPN uspijeva deblokirati američki Netflix bez problema, izbacujući sve gnjavaže. Slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali američki Netflix putem IVPN-a.

Korak 1: Pretplatite se na prikladan plan, spremite vjerodajnice i preuzmite odgovarajuću aplikaciju za uređaj na kojem želite pristupiti Netflixu.

Korak 2: Instalirajte VPN aplikaciju i unesite svoje IVPN vjerodajnice da biste pristupili pružateljima usluga’ kompletne značajke i alati za privatnost.

3. korak: Povežite se s bilo kojim preporučenim poslužiteljem u SAD-u ili negdje drugdje kako biste deblokirali Netflix’s kompletnom bibliotekom filmova / TV emisija!

IVPN pregled Netflix

Privatnost i sigurnost IVPN-a

Web stranica IVPN ima jednostavan, ali elegantan izgled koji privlači korisnike u kupovinu njihovih usluga. Pružatelj usluga osigurava vrlo temeljito i sveobuhvatno pružanje informacija, istovremeno nudeći izuzetnu privatnost / sigurnost. Proveli smo nekoliko testova na VPN-u kako bismo saznali da automatski blokira propuste WebRTC, IPv6, DNS, pa čak i Torrent!

IVPN enkripcije i protokol

Iako je skupa VPN usluga, IVPN nudi samo podršku za OpenVPN i L2TP / IPSec protokole. Postoji čak i Multi-Hop protokol koji usmjerava podatke između dva poslužitelja radi dodatne zaštite. Što se tiče enkripcije, korisnici dobivaju maksimum i najbolje na tržištu trenutno, AES-256-bit u kombinaciji s RSA-4096 rukovanjem i HMAC SHA-1 provjere autentičnosti.

Za dodatnu sigurnost, IVPN također implementira Diffie-Hellman razmjenu (DHE), koja surađuje s Perfect Forward Secrecy (PFS) kako bi svaki sat osigurao nove ključeve za šifriranje. To ne samo da jamči brzi prijenos informacija, već također jamči bolju sigurnost / privatnost na mreži, posebno ako je anonimno vaša glavna pretpostavka za IVPN.

IVPN pregled zaštitnog zida

IVPN nudi značajku vatrozida koja se automatski aktivira uspostavljanjem VPN veze. Međutim, većina nije svjesna da tu značajku možete čak i omogućiti kad se ne povezujete s poslužiteljem. Ova integrirana značajka vatrozida jedinstvena je i djeluje poput alata za zaštitu privatnosti koji vas štiti od zlonamjernih web lokacija / oglasa / skočnih prozora, a ujedno funkcionira i kao Kill Switch.

IVPN WebRTC test

Jedan od najboljih načina provjere nudi li VPN zapravo potpuna privatnost / anonimnost na mreži jest testiranje na bilo kakve propuste. U nastavku smo proveli WebRTC test propuštanja iz Browser Leaks spajanjem na poslužitelj u Milanu, Italija. Kao što vidite, na testu nema znakova bilo kakvog curenja. VPN uspješno uspijeva sakriti lokalnu IP i javnu IP adresu, to jest lokaciju u Italiji (a ne našu originalnu američku adresu).

IVPN WebRTC test

IVPN test propuštanja DNS-a

Korisnici moraju biti sigurni da pružatelj koji je odabrao nudi maksimalnu privatnost i anonimnost. Kao takav, postupak utvrđivanja anonimnosti VPN-a ne završava se samo testom curenja WebRTC. BestVPN.co ide dodatnu kilometru čak i testiranjem VPN-ova za DNS propuste. Ako vidite rezultate u nastavku, primijetit ćete da je vidljiv samo jedan DNS poslužitelj koji se nalazi u Italiji. To znači da je naš identitet potpuno siguran, jer nema znakova koji upućuju na našu službenu američku lokaciju ili DNS adresu.

IVPN test propuštanja DNS-a

IVPN P2P / bujica

Prema našem IVPN pregledu, davatelj podržava P2P / Torrenting na selektivnim poslužiteljima, sa sjedištem izvan SAD-a i Velike Britanije. Nakon razgovora s uslugom podrške, saznali smo da su pružatelji usluga prijevoza u SAD-u zaprijetili VPN-u zbog velikog broja obavijesti DMCA. Sve je u redu dok ne upotrebljavate američki poslužitelj za P2P / Torrenting. Za istjecanje možete vidjeti rezultate u nastavku. IVPN je bez ikakve vrste otkrivanja bujica, dok je spojen na poslužitelj u Italiji!

IVPN P2P-bujica

Kompletna analiza privatnosti

Kako bismo osigurali da su rezultati koje smo dobili za sve naše testove bili točni, odlučili smo provesti cjelovitu analizu privatnosti davatelja usluge koristeći IPLeak.net. Srećom, kod ovog testa nije bilo propusta. Zadana IPv4 adresa nalazi se u Italiji, pa čak i DNS adresa ne pokazuje kakva je zapravo naša izvorna lokacija, što ukazuje na jaku privatnost i anonimnost!

IVPN Kompletna analiza privatnosti

Pregled podrške za IVPN

Kada je u pitanju pružanje pomoći i pomoći kupcima, IVPN definitivno uspijeva postići dodatni kilometar. Davatelj nudi 24/7 rješavanje problema putem svog sustava za razgovor uživo, kojem možete pristupiti u bilo koje doba dana. Uz sve to, IVPN nudi vodiče za postavljanje za korisnike koji možda žele pomoć u konfiguriranju VPN-a na različitim platformama / uređajima, pa čak i usmjerivačima.

Pregled podrške za IVPN

Ako vam to nije bilo dovoljno, na raspolaganju su vam Vodiči za privatnost gdje možete steći dodatno znanje o potrebi za privatnošću / anonimnošću na mreži, zajedno s drugim značajkama / alatima koji doprinose boljem skrivanju identiteta na mreži. Postoje zdravi popis tema o privatnosti koje možete odabrati, a to definitivno pomaže pozicioniranju IVPN-a u mnogo pozitivnijem svjetlu u odnosu na ostale davatelje koji se ne fokusiraju na pružanje korisnih sadržaja svojim korisnicima / kupcima.!

ivpn preuzimanje

Kompatibilnost IVPN Apps

Rado ćete čuti da IVPN nudi izvorne aplikacije za sve popularne platforme / uređaje. Od svih verzija desktop platformi poput Windows, MacOS, Linux / GNU do pametnih telefona koji za NAS koriste iOS / Android i osnovne rutere, IVPN djeluje na gotovo svemu. To korisnicima omogućuje bolju svestranost za korištenje VPN-a, što omogućava bolju privatnost i anonimnost. Iako, davatelj mora raditi na stvaranju proširenja za Opera, Mozilla Firefox i Google Chrome!

Preuzmi IVPN

Jedna od najboljih stvari o korištenju IVPN-a je ta što možete lako preuzeti njihove VPN aplikacije s raznih mjesta. Možete pronaći aplikacije na svim popularnim platformama i njihovim namjenskim trgovinama aplikacija. U isto vrijeme imate pristup stranici na kojoj možete izravno preuzeti datoteke. Samo posjetite https://www.ivpn.net/apps-overview da biste dobili aplikaciju za svoj uređaj / platformu!

IVPN Windows pregled

Windows aplikacija ima prekrasan i pojednostavljen dizajn koji ima tendenciju izuzetno intuitivnog i prilagođenog korisnicima. Nakon prijave, VPN možete lako postaviti pritiskom na “Spojiti” nakon odabira odgovarajućeg poslužitelja. Korisnici koji žele dobiti jaču sigurnost mogu se odlučiti čak i za značajku Multi-Hop koja prenosi promet putem dva različita poslužitelja za maksimalnu anonimnost na mreži.

IVPN Windows klijent pregled

Postavljanje IVPN-a za Android

Postavljanje IVPN-a na Android uređajima ne zahtijeva nikakvo stručno znanje. Kao što je već spomenuto, na dva platforme imate dva načina pribavljanja aplikacija. Ako želite dobiti IVPN za Android, jednostavno posjetite Google Play Store i unesite IVPN u pretraživanje. Preuzmite / instalirajte aplikaciju odmah. Za ručniji pristup, datoteku .apk za IVPN možete izravno preuzeti s web stranice!

Recenzije IVPN Reddita

U okolnostima kada morate saznati više o određenom proizvodu / usluzi ili vam je potrebna pomoć za obavljanje određenog zadatka, nema bolje mogućnosti nego konzultirati stručnjake Reddita. S pojedincima koji rade u različitim djelatnostima uvijek možete očekivati ​​da ćete pronaći informacije o svim temama, uključujući IVPN. Iako postoji miješani koktel najboljih mišljenja o vpn redditu, uvijek možete dobiti bolju predodžbu o različitim uslugama. Pročitajte što Redditor ima za reći o IVPN-u u nastavku:

Palac prema IVPN od vpnreviews

PIA protiv IVPN

Značajke PIA IVPN
Cijene (godišnje) $ od 40 $ 100
zemlje 33 Zemlje 35 zemalja
Poslužitelji 3152 poslužitelji 37+
protokoli OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN i L2TP / IPSec,
Šifriranje AES-256 bit AES-256-bitni
drva Ne Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u NAS Gibraltar
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5 5
Dodane značajke DNS zaštita od curenja, DoubleVPN usluga, IPV6 zaštita od curenja i prosljeđivanje porta Multi-hop, integrirani vatrozid, automatska sklopka za zaustavljanje, značajke zaštite od propuštanja WebRTC / DNS / IPv6

Konačna presuda

Prema našem pregledu IVPN-a, pružatelj se definitivno uspijeva, nudeći veliku privatnost / anonimnost na mreži, brzi P2P / Torrenting, trenutno deblokiranje i izvrsnu podršku. Međutim, visoke cijene mogu biti isključenje, pa predlažemo da IVPN smanji troškove svoje usluge kako bi privukao više kupaca. Inače, VPN je poprilično solidan i definitivno ga preporučujemo našim čitateljima.

Dobro

 1. Nema pravila za prijavu
 2. Multi-hop poslužitelji
 3. Šifriranje vojnog stupnja
 4. Trodnevni besplatni probni rok, 7-dnevni povrat
 5. 24/7 podrška uživo

Loš

 1. Vrlo malo poslužitelja
 2. Nema proširenja preglednika

Slični članki

 • PandaPow VPN pregled 2020

  Nadležna cijena Hong Konga Cijena 7,00 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu poslužitelji 120+ VPN u 16 zemalja Dnevnike Trgovine Trgovine veza Šifriranje AES-256-bitnih deblokada...

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • Windscribe VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 49 USD na jednogodišnjem planu poslužitelji 600+ poslužitelji u 60 zemalja Zapisnici Da Šifriranje AES-256 Bit Deblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • VyprVPN pregled 2020

  Nadležnost Švicarska (nesigurno) Cijena 6,67 USD mjesečno (80 USD za 1 godinu) Poslužitelji 700 Dnevnici Bez šifriranja zapisa AES-256 deblokira Netflix Da Torrenting...

 • IPVanish pregled 2020

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 6,49 USD / Mjesečni poslužitelji 1000+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me