IPVanish pregled 2020

Pristojnost Združene države
Cena 6,49 USD / mesec
Strežniki 1000+
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.ipvanish.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Z vsemi neprijetnimi uhajanji podatkov velikanov družbenih medijev, vztrajnimi napadi zlonamerne programske opreme neznanih hekerjev in številnimi drugimi enako nevarnimi grožnjami, ki prežemajo spletni prostor, so VPN-ji postali nepogrešljivi za sodobnega uporabnika interneta v želji po zaščiti njegove zasebnosti in varnosti na spletu.

Ni pa vsak ponudnik VPN vreden vaše pozornosti. Za to mora ponudnik ponuditi najboljšo storitev VPN z vsemi ustreznimi funkcijami, pravo ceno in pravo varnostno kombinacijo. V tem pregledu si ogledujemo IPVanish, priljubljeno storitev VPN, da preverimo, ali izpolnjuje svoje obljube ali v nekaterih vidikih ne dosega..

Tu je popoln IPVanish Review 2020 z iskrenimi kritikami glede cen, plačilnih načinov, politike zasebnosti, združljivosti platform in še več s strani BestVPN.co

IPVanish pregled

IPVanish pristojnost

IPVanish, eden najbolj znanih ponudnikov VPN, naredi točno tisto, kar nakazuje njegovo ime, tj. Zaščiti anonimnost na spletu z zaščito vašega IP-ja. Ta ponudnik ima vse prave funkcije, ki jih lahko išče vsak uporabnik VPN, kot so večkratna podpora protokola, legija namenskih aplikacij za združljiv OS, 1000+ strežnikov, šifriranje AES-256 in še več.

Sedež v ZDA je največji varnostni problem, s katerim se sooča IPVanish. To’s, ker so ZDA zloglasne po tem, da so del mednarodnih zaveznic za izmenjavo podatkov, kot je 14 Oči, in tudi zaradi vse bolj invazivnih zakonov o hrambi podatkov. Mi’V našem vodniku z dne 5. 5. 14 Eyes Alliance je v svojem vodniku o 5/9/14 izpostavil težave, s katerimi se lahko spopada VPN v zvezi z varovanjem podatkov..

Iz tega je mogoče sklepati, da IPVanish zagotovo ni dovolj varen, dokler ne bo sedež v ZDA. Kadar koli lahko prejme naročilnico ali zanjo velja zakon o hrambi podatkov, ki lahko ogrozi vaše občutljive podatke, zato ne’ne grem naprej.

IPVanish Dnevniki / Pregled pravilnika o zasebnosti

Ko smo preučili podrobno politiko zasebnosti IPVanish, smo bili zelo navdušeni, da je izrecno zapisano, da ne’t hranite dnevnike povezav ali dejavnosti ali celo metapodatke vaše seje VPN, vendar so dejansko lagali in podatke predali organom kot mi’odkrili smo med obsežno raziskavo o praksah sečnje več kot 100 ponudnikov,

To tudi pokaže, kako lahko na podlagi napačne pristojnosti VPN postane varen za zaščito uporabniških podatkov, kljub temu da ponuja politiko ničelnih dnevnikov.

IPVanish hitri pregled

Cene so nekoliko višje, kot bi morale biti, več pa je ponudnikov, ki ponujajo še boljše pakete po nižji ceni, tako da’s spuščanje. Toda tisto, kar ji primanjkuje lastnosti, dopolnjuje zmogljivosti. IPVanish ne’ne trpite zaradi pogostih okvar, ni puščanja IP in hitrosti so precej konsistentne, ne glede na to, v katerem trenutku ali za kateri namen ga uporabljate.

Prednosti

 1. 1000+ strežnikov v več kot 60 državah.
 2. Vojaška šifra AES-256.
 3. Več namenskih aplikacij, vključno s posebno za FireTV.
 4. Kill stikalo.
 5. Stabilni hitrosti.

Slabosti

 1. Cene so višje, kot bi morale biti za takšno storitev.
 2. S sedežem v ZDA, član skupine 14 oči.
 3. Hranite dnevnike in podatke
 4. Ne’t odblokirajte Netflix US.

IPVanish načrti in pregled cen

Nismo ravno veliki oboževalci pri načrtovanju večplastnih cen, kjer je dostop do določenih funkcij omejen na tiste, ki izberejo načrte z nižjimi cenami. Na primer V VyprVPN lahko dostopate do njihovih ekskluzivnih funkcij Chameleon Protocol in Vypr Cloud le, če ste naročeni na njihov dražji načrt. Toda na srečo IPVanish ne’ne bi imeli podobnega režima cen.

Vse njegove lastnosti so na voljo v vseh načrtih cen, z razliko, da je med njimi le trajanje naročnine.

IPVanish načrti in pregled cen

Mesečni naročninski načrt

Navedeni stroški: 10,00 USD / mesec

Kot pri vseh drugih ponudnikih VPN, IPVanish’S mesečnim načrtom cen je precej drago. Pri 10 USD / mesec vas bo naročnina na ta načrt letno stala 120 USD. Ne’ne morem dobiti nobenega popusta na ta načrt, ker ga nismo imeli’t res videl ponudnik ponuditi svoj mesečni načrt za 11,99 $ kdaj. 17-odstotni popust, prikazan tukaj, je samo resnično pameten trženjski zaplet in nič drugega. Ne zelo dober načrt, ki bi se ga veselili, in priporočljiv samo, če potrebujete VPN za nekaj kratkoročnih ugodnosti.

Tromesečni / trimesečni naročninski načrt

Navedeni stroški: 8,99 USD / mesec

Zelo bi nam bilo všeč, če bi ponudnik namesto trimesečnega načrta ponudil 6-mesečni naročninski načrt, saj bi bil za uporabnika veliko bolj izvedljiv.

Ampak odkar’tam lahko kupite načrt za 26,99 USD, zaračunan enkrat na 3 mesece, kar vas bo stalo 8,99 USD / mesec za vsak mesec naročniškega obdobja. Pomislite na to precej slabo in zagotovo ne priporočamo, saj so mesečni stroški razčlenitve previsoki.

Ponovno pojdite na ta načrt samo, če morate čim prej opraviti neko nujno potrebo.

Letna / 12 mesečna naročnina

Navedeni stroški: 6,49 USD / mesec

Najboljši načrt sklopa, IPVanish’Letni načrt je tisto, za kar se morate odločiti, če se želite naročiti na njegovo storitev. Pri 77,99 USD / leto vas bo stalo 6,49 USD / mesec, kar bo zagotovilo najboljšo vrednost za vaš denar. Še vedno pa je cena previsoka, kolikor je IPVanish’s paketom funkcij gre. Naročnino lahko dobite pri veliko boljših ponudnikih za precej nižjo ceno, zato resnično verjamemo, da bi morale te cene zagotovo potovati na jug.

IPVanish kuponi

Trenutno IPVanish ponuja dve kodi kuponov. Njihova prva koda “NAŠI NAJBOLJŠI” zagotavlja 25-odstotni popust na vse načrte cen in vam ponuja res dobro ponudbo, če želite, da se cene ujemajo s proračunom še več.

Če dodate to kodo kupona IPVanish, lahko stroški letnega načrta z 77,99 USD na veliko bolj smiselnih 58,49 USD.

IPVanish kuponi

Druga koda kupona IPVanish “SAVE20NOW”, znižale cene za 20-odstotno stopnjo, če jih bomo uporabili, vendar resno ne’t razumeti prisotnost te kode, ko jo že ponujajo s 25-odstotnim popustom. IPVanish mora resnično odpraviti to zmedo in dati svojim kodam kuponov bolj enoten pogled.

Pregled preizkusnega obdobja IPVanish

IPVanish trenutno ne ponuja celovitega brezplačnega preizkušanja v pravem pomenu izraza, namesto tega pa ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja za vse svoje načrte cen in s tem počne svoje storitve. Brezplačne preizkušnje so največji pokazatelj, koliko zaupanja ponudnik v svojo storitev ponuja in jim ponuja veliko govora o verodostojnosti ponujenih funkcij.

Če jih ne ponudite, daje slab vtis na storitev in resnično priporočamo, da IPVanish čim prej vključi enega ali tvega izgubo strank pri ponudnikih, kot je NordVPN, ki ne ponuja samo brezplačnega preizkusa brez zavezanosti z vsemi vključenimi funkcijami, ampak tudi veliko boljši načrti za oblikovanje cen.

Pregled načinov plačila IPVanish

Čeprav trenutno ne ponuja Bitcoin kot možnost plačila, smo ob preverjanju pregledov storitve tretjih oseb ugotovili, da je IPVanish prej ponujal Bitcoin kot možnost plačila. To’je zagotovo branik, saj uporabniku zanika možnost, da plačilo cen načrtuje anonimno.

Pregled načinov plačila IPVanish

Trenutno sta na voljo samo dva načina plačila. Lahko plačate s svojo kreditno kartico ali se odločite za plačilo prek Paypala. Po našem pregledu plačilni načini niso dovolj in jih je treba povečati, da uporabniku zagotovimo več prilagodljivosti.

Pregled združljivosti IPVanish

Tako kot boljši ponudniki VPN tam tudi IPVanish ponuja namenske združljive aplikacije za priljubljene OS, kot so Windows, iOS, Mac in Android. Kaj’Dobro je, da ponudnik ponuja tudi namensko aplikacijo za FireTV in deluje kot vetrič. Namenska podpora nišnim platformam je vedno dobrodošla in cenjena, zato ponudniku resnično dodobra naložimo dodajanje aplikacije v mešanico.

Pregled združljivosti IPVanish

Poleg tega IPVanish ponuja vodnike za nastavitev za Linux, Chromebook, Windows Phone in usmerjevalnike. Vendar IPVanish ne zagotavlja veliko v smislu podpore več protokolov na vseh platformah. Več o tem v tem članku.

Pregled strežnikov IPVanish

Ponudnik trdi, da to’je najhitreje rastoči VPN najvišjega nivoja na svetu in edino mesto, kjer je ta trditev imela največ odmeva, je bila njegova strežniška infrastruktura.

IPVanish ponuja 1000+ strežnikov v impresivnih 60+ državah, ki pokrivajo večino sveta’S spletno krajino, vendar moramo reči, da je število strežnikov nekoliko nagnjeno proti Evropi in ZDA.

V Aziji je le 59 strežnikov, na Bližnjem vzhodu pa dobijo slabe 3 strežnike

ponudnika. Primerjajte to z Los Angelesom, ZDA, ki sam gosti 57 IPVanish strežnikov in boste imeli dobro predstavo, kje je težava.

Ponudniku priporočamo, da na treh mestih doda več strežnikov, tj. Bližnji vzhod, Afrika in Srednja Azija, če le-ta’s privabiti več kupcev iz teh regij, ki se bodo v prihodnjih časih le še povečevali.

IPVanish protokoli / pregled šifriranja

Šifrirni standard, ki ga ponuja IPVanish če AES 256, kar je v veliki meri industrijski standard. Toda ta šifrirni standard je na voljo samo v aplikacijah FireTV, Windows, Mac, iOS in Android.

Če nameravate uporabljati IPVanish v Chrombook-u ali Windows Phone-u, boste šifriranje AES-128 dobili le na internetni povezavi.

Linux podpira oba, AES-128 in AES-256 standard šifriranja standardov.

Medtem ko IPVanish ponuja več protokolarnih podpor, se preusmeri le na nekatere izbrane OS.

Na primer v operacijskem sistemu Windows in Mac lahko dostopate do protokolov OpenVPN, L2TP in PPTP, ne pa tudi do IPSec, medtem ko v iOS-u lahko dostopate le do protokolov IKEv2 in IPSec.

Tu je seznam operacijskega sistema in protokolov, ki jih podpirajo:

Operacijski sistem Podprti protokol / s
FireTV OpenVPN
Windows OpenVPN, L2TP in PPTP
Mac OpenVPN, IPSec in L2TP
iOS IKEv2 in IPSec
Android OpenVPN
Linux OpenVPN in PPTP
ChromeBook L2TP in IPSec
Windows Phone L2TP

Ponudniku priporočamo, da razširi izbiro, ki jo imajo uporabniki pri izbiri različnih protokolov na vseh platformah, da bi jim omogočili večjo fleksibilnost glede njihovih varnostnih možnosti.

IPVanish Pregled podpore strankam

IPVanish oglašuje, da nudi 24/7 podporo, nasprotno pa ni funkcije za klepet v živo. Del IPVanish-a je slabo trženje, zato ga morajo nadomestiti v nekaj bolj sprejemljivega, tj. Takšnega, ki ustreza njihovi pripravljenosti na podporo.

IPVanish’Glavni način zagotavljanja podpore je prek sistema vozovnic, vendar tudi to ni dovolj hitro v skladu s sodobnimi standardi za podporo strankam. Poslali smo poizvedbo o namestitvi VPN na Anonabox prek njegovega sistema vozovnic in minilo je dobrih 8 ur, odkar pričakujemo odgovor.

IPVanish Pregled podpore strankam

Tega ne bomo nikoli poklicali “takojšnja podpora, razen če postanemo dovolj zavedeni, da upoštevamo 10-urno zamudo med poizvedbo in njeno ločljivostjo “v trenutku”.

Pregled hitrosti IPVanish

Hitrost se v kateri koli VPN nekoliko zniža od prvotne hitrosti internetne povezave. To je posledica obremenitve šifriranja in protokolov, zato ne’ne jemljite kot nekaj modrega, razen če pade pod sprejemljivo območje. Glede na naše hitrostne preizkuse IPVanish na različnih njegovih strežnikih smo ugotovili, da je dovolj hiter za napajanje dovolj dobre uporabniške izkušnje.

Vendar so se na nekaterih njegovih strežnikih, denimo v Veliki Britaniji, hitrosti spustile nekoliko predaleč in zagotovo nismo bili navdušeni. Še eno stvar, ki jo želimo dodati tukaj, je, da IPVanish ne’trenutno ne delate na deblokiranju Netflix US, vendar je morda primeren za Disney + in to’s morda njegova največja napaka.

Za uporabnike Torrentinga je IPVanish dobra rešitev, če ste povprečen potrošnik podatkov. Za velike potrošnike podatkov so hitrosti lahko nekoliko počasne in napačne na večini strežnikov, zato morate pred naročnino na IPVanish upoštevati svoje nastavitve in potrebe..

IPVanish Kodi Pregled

Kodi je naš osebni najljubši, ko gre za ničlo na domači medijski platformi za digitalno porabo vsebine. Ta vsestranska programska oprema omogoča uporabnikom dostop do česar koli, od novic v živo do risanih oddaj in od večjih športnih dogodkov do najnovejših filmov s stotinami dodatkov.

Toda Kodi’S močjo lahko še bolj povečate, če jo uporabite pod pokrovom Kodi VPN, saj vam bo omogočil, da odblokirate geografsko omejeno vsebino po vsem svetu..

IPVanish ponuja veliko število združljivih aplikacij za različne operacijske sisteme, kot je Windows, ki deluje v ozadju, kar vam omogoča, da Kodi uporabljate s popolno svobodo.

IPVanish Kodi Pregled

IPVanish pa lahko z roko namestite tudi na nišne platforme, kot so Smart TV.

Trenutno IPVanish ponuja podporo svojega VPN za Kodi na teh platformah:

 1. Windows
 2. Mac OSX
 3. Android
 4. MXQ Pro Android TV škatla
 5. OpenElec

IPVanish crack pregled

Razpoke niso nikoli varne in to’s zakaj priporočamo našim uporabnikom, da se jim vedno izogibajo. Vsebujejo lahko karkoli, od zlonamerne programske opreme do nevarnih virusov, ki lahko uničijo vaš sistem, če ga razpakirate.

Trenutno ni na voljo verodostojne razpoke za IPVanish, in tudi če naletite na nekaj, ki trdi drugače, vam svetujemo, da se tega izognete.

IPVanish Dodatne funkcije

IPVanish ponuja nekaj precej spodobnih funkcij, ki vključujejo Kill Switch za zaščito v primeru prekinitve interneta, 1000+ strežnikov VPN, proxy SOCKS5, vojaško šifriranje AES 256, podporo več protokolov in možnost uporabe VPN na do petih sočasnih napravah,.

Te funkcije so dovolj dobre, da se IPVanish lahko uvrsti med boljše VPN-je. Definitivno je lahko več dodatkov.

IPVanish še vedno ne ponuja varnostnih funkcij najvišjega razreda, kot so Double VPN, Onion over VPN in Split Tunneling. Te funkcije so novost v svetu VPN in ponuja jih le nekaj vrhunskih ponudnikov, kot sta NordVPN in PureVPN. IPVanish mora v paket svojih funkcij vključiti vsaj dva, da bi upravičil ceno in dodal večjo vrednost svoji storitvi.

IPVanish Prijava

Postopek prijave na IPVanish ne zahteva veliko razlage. Vse kar morate storiti je, obiščite ipvanish.com in pojdite na “Moj račun” (Če ti’ste že kupili naročniški načrt) in v polje, ki je na voljo, vnesite svoje uporabniško ime in geslo VPN.

IPVanish Prijava

Za prijavo v katero koli njeno namensko aplikacijo ali zagon datotek za ročno nastavitev boste morali imeti iste uporabniške poverilnice VPN.

Kako namestiti / povezati IPVanish za Windows

Z namensko aplikacijo Windows je uporaba IPVanish VPN v OS Windows brezhiben postopek. Tukaj lahko naložite in namestite to aplikacijo v manj kot 3 minutah:

 1. Če želite obiskati ipvanish.com, uporabite poljuben brskalnik po svoji izbiri.
 2. Ko ste na spletnem mestu, pojdite na “Aplikacije” > “Windows”.
 3. Na tej strani kliknite na “Prenesite aplikacijo Windows” začeti s prenosom.
 4. Ko je datoteka končana s prenosom, kliknite nanjo in vas bo vprašala, ali jo želite zagnati ali ne. Kliknite na “Teči”.
 5. Pojavi se čarovnik za nastavitev IPVanish. Kliknite “Naslednji”.
 6. Zdaj kliknite na “Sprejemam pogoje sporazuma” po preverjanju licenčnih pogojev in kliknite na “Naslednji”.
 7. Kliknite “Naslednji” znova v pozivu za lokacijo datoteke.
 8. Zdaj kliknite na “Namestite” in potem “Da”.
 9. Datoteka je zdaj uspešno nameščena.
 10. Vnesite uporabniške podatke, izberite strežnik in kliknite na “Povežite se” začeti uporabljati IPVanish VPN v operacijskem sistemu Windows.

Kako namestiti / povezati IPVanish za MAC

Maci so odlični za uporabo, vendar potrebujejo varnost, da jih zaščitijo pred spletnimi grožnjami. Tukaj’s kako lahko nastavite IPVanish’s posodobljeno aplikacijo Mac na vaši platformi na racionalen način:

 1. Obiščite ipvanish.com in pojdite na “Aplikacije” odsek z zgornje vrstice.
 2. Izberite “Mac” > “Prenesite Mac App”.
 3. Datoteka bo zdaj prenesena na vašo “Prenosi” Mapa.
 4. Za začetek namestitve izberite datoteko in jo spustite v mapo Applications.
 5. Vnesite uporabniške podatke.
 6. Kliknite “Preskoči” če ne’nočem iti skozi vadnico.
 7. Zdaj se boste znašli v glavnem uporabniškem vmesniku aplikacije. Pomaknite se navzdol in poiščite najboljši strežnik glede na vaše potrebe in kliknite nanj, da vzpostavite povezavo.
 8. IPVanish zdaj deluje na vašem Mac OSX.

Kako namestiti / povezati IPVanish za iOS

IPVanish’S programi iOS deluje brezhibno tako na iPadu kot na iPhoneu. Tukaj’s, korak za korakom, navodila za nastavitev, kako v nobenem trenutku zagnati in zagnati aplikacijo za iOS:

 1. Odprite trgovino iTunes in poiščite “IPVanish”.
 2. Aplikacija se bo zdaj prikazala v rezultatih iskanja. Kliknite na “Prenesi” in potem “Odprto”.
 3. Zdaj kliknite na “Dovoli” in nato vnesite uporabniške podatke (uporabniško ime in geslo VPN).
 4. Izberite “Preskoči vadnico”.
 5. Zdaj izberite želeno lokacijo strežnika in kliknite na “Povežite se”.
 6. Končno kliknite na “Dovoli” za začetek zaščite anonimnosti prek spleta prek IPVanish.

Kako namestiti / povezati IPVanish za Android

Nikjer ni lažje namestiti IPVanish’je namenska aplikacija kot v Androidu. Tukaj je tudi postopek, ki ga lahko dosežete z minimalnimi napori:

 1. Pojdite v trgovino Google Play in v iskalno vrstico vnesite ‘IPVanish” in pritisnite “Iskanje”.
 2. Ko najdete, kliknite na “Prenesi” in potem naprej “Odprto” za začetek namestitve.
 3. Zdaj morate samo vnesti svoje uporabniško ime in geslo in izbrati strežnik po vaši izbiri, da začnete varno uporabljati internet pod pokrovom IPVanish.

Kako namestiti / povezati IPVanish za FireTV

Kdo ne’ne ljubiš nišne podpore? Resnično imamo, predvsem za naše najljubše storitve, kot je FireTV. IPVanish ponuja namensko aplikacijo za platformo, ki omogoča veliko lažjo namestitev VPN-ja in deblokiranje geo-omejene vsebine. Toda preden nadaljujemo naprej, morate vedeti, da je ta aplikacija zmagala’ne delate pravilno na napravah Firestick 1. generacije.

Tukaj’s korak za korakom vadnica o tem, kako lahko namestite IPVanish’Je namenjena FireTV aplikacija enostavno:

 1. Na vaši Firestick / FireTV’s vmesnikom, pojdite na “Aplikacije”.
 2. Zdaj izberite “Kategorije” > “Uporabnost” > “IPVanish” app.
 3. Tapnite / kliknite na “Pridite” ikono.
 4. Zdaj kliknite na “Odprto”.
 5. Zdaj boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Naredite to in nato nadaljujte z izbiro strežnika. ki vam najbolj ustreza.
 6. Kliknite na “Povežite se” in zdaj uporabljate FireTV pod krinko verodostojne VPN.

Kako namestiti / povezati IPVanish za usmerjevalnike

Namestitev VPN-ja na usmerjevalnik je lahko zelo težavna zadeva in priporočamo, da nadaljujete s to potjo le, če ste dovolj sposobni, da jo izvlečete, ne da bi poškodovali usmerjevalnik..

IPVanish ponuja različne vadnice za nastavitev za različne vrste usmerjevalnikov, ki jih lahko preprosto prečkate tukaj .

Kako namestiti / povezati IPVanish za Linux

Linux ima veliko bistrojev, zato je zagotavljanje namenske aplikacije za to izjemno kompleksna naloga. Noben priljubljen ponudnik nima takšnega, vendar lahko preprosto ugotovite, kako ročno namestiti VPN v svoj bistro na preprost način.

IPVanish ponuja dve vrsti protokolov Ubuntu VPN, tj. Ubuntu PPTP in Ubuntu OpenVPN, do teh navodil za dostop do korakov po korakih pa lahko dostopate do navodil za ročne nastavitve v IPVanish’s spletnega mesta v razdelku za aplikacije ali v lastnem namenskem pregledu VPN za Linux.

Kako namestiti / povezati IPVanish za Chromebook

Chromebook je Googlov prenosni računalnik, ki deluje v operacijskem sistemu Google Chrome. Ta prenosnik se ponaša z zelo različno pasmo in je odlična možnost, da se prepustite, če vam je doslej preveč dolgčas za Windows ali Mac OS..

Najboljši del Chromebooka je njegov nezapleten in racionaliziran vmesnik, ki vam omogoča, da stvari počnete na veliko lažji način, kot bi to lahko storili v drugih operacijskih sistemih. Enako velja za nastavitev VPN-ja v tem operacijskem sistemu. Tukaj’je zelo preprost vodič, kako ročno nastaviti VPN v Chrome OS:

 1. V Chromebooku odprite brskalnik Google Chrome in odprite nov zavihek
 2. Na tem zavihku v naslovno vrstico vnesite nastavitve chrome: //
 3. Pomaknite se navzdol in poiščite “Dodaj povezavo” in kliknite nanj. Zdaj kliknite na “Dodaj zasebno omrežje” od naslednjih možnosti

Zdaj vnesite podatke, kot so prikazani v spodnji tabeli:

Ime gostitelja strežnika To polje zahteva polno ime strežnika, s katerim se želite povezati. Ta imena zlahka najdete na seznamu strežnikov, ki je na voljo v vašem računu’s nadzorno ploščo
Ime storitve Ustvarite lahko poljubno ime
Vnaprej deljeni ključ Ipvanish
Certifikat strežnika CA Izberite “Privzeto”
Uporabniško potrdilo Pustite to polje prazno
Uporabniško ime & Geslo Vnesite svoje uporabniško ime in geslo VPN
OTP Pustite to polje prazno
Ime skupine Pustite to polje prazno
Shrani uporabniško ime in geslo To ni obvezno. Shranite ali hranite začasno
 1. Samo kliknite na “Povežite se” in povezava se bo začela z omogočeno VPN

Kako namestiti / povezati IPVanish za Windows Phone

Windows Phone v primerjavi z njihovimi bolj robustnimi bratranci, tj. Androidom in iOS-om, ni tako priljubljen, vendar še vedno obstajajo v tolikšnem številu, da so zagotovo tarča poskusov vdora.

Zato potrebujete VPN, ki vam bo zagotovil popolno zaščitno zaščito. Tukaj’s kako lahko dobite to zelo zaščitno zaščito z namestitvijo IPVanish-a na vaš Windows Phone skozi ta navodila po korakih:

 1. Dostopite do seznama aplikacij na svojem telefonu Windows in pojdite na “Nastavitve” in se pomaknite navzdol, da poiščete in kliknete “VPN”
 2. Status spremenite v privzeto “Izklopljeno” do “Na”
 3. Zdaj tapnite “Dodaj” in se premaknite v polje za “Ime strežnika” in vnesite ime strežnika ali njegov IP naslov, s katerim se želite povezati. Izbrati je treba le strežnike, ki so na voljo z IPVanish
 4. Zdaj tapnite “Vtipkajte” in izberite “L2TP z IPSec” kot vaš šifrirni protokol
 5. Spodaj “Povezava z uporabo” vnesite svoje uporabniško ime in geslo. V polje za vnaprej dani ključ vnesite “ipvanish”
 6. V polju za izberite izbrano ime profila za povezavo “Ime profila” in se dotaknite “Shrani”
 7. Če želite spremeniti strežnik, morate postopek ponoviti.

IPVanish Tap Device

Naprava Tap je običajno a “Voznik” uporabljajo vse aplikacije VPN za omogočanje zasebne povezave. Če določena programska oprema ne more namestiti tega gonilnika, boste imeli težave pri dostopu do odjemalca ali povezovanju s strežnikom VPN. Torej, kar se zdi težava z IPVanish’s Tapnite Naprava?

No, vprašanje je precej pogosto med številnimi orodji, povezanimi z omrežjem ali zasebnostjo. Konflikti programske opreme in napake pri podpisovanju gonilnikov lahko sistemu Windows preprečijo namestitev IPVanish’s Dotaknite se gonilnika. Če želite to odpraviti, razmislite o popolnem izhodu iz IPVanish-a. Odprite upravitelja opravil, z desno miškino tipko kliknite aplikacijo in kliknite “Končna naloga”.

Ko končate, prenesite najnovejši gonilnik tapnite s spletnega mesta OpenVPN. Za neposredno povezavo za prenos kliknite tukaj. Namestite datoteko z oznako “okna iz pipe-9.21.2”. Postopek bo komaj trajal nekaj sekund, nato pa boste lahko IPVanish uporabili za povezavo s katerim koli želenim strežnikom po vaši izbiri!

IPVanish Kill stikalo

Skoraj vsa programska oprema VPN danes ponuja funkcijo Kill Switch. To je ključno orodje, ki ga potrebuje zasebnik, da zaustavi ves internetni promet, v okoliščinah pa vaša VPN povezava preneha delovati. Z izključitvijo vseh dostopov do omrežja lahko zaščitite svojo identiteto pred uhajanjem.

Z enostavnimi besedami, funkcija stikala kill je ključnega pomena za varno in varno, tudi ko se vaš VPN odreče. IPVanish to orodje podpira v svojih operacijskih sistemih Mac OS in Windows.

Kako omogočiti IPVanish Kill Switch na Mac in Windows?

Za tiste z operacijskim sistemom Mac pojdite na “Nastavitve” v aplikaciji za stranke in nato naprej “Povezava”. Videli boste seznam konfiguracij, ki so na voljo, vključno s “Aktivni protokol” in druge možnosti, kot so “Samodejna ponovna povezava”, “Omogoči zaščito pred puščanjem IPv6”, in “Opozori, ko zaprete, ko ste povezani”. Preprosto potrdite polje z napisom “Kill stikalo” za aktiviranje funkcije.

IPVanish Kill stikalo

Nasprotno pa imajo tisti, ki uporabljajo operacijski sistem IPVanish v operacijskem sistemu Windows, na voljo veliko preprostejši GUI. Če želite vklopiti funkcijo stikala Kill, preprosto kliknite na “Nastavitve” v odjemalcu. Ko končate, tapnite na “Povezava” v meniju in kliknite potrditveno polje z oznako “Kill stikalo”. Omogočite lahko tudi druge funkcije, kot so zaščita pred puščanjem IPv6, zaščita pred puščanjem DNS, promet črnega LAN in samodejna povezava.

IPVanish se ne povezuje

IPVanish Reddit

Uporabniki so na Redditu večinoma izpostavili tista vprašanja, na katera smo opozorili med tem pregledom. Preverite najboljši reddit VPN, saj vam nudi dobro letno in druge poslovne pakete.

Hitrosti se zmanjšajo na številnih strežnikih, Google vas med uporabo nekaterih strežnikov poziva s captcha, podpora klepetu je neizmerno varljiva (ni’t 24/7 (kakršen koli smisel izraza) in nekatere druge težave so med tistimi, s katerimi se redno srečuje veliko uporabnikov.

Ponudnik mora veliko časa prevzeti svojo igro. Njeni spodobni in varni, a sodobni uporabniki niso zadovoljni nič drugega kot najboljše, tako da, če lahko’t ga priskrbite, nato pa bodite pripravljeni na takšne razpise na forumih, kot je Reddits, kot je ta spodaj:

IPVANISH pregled Trust Pilot

Pri TrustPilotu so razmere precej slabše. Uporabnikov je skupno 404 pregledov in kumulativna ocena posamezne zvezde, ki odraža kolektivno mnenje, ki ga vsebuje večina teh pregledov.

Uporabniki se lahko pritožujejo glede katere koli storitve, ko pa gre nekaj na jug, lahko to opazijo vsi. IPVanish ima veliko podlage za pretvorbo teh izdaj v priporočila.

IPVanish VS NordVPN

Tu je funkcija s primerjavo funkcij med Nord VPN in IPVanish:

FunkcijaIPVanishNordVPN
Cena (letno) 77,89 USD 69 dolarjev
Države 60+ 62
Strežniki 1000+ 4278
Protokoli OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP in IKEv2 IKEv2, PPTP, OpenVPN, L2TP, DoubleVPN in SSTP
Šifriranje AES-256-CBC z 2048-bitnim DH ključem AES-256-CBC z 2048-bitnim DH ključem
Dnevniki Ne Ne
P2P dovoljeno Da Da
S sedežem v Združene države Panama
Proxy strežniki Da Ne
Hkrati uporabniki 5 6
Dodane funkcije Kill Switch, SOCKS5 proxy SmartPlay, čebula prek VPN, CyberSec in samodejno preklopi, deluje na Netflixu

IPVanish VS PureVPN

Tu je razkritje razlik v lastnostih, cenah in drugih dejavnikih med IPVanish in PureVPN:

FunkcijaIPVanishPureVPN
Cena (letno) 77,89 USD 59,88 USD
Države 60+ 60
Strežniki 1000+ 1300+
Protokoli OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP in IKEv2 PPTP, OpenVPN, L2TP in DoubleVPN
Šifriranje AES-256-CBC z 2048-bitnim DH ključem AES-256-CBC z 2048-bitnim DH ključem
Dnevniki Ne Minimalno
P2P dovoljeno Da Da
S sedežem v Združene države Hong Kong
Proxy strežniki Da Da
Hkrati uporabniki 5 5
Dodane funkcije Kill Switch, SOCKS5 proxy Čebula prek VPN, split tunneling, namenski IP, zaščita DDoS, blokiranje oglasov in samodejno stikalo za ubijanje,

IPVanish VPN ne deluje / Napake / težave

Kadar gre za uporabo IPVanish-a, lahko uporabniki naletijo na različne težave / napake, ki jim lahko preprečijo uživanje v povsem zasebni spletni izkušnji. Glede na to smo se na BestVPN.co odločili sestaviti seznam najpogostejših ne delujočih napak, ki jih dobimo od naših bralcev / gledalcev!

IPVanish se ne povezuje

Težave s povezljivostjo imajo lahko veliko razlogov. Vaš požarni zid lahko blokira aplikacijo’s internetno povezavo. Nepravilne nastavitve datuma in časa v računalniku lahko povzročijo težave s povezavo. Včasih lahko celo ponudniki internetnih storitev blokirajo povezave PPTP VPN. Drugič je preprosto težava z vašim internetom. Najprej morate ugotoviti vzrok in nato ustrezno ukrepati.

IPVanish ni mogoče namestiti

Ko imajo uporabniki na svojih osebnih računalnikih nameščenih veliko aplikacij VPN, lahko IPVanish pri namestitvi naprave Dotaknite napak. Če želite odpraviti težavo, razmislite o odstranitvi nasprotujočih si programskih programov. To bi moralo delovati, če pa ne, vedno lahko naložite Gonilnik tapnite z OpenVPN’s spletnega mesta neposredno. Prenos in namestitev gonilnika tapnite tukaj: https://swupdate.openvpn.org/community/releases/tap-windows-9.21.2.exe

IPVanish ohranja prekinitev povezave

Če se vaša aplikacija IPVanish še vedno ne prekinja, lahko ogrozi vašo identiteto. Zdaj lahko orodja, kot je stikalo za samodejno ubijanje, dosežejo le tako, da so ves čas varni. Za preprečitev prekinitve povezave IPVanish je potrebna težavna rešitev. Kot smo že omenili, je lahko več razlogov, zakaj lahko pride do padca povezave. Razmislite o odblokiranju aplikacije iz požarnega zidu, določitvi nastavitev podatkov in časa ali konfiguriranju interneta, da preverite, ali kaj deluje!

Pogosta vprašanja o pregledu IPvanish

Uporablja zakonito VPN v ZDA?

Razen če ga ne uporabljate za nekaj zloveščega ali zločinskega, je uporaba VPN popolnoma zakonita v ne samo ZDA, ampak tudi v večini delov sveta..

Ali se IPVanish lahko uporablja v več napravah?

Da. IPVanish vam omogoča dostop do storitve hkrati na 5 napravah.

Kako prekličem naročnino na IPVanish?

Če niste zadovoljni s storitvenimi standardi IPVanish, lahko zagotovo uveljavite svojo svobodo kot uporabnik in prekličete naročnino. Samo pojdite na spletno mesto in se prijavite v svoj račun. Tu na nadzorni plošči kliknite na “Naročnina”. Zdaj boste lahko videli možnost “Želim preklicati naročnino” na dnu tega zavihka. Kliknite nanjo in nadaljujte s postopkom, dokler ne opravite vseh formalnosti. Vaš račun bo zdaj preklican in neveljaven.Kako prekličem naročnino na IPVanish

Zaključek

Ko zaključimo stvari, bi radi priporočili ponudniku, da v svojo storitev doda več funkcij in poveča zmogljivosti obstoječih, da bodo stranke prihajale. Storitev je v nedavni preteklosti doživela nekaj večjih padcev in njene skrajni čas, da se pospravijo in ohranijo svojo dobro podobo v domeni VPN, da se ne bi tarnali.

IPVanish je dober, a danes’je ultra konkurenčen, uporabniško usmerjen svet, saj je dober pravkar osvojen’t narediti rez. Morate biti izredni, da lahko vključite več uporabnikov in začnete trajno zvestobo znamki.

ExpressVPN ima načrte z izredno visokimi cenami, vendar uporabniki trdijo, čeprav imajo cenejše možnosti, le zaradi zaupanja in verodostojnosti, ki jo je ponudnik ustvaril z zvezdnatimi zmogljivostmi na vseh frontah.

IPVanish mora slediti isti poti. Zadovoljni smo s tem, kako je trenutno, a vsekakor je prostora za veliko izboljšav.

Če imate pripombe ali predloge glede naših storitev in standardov za pregled, komentirajte v spodnji temi. Z veseljem bi sodelovali z vami!

Podobni članki

 • CyberGhost Review 2020

  Pristojnost Romunija Cena 2,75 USD / mesečno za triletni načrt Strežniki 6.100 ali več strežnikov v 90+ državah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-bitnih deblokad...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Pristojnost San Marino Cena 9,99 Strežniki 300+ Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 4,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 1000+ strežnikov v 22 državah Dnevniki ohranja povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me