GOOSE VPN Pregled 2020

Pristojnost Nizozemska
Cena 1,99 USD
Strežniki 71
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://goosevpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome

GOOSE VPN, ki je bil ustanovljen leta 2016 in ima sedež na Nizozemskem, morda ni primeren za konkurenco z vodilnimi na tržišču, vendar postaja priljubljen iz dneva v dan. Gre za obetavno mlado storitev, ki ponuja precej privlačnih lastnosti. Sem spadajo neomejene hkratne povezave in lastno omrežje VPN, kar je na trgu orodij za zasebnost precej redko.

Če želite več informacij o ponudniku, preberite ta poglobljeni pregled GOOSE VPN 2020 iz BestVPN.co!

Pregled cen GOOSE VPN

Podobno kot pri drugih ponudnikih tudi GOOSE VPN ponuja tri različne naročnine uporabnikom različnih dolžin. Prva je mesečna naročnina, ki se začne pri 12,99 USD.

To je za drage storitve za novince, ki imajo številne vidike, ki jih je treba kmalu izboljšati. Celo ExpressVPN in NordVPN sta cenovno nižji od GOOSE VPN.

Seveda, če želite izkoristiti boljše cene, se lahko naročite na daljše trajanje. Drugi letni načrt se začne pri 4,99 USD - uporabnikom omogoča neverjetni 61% popust.

Tako za 12-mesečni dostop plačate le 59,88 USD. Za najboljšo vrednost se lahko odločite za tretji in najbolj neverjeten triletni načrt, začenši z 1,99 USD (kar vam bo prineslo 84% popust na mesečne stroške).

Pregled cen GOOSE VPN

GOOSE VPN Brezplačna preizkusna različica

GOOSE VPN trdi, da uporabnikom ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico, vendar je to res napačno. Pod masko a. Ponujajo garancijo za vračilo “Brezplačen preizkus” privabiti kupce.

Posledično boste morali ob prijavi na storitev še vedno navesti podatke o svoji kreditni kartici. VPN mora jasno navesti, da uporabnikom ne omogočajo brezplačnega preskušanja, da se prepreči zmede!

jaz’opazil sem, da v zadnjem času veliko ponudnikov to počne, da bi se norcirali. To je očitno nepoštenost, ki običajno vodi do nezadovoljnih strank.

Jamstvo za vračilo GOOSE VPN

Kot smo že omenili, GOOSE VPN trži 30-dnevno vračilo kot “brezplačen preizkus”, ko je dejansko le garancija za vračilo denarja. Zato imate približno mesec dni, ko zahtevate vračilo, če niste zadovoljni s ponudnikom storitev.

Seveda pa moramo izpolniti še druge pogoje, za katere bi lahko dodal, da so “nerazumno”. Če želite biti upravičeni do povračila, ne smete porabiti več kot 100 MB pasovne širine.

To je neumno, saj so za vračilo dodelili časovno obdobje 30 dni. Vendar pa, VPN v svoji politiki vračila pojasnjuje, da vračajo vračila s prekomerno porabljeno pasovno širino v posebnih primerih, ko imajo uporabniki dosledne tehnične težave.

GOOSE VPN nadzorna plošča

GOOSE VPN je eden izmed “tistih” ponudniki na trgu, ki ne dovolijo dostopa do svojih VPN aplikacij, razen če plačate naročnino. Šele po plačilu bodo uporabniki lahko kliknili na prenosne povezave za namizje, brskalnike in TV-aplikacije.

Uporabniki iOS-a in Androida pa bodo imeli možnost, da aplikacijo dobijo iz iTunes ali Google Play Store. Vendar bodo še vedno morali dati podatke o svoji kreditni kartici za prijavo in uporabo aplikacije na svojih pametnih telefonih.

GOOSE VPN Pregled 2020

Možnosti plačila GOOSE VPN

Pričakoval sem, da bo GOOSE VPN podpiral veliko možnosti plačila, upoštevajoč njihove drage mesečne cene. Čeprav morajo še izboljšati razpoložljive metode, lahko trenutno plačujete prek Visa, MasterCard, Amex, Discover, Maestro in PayPal.

Ponudnik ne podpira kripto valut, kot so Bitcoin, Ethereum in Ripple. To pomeni, da uporabniki ne morejo opraviti popolnoma anonimnih plačil. Kot negativno vprašanje GOOSE VPN pozabi dodati prehod, kot je PaymentWall.

GOOSE VPN Načini plačila

Pregled strežnikov GOOSE VPN

Nizozemski ponudnik ima glede na svojo prisotnost v 26 državah “Spoznaj Gos” strani, vendar natančne številke niso jasne. Celo podporna ekipa mi ni uspela dati natančne številke na lokacijah, kar je vsaj malo sumljivo.

Po namestitvi aplikacije Windows sem dobil dostop do vsaj 71 različnih lokacij. Vendar menim, da zaradi sporadične sheme oštevilčevanja mnogi takrat niso bili na voljo. Ne glede na to, se lahko sprostite v pretakanju ali P2P / Torrenting z uporabo GOOSE VPN.

No, moral bi podrobneje razložiti. Strežniki so bili dobri za deblokiranje spletnih strani, vendar niso uspeli pri zagotavljanju brezhibnega pretakanja hitrih VoD storitev. Za hudournike imate na voljo 14 strežnikov in večinoma je bila uspešnost dobra!

Pregled strežnikov GOOSE VPN

Ali GOOSE VPN odklene Netflix?

GOOSE VPN na kar nekaj mestih navaja, da vam lahko pomagajo “dostopajte do vseh spletnih mest, kjer koli že ste”. Čeprav to do neke mere drži, v vidikih pretakanja resnično ne uspe. Uspešno sem lahko zaobšel YouTube’s preverjanje lokacije, enostavno pretakanje vsebine samo za ZDA.

Vendar sem drugič, ko sem pristopil do Netflixa, onemogočil ogled vsebine. Na spletnem mestu je bil prikazan standard “ti’ponovno uporabljate proxy” sporočilo o napaki in rekel mi je, da odklopim. Občasno sem lahko obiskal Amazon Prime Video in BBC iPlayer, vendar je bil v najboljšem primeru pegav.

Po kontaktiranju skupine za podporo sem bil obveščen, da je ta težava začasna.

GOOSE VPN test hitrosti

Za merjenje učinkovitosti GOOSE VPN sem opravil test hitrosti z našim orodjem za analizo pasovne širine. Proces vključuje povezovanje na pet različnih lokacij: ZDA, Združeno kraljestvo, Avstralija, Nemčija, Francija in nato analiziranje hitrosti prenosa / prenosa za vsako državo na povezavi 50 Mb / s..

Vsi strežniki so bili pripravljeni in delovali, kar je omogočilo hitro povezavo. Vendar so se z aktiviranjem VPN hitrosti znatno zmanjšale. Rezultate sem narisal na spodnjem grafu za enostavno berljivost in da bi razumeli, ali je VPN vreden vašega denarja ali ne!

GOOSE VPN test hitrosti

GOOSE VPN WebRTC, DNS in IPv6 Test tesnosti

Med raziskovanjem GOOSE VPN sem naletel na veliko uporabnikov, ki so se pritožili, da storitev pušča vaše DNS in WebRTC. Kot tak je bilo potrebno, da sem VPN preizkusil. Po povezavi z ameriškim strežnikom sem opravil pregled na IPLeak.net.

Če vidite rezultate spodaj, lahko opazite, da so vsi preverjanja geolokacije na njihovem oglaševanem mestu. Mogoče je, da je VPN rešil težavo v svojih najnovejših izdajah aplikacij, vendar bom še vedno odprta za nasprotna stališča.

GOOSE VPN Pregled 2020

Pregled zasebnosti in varnosti

GOOSE VPN ima na domači strani privlačno oblikovana spletna mesta z ustreznimi navigacijami za obveščanje uporabnikov o različnih vidikih VPN. Če greste na dno strani, lahko celo najdete povezave do stvari, kot so pogosta vprašanja, blog, skupnost in podpora. Uporabniški vmesnik kot tak ni tako slab, toda za jasno sliko o zasebnosti in varnosti nadaljujte z branjem spodaj:

Pregled protokolov in šifriranja

GOOSEVPN podpira vse priljubljene protokole, kot so IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP in OpenVPN. Uporabnikom celo omogočajo samodejno izbiro najboljšega protokola, ki je na voljo, in strežnika. Za šifriranje so uporabniki prejeli zaščito prek AES-256 bitnih šifre.

Za nadzorne in podatkovne kanale VPN uporablja overjanje HMAC SHA1 s stiskanjem RSA-2048 in DHE-2048 Perfect Forward Secret. To vas ohranja varno, toda glede na to, da se industrija preusmerja na 4098-bitne ključe, ima GOOSE VPN veliko novega..

Če se povezava VPN prekine in razkrije vaš resnični naslov IP, GOOSE VPN celo naredi “Kill stikalo” funkcija na voljo. Po prekinitvi VPN se samodejno izklopi internet in ga po uspešni povezavi znova aktivira.

GOOSE VPN protokoli in šifriranje pregled

Je GOOSE VPN varna izbira?

Ker ima GOOSE VPN sedež na Nizozemskem, ima prednost pred konkurenco. Država nima strogih zakonov o zasebnosti, za razliko od ZDA, Združenega kraljestva, Kanade in drugih članic združenja Five and Fourteen Eyes. Tako lahko občutite olajšanje, če vaši podatki ostanejo popolnoma varni.

Pravzaprav je zakon, sprejet leta 2016, odobril dostop le nizozemskim agencijam za krampanje računalnikov NADZORNIH kazenskih preiskav. To je največ, kar bi želeli doseči, kar je v primerjavi z državami, kot so ZDA, še vedno povsem smiselno, ki se prepušča množičnemu nadzoru.

Glede pravilnikov za beleženje GOOSE VPN ne shranjuje nobenih podatkov o seji / povezavi. Vaš e-poštni naslov hranijo samo za podporo in pošiljanje novic. Poleg tega storitev ne predpomni / shrani nobenih prepoznavnih podatkov.

GOOSE VPN P2P / Torrenting pregled

GOOSE VPN je v skupni rabi datotek P2P / datotek precej zanesljiv. Uporabnikom ne omejuje prenašanja hudournikov in omogoča dostop do 14 P2P prijaznih strežnikov. Čeprav je število lahko manjše, pri BitTorrent odjemalcih dobivate dobre hitrosti

GOOSE VPN P2P-Torrenting Pregled

Pregled podpore za GOOSE VPN

Za zagotavljanje pomoči / podpore strankam vam GOOSE VPN omogoča dostop do številnih možnosti. Če obiščete njihovo stran za pomoč, lahko postavite vprašanje, tako da v iskalno vrstico vnesete poizvedbo. To vas bo preusmerilo k najpomembnejšim rezultatom poizvedb.

Če to ne zveni privlačno, GOOSE VPN deli svoja pogosta vprašanja na 8 različnih kategorij: Račun, splošne informacije, plačilo, zasebnost, usmerjevalniki, storitev, tehnična in uporaba. To nadalje pomaga pri sestavljanju vaših potreb in kliku na primerno možnost za podporo.

Pregled podpore za GOOSE VPN

Če v razdelku za iskanje ali pogostih vprašanjih ne najdete ustreznega odgovora, lahko uporabniki predložijo vozovnico. Ta postopek vključuje vnos vašega imena, e-poštnega naslova, predmeta, datuma začetka težave, operacijskega sistema in narave zahteve.

To sem preizkusil in v enem dnevu prejel odgovor, kar je v redu - še posebej, če klepet v živo ni na voljo za takojšnjo podporo. Če vse drugo ne uspe, lahko uporabniki razmislijo tudi o pošiljanju e-poštnih sporočil na [email protected] za prejem pomoči.

GOOSE VPN Pregled 2020

Združljivost aplikacij GOOSE VPN

GOOSE VPN zagotavlja izjemno združljivost med platformami. Ponujajo aplikacije za vse namizne računalnike, pametne telefone in celo televizorje Android. Tako lahko preprosto uporabite VPN na kateri koli želeni napravi po vaši izbiri. Edini ulov je, da se lahko za prenos prenesete s storitvijo. To pomeni, da morate plačati, preden lahko dobite dostop do njihovih aplikacij!

Združljivost aplikacij GOOSE VPN

Aplikacije za namizje

Aplikacije GOOSE VPN za Windows, Mac in Linux so po videzu in dizajnu na splošno podobne. Vsaka aplikacija vam omogoča nadzor nad izbiro protokolov, kar omogoča funkcije, kot so “Pametni strežniki”, “Samodejno se povežite s VPN” in “Kill stikalo”.

Za uporabniški vmesnik bi aplikaciji dal 9/10, če upoštevamo, da je na izjemen in enostavno dostopen način postavil vse vitalne konfiguracije. Časi povezave so bili tudi neverjetno hitri in redko smo se srečevali s težavami z odklopom na kateri koli platformi.

GOOSE VPN Pregled 2020

Mobilne aplikacije

Programi VPN za Android in iOS GOOSE so na voljo za prenos neposredno s spletnega mesta in namenskih trgovin Google Play in iTunes. Mehansko in vizualno so podobni odjemalcu operacijskega sistema Windows OS in omogočajo dostop do istega menija, nastavitev in konfiguracij!

GOOSE VPN Pregled 2020

Aplikacije brskalnika

GOOSE VPN ponuja razširitev brskalnika samo za uporabnike Google Chrome. Še vedno pa morajo ponudbo razširiti na Mozilla Firefox, Opera in Safari. Kakor vidite spodaj, ima aplikacija brskalnika enako zasnovo in videz. Dobite ga lahko v trgovini Chrome!

GOOSE VPN Pregled 2020

Podpora usmerjevalnikom

Za razliko od številnih ponudnikov na trgu, GOOSE VPN uporabnikom ne omogoča dostopa do domačih programov usmerjevalnika za prenos in namestitev. Vendar lahko še vedno konfigurirate VPN na usmerjevalniku z ročnimi navodili. Prijavite se in se obrnite na stran za prenos!

GOOSE VPN Pregled 2020

Pravnomočna razsodba

Za konec bi rekel, da VPN ni dobra možnost za deblokiranje VoD-jev za pretakanje. Svojim funkcijam morajo dodati namenske IP-je, več strežnikov na različnih lokacijah in zmanjšati stroške svojega mesečnega načrta. Na VPN lahko gnetete, vendar je hitrost v primerjavi z drugimi ponudniki slaba. Za zdaj je GOOSE morda priročen le za obhod geo-omejitev na naključnih spletnih mestih.

Prednosti

 1. Večjezično spletno mesto in aplikacija
 2. Namenski strežniki, prijazni P2P
 3. Podpora na podlagi vstopnic in klepeta v živo
 4. Na voljo je 30-dnevno jamstvo za vračilo
 5. Neomejene sočasne povezave
 6. S sedežem na Nizozemskem (Safe Privacy Haven)

Slabosti

 1. Dragi mesečni načrt
 2. Strežniki v samo 28 državah
 3. Ne podpira kripto valut
 4. Manjkajo razširitve za Firefox in Safari

Podobni članki

 • Pregled PureVPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 2,91 $ / mesečno za dvoletni načrt Strežniki 2 000+ v 140+ državah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-CBC odklene Netflix...

 • Pregled VPNBook 2020

  Pristojnost Švica Cena 7,95 $ / mesečno Strežniki 6 Samo strežniki Dnevniki Trgovine Povezava Dnevniki Šifriranje AES-256-bitni odblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Pristojnost San Marino Cena 9,99 Strežniki 300+ Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • Betternet VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 2,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 10 strežnikov v 10 državah Dnevniki Dnevniki Šifriranje podatkov uporabnikov AES-256 (plačano) | AES-CBC-128 bit...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me