ExpressVPN pregled 2020

Nadležnost BVI
Cijena 6,67 USD mjesečno (99,95 USD za 1 godinu)
Poslužitelji 3000+
drva Nema zapisnika
Šifriranje AES-256-CBC
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Da
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.expressvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Počevši od visokih 8,32 USD / mjesečno na godišnjem planu, ExpressVPN može biti skupo, ali to je izvanredna univerzalna usluga. Izvrstan je izbor za sve vaše VPN potrebe, stoga je na našem popisu zauzeo # 3.

Davatelj se čak može pohvaliti i velikom mrežom od 3.000+ visoko učinkovitih poslužitelja na 160+ lokacija širom svijeta, koji isporučuju nevjerojatne prosječne brzine od 85,29Mbps pri preuzimanju i 76,92Mbps pri prijenosu..

Što se tiče njegove pouzdanosti, VPN ne spada u nadležnost 5-9-14 očiju i nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima. Kompatibilan je i sa svim glavnim uređajima kao što su Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmjerivači, igraće konzole i Smart TV.

Sve u svemu, ExpressVPN je snabdjeven snažnim i učinkovitim pružateljem usluga, ali zato što je to skupo mnogi se korisnici neodlučno odluče za njega. Korisnici koji traže pristupačne usluge obično se odlučuju za Surfshark ili PureVPN.

Analiza ExpressVPN-a’s Sigurnost

Na temelju ExpressVPN-a’Moja lokacija, sigurnosna revizija, kanarnik za jamstvo i pravila zapisivanja podataka pokazuju da je davatelj pogodna opcija za privatnost. Ispod je opširniji pregled njihove sigurnosti:

Smješten na Britanskim Djevičanskim otocima (Sigurna internetska nadležnost)

Ovo je mala zemlja koja je, unatoč tome što dolazi pod nadzor Britanske monarhije, potpuno neovisna u upravljanju svojim unutrašnjim poslovima; Britanski djevičanski otoci.

To je mjesto gdje sjedište ExpressVPN-a, koje djeluje u velikoj korist za davatelja usluga lokacija ne uključuje invazivne zakone o nadzoru masa i zadržavanju podataka.

To za ExpressVPN povećava njegovu vjerodostojnost i štiti njezinu uslugu od prekomjernog prevare od strane zakonskih vlasti drugdje. Oni su čak objavili cjelovito objašnjenje vezano za BVI i njegove zakone o podacima.

Sjedište ExpressVPN-a

Pravila evidentiranja - Možete li ih pratiti?

ExpressVPN izbjegava čuvanje bilo kojeg dnevnika, razdoblja. Nema metapodataka, povijest pregledavanja korisnika, korisnik’vlastiti / stvarni IP ili onaj VPN poslužitelja koji je spojen do, dobavljač evidentira DNS upite itd.

Oni to jasno navode na svojoj web stranici, kao što vidite na snimci zaslona u nastavku. Također, pustiti’Ne zaboravite incident u kojem su turske vlasti zaplijenile servere ExpressVPN.

Uslijedio je incident, gdje je ruski veleposlanik u Turskoj ubijen, a odgovorni policajac izbrisao je svoje račune na društvenim medijima pomoću ExpressVPN-a.

Nakon oduzimanja servera, nisu pronađeni podaci o zapisivanju, Potvrđivanje da je ExpressVPN doista pružatelj usluge logless (pročitajte službenu izjavu ovdje).

Jasna pravila evidentiranja

Informacije o protokolima i šifriranju

ExpressVPN podržava sve popularne VPN protokole. Oni uključuju PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (na iOS uređajima) i OpenVPN (TCP i UDP) na svim ostalim platformama / uređajima.

Za OpenVPN protokol, koristi AES-256-CBC šifre s HMAC SHA-256 provjerom identiteta podataka na kanalu podataka, i AES-256-GCM šifre s RSA-384 rukovanjem i HMAC SHA-256 autentizacijom podataka na upravljačkom kanalu.

Savršena tajna naprijed (PFS) pruža se putem DH-2048 Diffie-Hellmanove razmjene ključeva. Nema bukvalno načina kako možete proći i dešifrirati ovaj oblik šifriranja, čak i najsofisticiranijim napadom grube sile..

ExpressVPN šifriranje vojnih ocjena

WebRTC / DNS / IP adresa ExpressVPN testovi propuštanja

Da vas samo podsjećam zašto se ExpressVPN toliko cijeni u cijeloj industriji i od strane korisnika širom svijeta, proveo sam test curenja WebRTC / DNS / IP adrese.

Rezultati su, kao i uvijek, bili izvrsni. Takvo propuštanje nije otkriveno. Pružatelj usluga je zaštitno značenje u industriji, tako da ako se želite pretplatiti na to, učinite to bez imalo sumnje.

 1. https://ipx.ac/run - Prošao
 2. https://ipleak.org/ - Prošao
 3. https://ipleak.net/ - Prošao
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Prošao

ExpressVPN test WebRTC propuštanja

Lokacije ExpressVPN poslužitelja: 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje

ExpressVPN sada ima 3000+ poslužitelja, raspoređenih u 94 zemlje i 160+ lokacija širom svijeta. Ovo je jedan od najvećeg broja sportiranih poslužitelja.

Tako velika mreža poslužitelja to je i osigurala Nisam imao problema sa širinom pojasa ili gužvom na bilo kojem poslužitelju povezanom tijekom faze testiranja struje, bujice, brzine i curenja..

Budući da je i mreža dobro distribuirana, poslužitelj će vam se nalaziti vrlo blizu, bilo da ste u Luksemburgu, Kalkuti ili Hong Kongu, to nije važno.!

ExpressVPN poslužitelji i pregled performansi

Test brzine na različitim poslužiteljima (SAD, Velika Britanija, Australija, Njemačka, Francuska)

ExpressVPN je u prosjeku prenosio 85,29Mbps u preuzimanju i 76,92Mbps u prijenosu. Pružatelj uspijeva prebiti sve nerede i ponuditi pohvalne brzine. Testiranje različitih lokacija poslužitelja na speedtest.net pokazalo je fenomenalne rezultate:

server NAS Velika Britanija Australija Njemačka Francuska prosječan
preuzimanje datoteka 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Učitaj 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Da li ExpressVPN poslužitelji rade s Netflix US?

Bit će vam drago čuti to ExpressVPN uspješno uspije deblokirati Netflix i ostale VoD-ove poput Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, što ga čini prilično izvanrednom opcijom za zabavu!

Radi vaše praktičnosti, Čak sam stvorio blog i u nastavku pružio radni popis poslužitelja za Netflix, koja se redovno ažurira kako bi se osiguralo da nemate problema tijekom strujanja.

5 radnih servera za Netflix US
 1. Los Angeles 5 (ultra HD)
 2. New Jersey 3 (ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (ultra HD)
 4. New Jersey 1 (ultra HD)
 5. New York 2 (ultra HD)
4 radna poslužitelja za Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (ultra HD)
2 radna poslužitelja za Netflix JP
 1. Tokio 1 (ultra HD)
 2. Tokio 3 (ultra HD)
2 radna poslužitelja za Netflix DE
 1. Nirnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Kako gledati Netflix s ExpressVPN-om?

Ako Netflix ne radi s ExpressVPN-om, mogu biti dva razloga: ili je poslužitelj spojen blokiran ili ste koristili nepodržani protokol. Slijedite dolje navedene korake za deblokiranje Netflixa putem ExpressVPN-a:

 1. Dobiti relevantna aplikacija za vaš operativni sustav / uređaj
 2. Ići za postavke i osigurajte da koristite OpenVPN protokol
 3. Spojiti na bilo koji od gore navedenih “radna” popis poslužitelja
 4. Uživati deblokiranje različitih verzija Netflixa putem ExpressVPN-a!

Dopušta li ExpressVPN bujica?

Da, uspijeva! ExpressVPN je brz davatelj usluga bez protoka i bez loga, što je solidna opcija za preuzimanje bujica. Većina njegovih poslužitelja prilagođena je p2p-u, a ima aplikacije za sve glavne uređaje.

Kao takvo, bujica s ExpressVPN-om nevjerojatno je sigurna i sigurna. Pomoću njihovih aplikacija možete preuzeti torente s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja, a značajke poput prekidača za uklanjanje i dijeljenja tunela dodatno poboljšavaju iskustvo.

ExpressVPN zaobilazi “Veliki vatrozid” u Kini!

ExpressVPN pokazuje srednji prst kineskoj vladi i tehnike otkrivanja Velikog vatrozida pomoću obfuskacije, zbog čega se VPN promet pojavljuje kao uobičajeni HTTPS promet preusmjeravanjem ga kroz ulaz 443.

Najbolji dio svega: pružatelj usluga sa sjedištem u BVI-u jedan je od rijetkih koji stanovnicima kineske stranice u Hrvatskoj nudi namjensku stranicu za preuzimanje aplikacija i uživanje u besplatnom internetskom iskustvu:

 • http://exp4links4.net/

Pregled korisničke podrške ExpressVPN-a

Najbolju korisničku podršku u cijeloj VPN industriji nudi ExpressVPN. Na svaki pojedinačni upit ili pitanje odgovaraju izuzetno dobro obučeni rukovoditelji.

Međutim, korisnička podrška ne prestaje samo s podrškom za chat uživo. Ako tražite trenutno rješenje, dostupna je i stranica za rješavanje problema.

Pregled podrške za ExpressVPN

Ovdje možete pronaći sve informacije o tome kako započeti s uslugom, upotrebi različitih značajki i često postavljana pitanja (VPN) u vezi s VPN-om..

Podrška za ExpressVPN za rješavanje problema

Ako se gornje mogućnosti ne pokažu dovoljno korisnima, uvijek možete posjetiti stranicu s vodičima za postavljanje. Ovdje možete dobiti ručne vodiče o postavljanju VPN-a na različitim platformama.

Vodiči za postavljanje ExpressVPN-a

ExpressVPN troškovi, probni postupci, povrat sredstava i načini plaćanja

Planovi cijena na ExpressVPN-u podijeljeni su u tri silosa: mjesečno (počevši od 12,95 USD), šest mjeseci (9,99 USD mjesečno) i 1 godina s 8,32 USD mjesečno) Dulje trajanje pruža vam mogućnost iskorištavanja boljih popusta.

S gotovo 13 USD mjesečno, njegova mjesečna pretplata daleko je više od proračuna, čak i ako je najbolji VPN na svijetu. Isto vrijedi i za šestomjesečni plan: It’preskup je za gotovo 10 USD mjesečno.

Međutim, po 8,32 USD mjesečno za godinu dana’vrijedi pretplate, ExpressVPN je odlična opcija, posebno ako uzmete u obzir njegovu neusporedivu predanost privatnosti, strujanju / bujici i sigurnosti.

pregled cijena expressvpn

Besplatna proba ExpressVPN nije dostupna? Da, davatelj tvrdi da nudi “bez rizika” Probni postupak VPN-a koji traje 30 dana, ali oni zapravo zavaraju kupce, kada je u stvarnosti taj poticaj samo na raspolaganju za jamstvo povrata novca.

Besplatna probna inačica po prirodi znači da se možete prijaviti na a “besplatan račun” i iskoristiti VPN uslugu do njezinog punog ili ograničenog potencijala za testiranje odgovara li vašim potrebama.

U okolnostima ExpressVPN-a kliknete na “dobiti besplatno probno razdoblje” CTA će vas preusmjeriti na njihovu stranicu za pretplatu, gdje ćete se morati prijaviti za plan i unijeti svoje podatke o plaćanju.

S obzirom na načine plaćanja, davatelj podržava ogroman popis opcija. Među njima su kreditne kartice, izravna plaćanja i anonimni Bitcoin.

Pregled načina plaćanja ExpressVPN

Kako preuzeti ExpressVPN?

 1. Ići na https://www.expressvpn.com/ i klik na “Nabavite ExpressVPN” dugme
 2. Odaberi prikladan plan. (Preporučam odlazak na 12-mjesečnu pretplatu).
 3. Unesi svoju adresu e-pošte i Odaberi preferirani način plaćanja.
 4. potpun postupak odjave i spremite sve podatke za prijavu.
 5. Klik na “proizvodi” karticu na gornjem dijelu web stranice
 6. Odaberi uređaj na kojem želite koristiti ExpressVPN
 7. preuzimanje datoteka aplikaciju jednostavnim klikom!

Naći ćete ExpressVPN aplikaciju za gotovo svaki uređaj koji se može zamisliti. Bilo da’s za Windows, Mac, Android, iOS ili čak Firestick, davatelj za to ima namjensku, kompatibilnu aplikaciju koju možete preuzeti izravno s web mjesta.

ExpressVPN Apps

Također smo provjerili sve njihove aplikacije na VirusTotal.com za sve viruse, zlonamjerni softver ili motore. I svi testovi su isfurali čisto, što pokazuje da je VPN dobra opcija.

ExpressVPN VirusTotal test

Kako instalirati ExpressVPN na Amazon Firestick

 1. lansiranje “Google Play trgovina” na vašem Amazon Fire TV
 2. traži za “ExpressVPN” app
 3. Klik “preuzimanje datoteka” i pričekajte da se postupak dovrši
 4. Prijaviti se pomoću vjerodajnica za prijavu ExpressVPN

Kako instalirati ExpressVPN za Kodi

 1. Prijavite se s ExpressVPN-om dobivanjem pretplate
 2. preuzimanje datoteka VPN aplikaciju za uređaj na kojem koristite Kodi
 3. Spojiti na bilo koje sigurno mjesto za aktiviranje VPN-a
 4. lansiranje Kodi i uživajte u sigurnom strujanju na svom uređaju!

Najbolje ExpressVPN alternative

ExpressVPN je nesumnjivo sjajna usluga za sve vaše potrebe za privatnošću na mreži, strujanju, torrentima i pregledavanju. No, s obzirom da je malo skupo, korisnici mogu potražiti odgovarajuće alternative.

Među najbolje spadaju PureVPN sa sjedištem u Hong Kongu, koja kreće od 2,91 USD mjesečno. na petogodišnjem planu. Za povoljniju varijantu proračuna, možete razmisliti o pretplati na Surfshark, koji je dostupan za samo 1,99 USD mjesečno. na dvogodišnjem planu.

Preporučujem li ExpressVPN?

Da, preporučujem ExpressVPN svim tim korisnicima u potrazi za učinkovitom sveobuhvatnom uslugom i ne smeta platiti visoku cijenu pretplate od 8,32 USD mjesečno. To’Sigurnost, privatnost, torrenting i streaming mogućnosti nemaju premca.

Imate ogromnu mrežu od 3 000+ poslužitelja s izvrsnom distribucijom. Omogućuje vam maksimalnu učinkovitost za preuzimanje bujica i strujanje / deblokiranje VoD-ova kao što su Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime.

VPN je također udaljen od internetskih neprijateljskih jurisdikcija i nudi aplikacije za sve popularne platforme i uređaje. To uključuje aplikaciju usmjerivača koju možete koristiti na bilo kojim trećim stranama DD-WRT ili Flashrouter uređajima. Ovdje možete dobiti plan za 8,32 USD.

Slični članki

 • Ivacy VPN pregled 2020

  Nadležna pristojba Singapur Cijena 2,25 USD / mjesečno (48 USD za dvogodišnji plan) Serveri 1000+ u 100+ lokacija Zapisnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN pregled 2020

  Nadzorna nadležnost Hong Kong Cijena 2,91 USD / mjesečno za dvogodišnji plan Poslužitelji 2 000+ u 140+ zemalja Zapisnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-CBC deblokira Netflix...

 • Surfshark pregled 2020

  Nadležnost Britanski Djevičanski otoci Cijena 1,99 USD / mjesečno (47,76 dolara za 24 mjeseca) Poslužitelji 1040+ u 61 i više zemalja Zapisnici Nema zapisnika ovjereno šifriranje...

 • AVG Secure VPN pregled 2020: Je li AVG VPN bilo koji dobar?

  Nadležnost Češka Cijena 79,99 USD naplaćeno jednom (jednogodišnji plan) Poslužitelji 50+ Zapisi Da Šifriranje AES-256-CBC deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me