Encrypt.Me Pregled

Pristojnost Združene države
Cena 99,99 USD (enoletni načrt)
Strežniki 132 strežnikov v 25 državah
Dnevniki Hrani hlode 16 dni
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://encrypt.me/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Encrypt.me je bil prej znan kot Cloak VPN, dokler ga ni odkupila StackPath, zmogljivo podjetje, ki deluje na spletnem varnostnem prizorišču.

StackPath navaja, da je njegova naloga varovanje interneta, saj ponuja varno platformo in VPN nima smisla, da podjetje služi svojemu namenu.

Tako je Encrypt.Me, ki stane zajetnih 99,99 USD / leto kakršne koli koristi?

StockPath ima visoko verodostojnost v industriji, zlasti med razvijalci izdelkov, zato sem od svojih storitev VPN pričakoval visoko pričakovanje, pričakoval sem, da bo opravil vrhunsko linijsko storitev, a sem bil razočaran ali kaj!

Ponudnik ima nekaj velikih lukenj, zaradi katerih se lahko v tej konkurenčni panogi neplača naročiti.

Da jih globlje pogledamo, mi’sem se lotil tega celovitega pregleda Encrypt.me, v katerem smo storitev postavili na več, z VPN povezanimi lakmusovimi testi, vključno z varnostno učinkovitostjo, pretočno podporo itd.

Pustiti’gremo čez to!

Encrypt.Me pregled puščanja IP

Če vaš DNS ali WebRTC pušča, tudi če je vaš VPN vklopljen, lahko to najde kdo, vključno z vašim ponudnikom internetnih storitev.

Recite, da ste se povezali s ponudnikom’s strežnikom v Tokiu, toda če ima vaš VPN puščanje DNS ali WebRTC, bo vaš ISP, hekerji, vlada in kdor koli drug, ki vas poskuša najti, na koncu uspel in to tudi precej enostavno.

Čeprav se morda ne zdi tako velik posel, lahko puščanje IP-ja iz takšnih poti opustoši ljudi, ki uporabljajo internet za občutljive dejavnosti, kot je novinar, ki deluje v represivnem režimu, kot sta Kitajska ali Iran.

VPN povezavo ponudnika opravimo skozi vsaj 7 različnih preizkusov tesnosti IP, ki vključujejo preverjanja tako puščanja DNS kot WebRTC.

Če ponudnik pušča celo enega od njih, mu to močno znižamo in vedno pristane na našem seznamu nepriporočenih VPN-jev..

Tako je tudi Encrpt.Me ace vse njih?

 1. https://www.dnsleaktest.com/: Jasno
 2. https://www.perfect-privacy.com/check-ip/: Počisti
 3. https://ipx.ac/run: Jasno
 4. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/: Jasno
 5. https://ipleak.net/: Jasno
 6. https://ipleak.org/: Jasno
 7. https://browserleaks.com/webrtc: Jasno

Da, zagotovo je.

Encrypt.Me pregled varnosti aplikacije

Na Virustotal.com smo izvedli temeljit pregled, da smo ugotovili legitimnost Encrypt.Me’s datotekami za odjemalske aplikacije.

encrypt.me ipleak test

Ponudnik’s Aplikacija Windows je na tem testu prešla nepoškodovano, na mestu pa ni bilo zaznanega ničesar’s 70 testi zlonamerne programske opreme.

Torej, lahko varno rečemo, da ponudnik ne’v svojih aplikacijah ne sme imeti kakršne koli zlonamerne zlonamerne programske opreme.

Encrypt.Me Pregled pravilnika za beleženje

Tukaj’s kar sem našel, ko sem se vkopal globoko v Encrypt.Me’s pravilnikom beleženja:

“Ko za zaščito povezave uporabite Encrypt.me, zbiramo:

 • Število poslanih in prejetih bajtov
 • Čas povezave
 • IP naslov, povezan in (virtualni) IP, ki ga dodelimo
 • Vhodni izhod odhodne povezave z začetnim in končnim časom

Te podatke hranimo največ šestnajst (16) dni, nato jih trajno izbrišemo.

Te podatke imenujemo vaše “osebni podatki o seji” in gre za najbolj občutljive podatke, ki jih zbiramo. Tako ravnamo. Po največ šestnajstih dneh trajno izbrišemo vaše osebne podatke o seji.”

To kaže, da Encrypt.Me ne le beleži občutljive podatke, kot je vaš osebni IP naslov, temveč jih hrani tudi 16 dni.

Šifriraj.Me’Pravilnik o beleženju podatkov razkriva, da ta VPN sploh ni varen za uporabo, ker če ga uporabljate, ponudnik shrani podatke, s katerimi lahko identificirate vas in vašo lokacijo, in jih lahko prek državnih naročil sprostite vladnim agencijam.

Resne palce do Encrypt.Me za to.

Encrypt.Me pristojnost pregled

Encrypt.Me ima sedež v Združenih državah Amerike, na enem najbolj nevarnih lokacij za VPN.

Država je članica zavezništva 5 oči, kar pomeni, da lahko vsaj 5 držav, vključno z ZDA, zlahka pozove, da StackPath sprosti vaše podatke IP, kadar je to potrebno, in StackPath bo moral upoštevati.

Torej, ko vaši dnevniki IP ležijo pri ponudniku več kot 2 tedna, imajo organi dovolj časa, da pridejo do vas.

S to pristojnostjo in s problematično politiko beleženja Encrypt.Me ni dostojen, da ga uporablja vsak posameznik, ki želi zagotoviti svojo zasebnost v spletu.

Encrypt.Me pregled šifriranja in protokola

Ponudnik’s ime sporoča, da je treba uporabiti za šifriranje vaših osebnih internetnih povezav, torej kakšne standarde uporablja za šifriranje vaših podatkov?

Encrypt.Me uporablja standardno šifrirno šifrirno šifro vojaškega razreda AES-256.

Ta raven šifriranja je najvarnejša šifra tam, prek katere so lahko vaši podatki varni med prevozom, saj je nepremagljiv, tudi če namestite tisoč superračunalnikov za začetek napada z grobo silo.

Kar zadeva protokole, ima Encrypt.Me različne protokole za različne OS.

Za naprave s sistemom iOS Encrypt.Me ponuja protokol IPSec, uporabniki Mac in Android dobijo podporo protokola OpenVPN, medtem ko so uporabniki sistema Windows zaščiteni s protokolom z imenom StrongSwan, zelo zmogljivim protokolom, ki deluje na odprtokodni tehnologiji in s sprejemom protokolov IKEv1 in IKEv2..

Neprisotnost OpenVPN za vse operacijske sisteme, ki jih ponudnik podpira, je zaskrbljujoča, saj je njen najbolj varen protokol, ki varuje povezave strežnika VPN s SSH ključi.

IPSec in IkeV2 protokola sta varna, vendar ne toliko kot OpenVPN. Encrypt.Me resno ni uspel uskladiti industrijskih standardov na varnostni strani, omejena podpora protokolu OpenVPN pa je razširitev iste težave, ki prežema v celotni storitvi.

Encrypt.Me Pregled cen

Encrypt.Me ima samo ta dva načrta cen:

 • Mesečni načrt: enkrat 9,59 USD
 • Letni načrt: Enkrat zaračunanih 99,99 USD

Torej so ti načrti smiselni v zameno za vrednost, ki jo boste dobili iz storitev, ki jih ponuja ta ponudnik?

Jaz tega ne bom rekel!pregled cen encrypt.me

To’S tem, ker veliko drugih večjih ponudnikov ponuja še boljše funkcije kot Encrypt.me in to tudi za precej nižjo cenovno ceno.

Surfshark, vodilni ponudnik v industriji brez napak v varnosti, kot je Encrypt.Me in s precej večjim omrežjem strežnikov kot ta ponudnik, vas bo po najboljšem načrtu stal samo 1,99 USD / mesec. To je manj kot polovica cene za dvakratni čas naročnine kot Encrypt.Me.

Zagotovo bi rekel, da Encrypt.Me izgublja svojo privlačnost predvsem na cenovni ravni.

Ne morete ponuditi manjše storitve po višji ceni kot vaša konkurenca.

Ponudnik ima še nekaj načrtov, za katere se lahko odločite tudi vi. Kot svoje “Prehodi” načrt, ki ima tedenski naročninski načrt, ki je na voljo enkrat po 3,99 USD. To je namenjeno tistim, ki se odpravljajo na potovanje v tujino in se morajo zaščititi le teden ali dva.

encrypt.me tedenski načrt

Lahko dobite tudi naročnino na družinsko ponudbo, ki ponuja tako mesečne kot letne pakete. V tem družinskem načrtu lahko ustvarite do 5 računov, vsaka oseba pa se lahko prijavi z neomejenimi napravami.

Dobivanje družinskega načrta za en mesec vas bo stalo 12,99 USD, medtem ko vam bo družinski letni načrt enkrat zaračunal 149,99 USD.

Na voljo je tudi načrt za mini mesečni znesek za 2,99 USD / mesec, vendar je največ, če presežete 5 GB pasovne širine, preden mesec preide.

Na splošno so ti načrti zmedeni z različnimi časovnimi dolžinami, cenami in omejitvami, zaradi česar jih težko razumejo za novorojenčke.

Toda 99,99 USD na leto’je vreden naročnine Encrypt.Me sploh ni primeren ali dragocen.

Encrypt.Me pregled brezplačne preizkuse

Šifriraj.Me’s, ki vam bo omogočil brezplačno uporabo ničelnih nizov 14 dni brezplačno.

Ta brezplačna preizkusna politika je daleč med najboljšimi in najbolj prijaznimi’do zdaj sem naletel na industrijo!

encrypt.me brezplačno preskusno prijavo prijavite register

Samo vnesite nekaj podrobnosti in storitev lahko uporabljate dobra 2 tedna. Če storitev ni’če ne bi imeli pomanjkljivosti, za katere smo izvedeli v tem pregledu, bi lahko to sojenje’priporočamo, da vzamete ta VPN za testno vožnjo.

Encrypt.Me Pregled načinov plačila

Zdaj pa še ena slaba stran ponudnika. Encrypt.Me sprejema samo plačila s kreditno kartico.

Noben drug način plačila ni prilagojen, niti Bitcoin, tako da je izbira tukaj resnično omejujoča.

encrypt.me samo plačilo s kreditno kartico

Encrypt.Me pregled aplikacij za stranke

Encrypt.Me ponuja namensko aplikacijo za naslednje naprave:

 1. Windows (Beta)
 2. Android
 3. Mac
 4. iPhone (iOS)
 5. FireTV

aplikacije za odjemalce encrypt.me

To odlagališče aplikacij za odjemalce razširja domačo podporo za vse priljubljene operacijske sisteme, kot sta Mac in Android, kar je odlično, saj uporabnikom ponuja enostavno združljivost.

Toda vrhunec Encrypt.Me’S skladišča aplikacij je, da je za naprave FireTV na voljo posebna aplikacija. Zaradi tega je storitev VPN v veliki meri tok prijazna, saj je Firestick nišna naprava za to nalogo.

Številni uporabniki zdaj iščejo ponudnike z aplikacijami za to posebno platformo, da odklenejo spletna mesta z omejenim dostopom s čim večjo lahkoto, kot jih imajo na drugih glavnih napravah.

Aplikacija Windows je še vedno v beta načinu, kar pomeni, da je aplikacija tam na voljo, vendar še vedno potrebuje nekaj več kodirnih preobratov in zasukov, preden postane stabilna.

encrypt.me strežniki

Preostale aplikacije so tudi tam in so zelo uporabniku prijazne. Nobenih zapletenih dejanj sploh ni mogoče izvesti!

Najbolj poseben del tega pa je, da njihove aplikacije niso podobne aplikacijam, ki jih običajno vidimo v industriji.

Brez bliskovitih gumbov za povezavo, brez optimiziranih lokacij z zastavicami in vse, nič. Samo preprost seznam lokacij, na katere lahko kliknete zgoraj desno, in povezava se začne.

Encrypt.Me Pregled strežnika

Najšibkejša točka Encrypt.Me je širjenje strežnika.

Trenutno strežniški park ima na voljo le 132 strežnikov v 25 državah.

Število strežnikov je majhno, vendar je majhno število držav, v katerih so strežniki na voljo, večje težave, saj bližina strežnika lahko drastično vpliva na hitrost.

Dlje kot je strežnik od vas, večji bo vaš zaostanek. Prelivanje majhnega števila strežnikov in prenatrpanost postane še eno veliko vprašanje hitrosti.

Na primer Encrypt.Me se bo pogosto spopadal s počasnimi hitrostmi do tistih, ki živijo v regijah, kot je Južna Azija, kjer strežniki niso v bližini.

strežniki pregledajo encrypt.me

Severna Amerika, Kanada in Evropa dobijo večino strežnikov, nekateri pa so locirani tudi na Daljni Aziji in v Spodnji Aziji.

Industrijske vrhunske puške, kot je NordVPN, imajo do zdaj več kot 5500 strežnikov, kar je velikansko v primerjavi s ponudbo Encrypt.Me in NordVPN tudi ceneje, zato je Encrypt.Me ne tako dobra izbira, če iščete raznolikost strežniškega parka in visoke, stabilne hitrosti.

Encrypt.Me Netflix Unblocking Review

Encrypt.Me lahko odblokira Netflix US.

In bodite pozorni tukaj, saj to ni enostavno.

Netflix je leta 2016 ustavil povezave VPN-jev s svojo spletno stranjo in od takrat je na stotine VPN-jev izgubilo vojno proti njej.

VPN, ki še vedno lahko odblokira Netflix, ima zvezdniško omrežje strežnikov, ki stoji pred Netflixom’s čarovniško prepovedjo VPN, ki strežnike VPN zelo enostavno izdihne.

Ko sem na spletnem mestu preizkusil ponudnika, sem ugotovil, da dva njegova ameriška strežnika brez težav odkleneta Netflix US.

Isti strežniki so uspeli tudi odblokirati drugo mesto za pretakanje zemlje v ZDA, tj. Hulu, zato je Enrypt.Me dobra izbira, če želite VPN za pretakanje.

Encrypt.Me Torrenting Review

Encrypt.Me ponuja tudi Torrenting, vendar nima svoje popolne podpore.

Ponudnik svojim uporabnikom izrecno pove, da jih ne bo ščitil v primeru, če bodo posegali v kaj nezakonitega, tudi če nevede prenašate avtorsko zaščiteno datoteko iz omrežij P2P, Encrypt.Me ne bo imel hrbta.

Vaš osebni naslov IP hrani tudi 16 dni, s čimer mu omogoča, da svojo resnično lokacijo razkrije lastnikom avtorskih pravic ali medijskim hišam, ko od njih dobi zahtevo..

Za Torrenting se sploh ne priporoča.

Encrypt.Me pregled podpore

Klepet v živo je norma v panogi, kar zadeva nudenje podpore strankam. To je’s hiter, zelo priročen in ultra lahek.

Tudi Encrypt.me ponuja?

Ne čisto.podpora za klepet encrypt.me

Ima nekakšno okno za klepet v živo, vendar ne’se takoj pogovorim s predstavnikom službe za podporo.

Najprej morate vnesti svoje osebne podatke, napravo in težavo, nato pa boste nanjo dobili odgovor po nekaj urah.

Zato tega ne morem označiti kot podporo za klepet v živo.

To je’je počasen v primerjavi s tem in resnično priporočam ponudniku, naj se odpravi z okornim postopkom, da postane njegova storitev čim bolj moderna.

Je Encrypt.Me priporočljivo?

Encrypt.Me nas ne priporoča, ker ima nekaj zelo velikih napak, ki so prevelike, da bi jih lahko prezrli.

Zaradi problematične politike beleženja in pristojnosti ZDA je nevarna storitev, na katero se lahko naročite.

Prav tako ne’ne nudim podpore v živo in ne’t primeren za Torrenting skupaj z zajetno ceno 99 USD na leto’je vreden naročnine. Sploh ni primerno, saj so na voljo veliko boljše in veliko cenejše alternative.

Če želite preveriti naslednjo najboljšo alternativo, preberite ta SurfShark Review.

Podobni članki

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Št dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

 • Pregled omrežja VPN Mullvad

  Pristojnost Švedska Cena 5,55 $ / mesec Strežniki 550 strežnikov v 35 državah Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov Netflix Neskladna zmogljivost...

 • PandaPow pregled VPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 120+ VPN v 16 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • Pregled VPNSecure 2019

  VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’Na prvi pogled se ne zdi primerna storitev, vendar ima ta služba veliko vidikov...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me