CyberGhost pregled 2020

Nadležnost Rumunjska
Cijena 2,75 USD mjesečno na trogodišnjem planu
Poslužitelji 6.100+ poslužitelja u 90+ zemalja
drva Nema certifikata
Šifriranje AES-256-bitni
Deblokira Netflix Da
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox, FireTV

Sa sjedištem u Rumunjskoj, CyberGhost VPN je pristupačna VPN usluga sa samo 2,75 USD mjesečno na svom trogodišnjem planu.

Nedavno je predstavio i novo CyberGhost 6 korisničko sučelje na svojim namjenskim aplikacijama za Mac i Windows zajedno s novom aplikacijom Firestick, koja je davatelju usluga snažan poticaj u smislu povećanja prijaznosti prema korisnicima na raznim platformama.

Stroga pravila nulte evidencije, AES 256 enkripcija, pristup preko 3400 poslužitelja, namjenske aplikacije za platforme, sve to čini dovoljno sigurnim mjestom za pouzdanje u internetsku povezanost.

Davatelj je ponovno postigao svoju najbolju razinu performansi značajnim poboljšanjem standarda otkako smo ga zadnji put pregledali, tako da bi svakako trebali razmotriti čitanje ovog detaljnog pregleda CyberGhost za 2020. godinu da biste saznali više.

 • sigurnosti
 • prozirnost
 • cijena
 • Poslužitelji
 • Izvođenje
 • Kompatibilnost
 • podrška

Sjedište joj je u Rumunjskoj, sigurno europsko mjesto

Njegova nadležnost, tj. Rumunjska, inherentno je sigurna jer nema niti stroge zakone o zadržavanju podataka, niti je zemlja dio bilo kakvog problematičnog saveza poput 14 Oči koje bi mogle zahtijevati da razmjenjuje informacije ili ih traži od VPN davatelja koji se nalaze na njegovoj lokaciji.

Nismo mogli’u našem istraživanju o opasnim jurisdikcijama za VPN ne nalazimo ništa pogrešno, pa sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je CyberGhost siguran s tog stajališta..

CyberGhost dnevnici / pregled pravila o privatnosti

Za razliku od mnogih popularnih dobavljača VPN-a, koji tvrde da imaju izričito navedenu nulu zapisnike, ali djeluju protiv toga tako što predaju korisničke podatke vlastima, CyberGhost je ime koje ima tendenciju da se istakne. Pružatelj se ne upušta u aktivnosti koje ugrožavaju korisnika’ identitet.

Postoji jedan od najsigurnijih VPN pružatelja usluga na tržištu, što je daleko od sramotnih skandala kroz koje su prolazile i druge usluge. Detaljno smo pregledali njegove politike evidentiranja u našoj studiji o pravilima evidentiranja više od 100 pružatelja usluga širom svijeta i nismo pronašli ništa što bi moglo pokrenuti bilo kakvu uzbunu. Stoga možete biti sigurni da CyberGhost ne vodi evidencije, osim ograničenih osobnih podataka (adresa e-pošte, korisničko ime i zaporka) koji su potrebni za upravljanje vašim računom na usluzi.

CyberGhost protokoli / pregled šifriranja

Prema našem CyberGhost VPN pregledu 2020., protokoli dostupni s uslugom ograničeni su na samo tri, i to OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP, što implicira da je riječ o jednostavnom davatelju usluga koji ne nudi široku razinu raznolikosti u svojim značajkama.

Međutim, tamo gdje postoje negativi, postoje i pozitivni. CyberGhost koristi najbolji standard šifriranja, AES-256 Bit, koji preporučuju vrhunske vojne i državne vlasti kako bi vaš identitet bio siguran.

Ovaj sustav šifriranja nudi najveći stupanj sigurnosti i moguće ga je uništiti. Čak bi i najhrabriji hakeri smatrali da su njihovi pokušaji uzaludni protiv standarda šifriranja koji CyberGhostVPN koristi.

Nabavite CyberGhost

Većina pružatelja VPN-a ne otkriva osnovne podatke o svojoj usluzi, nedostaje im transparentnost koja je potrebna da korisnici vjeruju u njihov proizvod.

Izbjegavaju informiranje korisnika o njihovom sjedištu, vlasnicima, investitorima, upravnom odboru, kanarincima / izvješćima o transparentnosti i procesima revizije (ako postoje).

CyberGhost nije iste pasmine i zapravo nam je dao prilično detaljne odgovore kada smo im postavili invazivna pitanja za naš vodič za transparentnost:

Gdje je sjedište vaše tvrtke? Možemo li dobiti adresu?

Mi’ponovno u Bukureštu, Rumunjska, izvan jurisdikcije 5 saveza, 9 očiju, 14 saveza. Naši detalji su ovdje: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Objavljujete li Izvješća o transparentnosti / Kanarinci o jamstvu?

Da, bili smo prvi u VPN industriji koji su objavili Izvješće o transparentnosti još u 2011. To’je tradicija koju držimo dragom.

Ako da, koliko često? Poveznica do URL-a ili PDF datoteke bila bi korisna!

Naše godišnje izvješće o transparentnosti nalazi se ovdje: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Brojevi zakonskog zahtjeva za prvo tromjesečje 2019. uskoro će se objaviti na našem centru za privatnost: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Provjerava li vaše zahtjeve neovisna zaštitna tvrtka?

Ne.

Zašto još niste radili reviziju? Bilo koji razlog?

Do sada smo bili usredotočeni na izgradnju najboljeg VPN-a za naše korisnike. Ali planiramo u budućnosti reviziju našeg VPN-a.

Možemo li dobiti neke informacije o vlasnicima iza tvrtke?

To nije uobičajeno u VPN industriji, ali svi detalji o nama su javni. Upoznajte naš tim i naše uredske pse ovdje: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Više ovdje: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us i ovdje: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=hr

Imate li investitora i jesu li podaci dostupni korisnicima javno?

Mi’dio Kapea. Više detalja ovdje: http://www.kape.com/about-us.html

Tko su Upravni odbor vaše tvrtke?

Sve detalje možete pronaći ovdje: http://investors.kape.com/board-of-directors

CyberGhost planovi i pregled cijena

CyberGhost je oduvijek bio an pristupačna VPN usluga s jeftinim ponudama pretplate da se većina korisnika lako uklopi u svoj proračun.

Trenutno pružatelj nudi četiri različite vrste planova:

 • Mjesečna pretplata: 12,99 USD mjesečno
 • Godišnja pretplata: 5,99 USD mjesečno (jednokratno 71,88 USD)
 • Dvogodišnja pretplata: 3,69 USD mjesečno (jednom naplaćeno 88,56 USD)
 • Trogodišnja pretplata: 2,75 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 99,00 USD)

Mjesečni ugovor i godišnja pretplata skupi su i nikako ne spadaju u pristupačni raspon.

Dvogodišnji plan je dobar, ali je tako’i dalje je malo izvan broda, dodirujući marku od 4 USD mjesečno.

planovi cijena cyberhosta

CyberGhost’najbolji plan je trogodišnji ugovor, što će vas koštati samo 2,75 dolara mjesečno. Izrazim ga najboljom ponudom jer je njegova cijena niža od onoga što NordVPN i PureVPN, dva vodeća pružatelja usluga nude u svojim najboljim planovima.

Jedini top davatelj koji’s trenutno je jeftiniji od CyberGhosta Surfshark po 1,99 USD mjesečno, ali budući da potonji nudi mnogo manji broj poslužitelja od CyberGhosta, to’nije dobra alternativa za to.

Ako se želite pretplatiti na CyberGhost, idite na trogodišnji plan i don’nemojte se zabrinjavati ulažući tako visok iznos unaprijed jer će vas zaštititi politika povrata 45 dana bez rizika umjesto CyberGhost, pomoću kojeg možete dobiti svoj novac ako ga ne platite’ne želim nastaviti dalje.

Usluga nudi i namjenske IP adrese kao dodatak za dodatne troškove od 5 USD mjesečno.

Nabavite CyberGhost

Pregled načina plaćanja CyberGhost

Ako planirate pretplatiti se na bilo koji od planova putem CyberGhost VPN-a, bilo bi vam drago čuti da davatelj prihvaća dobar izbor načina plaćanja. Možete platiti putem svih glavnih usluga kreditnih kartica, uključujući Visa, MasterCard i American Express, izravne načine plaćanja poput PayPal-a i za maksimalnu anonimnost, Bitcoin.

Ostale manje popularne opcije uključuju GiroPay, Sofort Banking, Direct Debit i još mnogo toga. Međutim, ako usporedimo popis načina plaćanja s drugim VPN uslugama, CyberGhost definitivno nedostaje. Ne postoji AliPay, a niti njihove opcije na zidu plaćanja (koji prihvaća 150 načina plaćanja širom svijeta).

U kriptovalutama također nedostaju mogućnosti plaćanja putem Etera ili LiteCoina, što ne uspijeva stvoriti puno inkluzivniji osjećaj. Dakle, CyberGhostu znatno nedostaje raznolikost što se tiče više načina plaćanja. Očekujemo da će služba nadograditi i poboljšati na ovom području.

Pregled načina plaćanja CyberGhost

Pregled cyberGhost poslužitelja

Usluga se trenutno nudi 3400+ poslužitelja u 59 zemalja koji pokrivaju glavne lokacije diljem svijeta. Njegova je infrastruktura dovoljno dobra da korisnicima pouzdane performanse pruža pouzdano.

Dvije najveće aglomeracije lokacija poslužitelja nalaze se u Sjevernoj Americi i Europi.

izbor cyberhost poslužitelja

CyberGhost’S poslužitelji su sigurni i sigurni kako nijedan od njih nije procurio kroz naše stvarne IP adrese putem DNS ili WebRTC propuštanja. Brzine su bile visoke i niske stope pinga što nam je omogućilo da HD streaming radimo na svim većim lokacijama bez ikakvih problema.

Usluga nudi specijalizirane poslužitelje za deblokiranje geografski ograničenih web mjesta i putem njega možete deblokirati više Netflix knjižnica u SAD-u, Francuskoj, Njemačkoj i mnogim drugim. Može se koristiti i za deblokiranje Hulua, BBC iPlayera i CrunchyRoll-a.

Radi li CyberGhost u Kini?

Zabrana VPN-a širom Kine snažno je utjecala na gomilu vpn usluga. Popise iz China VPN-a više ne možete pronaći u trgovinama Google Play i iTunes. Kao takav, ne možete instalirati CyberGhost u zemlji, pogotovo bez upozoravanja vlasti. To ostavlja samo jednu mogućnost da CyberGhost dobije posao u Kini. .Apk datoteku možete preuzeti ručno tako da nekome izvan zemlje kažete da vam pošalje vezu za preuzimanje. Expats može unaprijed učitati aplikaciju za upotrebu u Kini za deblokiranje popularnih web stranica / aplikacija.

Pregled testiranja brzine CyberGhost-a

Svi VPN-ovi usporavaju vaše brzine interneta zbog dodane enkripcije, što uzrokuje duži put paketa podataka. Međutim, ako VPN previše usporava vašu brzinu, možda bi bilo bolje da je potpuno izoštrite.

U našem CyberGhost VPN pregledu otkrili smo da ta usluga dobro funkcionira kada ste povezani sa poslužiteljima koji se nalaze u vašoj blizini ili u blizini. Ali od prošle godine’S padom, usluga je uvelike poboljšala svoje standarde.

Uspio sam gledati Netflix u HD-u putem CyberGhosta, što svjedoči o većim brzinama koje sada podržava. Čak i na dalekim poslužiteljima, performanse su uvijek bile dobre, a stope pinga niske.

CyberGhost vs ExpressVPN

Ovdje je pregled uporednih značajki, cijena i više između CyberGhost VPN-a i ExpressVPN-a:

Značajke ExpressVPN CyberGhostVPN
Cijene (godišnje) 99,95 USD (Godišnji plan) 99,00 USD (trogodišnji plan)
Poslužitelji 3000+ 3400+
protokoli OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec i SSTP OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokoli
Šifriranje AES-256-CBC s 2048-bitnim DH tipkom AES-256-CBC s 2048-bitnim DH tipkom
drva Ne Ne
Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Britanski Djevičanski otoci Rumunjska
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 3 5
Dodane značajke DNS / IPv6 zaštita od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i dijeljenje tunela Klijent CyberGhost 6 za Windows i Mac te Automatski Kill Switch

CyberGhost vs. NordVPN

Ako usporedimo NordVPN i CyberGhost VPN glavu, evo sažetka istaknutih značajki:

Značajke NordVPN CyberGhostVPN
Cijene (godišnje) 107,55 USD (trogodišnji plan) 99,00 USD (trogodišnji plan)
Poslužitelji 3200+ 3400+
protokoli IKEv2, OpenVPN, DoubleVPN i SSTP OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokoli
Šifriranje AES-256-CBC s 2048-bitnim DH tipkom AES-256-CBC s 2048-bitnim DH tipkom
Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Panama Rumunjska
drva Ne Ne
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 6 5
Dodane značajke SmartPlay, luk preko VPN-a, CyberSec i Automatski Kill Switch, savršen za Netflix Klijent CyberGhost 6 za Windows i Mac te Automatski Kill Switch

Nabavite CyberGhost

Pregled kompatibilnosti uređaja CyberGhost

Baš kao i svi drugi popularni VPN-ovi, CyberGhost osigurava da korisnici mogu koristiti njegovu uslugu na svim popularnim platformama s nevjerojatnom lakoćom i udobnošću. S namjenskim aplikacijama za Windows, Mac, Android i IOS, usluga je izvrsna za prosječnog korisnika.

Međutim, ako koristite nišnu platformu poput Linuxa ili FireSticka, usluga ne nudi mnogo kompatibilnosti osim pružanja vodiča o tome kako koristi svoju uslugu ručnim postavljanjem na takve nišne uređaje.

CyberGhost 6 Pregled

Najbolja stvar u usluzi, koja nas se najviše dojmila, bilo je korisničko sučelje CyberGhost 6 na njegovim Windows i Mac aplikacijama.

CyberGhost pregled

Zahvaljujući šest načina rada, pri čemu je svaki definiran za posebno, prilagođeno iskustvo pregledavanja, CyberGhost 6 sučelje neizmjerno olakšava bilo kojem korisniku optimiziran rad s VPN-om..

Od strujanja do sigurnog surfanja, nalazi se pločica za sve što vam može trebati VPN. Evo kako je možete preuzeti na Windows i Mac:

 1. Odaberite plan cijena koji najbolje odgovara vašim potrebama
 2. Preuzmite aplikaciju Windows ili Mac dostupnu na web mjestu
 3. Odlučite se za instalaciju
 4. Aplikacija CyberGhost 6 spremna je za izvrsno iskustvo pregledavanja

CyberGhost VPN aplikacija za Firestick

Pružatelj sada nudi svoju vlastitu Firestick VPN aplikaciju i pridružuje se elitnom klubu davatelja koji trenutno to rade poput PureVPN i ExpressVPN.

Ova je aplikacija lako dostupna u Amazon FireTV trgovini aplikacija i može se preuzeti i postaviti jednostavnim pretraživanjem na njoj.

Sve glavne web stranice za streaming, uključujući Hulu, Netflix US, Crunchyroll i Disney + bile su dostupne na Firesticku, velikim dijelom CyberGhostu’Izvrsna je mogućnost izbjegavanja čak i najjačih geo-ograničenja i VPN zabrana na tim web lokacijama.

CyberGhost Kodi pregled

Kodi postoji kao jedna od najboljih inovacija posljednjih godina koja nam omogućuje nesmetano strujanje internetskog sadržaja na svim našim uređajima. No, zabavna aplikacija s više platformi otvorenog koda nalazi se u svim geo-ograničenim sadržajima.

Korisnici ponekad mogu postati nemogući u potpunosti uživati ​​u popularnom besplatnom medijskom softveru za strujanje. Ovo je mjesto gdje dolazi najbolji vpn za kodi, a CyberGhost je definitivno ime koje biste trebali uzeti u obzir ako se namjeravate obavezati na taj cilj.

Usluga ima višegodišnju reputaciju u deblokiranju geo-ograničenih sadržaja, a prema našem CyberGhost VPN pregledu ljubitelji Kodi-ja za to definitivno mogu vjerovati. Ako želite koristiti Kodi s CyberGhost VPN-om, slijedite ove korake u nastavku:

 1. preuzimanje datoteka Kodi iz tv i postupiti s postavljanjem i ugradnjom.
 2. Registar za račun u CyberGhost VPN.
 3. Odaberi vaš plan cijena.
 4. Siguran Korisničke vjerodajnice.
 5. preuzimanje datoteka i instalirati namjenski klijent iz tvrtke CyberGhost’s web stranice.
 6. Odaberi “Deblokirajte strujanje” ako ste preuzeli njihovu Windows ili Mac aplikaciju.
 7. Uživati Kodi bez ograničenja!

Ako koristite Kodi na televiziji, preporučujemo vam da postavite CyberGhost VPN na usmjerivač, kako bi se vaš Kodi automatski pretvorio u sigurnu internetsku vezu. Tamo’također je opcija dijeljenja VPN-a izravno s vašeg računala.

Za korisnike koji žele koristiti Kodi VPN s klijentom OpenVPN, CyberGhost pruža detaljan vodič o tome kako to učiniti.

Nabavite CyberGhost

Kako instalirati / spojiti CyberGhost na Windows

CyberGhost VPN pruža nevjerojatnu namjensku aplikaciju za Windows nazvanu “CyberGhost 6”, koje sadrži uzbudljivo novo korisničko sučelje, što olakšava interakciju s VPN-om. Evo kako to možete dobiti:

 1. Prijavite se s CyberGhostom i Odaberi plan cijena
 2. Sada će vam se dati vaše korisničke vjerodajnice, tj. Vaša e-pošta i zaporka
 3. preuzimanje datoteka i instalirati CyberGhost 6 Windows aplikacija iz CyberGhost’s web stranice
 4. Odaberi od bilo koje od 6 dostupnih opcija
 5. Uživati siguran pristup internetu pomoću CyberGhost VPN-a!

Kako postaviti CyberGhost VPN za Android

Aplikacija za Android CyberGhost VPN našla se na popisu aplikacija koje su bile zaražene zlonamjernim softverom i koje se smatraju nametljivima, ali kad smo to provjerili to znamo’savršeno je jasno i sigurno za korisnike koji mogu preuzimati i postavljati na svoje Android uređaje.

CyberGhost’s Android aplikacija također je dobila preobrazbu s novim zadivljujućim i jednostavnim dizajnerskim sučeljem, obloženim svim novim značajkama davatelja usluga.

Ovdje’s kako možete postaviti CyberGhost VPN na Android:

 1. Idite na https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
 2. Kliknite na plan cijena to’najprikladnije za vas
 3. Platite pretplatu nakon što unesete tražene podatke
 4. Sigurne vjerodajnice korisnika (korisničko ime) & Zaporka)
 5. A sad idite na Cyberghost’stranice aplikacije na Google Playu
 6. Dodirnite “Instalirati”
 7. Nakon što se aplikacija instalira, otvorite je i unesite svoje korisničko ime i lozinku
 8. Vaša će aplikacija sada biti spremna za upotrebu

Najveći je trenutak ovdje bio to što smo mogli gledati Netflix US zahvaljujući Android VPN aplikaciji CyberGhost, što je glavni podvig davatelja usluge.

Ako želite dobiti VPN za Android, CyberGhost može biti kandidat za njega.

CyberGhost za Chrome i Firefox

CyberGhost VPN ne pruža urođenu podršku za preglednike kao što su Chrome ili Firefox. Nema tu namjenskih proširenja nažalost. Ako ih i dalje želite upotrebljavati na ovim preglednicima, najbolje je preuzeti sigurnosne aplikacije za uređaje, npr. instaliranje Windows klijenta osiguralo bi da sve internetske aktivnosti, uključujući one koje se obavljaju u pregledniku, ostaju privatne!

CyberGhost za Mac OS

S izuzetno korisničkim sučeljem i moćnom integracijom značajki, Mac OS je osvojio tržište za sebe koje nastavlja rasti iz godine u godinu. Najbolji vpn za korisnike računala mac don’ne sviđa mi se previše koraka kada je u pitanju preuzimanje i instaliranje bilo čega, i CyberGhost VPN’s Mac aplikacija savršeno odgovara ovom računu:

 1. To’je nevjerojatno lako instalirati i ovdje’pokazati’učinjeno:
 2. Idite na CyberGhost VPN’s web stranice i odaberite plan cijena
 3. Nadoknadite uslugu i osigurajte vjerodajnice
 4. Preuzmite i instalirajte namjenski Mac OS klijent sa web stranice ili Itunes trgovine
 5. Uživajte u digitalnoj slobodi, na CyberGhost način!

CyberGhost za iPhone i iPad

Jabuka’Ručni uređaji poput iPhonea i iPada nadahnuli su svijet zahvaljujući vrhunskom dizajnu i inovaciji. Međutim, vaš Appleov uređaj također ne može učiniti bez mrežne sigurnosti ili su vaši podaci i dalje ranjivi. CyberGhost VPN jedno je sjajno rješenje kada je u pitanju osiguranje takvih uređaja na holistički način. Slijedite korake u nastavku za korake instalacije: (Više vodiča za instalaciju možete pronaći u našem najboljem vpn-u za iphone blog)

 1. Prijavite se s CyberGhost VPN-om odabirom plana cijena i plaćanja
 2. Jednom kada imate korisničke vjerodajnice, preuzimanje datoteka namjensku IOS CyberGhost aplikaciju iz iTunes trgovine
 3. Instalirati uživajte u sigurnom i neometanom doživljaju pregledavanja na vašem Apple uređaju

Nabavite CyberGhost

Pregled korisničke podrške za CyberGhost

Prema našem CyberGhost VPN pregledu 2020. godine, jedna od najboljih stvari u vezi s uslugom su visoki standardi korisničke podrške koji su vam na raspolaganju, bez obzira s kojim se problemima susrećete. Dostupna je značajka za razgovor uživo, koja se pokazuje vrlo osetljivom, pružajući detaljne odgovore na svako pitanje koje korisnik može imati.

Pregled korisničke podrške za CyberGhost

Od deblokiranja Netflixa do namjenskih P2P poslužitelja, rukovoditelji podrške mogu vas voditi kroz bilo kakve probleme ili probleme. Još jedna velika značajka na koju smo naišli su detaljni vodiči, razdijeljeni prema svakom OS-u, što korisniku olakšava navigaciju do određenih tema koje su zanimljive.

CyberGhost protokoli / pregled šifriranja

Prijava na CyberGhost

Korisničke vjerodajnice vaš su jedinstveni identitet, dok pretplata na bilo koju uslugu i njihovo sticanje u CyberGhost-u nije tako težak zadatak. Iako vam za 7-dnevno besplatno probno razdoblje nije potreban račun, kasnije ćete trebati korisničko ime i lozinku za pristup VPN-u’s namjenskim aplikacijama ili kasnije zatražite povrat novca.

Da biste dobili korisničke vjerodajnice, unesite valjanu adresu e-pošte i odaberite plan cijena koji odgovara vašim potrebama za privatnošću i proračunskim zahtjevima. Ispunite podatke o plaćanju i dovršite postupak plaćanja. Nakon ovoga morat ćete postaviti lozinku.

Korisnicima savjetujemo da postave snažne lozinke koje se sastoje od velikih i malih slova, najmanje jednog broja i jednog simbola. Jaka lozinka znači da to’s hakerima i snajperistima teško je pogoditi o čistoj sreći.

Nakon što završite s postavljanjem zaporke, vaša e-pošta i zaporka postaju vaše važeće korisničke vjerodajnice i morate ih zapamtiti ili koristiti vjerodostojnu aplikaciju da to učini za vas. Za prijavu jednostavno unesite vjerodajnice na stranici za prijavu u aplikaciji ili na web mjestu.

CyberGhost Crack pregled

Iako na pretraživačima možete pronaći mnogo rezultata, ako pokušavate pronaći Crack postavku za CyberGhost - savjetujemo vam da ne idete na njih. Prema našem CyberGhost VPN pregledu, ne postoji vjerodostojna pukotina na mreži za uslugu, a svi oni koji tvrde da jesu tako su zlonamjerni, zlonamjerni softveri veza koji mogu naštetiti vašem računalu i privatnim podacima.

CyberGhost pregled Reddit

Profesionalni pregledi većinu vremena nisu sasvim različiti u pogledu onoga što korisnici misle i osjećaju o određenoj usluzi, jer su obojica neispunjena i brutalno iskrena mišljenja. Reddit sadrži široku lepezu tema o svim temama, posebno VPN recenzije koje su zasnovane na korisniku, što ga čini izvrsnim mjestom za pregled razumijevanja kako korisnici doživljavaju određenu uslugu. Saznajte više o CyberGhostu koji je rangiran kao najbolji reddit vpn u 2020. godini.

Prema našem CyberGhost VPN pregledu, nailazimo na miješane komentare davatelja usluga’s ukupnom uslugom. Jedan korisnik koji je bio s davateljem dugo vremena tvrdi da nisu svi njegovi poslužitelji dovoljno dobri za pružanje korisnog korisničkog iskustva.

Korisnik je u postu također istaknuo da ako želite upotrebljavati VPN na najprikladniji način, obavezno odaberite poslužitelje u blizini vaše lokacije.

CyberGhost VPN recenzije

Ozbiljna zabrinutost zbog CyberGhost VPN-a, koju korisnici ističu i njegova patetična Android aplikacija koja se pokazala nametljivom i oštro joj je potrebna dodatna nadogradnja. To je problematično već dosta vremena i činilo se da su korisnici isključeni iz svega što se aplikaciji tiče, od performansi do prisutnosti zlonamjernog softvera, preporučujući da je zauvijek ostavite podalje od nje.

Korisnici CyberGhosta

CyberGhost alternativni pregled

Iako je CyberGhost VPN dobar, on nije najbolji dobavljač vani. Usluga ostaje prilično osnovna s ne puno novih značajki. Drugi suvremeniji pružatelji usluga poput PureVPN, ExpressVPN, IPVanish nude više raznolikosti na popisu naprednih značajki.

Split tunneling, deblokiranje Netflixa, namjenske aplikacije za nišne platforme za npr. Firestick, Luk preko VPN-a, dvostruki VPN, svi su redoviti dio posla kod vrhunskih VPN pružatelja usluga.

Ako tražite nešto bolje od CyberGhost, odlučite se za davatelje poput NordVPN, ExpressVPN, PrivateVPN. PureVPN i IPVanish.

Najčešća pitanja o recenziji CyberGhosta

Je li CyberGhost VPN siguran?

Pomoću standarda šifriranja na razini AES-256, beskompromisne politike ništice, Kill Switch i mnoštva drugih vrhunskih sigurnosnih značajki, možemo jamčiti za činjenicu da je CyberGhost VPN vrlo siguran i siguran.

Što radi besplatni CyberGhost?

Da to opišem jednom riječju, sve. Dobivate potpun pristup VPN mogućnostima. Ako korisnici i dalje nisu zadovoljni, CyberGhost VPN nudi čak 30-dnevno pravilo povrata novca nakon što platite određeni plan cijena.

Što je CyberGhost 6?

Šest označava šest opcija koje su predstavljene korisniku, a koje predstavljaju najpopularnije svrhe korištenja VPN-a, uključujući anonimno surfanje, anonimno bujanje, zaštitu Wi-Fi-ja, Deblokiranje struje, deblokiranje osnovnih web stranica i odabir mog poslužitelja. Svaka od ovih opcija, kada se klikne, otvara sučelje s mnoštvom prilagođenih značajki koje su prilagođene korisnicima kako bi se najbolje služilo predviđenom cilju.

Preporučuje li se CyberGhost VPN?

Definitivno DA!

CyberGhost VPN je doživio pad standarda odjednom, ali odbio se apsolutno nevjerojatno.

Njeni glavni problemi poput fluktuirajuće brzine, programske pogreške i usporena podrška chatu riješeni su i uspješnost ovog VPN-a na svim računima sada je jednaka vrhunskim pružateljima usluga u industriji..

CyberGhost je vrlo sigurna VPN usluga koja ne vodi evidenciju i njezinu lokaciju u Rumunjskoj, omogućava joj da pruži maksimalnu anonimnost i sigurnost korisnicima..

Pretplatom na CyberGhost prijavit ćete se za najbolje iskustvo. Nema propuštanja IP-a koja dopuštaju da radi za Netflix, Tor, pa čak i Torrents.

Još uvijek ima puno nezadovoljnih korisnika CyberGhosta zbog neuspjeha u prošlosti, ali ako servisu daju priliku za ponovno dobivanje, pobijedili su’ne stojim razočarani.

Slični članki

 • IPVanish pregled 2020

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 6,49 USD / Mjesečni poslužitelji 1000+ Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo...

 • IVPN pregled 2020

  Nadležnost Gibraltar Cijena 8,33 Poslužitelji 3152 Zapisi Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučuje Da...

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • Betternet VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 2,99 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu Serveri 10 poslužitelja u 10 zemalja Dnevnici Zapisi korisničkih podataka Šifriranje podataka AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit...

 • SpyOff VPN pregled 2020

  Nadležnost San Marino Cijena 9,99 poslužitelja 300+ dnevnika Bez šifriranja AES-256 Deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Da Preporučujemo Da Web stranica...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me