CactusVPN pregled – Zvjezdana usluga – 4 zvjezdice

Nadležnost Moldavija
Cijena 3,25 USD mjesečno
Poslužitelji 26 poslužitelja
drva Nema zapisnika
Šifriranje 256-bitni
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Da
Web stranica https://www.cactusvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Među stotinama postojećih VPN-a, vrlo se malo može izdvojiti u pogledu pružanja ne samo najbolje VPN usluge, već nudi i immersivno korisničko iskustvo s obzirom da je gotovo svaki aspekt usluge mnogo zapanjujući od zadnjeg.

Moramo priznati da nismo’nemam puno očekivanja kad smo pomislili pregledati CactusVPN, ali bili smo iznenađeni. CactusVPN jedan je od vizualno najatraktivnijih VPN-a s kojima smo se susreli. Proizvođači koji stoje iza toga definitivno su pažljivi za detalje. Niti jedan kamen nije ostavljen, bilo da se radi prilikom izrade web stranice, bilo koje od njegovih VPN značajki, pokazujući njihovu sposobnost izvođenja, VPN klijentske aplikacije ili bilo koji drugi aspekt usluge.

Moramo to priznati, Prodani smo! CactusVPN jedna je od najboljih usluga koje ćete naći, pogotovo ako ste početnik koji nema’Ne znam puno o VPN-ovima. Na tržištu postoje veće, mnogo uspostavljenije VPN usluge, ali malo se tko približi živosti CactusVPN-a.

Dakle, da znam dalje, evo cjelovitog pregleda CactusVPN-a, koji sadrži kritike o njegovim cjenovnim planovima, načinima plaćanja, korisničkom sučelju web stranice & UX, klijentske aplikacije, performanse značajki i više od strane naših recenzenata.

Planovi cijena za CactusVPN

VPN-ovi postaju sve cjenovno osjetljivija roba s obzirom da sve više i više pružatelja usluga ulazi na tržište, povećavajući time konkurenciju i uzrokujući znatno snižavanje cijena. Dakle, s toliko konkurencije u vučici, davatelj usluga u današnje vrijeme’Svijet mora držati svoje planove cijena unutar prihvatljivog raspona i omogućiti dovoljno opcija da udovolji što više vrsta potreba korisnika, a CactusVPN radi upravo to.

CactusVPN trenutno nudi 4 vrste planova cijena:

 • US VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Kaktus VPN Godišnje cijene

Tromjesečne cijene kaktusa VPN

Kaktus VPN Mjesečne cijene

Moramo poštovati činjenicu da CactusVPN nudi posvećene američke i britanske planove za svoje korisnike, što je rijetkost u VPN domeni gdje se većina pružatelja usluga usredotočila na pružanje jedinstvenih planova s ​​jedinom razlikom u trajanju pretplate. SmartDNS se također nudi odvojeno ovdje, što je plus, jer je došlo do porasta prodaje nišnih uređaja poput medijastredera u posljednjih nekoliko godina.

Namjenski SmartDNS plan savršeno bi odgovarao takvim kupcima s jedinstvenim zahtjevima kao što sada ne bi’neće biti prisiljeni kupiti VPN vezu koja im nema nikakve koristi, samo zato što žele pristupiti davatelju usluga’s Značajka SmartDNS.

Nadalje, ovi se planovi nude u mjesečnim, tromjesečnim i godišnjim pretplatama. pustiti’pregledajte svaki zasebno:

US VPN:

 • Mjesečna pretplata: 4,99 USD mjesečno naplaćuje se jednom
 • Tromjesečna pretplata: 12,99 USD naplaćeno jednom (4,33 USD mjesečno)
 • Godišnja pretplata: jednokratno naplaćeno 38,99 USD (3,24 USD mjesečno)

Ovaj plan uključuje pristup 4 poslužitelja sa sjedištem u SAD-u i svim ostalim značajkama koje nudi CactusVPN, osim dijeljenja P2P i SmartDNS usluge. CactusVPN’s cjenovnim planovima za ovu uslugu nije previše loše ako se radujete deblokiranju američkih web lokacija sa ograničenom zemljom, poput Netflixa. Godišnji plan čini vrlo dobar posao, ali vjerujemo da ovaj Tromjesečni plan treba smanjiti na najmanje 10 USD koji se naplaćuju jednom ako ga usluga želi učiniti privlačnijim..

UK VPN

 • Mjesečna pretplata: 4,99 USD mjesečno naplaćuje se jednom
 • Tromjesečna pretplata: 12,99 USD naplaćeno jednom (4,33 USD mjesečno)
 • Godišnja pretplata: jednokratno naplaćeno 38,99 USD (3,24 USD mjesečno)

Uz potpuno identične cijene s američkim VPN planom, naša presuda za UK cjenovni plan ostaje ista kao za američki VPN plan. Cijena tromjesečnog plana potrebno je smanjiti još nešto baš kao i američki VPN plan. U ponudi su vam 4 poslužitelja u Velikoj Britaniji i pristup svim ostalim premium značajkama na ovom planu.

VPN + pametni DNS plan

 • Mjesečna pretplata: 6,99 dolara mjesečno naplaćuje se jednom
 • Tromjesečna pretplata: jednokratno naplaćeno 17,99 USD (5,99 USD mjesečno)
 • Godišnja pretplata: 54,99 USD jednom naplaćeno (4,58 USD mjesečno)

Ovaj je plan jedan od najopsežnijih među svim planovima koji se nude. VPN + Smart DNS plan uključuje pristup svim svojim premium značajkama kao i cijeli popis poslužitelja koji se sastoji od ukupno 23 poslužitelja. Usluga SmartDNS također je uključena u ovaj plan, čime je ovaj plan najbolji za one korisnike koji imaju VPN potrebe na različitim uređajima, uključujući mediastream.

Što se tiče cijena ovog plana, cijena mjesečne pretplate od 6,99 dolara prilično je niska u usporedbi s drugim etabliranijim pružateljima usluga koji nude svoje mjesečne planove u rasponu između 8-10 dolara. Što se tiče tromjesečnih i godišnjih pretplatničkih planova, među njima nema velike razlike u cijenama, što je izvrstan čimbenik jer omogućava korisniku da se odluči za kratkoročni tromjesečni plan, a da on / ona ne uzrokuje mnogo od neugodnosti.

SmartDNS plan:

 • Mjesečna pretplata: 4,99 USD mjesečno naplaćuje se jednom
 • Tromjesečna pretplata: 12,99 USD naplaćeno jednom (4,33 USD mjesečno)
 • Godišnja pretplata: jednokratno naplaćeno 38,99 USD (3,24 USD mjesečno)

Iako nam se sviđaju drugi planovi, smatramo da su cijene za SmartDNS planove malo previsoke, posebno za tromjesečni plan. Ako CactusVPN ne nudi nikakve druge stvari osim SmartDNS usluge u ovom planu, tada treba sniziti svoje cijene kako bi ovaj plan postao nešto privlačniji. Ipak dobra inicijativa koju izuzetno cijenimo!

Načini plaćanja CactusVPN:

Mnogo načina plaćanja olakšava krajnjem korisniku jer povećava fleksibilnost u izboru na način na koji želi platiti plan cijena. CactusVPN nudi izvrstan repertoar opcija plaćanja koje uključuju sljedeće:

 • PayPal
 • Kreditna / debitna kartica
 • Bitcoini i Altcoini
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • Alipay

Načini plaćanja kaktusa VPN

Popis sadrži gotovo sve popularne opcije koje suvremeni korisnik zahtijeva od VPN pružatelja usluga. Sviđa nam se način na koji CactusVPN nudi Bitcoin kao opciju plaćanja jer omogućava korisniku da kontrolira svoju privatnost tijekom plaćanja..

Besplatni probni pregled CactusVPN

Besplatna probna verzija postaje rijetkost u VPN domeni, a mnogi se dobavljači vraćaju starom pristupu školovanju ne nudeći korisniku priliku da koristi proizvod prije nego što je u potpunosti platio za plan cijena. Ovaj pristup može isključiti mnoge korisnike, pa čak i ako to ne postoji, velika je vjerojatnost da će korisnik, nakon što ima neka loša iskustva s vašom uslugom, loše opskrbiti vašu uslugu na cijelom Internetu s takvom bahatošću da vaša usluga snažno udara u uvjeti njegova imidža marke na tržištu.

Besplatni probni programi s nulom preuzetih obveza su najbolji VPN-ovi međuspremnika koji mogu imati ovaj problem jer omogućuju korisniku da u potpunosti testira uslugu i bude zadovoljan prije nego što krene naprijed za kupnju plana cijena. Uz besplatnu probnu inačicu, čak i ako korisnik nije zadovoljan, sve što treba učiniti je ne ići na kupnju. Nije učinjena velika šteta na imidžu marke.

CactusVPN trenutno nudi plan besplatnog probnog razdoblja koji puno govori o povjerenju koje pružatelj ima u svoj proizvod, pojam koji povećava mnoštvo povjerenja korisnika.

Kaktus VPN Besplatno probno razdoblje

Isprobali smo uslugu besplatne probne verzije tvrtke CactusVPN i donijeli smo našu odluku da nakon toga ponovimo cjelovit pregled ove usluge. Više od polovice značajki performansi koje smo kritizirali u ovom pregledu testirano je tijekom besplatnog suđenja jer nije bilo velike razlike u načinu na koji je usluga obavljala u njenoj besplatnoj i plaćenoj verziji.

Besplatno 24-satno suđenje

Jedino što bismo željeli da CactusVPN promijeni je trajanje besplatne probe jer je do sada ograničeno na 24 sata, što je prilično malo. Preporučujemo CactusVPN-u da se ovo razdoblje poveća na barem 72 sata, baš kao i NordVPN.

CactusVPN nudi i 7-dnevno probno razdoblje svoje SmartDNS usluge, tako da čak može slijediti vlastita pravila i kopirati na VPN besplatno probno razdoblje.

Besplatno SmartDNS 7-dnevno probno razdoblje

No, CactusVPN nudi i politiku povrata od 30 dana tako da možemo ocijeniti da su njegove besplatne probne politike izuzetno potrošačke.

Pregled kompatibilnosti s CactusVPN Apps:

Ovaj davatelj ponovo uzima kolač u ovoj značajci jer nudi namjenske klijentske aplikacije za sljedeće OS i uređaje:

 1. Windows
 2. ortak
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Iako gotovo svaki drugi pružatelj usluga nudi klijentske aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android, namjenske aplikacije za Android TV i FireTV nisu tako uobičajene. To je zato što se radi o prilično nišnim uređajima, pa izgradnja klijentske aplikacije za njih iziskuje mnogo napora, a prije svega posvećenost poboljšanju korisničkog iskustva. CactusVPN je prešao dodatnu milju u osiguravanju da u svom repertoaru ima više od osnovne ponude aplikacija za klijente, tako da u našoj recenziji postiže visoku ocjenu za to..

CactusVPN Apps

Zaista bismo željeli da ovaj davatelj doda proširenja preglednika u svoj repertoar i poveća još više posvećene podrške koju trenutno pruža korisnicima..

Pregled CactusVPN poslužitelja

Jedino mjesto na kojem vjerujemo da postoji široki prostor za napredak u CactusVPN-u’Inače zvjezdana usluga je broj njezina poslužitelja. Trenutno nudi 23 VPN poslužitelja na 17 lokacija u mreži koja se širi u 14 zemalja, CactusVPN mora poboljšati svoj broj ako se može natjecati s većim VPN-ovima na tržištu čiji se server ponekad broji u tisućama poput ExpressVPN i PureVPN.

Lokacije CactusVPN poslužitelja

Nije da njegovi serveri ne’Ne mogu biti uspješni, izvrsni su u svim mjernim podacima. Začudo, niti jedan od njih nije pretrpan tijekom naših testova i brzine su također bile velike.

Kad smo se povezali sa serverom u Sydneyu u Australiji iz SAD-a na 50 Mbps vezi, dobili smo ove rezultate naših testova brzine:

CactusVPN test brzine

Brzina preuzimanja pokazala je smanjenje od gotovo 27%, a brzine prijenosa bile su nevjerojatne brzine od 41,7 Mbbps, što nije loše za internetsku vezu s omogućenom VPN..

Poslužitelji su također uspjeli deblokirati geografski ograničen sadržaj na web lokacijama poput Netflix US.

U rezultatima možete vidjeti znanstveno-fantastični film Ex-Machina koji nije dostupan u drugim zemljama osim u SAD-u. Ako je VPN u deblokiranju Netflix US-a, onda to mora biti izvrsno, jer ono ne samo da zaobilazi geo-ograničenja na web mjestu, već i uspijeva zaobići zabranu VPN-a na web mjestu što je nevjerojatan podvig koji nisu neki Vodeće VPN mreže mogu se podudarati.

CactusVPN pregled - Zvjezdana usluga - 4 zvjezdice

Ali jedna stvar koju s CactusVPN-om nikada ne bismo propustili cijeniti je njegova urođena iskrenost dava korisniku da sazna stvarni status VPN-a u ovom trenutku..

Kad smo se prijavili u klijentsko područje na web mjestu, vidjeli smo bilješku nazvanu kao “Status usluge” obavještavajući nas da se BBC iPlayer trenutno ne može deblokirati putem CactusVPN-a. Ovo nije samo rijetka, već jedinstvena osobina koja CactusVPN razlikuje od ostalih VPN-ova na tržištu, koji stalno nastavljaju s tržanjem određenih osobina čak i kada to nisu sposobni..

Čak i ako BBC iPlayer ne’Trenutno ne radimo s CactusVPN-om, mi ga nećemo ocjenjivati ​​jer ako je davatelj iskren prema svojim korisnicima, neće ih iznevjeriti i raditi na tome da se usluga što prije vrati i pokrene..

CactusVPN pregled - Zvjezdana usluga - 4 zvjezdice

UI i UX web stranice

Nekoliko VPN-ova ima takvu pažnju do detalja kada je u pitanju izrada web stranice’ne samo interaktivan, već i informativan o svim aspektima usluge kao CactusVPN.

Kao što je vidljivo iz načina izrade cjenovnih planova, prikazanih poslužitelja i izrade stranice koja je pokazala geo-ograničene web stranice koje CactusVPN može deblokirati, CactusVPN je postavio referentnu vrijednost o tome kako bi web stranica VPN-a trebala biti savršen spoj između biti privlačan još ispričati sve.

CactusVPN pregled - Zvjezdana usluga - 4 zvjezdice

Sigurnost CactusVPN i chat uživo

Zbog naglog porasta popularnosti VPN softvera, kao i porasta svijesti o tome koliko su važni podaci i kako se oni mogu koristiti u neugledne svrhe, mnoge su sumnjive usluge skočile na tržište pokušavajući koristiti svoju VPN uslugu kao fasadu prikupljaju korisničke podatke putem medija njihovih aplikacija za klijente. Ti se podaci zatim šalju oglašavačima, završavajući cijeli začarani krug.

Jedan od velikih načina da se otkrije da li se VPN upušta u ovo ili ne je čitanje pravila o privatnosti, koja posebno spominje način na koji bilježi korisničke podatke. Ovi dokumenti politika mogu biti dosadno čitanje, ali prolazak kroz njih presudan je za razumijevanje VPN-a’s našim podacima.

CactusVPN pravila dnevnika

Međutim, CactusVPN ne’ne upuštati se u takve sumnjive aktivnosti, a politika privatnosti sasvim jasno spominje da je čine’Zabilježite bilo koju vrstu korisničkih podataka, čak i ne za količinu propusne širine ili vremena sesije korisnika. Čisto što čistiju, pa se stoga pouzdano može vjerovati.

Također nudi višestruku podršku protokola, uključujući OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP i SoftEther, tako da su mogućnosti sigurnosti i zaštite anonimnosti prilično snažne na CactusVPN.

Dolaze do funkcionalnosti podrške, CactusVPN’Značajka podrške za live chat uživo reagirala je na rješavanje ili odgovor na upite koje smo postavili njegovom agentu za podršku.

Podrška za chat uživo u CactusVPN

Također imate mogućnost podizanja karte ako imate složeniji problem koji zahtijeva tehničko rješavanje problema od strane stručnjaka.

Zaključak

Naša konačna presuda izrazito je u korist CactusVPN-a jer nudi sveobuhvatnu, dobro zaokruženu VPN uslugu koja se čvrsto suprotstavila nekim prilično jakim našim testovima. Ima nekih propusta, ali oni su prilično mali i mogu se lako glačati.

CactusVPN dobiva 4 zvjezdice od našeg kraja kao toplo preporučljivu uslugu od koje korisnici svih vrsta potreba definitivno mogu imati koristi. Od sigurnosti do deblokiranja web mjesta, ovaj VPN može riješiti sve vaše probleme privatnosti podataka i slobode interneta! Isprobajte i javite nam svoje iskustvo u komentarima ispod!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me