Browsec VPN pregled 2019. godine

Nadležnost Rusija
Cijena 1,99 USD mjesečno na jednogodišnjem planu
Poslužitelji 36 poslužitelja na 32 lokacije
drva Pohranjuje zapisnike
Šifriranje Proxy usluga (nema šifriranja)
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://browsec.com/en/
Kompatibilnost Desktop, Chrome

Browsec je proxy dodatak / proširenje za preglednike koji olakšava pristup geo-ograničenom sadržaju širom svijeta. S obzirom da se baza korisnika širi na 3 000 000, proxy / VPN obično je prilično popularan. Operira Browsec LLC, usluga nudi čak i posebnu VPN aplikaciju za korisnike Android-a i iOS-a. Međutim, budući da je ruska sa sjedištem, postoji mala neizvjesnost u sigurnosti i anonimnosti koju pruža. Za više informacija pročitajte ovaj detaljni pregled Browsec VPN.

Browsec je dobar u nekim područjima, ali još uvijek ne propušta ponuditi puno kritičnih sigurnosnih i drugih funkcionalnih značajki. Nema desktop aplikacija za Windows ili Mac OS, ne radi se’ne podržavate Torrenting, ne’ne imati velike brzine ili prekidač. Korisnička podrška i dalje se vrši zastarjelom metodom ulaznica i sve to nadmašuje, ne postoji podrška za OpenVPN, niti se temelji na sigurnoj nadležnosti.

Ali ovih će problema biti jer je Browsec usluga srednje razine s niskim standardima kvalitete i usluge, pa ako to ne učinite’Ne želite kompromitirati ove nedostatke, vaš sljedeći najbolji alternativni put akcije bio bi traženje najkvalitetnijeg i najpovoljnijeg VPN-a poput Surfsharka.

Jednostavnim riječima i sažeto rečeno, Surfshark ima sve ono što Browsec ne zna’t pa bi pametniji izbor bio ići za bivšim.

Pružatelji usluga

Deblokira Netflix

brzine

Šifriranje

protokoli

Multi-Prijave

cijena

Recenzije

Web stranica

Surfshark Pregledajte VPN
DA DA
Iznad prosjeka Ispod prosjeka
AES-256 enkripcija na svim protokolima koje podržava AES-256 enkripcija na svim protokolima koje podržava
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN protokol nije ponuđen
Neograničene veze na jednoj pretplati 5
1,99 USD mjesečno (dvogodišnji plan) sa uključenim svim značajkama 3,33 USD mjesečno na godišnjem pretplatničkom planu (jednokratno naplaćeno 39,99 USD)
Surfshark pregled Pregledajte VPN
Posjetite Surfshark Posjetite Browsec VPN
 • sigurnosti
 • prozirnost
 • cijena
 • Poslužitelji
 • Izvođenje
 • Kompatibilnost
 • podrška

Ovdje nema iznenađenja jer Browsec nudi i AES-256 vojnog šifriranja za zaštitu korisničkih podataka koji prolaze kroz njegove VPN veze.

Njegova je cjelovita sigurnosna značajka, ali ne nešto što bismo tretirali kao izvanredno, jer očekujemo da će svaki davatelj usluga ponuditi razinu šifriranja kao svoju neprobojnu.

Nijedan haker ne može dešifrirati vaše podatke ako su šifrirani putem AES-256 šifri.

Kod Browseca, ova razina enkripcije dobiva na sve važnosti otkad pružatelj usluga ne’ne nudite podršku protokola OpenVPN, pretvarajući tako enkripciju u jedinu prepreku koja stoji između hakera i osjetljivih korisničkih podataka.

Pregled podrške za protokole Browsec

Naš pregled pregledavanja putem VPN-a Browsec otkriva da dobavljač ne ispunjava svoju čast “BrowsecVPN - Privatnost i sigurnost na mreži” ne nudeći podršku za sigurne protokole poput OpenVPN-a.

BrowsecVPN’ukupni sigurnosni profil je dobar, ali davatelj usluga’Ponuda protokola je zastarjela i nije tako sigurna u skladu s modernim industrijskim standardima.

Oni koji koriste proširenje preglednika, tehnički uspostavljaju sigurnu vezu putem PPTP protokola. Ovo je možda najslabiji i najosjetljiviji sigurnosni protokol, a većina vrhunskih pružatelja usluga prestala je njegovu upotrebu, ali BrowsecVPN i dalje to koristi kao svoj osnovni protokol za proširenja preglednika, što je zbunjujuće..

IOS i Android aplikacije istodobno koriste IPSec i L2TP. Usluga ne nudi podršku za OpenVPN (TCP i UDP protokole), što je pomalo neobično budući da je osim toga dobavljač dobio sve u redu, poput vojnog šifriranja i pravila sigurnog evidentiranja..

Unatoč tome što dobavljač nudi vojnu enkripciju, što je dovoljno dobro da vaše podatke čuva, ne možemo ponuditi sigurne i industrijske standardne protokole nešto što ne možemo kompromitirati i zbog toga nam pružatelja usluga smanjuje na njegovoj sigurnosti.

Pregled privatnosti i sigurnosti preglednika Browsec

Prema našem pregledniku VPN Browsec, usluga kaže da štiti vaš promet svugdje i osigurava potpuno anonimno pregledavanje.

Da bismo temeljito ispitali ovu tvrdnju, morali smo provjeriti je li pružatelj uspio zadržati vaš stvarni IP zaštićen ili ne.

Pretražili smo Browsec kroz naše standardne testove propuštanja IP-a i na zadovoljavajući način, Browsec nije’ne propuštajte IP na bilo koji mogući način.

Provjera zahtjeva za WebRTC i HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 • https://www.doileak.com/ (Clear)

DNS curenja:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Jasno)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)

IPv4 / IPv6 i Torrent IP curenje:

 • https://ipleak.net/ (Jasno)
 • https://ipx.ac/run/ (Clear)

No usprkos tome, ako koristite uslugu u pregledniku putem njegovog dodatka, preporučuje se da blokirate WebRTC i Flash Player da bi zaštitili IP. To’definitivno je hendikep, ali možeš’Ne ostavljajte otvorene stvari ni za najmanju ranjivost kada je u pitanju vaša sigurnost.

Pregled nadležnosti Browsec

Neuobičajeno, ovo je VPN usluga sa sjedištem u Rusiji, mjesto koje je poznato po svojim problematičnim zakonima o čuvanju podataka koji prisiljavaju davatelje internetskih usluga i softverske kompanije da prate internetske aktivnosti.

I ove je podatke također bilo teško pronaći jer smo morali mnogo kopati prije nego što smo otkrili odakle Browsec djeluje.

Rusija nije dio nijednog saveza za razmjenu podataka poput 5 Oči, ali njezini su vlastiti zakoni vezani za sigurnost podataka jednako opasni, što predstavlja vašu privatnost velikom riziku.

Jedina točka otkupljenja ovdje je što Browsec ne’Ne čuvajte bilo kakve veće vrste zapisa, pa čak i ako ruske vlasti zatraže da daju podatke, on je pobijedio’nemam osjetljivih podataka koje bi korisnici mogli predati vlastima. Ipak, Browsec se mora izvući iz Rusije, jer više nije sigurno mjesto za VPN-e.

Pregled pravila evidentiranja preglednika Browsec

Kad smo provjerili Browsec’s pravilima evidentiranja, bili smo zadovoljni kada utvrdimo da taj pružatelj ne zna’ne čuvajte bilo kakve evidencije korisničkih aktivnosti koje se mogu osobno identificirati.

Da, oni čuvaju podatke o tome koje web stranice korisnici posjećuju, što preuzimaju, ali podaci sa svih što se čuva u zbirnom obliku, tj. Web stranice koje posjećujete bit će dio veće gomile koja sadrži podatke sa svih web stranica koje posjećuju korisnici, tako da ništa ne može biti lako do vas.

Usluga koristi model besplatnih cijena. To znači da možete koristiti njegovo proširenje preglednika ili VPN aplikaciju onoliko dugo koliko želite na besplatnom planu.

Međutim, ako želite iskoristiti bolje vlasničke značajke, morat ćete potražiti premium pretplatu.

Premium pretplata omogućit će vam pristup svim Browsecima’s 36 lokacija poslužitelja u odnosu na ograničenje na samo 4 dok ste u besplatnoj verziji usluge.

Ostale značajke koje deblokirate poput postizanja povećanja brzine koja bi vas dovela do brzine od 100 Mbps pomalo su pretjerane, a ja ne’stvarno ne vjerujem u to (iz razloga koje ću otkriti uskoro).

Dakle, za korisnike, Browsec’Premium usluga samo dodaje više lokacija na vaš popis poslužitelja, a uz to su i neke dobre značajke poput deblokiranja Netflixa, ali nije u SAD-u..

Usluga dijeli svoj premium plan na dvije mogućnosti:

 1. Mjesečna pretplata: 4,99 USD mjesečno
 2. Godišnja pretplata: 3,33 USD mjesečno (jednokratno 39,99 USD)

Po cijeni od 4,99 USD / mjesečno, mjesečni ugovor se naplaćuje po prihvatljivim cijenama kao i većina davatelja usluga’Ne nudite planove za mjesečne pretplate čija je cijena 7 ili niža. Dakle, mogu to nazvati dovoljno dobrim ugovorom.

Godišnja pretplata koštat će vas 3,33 USD / mjesečno, ali ako vam ovo izgleda jeftino, trebate ga usporediti sa Surfsharkom ili čak NordVPN-om, koji po nižoj cijeni nude mnogo širi spektar značajki poput više namjenskih aplikacija, deblokiranje Netflix US-a, agilna sigurnost, podrška bujica između ostalih.

Cijena ovog plana treba se spustiti s obzirom na mnoge nedostajuće značajke u BrowsecVPN-u i osim ako je unutar marke od 2 USD mjesečno,’je relativno skupo kupiti. Pregled cijena za Browsec

Pregledajte Prihvaćene načine plaćanja i pregled pravila o povratu sredstava

U BrowsecVPN ne postoji opcija’s načinima plaćanja za plaćanje pretplatničkih planova putem bilo koje kripto valute poput Bitcoina. Nekada je bio tamo zadnji put kad sam ga pregledao, ali od tada to’je uklonjen. Dakle, sada ne postoji način plaćanja koji bi vaše osobne financijske podatke mogao održati privatnim.

Planove možete platiti putem kreditnih kartica ili putem Paypala i to’samo o tome. To nije dobro, jer ako ga uspoređujete s davateljem poput PureVPN-a koji nudi više od 10 različitih načina plaćanja, korisniku sigurno nedostaje izbora..

Sada za besplatni plan. Njegova je osnovna u pogledu značajki i mogućnosti, što je i očito jer nijedan pružatelj usluge u svojoj besplatnoj verziji neće nuditi vrhunske značajke poput pune brzine ili više poslužitelja..

Postoji ograničenje propusnosti od 1mbps. Ne puno, već nešto kroz što možete dobiti malo općenitog pregledavanja, ali intenzivnije aktivnosti poput strujanja su izvan granica.

U isto vrijeme, mogu se dogoditi prekidi i nedosljednosti s vašom proxy vezom, što rezultira lošom brzinom učitavanja stranica i zaostajanjem. Korisnicima je ograničeno povezivanje na samo četiri poslužitelja od ukupno trideset šest.

No, osim besplatne verzije, pružatelj nudi i garanciju povrata novca na svom plaćenom planu, tako da imate dovoljno vremena za testiranje usluge prije nego što se obavežete na njezinu plaćenu verziju.

Ovo je samo da pokaže povjerenje koje BrowsecVPN ima u svoju uslugu. Povrat možete zatražiti u roku od sedam dana od kupnje premijskog plana slanjem e-pošte na [email protected]

Do sad, nisam’neću pročitati pritužbe na to da dobavljač ne izvrši povrat sredstava ispravno, na bilo kojoj platformi poput Quora ili Reddit, pa se može reći da je pravilo povrata savršeno valjano.

Usluga će vam vratiti iznos putem istog načina plaćanja koji ste inicijalno plaćali.

Besplatni pregled preglednika

Zvuci oko davatelja usluga uglavnom su zbog davatelja usluga’s besplatnom verzijom, ali prema našem pregledniku VPN Browsec, Browsec’besplatni VPN plan prilično je bazičan u pogledu značajki i mogućnosti.

To ne čudi jer se besplatne VPN usluge često nude samo zato da bi korisniku pružili besplatnu probnu uslugu s ograničenim mogućnostima i to je samo način da potaknete korisnike na kupovinu premium pretplatničkih ponuda. VPN besplatni VPN postoji za istu svrhu.

Ali neka’Idemo prvo kroz ograničenja slobodnog plana.

Maksimalna brzina koju ćete moći dobiti na besplatnoj usluzi ograničena je na samo 1 Mbps. Dakle, bez obzira na brzinu veze, davatelj usluga će smanjiti svoju propusnost.

U isto vrijeme, mogu se dogoditi prekidi i nedosljednosti s vašom proxy vezom, što rezultira lošom brzinom učitavanja stranica i zaostajanjem.

Korisnicima je ograničeno povezivanje na samo četiri poslužitelja od ukupno četrdeset i jednog poslužitelja.

Besplatna VPN usluga Browsec dostupna je u svim njegovim aplikacijama i proširenjima, ali preporučujemo da, ako koristite besplatnu verziju, to trebate raditi samo u preglednicima putem kompatibilnih dodataka jer to’s tamo gdje usluga najbolje funkcionira.

Pregled pretplate na Browsec Premium

Browsec ide na dodatnu milju nudeći bolju pouzdanost i praktičnost korisnicima s premium planom. Naš pregled preglednika VPN otkriva da se korisnici više ne trebaju brinuti zbog ograničenja propusnosti, što znači da mogu koristiti neograničeno brzinu pregledavanja i preuzimanja. U stvari, možete uživati ​​u posvećenim prometnim trakama koje vam pružaju izvanredno ubrzanje prilikom istraživanja interneta.

Korisnici također imaju mogućnost povezivanja na sve lokacije na 30 poslužitelja s premium planom. To znači da imate puno mogućnosti za deblokiranje web lokacija s ograničenim ograničenjima u različitim zemljama. Istodobno, korisnici mogu osjećati olakšanje što neće imati neskladnosti sa svojim VPN ili proxy vezama..

Pregled prijave za preglednik Browsec

Prema našem pregledniku Browsec VPN, prijavljivanje na uslugu nije raketna znanost. Sve što trebate učiniti je kliknuti na “Prijavite se” koja se nalazi u gornjem desnom kutu stranice. Web mjesto će vas preusmjeriti na donju stranicu. Ovdje ćete morati unijeti svoju adresu e-pošte i zaporku. Nakon što učinite, jednostavno kliknite na “Prijavite se” kartica. Primit ćete potvrdnu e-poštu. Kliknite na vezu da biste dovršili postupak.pregledavanje prijave za preglednikPo završetku postupka registracije imat ćete pristup nadzornoj ploči računa dostupnoj na web mjestu. Jednostavno kliknite na “Moj račun” da biste vidjeli datum isteka, kupljeni plan i uplaćeni iznos.pregledavanje premium pregleda

Ako imate besplatni plan, imat ćete pristup tim 4 lokacije poslužitelja:

 • Nizozemska
 • Singapur
 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Ujedinjene države

Ali ako se kupnjom pretplate prebacite na premium plan, otključit ćete ove 32 lokacije više poslužitelja:

 • Australija
 • Austrija
 • Belgija
 • Bugarska
 • Kanada
 • Češka Republika
 • Danska
 • Finska
 • Francuska
 • Njemačka
 • Hong Kong
 • Indija
 • Irska
 • Italija
 • Japan
 • Letonija
 • Litva
 • Luksemburg
 • Meksiko
 • Novi Zeland
 • Norveška
 • Poljska
 • Rumunjska
 • Rusija
 • Južna Afrika
 • Južna Korea
 • Španija
 • Švedska
 • Švicarska
 • purica
 • Ukrajina
 • Sjedinjene Države (zapad)

Iako je broj poslužitelja prilično nizak na 36 u odnosu na davatelje poput ExpressVPN-a koji trenutno nudi više od 3000 poslužitelja, Browsec’S poslužitelji su dobro raspoređeni po cijelom svijetu.

Postoje serveri na mjestima poput Turske, Singapura, Indije i Južne Afrike, što znači da se korisnici iz cijelog svijeta mogu povezati sa poslužiteljima koji su im fizički blizu..

Međutim, davatelj’s poslužiteljska mreža ne može se natjecati s većim pružateljima usluga kao što su Surfshark, NordVPN ili PureVPN, koji nude tisuće poslužitelja, pa čak i njegova brzina performansi je znatno ispod prosjeka, pa unatoč tome što nude puno obećanja, BrowsecVPN i dalje nedostaje.

Pregled pregleda brzine VPN-a

Da bismo stekli bolje razumijevanje pouzdanosti i širine pojasa proširenja Browsec, proveli smo test brzine na našoj 35Mbps vezi:

Lokalni davatelj internetskih usluga

Rezultati u nastavku dolaze iz naše lokalne internetske veze. Ovo je samo radi boljeg razumijevanja razlike između brzine primarne mreže i pretraživanja’s premium poslužiteljima.Pregled brzine pretraživanja Browsec

 Povezan je s Browsec France serverom

Naši testovi poslužitelja od SAD-a do Francuske pokazali su nisku razinu brzine. Iz 31.43Mbps brzina preuzimanja smanjena je na 12.28Mbps, a brzine prijenosa na 13.17Mbps, s latencijom do 142ms.pretraživač francuski poslužitelj francuski

 Povezan s poslužiteljem Browsec Germany

Bili smo razočarani testiranjem njemačkog poslužitelja, zajedno s drugim lokacijama. VPN nije mogao bolje od preuzimanja od 1mpbs i 5 Mbps na svim premium poslužiteljima, osim Francuske.pretraživač njemački poslužitelj

Pregledavanje deblokiranja preglednika Browsec Neflix

Nismo ni očekivali Browsec VPN’Premium verzija će deblokirati Netflix na bilo kojem od njegovih poslužitelja kao što to čini većina VPN davatelja srednje i srednje razine’ne mogu to učiniti. Razlog za to je taj što je Netflix nametnuo zloglasnu zabranu VPN-a,

Postao je nevjerojatno težak za pristup web mjestu sa VPN vezom, a kamoli zaobići geo-ograničenja i deblokirati svoju omiljenu knjižnicu zemlje Netflix.

Da bi to učinio, davatelj usluga mora dosljedno zamijeniti IP adrese tako da Netflix’s VPN zabrana ne’t identificirajte ih kao VPN IP adrese i zabranite im pristup njihovoj web stranici. To zahtijeva da dobavljač uloži puno financijskih i ljudskih resursa, nešto što pružatelj srednje razine, sa svojim ograničenim resursima, ne može priuštiti da se često obveže.

No kudos na Browsec, jer smo otkrili da dva njegova poslužitelja mogu deblokirati Netflix, a jedan od njih je američki poslužitelj West, čime je postignut zlatni standard što se tiče deblokiranja Netflixa..

Da su samo njegove brzine gore, bila bi sjajna usluga kada bi se odlučili za pristup Netflixu u SAD-u.

Pregled pretraživanja bujica Browsec

Budući da davatelj nudi samo podršku temeljenu na pregledniku i ne može pokriti niti zaštititi nijednu vašu aplikaciju izvan vašeg preglednika, to je’nije prikladan za Torrenting. Zaštitni pokrivač nije proširen na vaše Torrenting aplikacije poput UTorrent-a, zbog čega ovaj pružatelj gubi jednu od najvažnijih funkcionalnosti koju VPN-ovi trebaju ponuditi.

Međutim, i dalje možete koristiti Torrenting koristeći ga na mobilnim platformama jer BrowsecVPN tamo nudi namjenske aplikacije.

Pregled kompatibilnosti aplikacija Browsec

Prema našem pregledniku VPN Browsec, usluga podržava dobar raspon uređaja i platformi. Proširenje preglednika možete koristiti na bilo kojem osobnom računalu na kojem je instaliran Google Chrome, Opera Browser ili Mozilla Firefox. Usluga također nudi namjensku aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje. Međutim, definitivno bismo željeli vidjeti prilagođeni VPN klijent za Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi i druge platforme.

Pregled pregleda proširenja za Chrome VPN za Chrome

Proširenje Browsec VPN pokazalo se nevjerojatno popularnom opcijom za korisnike preglednika Google Chrome.

Od ukupno 24.827 recenzija, dodatak dobiva izvanrednu ocjenu 4,54 zvjezdice u Google web trgovini.

Najbolji dio je da je Browsec VPN Chrome proširenje lagano i nikako’ne učinite da vaš preglednik doživi probleme ili veće probleme.

Browsec krom proširenje

Ako koristite Browsec VPN’s besplatnom verzijom, onda nemojte’uopće ne očekujte velike brzine dok upotrebljavate proširenje jer ovaj dodatak također podliježe smanjenju brzine od strane pružatelja usluga u svojoj besplatnoj verziji.

Proširenje za Chrome by Browsec mnogo je fluidnije u pogledu performansi od dodatka pružatelja usluge za Mozilla Firefox, što je problem.

Dakle, ako želite znati na kojem će pregledniku ponuđač ponuditi najbolje performanse, onda ste vi’vaš odgovor dobio sam u Chromeovom proširenju.

To čini proširenje prilično izvanrednim izborom za deblokiranje web lokacija s ograničenom geološkom lokacijom.

Dodatak Browsec za pregled Firefoxa

Za korisnike koji žele implementirati Browsec VPN za preglednik Firefox, dodatak je dostupan za besplatno preuzimanje u Mozilla aplikaciji.

Iako je bolje za korištenje od sličnih dodataka dobavljača poput Zenmatea, nemoj’Ne očekujem previše od Browsec VPN-a na Firefoxu, pogotovo ako ga koristite putem njegove besplatne usluge. Moći ćete obaviti deblokadu debljine i jednostavno zaobići manje stroga ograničenja i vatrozidove poput onih postavljenih na radnim mjestima na društvenim web lokacijama poput Facebooka ili Twittera. Ali ne više od toga.

Pregled preglednika Mozilla Firefox Addon

Besplatna usluga također će vas ograničiti na prebacivanje između samo 4 lokacije na Firefox dodatku i na njega’uopće nije pogodan za Torrenting jer je više proxy nego VPN. Dodatak preglednika Browsec VPN za Firefox može’t jamčiti istu razinu zaštite kao i potonju.

Općenito, recenzije i ocjene o Firefox trgovini su pozitivne, što je dobar znak jer pokazuje povjerenje korisnika u dodatak koji nudi pružatelj usluge.

Da biste sami iskusili dodatak Browsec Firefox, možete ga instalirati tako da posjetite stranicu njihovog davatelja usluga u Mozilla trgovini ovdje.

Preglednik za Opera Opera

Proširenje Browsec VPN također se pokazuje popularnim izborom za korisnike Opere. Od ukupno 240 recenzija, usluga uspijeva dobiti visoku ocjenu od četiri zvjezdice. To je zato što olakšava deblokiranje web lokacija s ograničenom geološkom zaštitom i zaštitu vašeg identiteta od praćenja. Najbolji dio svega: dodatak je veličine samo 5,0 MB i koristi isti dizajn i nekorisnost svojih Mozilla i Chrome kolega. Korisnici imaju izvrsnu pouzdanost i isto intuitivno sučelje.Pregled proširenja operativnog sistema Browsec

Preglednik za iOS pregled

Prema našem pregledniku Browsec VPN, iOS aplikacija ima lijepo sučelje i dizajn. Izgledi aplikacije nevjerojatno su prilagođeni korisnicima. Sve što trebate učiniti je odabrati poslužitelj i gurnuti traku na “na” za omogućavanje sigurne veze. Sav promet prolazi kroz IPSec protokol, što jamči dobru anonimnost i privatnost.pregledajte aplikaciju preglednik ios

Browsec za Android pregled

Naš pregled pregledavanja putem VPN-a otkriva da Android aplikacija odgovara istoj razini profesionalnosti i korisnosti kao i na ostalim uređajima i preglednicima. Izgled je vrlo gladak i nismo naišli na štucanje i bube. Povezanost se također pokazuje boljom od one koju nude preglednici. pregledavanje android pregleda

Možete koristiti i bilo koji Browsec VPN’s proširenjima za preglednike na Androidu ako ne želite upotrebljavati aplikaciju, ali aplikacija će vam pružiti mnogo jednostavniju upotrebu od uvođenja dodatka preglednika VPN preglednika za mobilne uređaje.

Kako se koristi Browsec?

Korištenje Browseca ne zahtijeva nikakvo stručno znanje niti raketnu znanost. Možete se povezati sa sigurnom lokacijom, bez čak i prijave. Sve što trebate učiniti je instalirati proširenje na odgovarajući preglednik, odabrati poslužitelj i uspostaviti vezu. Usluga generira privremeni račun za sve koji se povezuju. Imate mogućnost privitka e-pošte ovom računu ili kupiti premium pretplatu kako biste stekli pristup do svih 30 lokacija poslužitelja.

Pregledajte VPN pregled Reddit

Prema našem pregledniku VPN preglednika, usluga ima aktivnu prisutnost na Redditu. Možete pronaći razne postove kupaca koji postavljaju pitanja / rješenja za njihove mobilne aplikacije i dodatke preglednika. Mnogi korisni članovi zajednice upućuju korisnike na različite probleme s kojima se mogu susresti. Ovdje je nit koja uvodi Browsec na Redditu i još jedan objašnjava razliku između VPN-a i proširenja preglednika. Također možete provjeriti naš najbolji vodič za vpn reddit za Browsec alternative.

Recenzije stvarnih korisnika preglednika Browsec

Iako VPN usluga može biti jako dobra, trebali biste znati da se njezine performanse mogu nevjerojatno razlikovati između različitih aplikacija i klijenata. To je zato što se nije svaki klijent ponaša na isti način sa VPN-ovima i potreban vam je prilagođeni pristup kako biste osigurali da vaša usluga dobro funkcionira na određenoj platformi.

Korisnici don’Ne općenito provjeravajte recenzije usluge koja nije na platformama kao što su Reddit, Quora, Facebook itd. I iako vam ovo daje dobru opću zaokruživanje usluge, potražite pregled specifičnijih VPN-a za određenu aplikaciju.’s performanse, morate provjeriti recenzije na aplikaciji’vlastite trgovine.

Evo nekoliko onih vrlo recenzija koje smo za Browsec izbacili iz različitih trgovina aplikacija:

Pregledajte recenzije korisnika VPN Chrome

Ovaj davatelj nudi Chrome proširenje koje je obično lagana opcija za pokretanje VPN-a bez da previše opterećuje vaš sustav. Znate li da Chrome trgovina pruža korisnicima mogućnost davanja svojih recenzija o proširenjima koja se tu nalaze? Da nisi’ne znam da do sada želimo reći da ova opcija postoji i zaista je korisna u provjeri cjelokupnih pregleda određenog proširenja.

Browsec’Proširenje VPN-a imalo je sljedeće recenzije na Google Chrome trgovini:

pregledavanje kromova recenzija

Iako uvijek postoje neke loše kritike nekog servisa, Browsec je uglavnom imao pozitivne kritike, što je vidljivo i na nekim snimkama zaslona koje imamo’objavljena sam ovdje.

pregledavati korisničke recenzije za krom

Korisnici su čak retortirali da pitaju VPN o njihovim problemima ili problemima u rješavanju problema, a mi smo bili jako iznenađeni kada smo vidjeli taj Browsec’s. tim za podršku bio je prilično aktivan na platformi!

Browsec chrome preuzimanje

Omogućilo je svakom korisniku koji ga je pozvao, a odgovori su imali i malo sarkazma kao što se može vidjeti na 4. snimci zaslona.

pregledajte ocjene za krom

Ovo je izvrstan fokus na kupca koji je pokazao Browsec i nadamo se da će drugi VPN-i primijetiti i slijediti njegovu primjenu.

Međutim, željeli bismo reći da smo primijetili mnogo pritužbi na to da je Browsec prilično spor, pa smo pomislili da možda postoji veliki problem na Chromeovom proširenju u vezi s tim problemom pa smo ga sami testirali. I na naše iznenađenje, korisnici su zapravo govorili istinu jer je proširenje preglednika doista prilično sporo.

Preporučujemo vam da pročitate ove preglede vezane uz domenu, jer oni mogu dati neke vrlo važne informacije koje biste mogli propustiti!

Preuzimanje proširenja preglednika Chromesec za VPN Chrome

Preuzimanje Chrome proširenja Browsesa izuzetno je jednostavan i jasan postupak i ovdje’kako to možete učiniti za manje od minute!

 1. Za besplatnu verziju jednostavno idite na Chrome trgovinu i potražite “Pregledajte VPN”
 2. Kliknite na “Dodaj u Chrome” i gotovi ste!
 3. Za premium verziju odaberite plan cijena i platite ga
 4. Sada, primajte vjerodajnice korisnika iz Browsec VPN-a u svojoj e-pošti i samo idite u Chrome trgovinu i potražite je koristeći njegovo ime “Pregledajte VPN”
 5. I opet, samo kliknite “Dodajte u Chrome”
 6. Jednom produžetak’je dodan u vaš preglednik Chrome, unesite svoje korisničke vjerodajnice i povežite se s poslužiteljem po vašoj želji da biste odmah započeli s radom!

Razbijen Chrome preglednika VPN

Za sve korisnike koji žele preuzeti bilo kakav ispucani VPN softver, jednostavno vam preporučujemo da uopće ne idete dalje. Budući da prema našem mišljenju, oblikovan višegodišnjim radom u ovoj industriji, vjerujemo da je NO VPN bolji od napukanog VPN-a.

To je zbog toga što se napuknuti VPN softver često postavlja putem interneta samo da bi se namamio neosumnjive kupce, a zatim se ovim ispucanim softverom inficirao virusom, ukrao podatke, ubacio zlonamjerni softver, šifrirao datoteke, instalirao ransomware ili poslužio sasvim sličnoj zlu svrhu.

Dakle, bilo da se radi o Browsec VPN Chrome Extension Cracku ili bilo kojem drugom VPN-u ili bilo kojem drugom alatu, samo nemojte’nikad se ne približiti tome. Plaćeni VPN-ovi obično su najsigurnije oklade, a neke besplatne usluge također pružaju uslugu pružanja prividnosti privatnosti, ali ispucani softver VPN-a samo su uglavnom prevare koje je potrebno izbjeći po svaku cijenu.

Pregledajte VPN korisničke recenzije za Android

VPN Android aplikacije postaju sve popularnije ovih dana zahvaljujući rastućoj distribuciji jeftinijih Android pametnih telefona širom svijeta. Android je daleko najpopularniji mobilni OS i zato je prirodno da će se, ako se korisnici prijave na VPN, tražiti i njegovu Android aplikaciju..

I dok broj VPN aplikacija na službenim prodavaonicama Google Playa svakodnevno raste eksponencijalno, nije ih mnogo dovoljno dobro za korištenje.

Aplikacija Browsec’s nije previše dobar jer su mu korisničko sučelje i UX malo previše zbijeni i lijeni da bismo voljeli. Prema našem pregledu njihov je Android njihova najslabija veza, a to bi moglo uzrokovati udubljenje u ovoj VPN’s ukupnom dovoljno dobrom izvedbom u gotovo svim mjernim podacima.

Korisničke recenzije za Browsec u Google Play Storeu bile su mješovite i dok je VPN postigao ocjenu 4,5, korisnici su se puno žalili kako aplikacija ne radi u skladu s očekivanjima.

pregledajte recenzije Androidovih aplikacija

Žalbe su varirale od učestalih prekida do IP propuštanja, među ostalim pa bismo preporučili Browsecu da poboljša svoju Android aplikaciju’s performansama kako bi se otklonila najveća mrlja trenutno u njegovom oklopu.

pregledavati android app preuzimanje

Postavljanje preglednika VPN za Android

Android of Browsec VPN može se instalirati slijedeći korak po korak spomenuti postupak ovdje:

 1. Prijavite se putem VPN-a i platite njegov plan cijena
 2. Osigurajte svoje VPN korisničko ime i lozinku
 3. Preuzmite aplikaciju Browsec za Android iz Google Play Store-a
 4. Instalirajte ga na svoj Android pametni telefon i upotrijebite ga prema vašim zahtjevima!

Browsec VPN Firefox recenzije korisnika

Baš kao i proširenje preglednika Chrome, Browsec nudi i svoje vlastito namjensko proširenje za preglednik Firefox.

Kad smo provjeravali korisničke recenzije u Mozilla prodavaonici dodataka, uglavnom smo bili razočarani, jer su ovdje recenzije uglavnom ili lažne ili neželjene pošte i ozbiljno nisu ni približno korisne u odnosu na one koje smo pronašli na Androidu ili Chromeu proširenja.

To je opći problem za Firefox trgovinu i to’samo se uopće ne povlači za proširenje Browsec. U skoro svakom proširenju pronaći ćete neozbiljne kritike, lažne postove, tone neželjene pošte, nerazumljive komentare i još mnogo toga.

Evo nekoliko primjera:

pregledavati preglednike Firefox

Pobijedili smo’t pregledajte Browsec’s Proširenje za Firefox na temelju ovih recenzija uopće, jer bi to bilo slično ponižavanju dobre usluge. Naš vlastiti osvrt na proširenje je da je to’s brzim, deblokira ograničene web stranice (Netflix i ostale glavne web stranice za streaming nisu uključene), brze i besplatne (osim ako se ne odlučite za plaćenu verziju). Ako ga želite koristiti za svoj Firefox, onda to’definitivno je jedna od boljih opcija za one koji su prisutni na ovoj platformi za zaštitu vašeg mrežnog identiteta.

pretraživanje preglednika firefox

Pregled povratnih informacija / podrške preglednika Browsec

Naš pregled preglednika VPN pretpostavlja da usluga ima prosječan sustav podrške. Nemate dostupne chat chat, često postavljana pitanja, upute za rješavanje problema ili upute za postavljanje, niti je davatelj dao bilo kakve podatke za kontakt kako bi vam pomogao u rješavanju vaših problema. Jedina opcija koju korisnici imaju je podrška putem e-pošte koja nudi razumno vrijeme odziva dva ili tri sata. Ispod možete vidjeti uslugu’jednostavan obrazac za kontakt.Pregled podrške za Browsec

Vrhunski VPN pružatelji nude live chat podršku jer je to danas vrlo važno’s danom i dobom da bismo korisnicima ponudili brz i pouzdan način podržavanja koji’tehnički je dovoljno kompetentan za rješavanje više vrsta korisničkih problema.

Browsec još uvijek ne’ne nudim to i to’Ondje gdje mali pružatelji usluga pogrešno shvaćaju stvari. Ako se ubroji među najbolje, ne radi se o broju, već o ponudi standardne kvalitete usluge, koja je live chat integralna opcija.

Podrška za ulaznice je spora i bezlična, pa bi Browsec to trebao ponovno pregledati i osigurati da korisnici mogu dobiti onu vrstu podrške koju počinju očekivati ​​od VPN-ova..

Je li Browsec siguran za upotrebu ili je legalan?

Tijekom pregleda preglednika Browsec skenirali smo stranice stranica s uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti kako bismo dobili bolju predstavu o najboljoj jeftinoj VPN sigurnosti. Jasno je da Browsec ne bilježi nikakve vitalne podatke o vezi / sesiji, što može uključivati ​​propusnost, traženu stranicu, kolačiće web mjesta itd. Međutim, prilikom prijave na račun usluga može zatražiti vašu adresu e-pošte. Možete povezati i dodatne podatke sa svojim računom, poput podataka o plaćanju.

No, budući da je većina transakcija pod nadzorom vanjskih pružatelja usluga, možete se uvjeriti da vaš identitet ostaje tajan i siguran. Budući da je to dodatak pregledniku, neizvjesnost je da se vaše aktivnosti mogu vratiti na njih. Međutim, web mjesto jasno otkriva da neće otkriti vaše osobne podatke ako ne dobiju zakonske zahtjeve za provođenje zakona.

Konačna presuda

Ne znam’ne preporučujem BrowsecVPN i ja imam dobre razloge za to.

BrowsecVPN i sigurnost mogli bi se dobro odlučiti za odabir davatelja je uspio izvući nekoliko kvarova koji postoje u njegovoj usluzi. Namjera je biti prilično prilagođen proizvodu nudeći proxy dodatke i VPN aplikacije prilagođene pregledniku za Android / iOS pametne telefone, ali znatno nedostaje u tome.

Cijene premijskog plana vrlo su razumne u iznosu od 3,33 USD mjesečno po njegovoj godišnjoj ponudi, ali kada možete dobiti puno bolji VPN poput Surfsharka za mnogo nižu cijenu od 1,99 USD mjesečno na 24-mjesečnom pretplatničkom planu, pobijedio je’ne bi bilo pametno platiti više, a dobiti manje odabirom BrowsecVPN-a.

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me