BolehVPN pregled

Nadležnost Sejšeli
Cijena 6,66 USD mjesečno na jednogodišnjem planu
Poslužitelji 35 poslužitelja u 12 zemalja
drva Spremite evidencije veza
Šifriranje AES-256-bitni
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.bolehvpn.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Vodio BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN je usluga koja je za vrlo kratko razdoblje stekla malu, ali rastuću zajednicu korisnika. Ova je usluga poprilično mala u odnosu na ponudu, u usporedbi s većim, najboljim VPN davateljima vani, a ima čak i nekoliko nedostataka, ali svejedno, njezina je izvedba prepoznata kao čvrsta i sigurna..

Stoga se danas svodimo na testiranje ovih tvrdnji u našem detaljnom BolehVPN pregledu BestVPN.co!

Pregled sigurnosti BolehVPN

VPN je prihvatljiv samo ako ga ima’siguran, bez razmišljanja. A ovo je naša metrika broj 1 na temelju koje procjenjujemo VPN-ove. Da, drugi su aspekti usluge važni, ali ne toliko koliko sigurnost ima.

BolehVPN’Sigurnosni aparat je čvrst i moćan, ali definitivno je nekoliko krakova u oklopu.

Nudi standardnu ​​vojnu enkripciju AES 256, koja je nazvana kao “Dokaz o brutalnom napadu”. Ovom šifriranjem na vašoj VPN vezi, svatko tko želi dešifrirati vaše pakete podataka definitivno bi ostao razočaran svaki put..

Eksplozija putem ove razine enkripcije gotovo je nemoguća, tako da je, stoga, BolehVPN s ovog stajališta nevjerojatno siguran..

Pružatelj usluge nudi i OpenVPN protokol, koji je opet vrhunski, jer ne postoji drugi protokol sigurniji od toga. To’s zadani protokol u svojim aplikacijama, tako da dok ne’ne trebate to učiniti iz jake potrebe, a onda samo nemojte’ne promijenite ga.

Sada krećemo prema kontrama, BolehVPN’Politika evidentiranja nije dovoljno transparentna.

Znam da nema VPN-a koji ne kaže ništa drugo osim da vodi nulte zapise, ali najčešće se istina razlikuje od njega i sve što vam treba da pristupite samo je malo kopanja..

I to’točno ono što sam učinio s BolehVPN-om, samo sam iskopao malo dublje i smislio ovo:

politika prijavljivanja bolehvpn

Kao što je vidljivo iz ovog snimka zaslona snimljenog sa BolehVPN’stranice za zaštitu privatnosti, davatelj usluge zadržava mogućnost čuvanja vaših zapisa ako se upuštate u bilo kakve neobične ili ilegalne aktivnosti. Pružatelj usluga ovdje nudi opravdanje da ako ne postoji nešto sumnjivo, samo se do tada ne čuvaju vaši dnevnici.

Ne klasificiram ovo kao “obmanljiv” ili “opasno” uopće, ali lijepa nulta politika zapisa treba biti lišena svih takvih stvari.

Drugi problem s BolehVPN-om je sukob na lokaciji VPN-a’s jurisdikcijom, tj. na Sejšelima i na lokaciji internetskih usluga BV (matična tvrtka) sa sjedištem u Maleziji. Ako VPN vodi matična tvrtka sa sjedištem u Maleziji, sama VPN upravljana zakonima sa Sejšela postavlja ozbiljne sumnje.

BolehVPN to treba razjasniti i osigurati da će uskoro izdati izjavu koja pojašnjava ili nam pruža svoj stav o pitanju lokacije jer je lokacija jedan od najvažnijih čimbenika za provjeru VPN-a.’sigurnost.

Nesigurna lokacija za parkiranje podataka poput SAD-a ili Velike Britanije može ozbiljno narušiti privatnost korisnika bez obzira na čvrstoću koju nude druge sigurnosne značajke.

ja nisam’Ne susreću se s bilo kakvim IP propuštanjem ili DNS propuštanjem, tako da’je veliki, veliki plus!

BolehVPN pregled

BolehVPN pregled

Pregled cijena BolehVPN-a

VPN-ovi ne’t uglavnom nude svoje planove cijena u danima kao što je BolehVPN, ali to’nije loše jer će korisnicima omogućiti bolje razumijevanje vremenskog trajanja pretplate u odnosu na vrijednost koju dobivaju za novac koji su platili.

Jako mi se svidio BolehVPN’iskrenost u svojim cjenovnim planovima i to’s jer je postavio konačnu cijenu plana koju će korisnik morati platiti umjesto da trenira jeftine mjesečne stope za dugoročne planove, s tim da su konačna plaćanja mnogo, mnogo veća nego što je korisnik očekivao.

Npr. VPN bljesne kako njezina dvogodišnja pretplata stiže za samo 2 USD mjesečno. Zvuči najjeftiniji vpn, ali ako krenete po ovom planu, morat ćete ukupno platiti 48 dolara. Ovo je varljiva marketinška praksa i ona protiv koje sam ozbiljno protiv. Ali uvjerljivo BolehVPN ne’ne mogu ništa učiniti.

Njeni planovi cijena su jednostavni i razumljivi:

 • 7 dana: $ 3,70 naplaćuje se jednom
 • 30 dana: $ 9,99 naplaćuje se jednom
 • 60 dana: $ 16.99 naplaćuje se jednom
 • 180 dana: $ 44.99 naplaćuje se jednom
 • 365 dana: $ 79,99 naplaćuje se jednom

planovi za cijene bolehvpn

BolehVPN’cijene dolaze unutar pristupačnog raspona, što je opet iznenađenje, i to’s, jer mnoge usluge koje su čak i manje od ove nude planove za veće cijene nego što ih pruža.

Za mene su najbolji planovi 60 dana i planovi od 180 dana, jer su oni u cijeloj VPN industriji jedan od najpovoljnijih planova u njihovim kategorijama..

Pružatelj također nudi potpuno nove, nulte obveze 24 sata besplatno probno razdoblje za svoje nove korisnike, a uz to postoji i 14-dnevna politika povrata, pa sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je BolehVPN prilično sklon ponuditi korisniku prilagođenu usluga s puno olakšica, a zasigurno uopće nije pohlepno.

Načini plaćanja uključuju kripto plaćanja što je dodatni plus.

Pregled aplikacija i poslužitelja BolehVPN klijenta

NordVPN sada nudi više od 5000 poslužitelja, dok su ovi brojevi prilično veći od PureVPN servera koji nudi 300.000+ IP-ova i 2000+ poslužitelja i Surfshark VPN koji nudi 800+ poslužitelja. Ali suprotno tim gigantima, BolehVPN ima svega 35, i to također u samo 12 zemalja svijeta.

Broj poslužitelja je izuzetno nizak, iako je mali dobavljač. VPN razmjera i cijene trebao bi nuditi najmanje 100 poslužitelja.

Lokacije su klišeji tj. Vi’Naći ću ih većinu ili u Sjevernoj Americi ili u Europi, tako da ovdje nema ništa posebno pisati.

Da, testirali smo njegove mogućnosti streaminga i činilo se da djeluje dobro u smislu deblokiranja Netflixa i to je ozbiljno bilo ugodno iznenađenje. Stigli smo do Netflix US i Netflix UK, što je bilo oduševljenje i nekoliko glavnih bodova postignutih od strane pružatelja usluga.

BolehVPN također nudi okretne performanse za Torrenting, ne previše dobre, niti previše loše. Problem je ovdje u njegovom dosegu. Glavni rojevi u svijetu nisu na P2P lokacijama koje nudi BolehVPN, tako da brzine postaju sporije.

Obje ove značajke, tj. Deblokiranje podrške za Netflix i Torrenting u SAD-u, mogu se pristupiti samo ako preuzmete i pristupite ispravnim datotekama konfiguracije poslužitelja. BolehVPN je dodijelio ove datoteke kao “Streaming Support”’ i “BolehFlix”.

Ako dođete do klijentskih aplikacija, ako BolehVPN treba drastično poboljšati jedan aspekt svoje usluge, onda to mora biti dizajn, kompatibilnost i broj opcija njegovih klijentovih aplikacija.

S sučeljem koje bi više odgovaralo Windows 98 nego danas, BolehVPN’s Windows klijent je izuzetno pretrpan s previše mogućnosti i znakova, od kojih nema nikakve koristi.

Aplikacija za klijenta Bolehvpn Windows

A stalni neuspjesi u povezivanju s poslužiteljem ozbiljno su bili noćna mora. Veći davatelji u industriji nude najbolje klijente od svih. Oni su jednostavni, sa samo velikim gumbom za povezivanje i mogućnost prebacivanja između poslužitelja i onog’je to. BolehVPN mora unaprijediti svoje klijente ako se želi natjecati s boljim pružateljima usluga na tržištu.

BolehVPN pregled

Povrh svega toga, BolehVPN’Podrška za mobilne uređaje početnicima i novajlijama nije lako razumjeti ih, trebate proći ručni put preuzimanjem OpenVPN klijenta, ručno preuzimanje konfiguracijskih datoteka poslužitelja i tek tada BolehVPN može biti sposoban za rad na mobilnom uređaju. Nije dobro, ozbiljno.

BolehVPN pregled

Otkupni čimbenik ovdje bi bio da BolehVPN nudi iznenađujuće velike brzine, a taksirao je gotovo 14 Mbps na 20 Mbps vezi, što uopće nije loše za davatelja ove razmjere.

BolehVPN Major Round-up

Nakon kritičke analize glavnih aspekata njegove usluge, dopustite’Spustite se prema glavnom krugu usluga u kojem ćemo vas obavijestiti o usluzi’prednosti i nedostaci na kratak, ograničen način, omogućujući vam da shvatite uslugu u puno boljoj perspektivi.

prozodija

 • Podržava bujicu
 • Brze brzine
 • Nema curenja DNS-a ili WebRTC-a
 • Može deblokirati Netflix
 • Šifriranje i podrška protokola vrhunski je rezultat

kontra

 • Mali broj poslužitelja
 • Klijentske aplikacije nisu dobro osmišljene i teško je raditi s njima
 • Podrška za mobilne uređaje je pored nepostojeće
 • Nema aktivne podrške za chat / dostupna je samo podrška e-pošte

Zaključak

Sad dolazim do svoje konačne presude o usluzi, tj. Preporučujem li je ili ne. Da, stojim iza službe i to’s jer cijenim performanse iznad svega i svega. Ako VPN na bilo koji način čuva sigurnost korisnika, onda nema razloga zašto jedan ne bi’ne preporučujem. Da, mogućnosti i mogućnosti ovog davatelja su ograničene poput malog broja poslužitelja, nema podrške za chat uživo, nema iOS klijenata itd., Ali BolehVPN pobjeđuje u stvarima koje su važnije poput bržih brzina, nula propuštenih DNS-a itd..

Ako davatelj može riješiti svoje ranjivosti i samo se malo proširiti, on ima potencijal ući u orbitu. Isprobajte, čak i za razdoblje besplatnog probnog razdoblja. Uvjeravam vas da djeluje puno bolje čak i od nekih velikih gudala vani.

Slični članki

 • Pregled privatnog tunela 2020

  Nadležnost SAD Cijena 3 USD mjesečno (36 USD na godišnjem planu) Poslužitelji 22 Poslužitelji u 12 zemalja Dnevnike Čuva osjetljive zapisnike za šifriranje od 14 dana...

 • Mullvad VPN pregled

  Švedska Cijena 5,55 dolara mjesečno Poslužitelji 550 poslužitelja u 35 zemalja Bez zapisnika Šifriranje zapisnika AES-256-bitni deblokiranje Netflix neusklađene performanse...

 • AzireVPN pregled

  Nadležnost Švedska cijena 3,55 USD mjesečno (82,71 USD naplaćeno jednom) Poslužitelji 5 Zapisi Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne...

 • AirVPN pregled 2019. godine

  AirVPN možda ima najviše vrijednu ocjenu u cijeloj VPN industriji. Ona putem ovih riječi definira službu “Zrak za disanje pravog...

 • VPNBaron pregled 2019. godine

  Nadležnost Rumunjska Cijena 5,54 dolara Poslužitelji 13 Dnevnici Bez šifriranja zapisa OpenVPN / L2TPIKEv2 deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Ne preporučuje se...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me