Betternet VPN pregled 2020

Nadležnost Kanada
Cijena 2,99 dolara mjesečno na jednogodišnjem planu
Poslužitelji 10 poslužitelja u 10 zemalja
drva Bilježi podatke korisnika
Šifriranje AES-256 (plaćeno) | AES-CBC-128 bit (besplatno)
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.betternet.co/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Vrlo rijetko preporučujem besplatne VPN-ove ikad.

Betternet i drugi slični besplatni VPN-i prilično su podložni prikazivanju velikog broja oglasa, nisu u potpunosti sigurni, ne štite vaše podatke i probleme s performansama..

Ali Betternet obećava da će to učiniti’uopće nije poput onih besplatnih VPN-ova i to može biti izvrsna opcija za osiguravanje vaše anonimnosti na mreži.

U početku je VPN ispunio ove tvrdnje i od tada je jedan od najpopularnijih Android VPN-a. Međutim, Betternet’reputacija sišla je nizbrdo od kada je istraživanje CSIRO pokazalo da dobavljač prodaje oglase korisnicima koji omogućuju instalaciju kolačića na uređaje.

Ovaj sveobuhvatni Betternet pregled će se usredotočiti na obje, PREMIUM i besplatne ponude davatelja usluga. Dakle, bez daljnjeg divljanja’započnite s dubinskom analizom VPN-a!

prozodija

 1. 7-dnevna besplatna proba za testiranje
 2. Pet istodobnih veza (Premium verzija)
 3. Native Apps za sve popularne platforme
 4. Nema reklama u Premium verziji

kontra

 1. IP i DNS propuštanja
 2. Loša politika privatnosti
 3. Evidentira korisničke podatke (besplatna verzija)
 4. Besplatna verzija poslužuje oglase
 5. Surađuje s vlastima

Bilješka: Oba premijska paketa nude slične značajke. Međutim, u oba paketa nije ponuđena opcija izbora protokola.

Pregled boljih planova i cijena

Kada većina ljudi razmotri prijavu s Betternetom, obično padaju na “Besplatno” ponuda od pružatelja usluga.

Ali tu je i plaćena verzija s više premijskih značajki koje nudi Betternet i to uglavnom po povoljnim cijenama.

 • Mjesečna pretplata: 11,99 USD naplaćeno jednom
 • Polugodišnja pretplata: 3,99 USD mjesečno (naplaćeno 23,99 dolara jednom)
 • Godišnja pretplata: 2,99 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 35,99 USD)

Pregled boljih planova i cijena

Trebate preuzeti VPN aplikaciju za njihovu relevantnu platformu / uređaj, a zatim kliknite na “Nadogradnja” gumb za prikaz ovih planova.

Betternet VPN pregled 2020

Da sam Betternet, razmislio bih o smanjivanju mjesečnih cijena ispod 10 USD, dok nisam uspio održati solidnu reputaciju na tržištu PREMIUM VPN-ova..

Na raspolaganju je šestomjesečni plan koji smanjuje mjesečne cijene na 3,99 dolara mjesečno.

To znači da ostvarujete popust od 67% na početnu cijenu, ukupno samo 23 USD!

Jednogodišnji plan nudi najbolju vrijednost od svih. Košta samo 2,99 USD mjesečno, što ukupno iznosi 35,99 USD jednom, 12 mjeseci!

Cijena ovog plana je jeftina, ali problem ovdje je što za točno istu cijenu od 2,99 dolara mjesečno možete osigurati pretplatu na NordVPN, što je daleko bolja VPN usluga od Betterneta.

Različite cijene za različite uređaje!

Kao što je spomenuto ranije, Betternet u početku nije ponudio stranicu s cijenama na svojoj web stranici. To je dovelo do toga da su mnogi kupci vjerovali da su prije svega besplatna usluga. No nedavno su stvorili novu stranicu na kojoj možete vidjeti dostupne cijene. Slabašan dio je da su cijene koje vidite gore dosljedne samo u aplikaciji Windows i na web mjestu. Sada Betternet kupcima nudi različite planove na raznim uređajima. Pogledajte ovu stranicu za podršku.

Raznovrsne cijene za različite uređaje!

Ako se prijavite izravno s njihove web stranice ili Windows aplikacije, morat ćete plaćati 11,99 USD mjesečno, 23,99 USD za 6 mjeseci i 35,99 USD za 12 mjeseci. Međutim, ako kupite pretplatu iz iOS ili Android aplikacija, morat ćete platiti više. Dok su mjesečni troškovi isti, tj. 11,99 USD, morat ćete platiti 47,99 USD za 6 mjeseci (povećanje troškova za 24 USD), a za jednogodišnji plan 71,99 USD (povećanje troškova za 36 USD). Gdje ćete odlučiti kupiti plan, potpuno je na vama!

Betternet Besplatno VPN pregled

Mislim da je vrijeme da se obratimo slonu u sobi. Betternet, iako imate prilično čvrst sustav kako biste BESPLATNO omogućili alat za deblokiranje i anonimnost, neophodno je da budete iskreni prema svojim kupcima. Korisnicima uglavnom savjetujem da se drže podalje od pružatelja usluga koji tvrde da su besplatni, zbog istih razloga koji su pronađeni u CSIRO studiji. KORISNICI pripazite da VPN-ovi trebaju novac za plaćanje poslužitelja, podršku, razvoj / održavanje aplikacija i još mnogo toga.

Ništa na ovom svijetu nije besplatno, a VPN-ovi sigurno nisu. Besplatan ručak ne postoji, a na kraju to platite. U industriji privatnosti na mreži, to znači ugrožavanje vaše digitalne anonimnosti i sigurnosti. Betternet surađuje s brojnim oglašivačkim tvrtkama koje nude prijedloge za instaliranje određenih aplikacija ili gledanje videozapisa za korištenje BESPLATNE VPN usluge. Ovo ste već spomenuli na svojoj web stranici, i ja to poštujem.

Betternet Besplatno VPN pregled

Međutim, ako želite razviti povjerenje među svojim kupcima, obavijestite ih da te reklamne tvrtke s kojima radite imaju mogućnost instaliranja dodatnih kolačića na uređaje korisnika. To im omogućuje da vode kartice o aktivnostima korisnika, a ako posjetite neku od web lokacija koje oglašavaju, oni znaju da je Betternet uspio. Vjerojatno ako korisnik napravi prodaju, Betternet može zaraditi novac i biti u mogućnosti platiti režijske troškove upravljanja VPN-om..

Sve u svemu, ako upotreba takvih postupaka koji zahtijevaju preuzimanje aplikacija ili gledanje nekoliko promotivnih videozapisa ne smeta korisnicima Betterneta, besplatni VPN uopće nije loš za deblokiranje sadržaja. Izvolite ludo mijenjajući poslužitelje i dovršite svoj posao bez plaćanja jedne sitnice. Za korisnike koji traže privatnost i sigurnost, strogo bih preporučio da provjere ostale premium pružatelje usluga.

Pregled načina plaćanja Betternet

Ako se odlučite za premium verziju Betterneta, trebali biste imati dobar broj opcija za plaćanje. Srećom po vas, davatelj podržava VISA, MasterCard i PayPal, koji su uobičajeni izbori većine kupaca. Međutim, ovaj je izbor prilično ograničen i može zaustaviti nekoliko korisnika da kupuju njihov omiljeni plan. Betternet mora raditi na dodavanju veće raznolikosti načinima plaćanja. Oni bi također trebali dodati kripto valute poput Bitcoina, jer pružaju neusporedivu anonimnost!

Pregled načina plaćanja Betternet

Garancija povrata novca Betternet

Jednostavno mrzim pružatelje usluga koji ne nude besplatne probe ili garancije povrata novca. Međutim, Betternet ne uspijeva impresionirati svoje korisnike. Na raspolaganju vam je jamstvo povrata od 30 dana, što vam omogućava da povoljno testirate premium uslugu i odlučite želite li nastaviti koristiti VPN davatelja ili ne. Međutim, jedini problem ovog plana je da morate koristiti manje od 50 MB podataka da biste iskoristili povrat, što je, u najmanju ruku, krajnje nepošteno..

Volio bih nešto više od 500 MB. Na taj bi način barem korisnici mogli testirati i vidjeti je li usluga dovoljno dobra za streaming i online igranje. U protivnom, u čemu se koristi jamstvo povrata novca, ako su zahtjevi tako teški? Prilično je beskorisno jer se mnogi ne bi mogli kvalificirati za povrat. Ipak, najvažnija je dostupnost, pa Betternet i dalje može raditi na poboljšanju politike.

Besplatni probni pregled Betterneta

Na web stranici nema informacija o besplatnom probnom razdoblju, jer su čak i premijski planovi izostavljeni iz rasprave. Međutim, korisnici mogu iskoristiti sedmodnevno besplatno probno razdoblje na bilo kojem premium paketu. Za upotrebu ove značajke morat ćete unijeti podatke o svojoj kreditnoj kartici. Ako ne otkažete u roku od sedam dana, Betternet će vam naplatiti mjesečni promet, što je najskuplji plan. Ove pametne taktike privođenja korisnika da plati uslugu, u najmanju ruku su prilično glupe.

Kako Betternet zarađuje novac - model zarade

Kao što je spomenuto ranije, Betternet koristi jedinstveni medij za pružanje svojih usluga. Obično koristi dvije platforme za zarađivanje. Prvo je nudeći besplatne sponzorirane reklame. Sve mobilne aplikacije imaju “instalirati aplikaciju” dugme. Nakon klika na ovaj gumb, nudi vam se nekoliko izbora. Ako instalirate aplikaciju, Betternet zarađuje novac. Drugi je “pogledajte video i povežite se” platforma. Za svaki videozapis koji gledate, VPN dobiva gotovinu.

Zašto nude Premium verziju?

Iako se čini da Betternet u nekim područjima preplaćuje svoje usluge, jedno je sigurno da su i oni na većini mjesta prilično transparentni. U svih mojih godina provedenih pregledavajući različite VPN usluge, Betternet je prvi na koji sam naišao i koji zapravo govori o njegovom modelu zarade. Većina besplatnih VPN-a ne navodi svoje postupke za praćenje troškova upravljanja VPN uslugom.

Uostalom, ništa ne može raditi besplatno! VPN usluga mora platiti za mnoge stvari, uključujući održavanje poslužitelja, razvoj i nadogradnje aplikacija, plaće osoblja i troškove tehničke podrške. Betternet koristi “sponzorirane aplikacije” i “pogledajte video” platiti troškove i održavanje poslužitelja. Međutim, to očito ne pokriva ostale troškove upravljanja VPN-om.

Zbog toga nude vrhunsku verziju za pokrivanje svojih HR troškova, namjenske poslužitelje i novo dodane lokacije. Dakle, ako se cijenjena usluga poput Betterneta mora osloniti na dva različita modela upravljanja troškovima upravljanja VPN-om, što rade druge besplatne usluge? Oni prodaju vaše podatke trećim osobama, koje napreduju korisničkim podacima!

Pregled kompatibilnosti uređaja Betternet VPN

Značajku Multi-login nude sve vrhunske VPN kako bi korisnicima omogućili korištenje jedne VPN pretplate na više uređaja u jednom trenutku.

Ali ako postoji mogućnost postavljanja VPN-a na usmjerivač, tada možete koristiti VPN na većem broju uređaja bez ikakvih ograničenja ako vas višestruka prijava ometa..

Betternet VPN nudi 5 multi-prijava (samo Premium verzija), što je dovoljno dobar broj za stvaranje maksimalne korisničke lakoće. Ne znaš’ipak nemate podršku za usmjerivač, ali ipak, Betternet također nudi izvorne aplikacije za gotovo sve glavne platforme i preglednike, tako da podrška za usmjerivač nije glavna briga..

Oni uključuju aplikacije za iOS i Android koji su dostupni u iTunes i Google Play trgovini. Čak imate na raspolaganju softver za stolna i prijenosna računala koji koriste Windows, Mac i Linux, zajedno s proširenjima za preglednike za Mozilla Firefox i Google Chrome.

Betternet za Windows

Aplikacija Betternet za Windows je prilično intuitivna i vrlo razumljiva. Ima prilično jednostavan dizajn i izgled s aplikacijom oblika pravokutnika, slično kao što izgleda većina proširenja preglednika. Ipak, korisnici imaju brz pristup poslužiteljima koji su dostupni za povezivanje. Za početak korištenja VPN-a jednostavno pritisnite gumb za povezivanje i uživajte u deblokiranju svojih omiljenih web mjesta. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Besplatni probni pregled Betterneta

Betternet za Mac

Prije toga, Betternet nije ponudio izvornu aplikaciju za Mac uređaje i zahtijevao je korisnike da ručno konfiguriraju VPN na OS-u. Međutim, nekoliko godina na tom putu, a davatelj usluga sada čak nudi i Mac aplikaciju. Aplikacija je u potpunosti slična Windowsovoj kolegici i omogućuje jednostavan pristup geoblokiranim web lokacijama poput BBC iPlayera, Hulu, Vimeo, Netflix i drugih.

Pregled kompatibilnosti uređaja Betternet VPN

Betternet za Android

Ako želite upotrebljavati Betternet VPN na Android uređajima, morat ćete nabaviti njihovu Android aplikaciju iz trgovine Google Play.

Aplikacija nudi dvije različite verzije, besplatnu i premium uslugu.

Betternet VPN’s besplatnom verzijom na Androidu ne’ne nude sve značajke ili poslužitelje, dok pretplata na premium usluge deblokira sve značajke od strane pružatelja usluga.

Naučiti kako koristiti Betternet VPN uopće nije teško.

Jednom kad ti’instalirali ste aplikaciju za Android, potrebna su samo 3 jednostavna koraka:

 • Jednostavno dodirnite “Spojiti” dugme
 • Aplikacija će sada pokrenuti vezu. Pričekajte nekoliko sekundi
 • Betternet VPN Android aplikacija je sada povezana!

Garancija povrata novca Betternet

Betternet za iOS

Aplikacija Betternet za iPhone i iPad nudi jednostavan način anonimnog interneta. Međutim, baš kao i Androidov kolega, postoje dvije verzije aplikacije Betternet dostupne u iTunes trgovini. Bez obzira na to, obje su u potpunosti sposobne deblokirati web stranice ili prebacivati ​​poslužitelje kako bi stekle pristup ograničenom sadržaju. Dakle, zapravo nije problem, pogotovo ako želite ići na BESPLATNI plan.

Betternet za iPhone

Betternet za Chrome

Chromeovo proširenje iz Betterneta prilično je izvanredno i znatno bolje od verzije Firefoxa. Iako postoji nekoliko pogrešaka koji ometaju ukupne performanse VPN proširenja, korištenje je i dalje prilično pouzdano. Također, aplikacija Chrome je sasvim recentna, a može se pohvaliti istim sučeljem kao i desktop verzije aplikacije. Firefox je vjerojatno još uvijek u fazi nadogradnje.

Betternet za preglednike

Betternet za Firefox

Ako sam potpuno nepristran s pružateljem VPN-a, zapravo sam bio razočaran Firefoxovim produžetkom Betterneta. Dodatak zahtijeva puno posla i praćenje vodiča kako bi se proširenje povezalo s poslužiteljem vrlo iritantno. Nemojte očekivati ​​bilo kakvu čvrstu sigurnost ili anonimnost od proširenja preglednika jer će se utvrditi da ima DNS i IP propuštanja.

Podrška za Betternet za konzole Smart TV / rutera / igara

Betternet ne nudi nikakvu podršku za Smart TV / rutere / igraće konzole. U stvari, usluga tvrdi da je nespojiva sa svim gore spomenutim uređajima. To znači da VPN možete koristiti samo na svojim pametnim telefonima, tabletima, prijenosnim računalima ili računalima. Međutim, ako želite dobiti dodatnu kompatibilnost, uvijek možete dobiti podršku usluga poput PureVPN, ExpressVPN i NordVPN.

Pregled boljeg poslužitelja

Najveći isključenje u vezi s Betternet VPN-om je poteškoća u dobivanju različitih vrsta informacija o usluzi’s značajkama. Problem trpi i servere jer mnogi korisnici to ne čine’Ne znam za Betternet VPN’s adresa poslužitelja.

Nakon dosta kopanja otkrio sam da u plaćenom planu od Betterneta imate pristup ovim 10 različitih VPN lokacija:

 • SAD
 • Francuska
 • Singapur
 • Velika Britanija
 • Australija
 • Singapur
 • Kanada
 • Njemačka
 • Nizozemska
 • Japan

Ovo nije blizu onoga što možete dobiti kod najbolje plaćenih pružatelja usluga, NordVPN nudi 5700+ servera, ExpressVPN nudi 3000+ poslužitelja, Surfshark nudi 800+ poslužitelja, a CyberGhost nudi 3400+ poslužitelja. Betternet’Popis VPN poslužitelja blijedi u odnosu na ove gigantske poslužiteljske parkove.

Ovi poslužitelji također nemaju mnogo važnih značajki. Niti jedan ne deblokira Netflix u bilo kojoj zemlji, brzine su smiješno male, pronađena su brojna IP propuštanja, a iskustvo torrentinga nije bilo ni blizu. Čak i za besplatnu uslugu, Betternet’Popis poslužitelja nije vrhunska klasa.

Čak i Zenmate’Besplatna verzija može deblokirati Netflix. Betternet je više promašaj nego pogodak u smislu besplatnog pružatelja usluga.

Betternet VPN test brzine ispitivanja

Da bismo stekli bolje razumijevanje pouzdanosti i širine pojasa VPN pružatelja, obavili smo test brzine na našoj 50Mbps vezi:

server Ping preuzimanje datoteka Učitaj
Velika Britanija 140ms 34.5Mbps 33.3Mbps
Francuska 180ms 32.9Mbps 29.1Mbps
Australija 155ms 30.7Mbps 32.7Mbps
Kanada 190ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Nizozemska 220ms 32.4Mbps 37.8Mbps

Betternet IP propuštanja

Za testiranje pouzdanosti i sigurnosti usluge, izvršio sam dva ispitivanja za propuste IPv4 i IPv6 na Ipleak.net i Perfect Privacy IP Check. Oba su ispitivanja otkrila da usluga propušta IPV4 i IPV6 podatke. VPN neuspješno sakriva IP adresu, lokaciju i DNS podatke, što ga čini nesigurnom opcijom za većinu korisnika.

Betternet VPN test brzine ispitivanja

Betternet Kina

Ne rade svaki VPN u Kini, jer vlada zakone o autorskim pravima i čuvanje podataka shvaća vrlo ozbiljno. Kao rezultat toga, redovno blokira popis VPN-a kako bi uskratio korisnicima interneta pravo na šifrirano i anonimno pregledavanje. Betternet u Kini samo je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji pružaju podršku korisnicima u zemlji. Iako je ponekad možda teško uspostaviti sigurnu i stabilnu vezu, ponekad možete osjećati olakšanje kada koristite Betternet zaobilazeći geo-ograničenja i ograničenja sadržaja u Kini. Savjetovao bih korisnicima da se prijave u svoje premium usluge iako radi maksimalne učinkovitosti deblokiranja!

Betternet za Kodija

Ovaj Betternet pregled također otkriva da možete koristiti najbolji VPN za kodi uslugu za deblokiranje određenih geo-ograničenih dodataka na Kodi. Zahvaljujući dobroj sigurnosti i enkripcijskim značajkama, vrlo je teško pratiti vašu IP adresu. Stoga, ako se povežete s poslužiteljem u drugoj zemlji, lako možete pristupiti lociranom sadržaju, bilo da je u pitanju glazba, video ili bilo koji drugi format. To znači da korisnici mogu uživati ​​i gledati svoje omiljene filmove / TV emisije jednostavno i uz dobru anonimnost na mreži.

Betternet pregled statistike

Provodeći Betternet pregled, saznao sam da VPN ima više od 38 milijuna korisnika iz cijelog svijeta. Iako to ne znači da je davatelj potpuno pouzdan, pogotovo nakon što je pročitao CSIRO studiju, VPN je dobar izbor za većinu BESPLATNIH korisnika. Među tim brojevima 60% korisnika pripada izvana iz SAD-a. Poslužitelji u Betternetu primaju više od 1 Petabajta dnevnog prometa, što je jednako gledanju 500.000 HD filmova.

Postupak deaktiviranja oglasa

Betternet koristi jedinstveni model pružanja svojih VPN usluga kupcima. Koristi oglase za privlačenje kupaca i donosi provizije na prodaju. Svaki korisnik postaje pobuđivač kad se pridruži usluzi. Da biste dobili osloboditi od oglasa, idite na postavke aplikacije. Dodirnite gornju desnu stranu i vidjet ćete izbornik. Udari “Ne znam’ne želim više pomoći gumb”. To će vas osloboditi gledanja oglasa, ali može smanjiti kvalitetu vaše usluge.

Betternet VPN protokoli / pregled šifriranja

Većina dobavljača VPN-a na tržištu nudi tradicionalni skup protokola šifriranja (PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 i OpenVPN), ali Betternet se izdvaja pružajući jedinstveni skup protokola za tuneliranje. Provela sam dubinsku analizu usluga Betternet radi mog pregleda i otkrila sljedeće zaštićene protokole sa odgovarajućim ključevima za šifriranje:

 1. OpenVPN s AES-256 bitom
 2. L2TP / IPSec s AES-CBC-128 bitom

Nakon proučavanja ponuđenih protokola usluge šifriranja u mojoj recenziji Betternet, predlažem korisnicima da koriste Betternet samo za deblokiranje web mjesta. VPN ne pruža odgovarajuću zaštitu za bujice i dijeljenje datoteka P2P. Korisnici također ne mogu promijeniti protokol šifriranja na radnoj površini ili mobilnim aplikacijama, što ukazuje da nećete imati pojma kada / koje aplikacije koriste L2TP / IPSec ili OpenVPN.

Pregled pravila o privatnosti Betterneta

Ako sam u svom Betternet pregledu potpuno iskren, pogotovo što se tiče pravila o zaštiti privatnosti, rekao bih da pružatelj usluga zavodi svoje kupce. Za početak, davatelj usluga ima sjedište u Kanadi, koja je članica saveza Pet i četrnaest očiju. To samo znači da VPN mora slijediti zakone o zadržavanju podataka, što znači da nije sigurna opcija. Dalje, Betternet navodi da ne prijavljuje / dijeli korisničku IP adresu, e-poštu, korisničko ime ili jedinstveni mobilni ID.

Kažu da se vaša IP adresa briše nakon zatvaranja sesije, a iako je to vjerovatno - ne vjerujem u povjerenja bilo kojem davatelju usluga dok ne provjerim podatke.

U pravilima o privatnosti VPN navodi da ne koristi nikakve podatke, ali kasnije navodi da objedinjuje podatke o tome koje aplikacije koristite i web stranice koje posjećujete, ne dodijeljujući nikome određenom korisniku. Da, potpuno vjerovatno. Dodajte to davatelju koji oglašivačima omogućuje prikupljanje drugih informacija za posluživanje oglasa te možete preispitati svoju odluku.

Partnerstva koja je Betternet stvorio za svoju BESPLATNU uslugu pružaju oglašivačima mogućnost postavljanja kolačića u vaš preglednik, što opet omogućuje nepoznatim osobama prikupljanje podataka o web lokacijama koje posjetite, oglasima na koje kliknete i pristup povijesti vašeg preglednika! Međutim, sve se to odnosi samo na BESPLATNU verziju aplikacije. Ako se odlučite za premium verziju, možete se osjećati sigurnijima da ćete dobiti bolju sigurnost i privatnost na mreži. BESPLATNI plan Betterneta ne preuzima odgovornost za ono što njegovi partneri rade sa zadržanim podacima!

Betternet bujica

Prema mom pregledu Betterneta, usluga podržava P2P / Torrenting. Jednostavno možete preuzeti / podijeliti koliko god torrenta želite, jer će VPN kriptirati sav promet u sigurnu mrežu.

Na taj način nitko ne može pratiti vaše aktivnosti mučenja. Međutim, cijenio bih dodatne mogućnosti za jačanje sigurnosti, jer nema povratka s plaćanjem silnih novčanih kazni DMCA! Svaki dobavljač VPN-a koji pruža mogućnost bujice trebao bi ponuditi Split Tunneling, SOCKS5 Proxy i Anti-DPI zaštitu.

Wi-Fi sigurnost

Kada se povežete s Betternet serverom, možete se uvjeriti da vaša veza ostaje sigurna i privatna. Nije važno povezujete li s javnom ili privatnom Wi-Fi mrežom jer se pružatelj može pohvaliti s puno sigurnosnih protokola i visokom razinom šifriranja kako bi zaštitio svoj identitet. Budući da VPN-ovi maskiraju vašu IP adresu, nemoguće je pratiti vašu internetsku aktivnost. Možete slobodno istraživati ​​web bilo kada i bilo gdje.

Usluge struje

Jedan od glavnih razloga za bilo koga započeti s upotrebom VPN-a je uživanje u nesmetanom streamingu, posebno u ovo doba, gdje svaka VoD usluga nameće geo-ograničenja. Gotovo je kao da se istinska svrha interneta raspada svaki dan. Povratak na pregled Betternet, pokušao sam pristupiti Netflix US verziji s VPN-a, ali me VoD stranica odmah blokirala. To bi se vjerojatno moglo dogoditi zbog dinamičnog IP-a koji koristi stotine korisnika širom svijeta.

Nakon daljnjeg testiranja VPN-ova za deblokiranje / streaming mogućnosti, pokušao sam pristupiti BBC iPlayeru i web stranici ABC. Oboje su radili bez problema i omogućili su mi da gledam sadržaj bez ikakvih problema. Rekao bih da nije loše za BESPLATNOG pružatelja usluga. Imajte na umu da je većina testova koje sam obavio kod davatelja usluga u ovoj recenziji bila za premium verziju aplikacije.

Betternet VPN pregled web mjesta

Ako sam potpuno iskren, zapravo mi se sviđa dizajn i izgled web stranice Betternet. U svom je privlačnom djelu prilično jednostavno, te nudi jednostavnu navigaciju kroz cijeli period. Iako na web stranici možete vidjeti velik broj stranica, zahvaljujući blogu i FAQ-odjeljku i dalje imate pristup dovoljno dobrim informacijama. Međutim, jedini problem je što čini se da Betternet svoju glavnu ponudu skriva s glavne web stranice i o tome govori samo u politici privatnosti. Čini se da je to prilično škakljivo!

Pregled pravila o privatnosti Betterneta

Pregled korisničke podrške za Betternet VPN

Kada je u pitanju primanje korisničke podrške od Betterneta, imate tri mogućnosti. Postoji blog na kojem možete dobiti najnovija ažuriranja o davatelju usluga i sve nove promjene kojih biste trebali biti svjesni. Imate centar za pomoć podijeljen u 9 kategorija: Windows, Hexatech, Proširenja, Premium, Android, iOS, O Betternetu, Trebate pomoć i Općenito. Premium korisnici imaju mogućnost pristupa podršci izravno iz svojih aplikacija. Kliknite izbornik hamburgera, a zatim “Kontaktirajte nas”.

Pregled korisničke podrške za Betternet VPN

Od vas će se tražiti da odredite prirodu vašeg zahtjeva za pomoć. Unesite relevantne podatke i pričekajte dok ne dobijete odgovor. Nažalost, nije dostupna 24/7 podrška za razgovor uživo. Čak je i aplikacija malo gnjavaža, a Betternet nije zadovoljavao potrebe kupaca. Ako bih sama ocijenila podršku, ja’d dajte uslugu 5 od 10.

Zašto je Betternet vaš prvi izbor?

Prije nego što nastavim razgovarati o tome, neka nam malo očisti zrak. VPN danas pretjerano prevladavaju sa svojim marketingom. Od najstarijih do najnovijih u industriji, svi tvrde da su prvi i najbolji izbor. Međutim, ako je SVAKI pojedinačni toliko poseban, onda zapravo nitko nije! Na primjer, Betternet u svom izvješću o statistici navodi da je zauzeo # 1 od 3,3 milijuna aplikacija.

To je dalje od istine. U stvari, kada tražite a “VPN” U bilo kojoj trgovini Betternet neće biti vidljiv u gornjim prijedlozima. Osim toga, Betternet i dalje ima dobru reputaciju. Tvrde da imaju preko 38 milijuna korisnika širom svijeta, od čega se 60% nalazi izvan Sjedinjenih Država. Ta svota je veća od stanovništva Kanade.

Pored ovoga, država ima preko 1 Petabajt dnevnog prometa, a tvrde da se spominju 100.000 puta dnevno na kanalima društvenih medija. Još moram potvrditi te tvrdnje, ali prema najvećem razumijevanju izgleda da su ove statistike lažne - osim ako Betternet ne može dati valjan dokaz.

Betternet pregled Reddit

Reddit je jedna od najkorisnijih zajednica na mreži gdje možete primati ažurirane informacije o različitim temama / proizvodima / SaaS. Kao takav, uvijek možete biti sigurni da ćete pronaći detaljne perspektive različitih korisnika u vezi s najboljim vpn-om za reddit. Proveo sam analizu programa Reddit za Betternet, a većina odgovora pokazala je da korisnici nisu sigurni u pouzdanje BESPLATNOG davatelja usluga. Ispod je komentar Redditora koji objašnjava da je Betternet besplatan jer oni zarađuju od vaših podataka:

Komentar iz rasprave drfusterenstein’komentar iz rasprave "Radi li Betternet za bujice?".

Betternet vs. TunnelBear

Značajke Betternet TunnelBear
Cijene (godišnje) $ 35 $ 59,99
zemlje 10 20 zemalja
Poslužitelji 10 354+
protokoli OpenVPN i IPSec OpenVPN i L2TP / IPSec
Šifriranje AES-256 bitni i CBC-128bit AES-256-CBC enkripcija
drva Da Da
torrents & Dozvoljen P2P Da Ne
Sa sjedištem u Kanada Kanada
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5 5
Dodane značajke nijedan GhostBear, budni način, najbliži tunel

Betternet vs. Hotspot Shield

Značajke Betternet Štit za žarište
Cijene (godišnje) $ 35 $ 97,34
zemlje 10 25 zemalja
Poslužitelji 10 2500+
protokoli OpenVPN i IPSec OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2
Šifriranje AES-256 bitni i CBC-128bit AES-256-CBC
drva Da Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Kanada NAS
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5 3
Dodane značajke nijedan Prekidač VPN prekida, Tor preko VPN-a, Streaming VPN

Betternet vs. ExpressVPN

Značajke Betternet ExpressVPN
Cijene (godišnje) 35 US $ (1 godina ponude) 99,95 USD (1 godina ponude)
zemlje 10 94 zemlje
Poslužitelji 10 3000+
protokoli OpenVPN i IPSec OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2
Šifriranje AES-256 bitni i CBC-128bit AES-256-CBC
drva Da Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Kanada Britanski Djevičanski otoci
Proxy poslužitelji Da Da (uključen je i proxy SOCKS5)
Istovremeni korisnici 5 3
Dodane značajke nijedan NAT vatrozid, splitski tuneliranje, chat uživo, privatni DNS

Betternet protiv Ivacyja

Značajke Betternet Ivacy
Cijene (godišnje) $ 35 $ 39.95
zemlje 10 100+
Poslužitelji 20+ 400+
protokoli OpenVPN i IPSec OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP
Šifriranje AES-256 bitni i CBC-128bit 256-bitna enkripcija vojnog razreda
drva Da Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Kanada Singapur
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5 5
Dodane značajke nijedan Podijeljeni tuneli, siguran DNS, IPv6 zaštita od propuštanja

Betternet vs. SurfEasy

Značajke Betternet SurfEasy
Cijene (godišnje) $ 35 $ 77,88
zemlje 10 28+
Poslužitelji 20+ 500+
protokoli OpenVPN i IPSec OpenVPN i PPTP
Šifriranje AES-256 bitni i CBC-128bit AES-256 bit
drva Da Ne
torrents & Dozvoljen P2P Da Da
Sa sjedištem u Kanada Kanada
Proxy poslužitelji Da Da
Istovremeni korisnici 5 5
Dodane značajke nijedan Tracker Blocker i jednim klikom IP maskiranje

Često postavljana pitanja za Betternet VPN

Je li bolji Betternet siguran i pouzdan?

Ako budem potpuno iskren prema publici, Betternet je dobar izbor samo za deblokiranje web stranica. To vrijedi i za obje: za svoju premium i BESPLATNU uslugu. VPN još uvijek ima dosta poboljšanja u svojstvima šifriranja i sigurnosti / privatnosti, zajedno s dostupnošću poslužitelja. Nedostaje i podrška za razgovor uživo. Jedino što privlači VPN je niska godišnja cijena!

Što radi Betternet Premium?

Premium verzija Betterneta dostupna je samo iz VPN aplikacije. Primit ćete an “nadogradnju” opciju, koja vaš besplatni plan pretvara u plaćeni, te stoga nudi potpunu listu poslužitelja. Premija također ne uključuje oglase koji u vaš preglednik postavljaju kolačiće za procjenu web lokacija / usluga koje posjećujete.

Kako djeluje Betternet

Betternet otkriva da usluga radi s modelom šifriranja jednim klikom. Čim korisnici’ instalirati i pokrenuti Betternet na svojim podržanim uređajima, VPN usluga usmjerava cjelokupni mrežni promet kroz zaštićeni šifrirani tunel (kao i kod svih VPN usluga). To osigurava vrhunski identitet & zaštita podataka korisnika’ protiv davatelja internetskih usluga, hakera, snajpera, krađe identiteta, kradljivaca identiteta, agencija za nadzor i svih aktivnosti mreže praćenja prisluškivanja. Jednom im anonimni Betternet dopušta zaobilaženje geo-ograničenja (BBC iPlayer, NBC, Spotify, HBO Now itd.) I siguran pristup bankarskim uslugama..

Je li legalno koristiti VPN u SAD-u?

Ako koristite VPN za svrhe kao što su strujanje ili sudjelovanje u P2P / Torrenting za pristup piratskom sadržaju, onda je to nezakonito i možda ćete morati platiti silne novčane kazne DMCA. Međutim, rad surfanja kroz drugi IP je još uvijek legalan i koriste ga poduzeća iz cijelog svijeta. Dakle, možete se osjećati sigurno znajući da jednostavno korištenje VPN-a neće vam donijeti probleme u SAD-u.

Betternet je neograničen?

Da, Betternet osigurava da svi korisnici dobivaju neograničenu propusnost i podatke za streaming / pregledavanje putem Interneta. Besplatni plan može vam trajati zauvijek. Međutim, ako se odlučite za premium verziju, morat ćete obnoviti svoj plan kako biste izbjegli one iritantne oglase.

Je li Betternet Legal?

Da bi odgovorili na ovo pitanje, korisnici moraju najprije zajednički shvatiti zakonitost VPN usluga. Mnoge države širom svijeta ne nameću ograničenja upotrebe VPN usluga, sve dok je aktivnost LEGALNA. To znači da je čin surfanja kroz drugi IP putem Betterneta legalan. Međutim, ako se bavite P2P / torrentom, mogli biste ući u probleme kršenja autorskih prava. Zbog toga je potrebno odabrati potpuno sigurnu uslugu, kojoj možete vjerovati!

Koristi li Betternet mobilne podatke?

To ovisi o tome da li koristite VPN dok se spajate na 3G / 4G mrežu ili Wi-Fi. Ako je stari, Betternet ili neka druga VPN usluga koristit će mobilne podatke. Glavni je cilj VPN-a privatizacija i prikrivanje vašeg mrežnog ponašanja. Kao rezultat, to će dodati sloj šifriranja svakom paketu podataka koji se prenosi na 3G / 4G vezu. Možete, naravno, odabrati korištenje Wi-Fi veze kako ne biste trošili previše novca na mobilne podatke.

Preporučuje se Betternet?

Ne! Nikako!

Betternet ima dosta prednosti, ali oni su zasjenjeni masovnim nedostacima u usluzi.

Besplatna verzija prikazuje nepotrebne oglase, može’Ne deblokirajte Netflix, brzine su patetički male, njegova je Android aplikacija otkrivena kao nametljiva, broj poslužitelja je previše manji, nedostaju podaci o sigurnosnim pravilima i značajkama i ne nudi prekidač za ubijanje.

Svi ovi nedostaci pobjeđuju u svrhu stjecanja VPN-a, prije svega, za bilo kojeg korisnika, tako da za sada Betternet dobija palčeve od mene.

Ako tražite bolje alternative po niskoj cijeni, morat ćete pročitati više o Surfsharku, vodećem VPN-u u industriji koji nudi samo 1,99 USD / mjesečno. 

Dobro

 1. 7-dnevna besplatna proba za testiranje.
 2. Pet istodobnih veza.
 3. Native Apps za sve popularne platforme
 4. Nema reklama u Premium verziji.

Loš

 1. Bilježi podatke korisnika.
 2. DNS i IPv4 curenja.
 3. Nema automatskog prekidača.
 4. Potrebne su dodatne mogućnosti za Firefox.
 5. Ograničenje podataka od 50 MB za povrat.
 6. Podrška kupcima za kornjače.
 7. Moguće je objavljivanje podataka korisnika u sudskom nalogu.
 8. Pravila o privatnosti nisu u potpunosti transparentna.
 9. Sa sjedištem u Kanadi (dio Saveza pet očiju).

Slični članki

 • Pregled VPNBook-a 2020

  Nadležnost Švicarska Cijena 7,95 USD / m. Poslužitelji 6 Samo poslužitelji Dnevnici Trgovine veza Šifriranje dnevnika Šifriranje AES-256-bitnih deblokiranja Netflix Ne Torrenting Da...

 • NordVPN pregled 2020

  Panama Nadležna cijena 3,59 USD / mjesečno na trogodišnjem planu poslužitelji 5560+ poslužitelji u 59 zemalja Dnevnici Nema zapisnika Ovjereno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • ZenMate pregled 2020

  Nadležnost Berlin Cijena 1,64 USD / mjesečno na trogodišnjem planu poslužitelji 2600 poslužitelja u 37 zemalja Dnevnike Nema šifriranja dnevnika 128-bitni AES-GCM deblokira Netflix Ne...

 • VyprVPN pregled 2020

  Nadležnost Švicarska (nesigurno) Cijena 6,67 USD mjesečno (80 USD za 1 godinu) Poslužitelji 700 Dnevnici Bez šifriranja zapisa AES-256 deblokira Netflix Da Torrenting...

 • GOOSE VPN pregled 2020

  Nadležnost Nizozemska Cijena 1,99 dolara Serveri 71 Dnevnici Ne Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix Ne Torrenting Da Radi u Kini Ne Preporučuje Nema web stranice...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me