AzireVPN pregled

Nadležnost švedski
Cijena 3,45 USD mjesečno (jednokratno 82,71 USD)
Poslužitelji 5
drva Ne
Šifriranje AES-256
Deblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Radi u Kini Ne
Preporučeni  Ne
Web stranica https://www.azirevpn.com/
Kompatibilnost Windows, Apple

Rijetko je da mali VPN servis, koji nudi samo 5 lokacija poslužitelja, može biti primjer ostatku industrije o tome kako bi fokusiranje na pružanje uzorne sigurnosti trebao biti glavni prioritet za VPN uslugu. Ali upravo je to AzireVPN iznenadilo kad sam se spustila pregledati.

Moram reći da moja očekivanja nisu bila visoka, jer ova usluga nije’Ne uklapam se u uobičajeno plaćeni VPN usluge, ali bio sam ugodno iznenađen.

Od intrigantnog novog protokola do najpovoljnijeg pravila zapisivanja nula, uz podršku Netflixa, AzireVPN je jedna usluga o kojoj definitivno trebate znati više.

Dakle, ovdje je naš detaljni pregled AzireVPN koji uključuje sveobuhvatnu kritičku analizu različitih aspekata njegove usluge, uključujući planove cijena, sigurnosnu infrastrukturu, podršku za uređaje i još mnogo toga, autor BestVPN.co!

AzireVPN’s Pregled politike i zapisa podrške za zapisnike

Gotovo svi VPN-ovi oglašavaju kako slijede nulu pravila zapisivanja, ali ako kopate dovoljno duboko na njihovoj web lokaciji, posebno ako pročitate njihovu politiku privatnosti ili uvjete pružanja usluge, znali biste da se u laž može uključiti.

VPN-ovi koji oglašavaju nultu politiku evidentiranja mogu voditi evidenciju o vremenskim žigama vaše veze, upotrebi propusne širine itd. I dok se ova vrsta zapisnika može činiti bezazlenom, oni nisu takvi u stvarnosti, jer se bilo koje informacije koje pružatelj ima o vama mogu koristiti protiv bilo kada.

No, AzireVPN ovdje postavlja referentnu vrijednost izričito spominjući onu vrstu zapisnika “Ne radi’ne čuvaj”. Ovo sam utvrdio u njihovim Uvjetima pružanja usluge:

politika zapisivanja azirevpn

Ali to’nije tako, jer je ovaj uzorni pružatelj VPN-a omogućio i slijepi operativni sustav. Ovo je u stvari, Linux kernel modul koji onemogućuje administratorima sustava da upituju sve podatke koji prolaze kroz krajnje točke. Administrator ne može ni preskakati dozvoljena IP polja s WireGuarda (Posebni protokol AzireVPN, koji I’detaljno ću govoriti kasnije).

Novajlijama ovo možda neće biti lako razumjeti, ali mogu reći da je njihova sigurnost prilično prokleto dobra upravo zbog postojanja ovih mehanizama. Nitko ne može pratiti vas ili vaše aktivnosti ako je uspostavljen ovaj mehanizam, a ne vaš IP administrator, niti sam davatelj usluga.

Čak su i protokoli podržani kao bolji od industrijskog standarda ovdje. Pružatelji usluga obično nude OpenVPN kao svoj najsigurniji protokol, Azire ga također nudi, ali također vam pruža priliku korištenja vlastitog protokola zvanog WireGuard, za koji kažu da je superiorniji za OpenVPN!

AzireVPN pregled

Usluga tvrdi da odabirom ovog protokola (OpenVPN je zadani protokol) možete drastično poboljšati brzine koje postižete zajedno s kašnjenjem.

Ovo je jednostavno nevjerojatno jer sam vidio nekoliko pružatelja usluga koji se toliko fokusiraju na ispravnost osnova.

Jedina mana ovoga je da WireGuard ne zna’ne radim na svim popularnim platformama i ima vrlo ograničenu nišu. Linux, Android i Macs jedini su uređaji i OS na kojima možete koristiti WireGuard, a za ostale se morate pouzdati u OpenVPN.

Da, davatelji ovih dana trebaju izvoditi blještave stvari poput Netflix Unblockinga, Torrentinga itd. Za što je potreban najbolji VPN za deblokiranje Netflixa, ali ne postoji kompromis s osnovama. A upravo to AzireVPN čini istinitim “VPN”.

Cijene AzireVPN

Azire’s planovi cijena su jednostavni i jednostavni, jer se razlikuju samo u trajanju pretplate na koje se možete odlučiti, dok značajke i pogodnosti ostaju iste na svim njima.

Pružatelj trenutno nudi četiri vrste planova, čiji su detalji sljedeći (Sve cijene pretvorene su iz eura u američke dolare radi boljeg razumijevanja korisnika)

 • Mjesečni plan: 5,74 USD naplaćeno jednom
 • Tromjesečni plan: 4,59 USD mjesečno (jednokratno 13,78 USD)
 • Godišnji plan: 4,02 USD mjesečno (jednom se naplaćuje 48,25 USD)
 • Dvogodišnji plan: 3,45 USD mjesečno (jednokratno 82,71 USD)

AzireVPN planovi cijena

Cijene dugoročnih planova su malo visoke u odnosu na ograničene značajke i funkcionalnosti koje pružatelj nudi. Mnogo veće VPN usluge s puno više mogućnosti za dizanje nude slične planove za još niže cijene poput NordVPN. Dakle, ne znam’ne sviđaju se dugoročne ponude i vjerujem da ih treba spustiti barem za jedan dolar.

Kratkoročno određivanje cijena je, usporedivo, bolje i privlačnije od većine VPN-ova’ne nude kratkoročne planove za tako niske cijene. AzireVPN je najbolji za kratkoročne pretplate ako želite dobiti VPN za mali vremenski okvir.

Nudi vam i 24-satno besplatno probno razdoblje, zajedno sa 7-dnevnim pravilima povrata, zbog čega su uvjeti za olakšavanje kupca vrlo prijateljski.

Načini plaćanja su različiti i uključuju sve popularne opcije kao što su kreditne kartice, PayPal itd., Zajedno s plaćanjima kripto valutama za one koji žele osigurati anonimnost dok se pretplaćuju na uslugu.

Međutim, imajte na umu da će vam plaćanje u kriptovalutama oduzeti mogućnost zahtjeva za povratom sredstava.

Podrška za zabavu AzireVPN

Zbog dosljedne potražnje korisnika, mi smo na BestVPN.co malo promijenili naš stil pregleda i započeli smo s recenzijama na VPN-u.’s sposobnost da podrži zabavu. To prije svega podrazumijeva deblokiranje web stranica za strujanje poput Netflixa i nudi sigurnu podršku za Torrenting,

AzireVPN’Prvo veliko razočaranje bilo je to što je s Netflixom radio samo dva puta u 16 ponovnih veza i to također na samo poslužiteljima Španjolske i Švedske. Ne radi’ne radim na deblokiranju Netflix US-a, no mislim da pružatelj sa samo 5 lokacija nije’nije napravljeno imajući na umu deblokiranje usluge Netflix.

Ovaj VPN treba uvesti deblokiranje Netflixa, barem na američkim poslužiteljima ako želi očarati trenutne VPN korisnike jer čini se da zahtijevaju deblokiranje Netflixa kao redovitu značajku bilo koje VPN usluge.

Azire VPN usluga za bujice, može se opisati samo jednom riječju i to je “NEVJEROJATAN”. To mogu reći jer davatelj nema nikakvih ograničenja na bilo kojem od svojih poslužitelja za Torrenting, a povrh toga, njegov je prokletnik previše siguran da bi omogućio ulazak trola s autorskim pravima.

Tko bi mislio da bi samo mala VPN usluga bila tako dobra u tako mnogim stvarima? AzireVPN u početku izgleda neprimjereno bez ikakvih blistavih stvari ili trikova, ali kad jednom počnete istraživati ​​njegove funkcionalnosti i performanse, znat ćete da je to jedna usluga koju bi svakako trebali isprobati barem jednom.

Pregled AzireVPN poslužitelja

Kao što ste možda i znali po znanju, AzireVPN nudi samo 5 lokacija poslužitelja i to u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Španjolskoj i Kanadi.

Lokacije poslužitelja AzireVPN

Usluga je nesumnjivo dobra, ali je njezina poslužiteljska infrastruktura ozbiljno ograničena. Danas je većina vrhunskih VPN-ova poput Surfshark VPN-a koji nudi 800+ poslužitelja ili drugih koji nude najmanje više od 30 lokacija, no AzireVPN nije jedan od takvih.

Značajke poslužitelja AzireVPN

Njegove lokacije poslužitelja koncentrirane su upravo u Sjevernoj Americi i zapadnoj Europi, što većinu svijeta ostavlja izvan dosega.

Preporučio bih AzireVPN-u da barem poveća broj svojih poslužitelja na 15 ako se želi natjecati s većim uslugama vani jer je doseg sada važan faktor u odluci za VPN uslugu, a ako to nedostaje, korisnici mogu malo oklijevati. idući u službu.

Korisnička podrška AzireVPN

Uopće nisam ljubitelj podrške e-poštom jer su za mene nespretna i stara škola. VPN-ovi zahtijevaju bržu podršku koja se može dobiti samo kroz značajku podrške uživo. Nažalost, AzireVPN ovdje gubi neke važne bodove jer ne nudi takvu mogućnost.

Korisnička podrška AzireVPN

Vrijeme odgovora bilo je dobro, čak i bolje od većine pružatelja usluga koji koriste ovaj način komunikacije za rješavanje upita, ali ja još uvijek ne mogu doći do činjenice da moram čekati par sati čak i da se riješi jednostavan upit.

Kompatibilnost AzireVPN klijenta

Da bih provjerio kako njegova klijentica zapravo radi, preuzeo sam njezinu aplikaciju za Windows i moram reći da je bilo prilično lako proći postupak instalacije..

AzireVPN pregled

Gumbi za preuzimanje na web lokaciji za svakog klijenta prilično su izrazito istaknuti, veličina datoteke nije’nije prevelik i postupak instalacije je također tekao bez problema.

AzireVPN pregled

Što se tiče rada klijenta, on je dobro funkcionirao i moju vezu učinio sigurnom. Mnogi su izvijestili da ovaj VPN ima curenja IP-a, ali nisam’neću pronaći sve do trenutka kada sam napisao ovu recenziju, pa pretpostavljam da jesu’zakrpio sam ovo.

Međutim, bio sam razočaran što je aplikacija klijenta nestala nakon što sam se povezao s VPN-om. VPN klijenti obično imaju interaktivnu nadzornu ploču po kojoj možete navigirati za promjenu poslužitelja, pristup prekidaču kill i sl., Ali AzireVPN’s klijent ne’nemam ga, tako da me ovo ozbiljno iznevjerilo jer sam ga morao isključiti s programske trake ako moram promijeniti svoj poslužitelj, što ozbiljno nije ono što bih želio .

Protivnici

AzireVPN sigurno ima jakih bodova, ali postoje i neki nedostaci usluge. Dopustite mi da ih usmjerim za vas kako biste ih lako razumjeli:

Brzina je sigurno bila u nižem rasponu, posebno na sjevernoameričkim poslužiteljima s nekim brzinama prijenosa koji dodiruju oznaku 23Mbps na 100 Mbps vezi, što je nešto na što se mora obratiti prioritetno.

AzireVPN ne’još nema prekidač kill, što je prosto neprihvatljivo. Da’s jer, u slučaju prekida veze, ovaj prekidač za uklanjanje ono što će vas spasiti od ugrožavanja vaše privatnosti.

Unatoč svim dobrim pravilima evidentiranja i sigurnim protokolima, jedno me sigurno alarmiralo, a to je AzireVPN’baza u Švedskoj, koja je članica saveza 14 Eyes. Švedska bi vam mogla zvučati kao dobra stara nordijska zemlja, ali članstvo u Savezu 14 očiju čini ga nesigurnom opcijom za VPN-e za postavljanje baze u.

AzireVPN pregled

Ovaj savez ima pravo tražiti podatke od korisnika iz svih zemalja članica, tako da ako se ikad takav zahtjev pojavi, AzireVPN će se možda morati pridržavati. Pružatelj ozbiljno mora što prije prebaciti bazu, jer u protivnom nema smisla biti svetac u Morski pas’s ustima.

Zaključak:

AzireVPN je definitivno sigurna, snažna usluga koja, iako je prilično ograničena u veličini i značajkama, ne’ne razočarati.

Obično je tako mala usluga don’ne mogu ići daleko tako dobro, ali AzireVPN je do sada obavio sjajan posao. U oklopu je malo brade, ali ništa se ne može popraviti.

Ako ih davatelj popravi i proširi svoj opseg operacija poput povećanja svojih poslužitelja, doda još nekoliko nišanskih aplikacija, između ostalog ugradi posebne značajke poput Split Tunneling i Killswitch, zasigurno će postati redovna značajka na popisima najboljih VPN-a svih oko.

Zasad se AzireVPN toplo preporučuje korisnicima Torrentinga i onima koji žele dobiti sigurnu privatnost za svoje potrebe pregledavanja interneta..

Ono što se ne preporučuje je Netflix deblokiranje i zaštita u azijskim i srednjoistočnim zemljama.

Slični članki

 • VPNBaron pregled 2019. godine

  Nadležnost Rumunjska Cijena $ 5,54 Poslužitelji 13 Dnevnici Bez šifriranja zapisa OpenVPN / L2TPIKEv2 deblokira Netflix Da Torrenting Da Radi u Kini Ne preporučuje se...

 • Encrypt.Me pregled

  Nadležnost Cijena Sjedinjenih Država 99,99 USD (Godišnji plan) Poslužitelji 132 Poslužitelji u 25 zemalja Drže zapise 16 dana Šifriranje AES-256 Deblokira Netflix...

 • VPNSecure pregled 2019. godine

  Zasnovan na neuobičajenom mjestu za VPN uslugu, VPNSecure.me nije’Na prvi pogled izgledaju kao prikladna usluga, ali ova usluga ima puno aspekata...

 • Windscribe VPN pregled 2020

  Nadležnost Kanada Cijena 49 USD na jednogodišnjem planu poslužitelji 600+ poslužitelji u 60 zemalja Zapisnici Da Šifriranje AES-256 Bit Deblokira Netflix Ne Torrenting Da...

 • BolehVPN pregled

  Cijena Sejšela Nadležnosti Cijena 6,66 USD / mjesečno na jednogodišnjem planu poslužitelji 35 poslužitelja u 12 zemalja Dnevnike Trgovina internetskim zapisima veze Šifriranje AES-256-bitnih deblokada...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me