AirVPN pregled 2019. godine

AirVPN možda ima najviše vrijednu ocjenu u cijeloj VPN industriji. Ona putem ovih riječi definira službu “Zrak za disanje pravog Interneta”! No usprkos ovom krajnjem nedostatku kreativnosti u osmišljavanju boljeg linka za predstavljanje usluge, AirVPN je ipak VPN i sve o njegovoj učinkovitosti treba prosuđivati ​​više nego na njegovoj liniji.

Njegova web stranica tvrdi da ju je vodio i upravljao “Aktivisti i hacktivisti” koji žele koristiti svoju uslugu kao avangardu kako bi zaštitili ideale poput neutralnosti mreže, privatnosti i otvorenosti na Internetu.

Da, ljepljiva linija je tu, ali još nisam naišao na bolju viziju koja se nudi za postojeću VPN uslugu od one koju nudi AirVPN.

U industriji preplavljenoj suvišnim izjavama poput “svijet’najbolja VPN usluga” “Najbrža VPN usluga” i slično, bilo je zaista osvježavajuće vidjeti da se usluga zapravo promovira na idealima koje treba cijeniti kao pružatelja privatnosti.

Imao sam nade u VPN’performanse i njezin sigurnosni aparat i to sigurno niste’ne razočarati me.

Omogućimo temeljit pregled usluge i provjeravamo je li ispunjena visokim očekivanjima koja je postavila svojom izjavom o viziji.

AirVPN sigurnosni pregled

S vojnom AES enkripcijom i podrškom za OpenVPN protokol, AirVPN dobiva osnove VPN-a’sigurnosno pravo.

Pružatelja usluga’s web mjesta spominje da je izgrađen i da ga još uvijek vode oni koji privatnost shvaćaju vrlo ozbiljno i na temelju onoga što sam testirao na ovom VPN-u’sigurnosti, ima puno istine u AirVPN-u’s tvrdnjama.

Vojna šifriranje i OpenVPN protokol istovremeno su najniža kao i maksimalna razina sigurnosti koja VPN može učiniti sigurnim. Ništa ispod njih nije prihvatljivo, a ništa bolje od njih nije dostupno, isto tako jednostavno.

OpenVPN protokolom ne upravlja niti jedan pojedinačni entitet, već njegov proizvod temeljen na otvorenom kodu koji neprekidno krpa veliku zajednicu zbog postojećih ranjivosti.

Ovaj mehanizam za samo-ispravljanje je stoga OpenVPN učinio gotovo neprobojnim.

AES-256 šifriranje vojne klase je i jedini standard šifriranja koji se još uvijek ne može zaobići ili provaliti, bez obzira na to kakvom grubom dešifriranjem napadaju hakerski uređaji.

Sad dolazi do davatelja usluga’s politikom evidentiranja.

Pravila prijavljivanja za zrak vpn

Gotovo svaki se VPN disocira s politikom vođenja bilo koje vrste dnevnika, ali tužna je istina, većina njih vodi evidencije i samo je morate dublje kopati i sigurno ćete naići na izdaju vašeg povjerenja..

Neki čuvaju zapise vremenskih oznaka, neki koriste propusnu širinu, a drugi vode druge zapise, ali čak i ako izgledaju bezopasno i neupadljivo, vođenje bilo koje vrste zapisa je najveći grijeh u VPN domeni ikad. (Pogledajte ostale vpn recenzije)

AirVPN ima jednu od najjasnijih pravila zapisivanja dnevnika među svim VPN-ovima s nula nejasnih ili pogrešnih zahtjeva. Ne radi’Čak vas i ne pratim pomoću kolačića jer to ne čini’Ne spremajte ih na prvo mjesto.

airvpn ne pohranjuje kolačiće

Također se ne čini’ne zahtijevam od vas da unesete bilo kakve osobne podatke za korištenje njegovih usluga, osim ako osobno ne predate svoju e-adresu za bolju tehničku podršku iz vlastite slobodne volje.

Jedino ne ide u AirVPN’s favoriziranjem ovdje je nadležnost sa sjedištem u. AirVPN je sa sjedištem u Italiji, koja je članica 14 Eyes Alliance-a.

Zemlje članice saveza imaju sporazum o razmjeni informacija između njih, što podrazumijeva da, uključujući Italiju, i ostale od ovih 13 zemalja mogu zahtijevati od AirVPN-a da preda svoje podatke

 1. Sjedinjene Države
 2. Ujedinjeno Kraljevstvo
 3. Kanada
 4. Australija
 5. Novi Zeland
 6. Danska
 7. Francuska
 8. Nizozemska
 9. Norveška
 10. Njemačka
 11. Španija
 12. Belgija
 13. Švedska

Ovaj je popis ispunjen zemljama koje su notorne po tome što su nevjerojatno invazivne kada se radi o narušavanju privatnosti korisnika i imaju drakonske zakone o zadržavanju podataka poput američkih.

Bilo koji VPN sa sjedištem u bilo kojoj od ovih zemalja morat će se pridržavati zahtjeva za izručenje podataka iz bilo koje druge zemlje u savezu, osim ako to ne učini’nemam bilo kakvih podataka za dijeljenje, čimbenik koji djeluje u velikoj korist za AirVPN.

Pružatelja usluga’nulta politika sjećanja čini sigurnom unatoč postojanju u formaciji 14 Eyes Alliance.

AirVPN također ima značajku koja se zove “Zaključavanje mreže”, što je gotovo isto kao i Kill Switch značajka koju nude mnogi drugi VPN davatelji. Ova značajka automatski prekida internetsku vezu ako VPN ikad prestane s radom ili se iz nekih razloga prekine, a na taj način štiti vaš stvarni IP od izlaganja.

Ova značajka zaista je korisna u funkcijama poput Torrentinga, gdje je skrivanje vašeg stvarnog IP-a nevjerojatno važno.

Pregled cijena AirVPN-a

Postoji uobičajena percepcija da su VPN usluge neosjetljive na cijene, gdje ih korisnici nemaju’Obično ne treba marku samo zato što se nudi po nižoj cijeni od konkurentskih usluga.

Da’vrijedi u velikoj mjeri jer VPN korisnici obično jako cijene svoju privatnost i ako neka usluga nudi zvjezdanu sigurnost i nevjerojatne performanse, tada cijena nije’t glavni problem.

Pogledajte samo ExpressVPN. Njegova je gotovo triput skuplja kao i većina VPN-a, ali i dalje je popularna i korisnici se neprekidno pretplaćuju samo zato što je nevjerojatno u onome što radi.

Pa kako stoji AirVPN u ovom odjelu?

Definitivno skupo.

Evo planova cijena koje nudi:

 1. 3 dan: 2 € naplaćeno jednom (probna ponuda)
 2. Mjesečni plan: 7 € naplaćuje se jednom
 3. Tromjesečni plan: 15 € naplaćuje se jednom
 4. Dvogodišnji plan: 29 € naplaćuje se jednom
 5. Godišnji plan: 49 € naplaćeno jednom
 6. Dvogodišnji plan: 79 € naplaćeno jednom

AirVPN’s najboljim planovima, tj. godišnji plan i dvogodišnji plan skuplji su od mnogih većih pružatelja usluga poput NordVPN, Torguard i PureVPN itd., koji nude puno više mogućnosti poput nišanskih aplikacija za klijente, dodatne sigurnosne značajke među ostalim.

No, unatoč malo pretjeranoj cijeni, to još uvijek možete uzeti u obzir.

Airvpn planovi za cijene

Razlog? AirVPN nudi veliku, apsolutnu privatnost, podvig koji’postaju rijetki u industriji brzo kako dobavljači prelaze od sigurnosnih entuzijasta do komercijalnih subjekata koji su voljni prepustiti se sjenovitim aktivnostima poput prodaje podataka samo radi brze zarade.

Savjetovao bih AirVPN-u da smanji cijenu barem ova dva glavna plana i uvede ih u prozor od 3 do 4 USD kako bi ova usluga učinila prihvatljivijom za korisnika tako što će je uporediti s industrijskim standardima.

AirVPN nudi i besplatnu probnu verziju, ali za to ćete trebati poslati obrazac / zahtjev na njihovu podršku, što je čudno kao što nisam’Takvu praksu nisam vidio nigdje drugdje u industriji.

Besplatna probna verzija usluge Airvpn zahtijeva podnošenje obrasca

Predugo traje postupak za prvo kontaktiranje podrške, pričekajte njihov odgovor, a zatim pokrenite besplatno probno razdoblje, pa bi bilo stvarno dobro da AirVPN može ubrzati postupak i učiniti ga malo bržim.

NordVPN’Pravila besplatnog probnog postupka mogu ovdje poslužiti kao dobar primjer, jer ne morate imati ništa više od e-pošte za početak, a nisu povezane žice.

Međutim, ako ne’ne želite koristiti besplatni probni postupak, AirVPN vam također nudi da kupite probni plan za 1,32 USD koji će ostati važeći tri dana, uključujući sve značajke.

Drugi problem s kojim sam se suočio s AirVPN-om bio je taj što zahtijeva da se registrirate s njim prije nego što kupite bilo koji plan cijena, što je opet čudno, jer je to predug proces.

AirVPN zaista mora smanjiti ove nezgrapne procese, jer će u suprotnom njegova usluga definitivno odvratiti kupce od prijave s njim.

Načini plaćanja uključuju Paypal, kreditne kartice i širok raspon kripto valuta (za anonimne isplate).

načini plaćanja airvpn

Politika povrata sredstava je kada AirVPN postane malo smrdljiv.

Omogućuje vam traženje povrata novca, nema postavljenih pitanja, ali morate ispuniti njegove zahtjeve, tj. Zahtjev mora biti dostavljen u pisanoj formi njegovoj podršci, zahtjev trebate proslijediti u roku od tri dana od plaćanja za pretplatu, ne biste trebali’Ne prelazite ograničenje propusnosti od 5 GB.

Ako ispunjavate ove uvjete, AirVPN obećava da će vam vratiti novac u roku od 30 dana.

Airvpn politika povrata

Opet, propusni opseg i vremensko ograničenje za aktiviranje povrata je zastarjeli pravilnik i treba ih se ukloniti. Kupcima bi trebalo olakšati jednostavne programe povrata koji samo vraćaju novac, a da pri tome nisu pričvršćeni žice.

Što su takva pravila lakša, to će se više pouzdanja osjećati potrošači kada se prijave za svoj proizvod. Previše žica čine kupca plašljivim.

Jednostavnost upotrebe / kompatibilnost uređaja

AirVPN nudi uobičajeni popis klijentskih aplikacija, tj. Za sve glavne uređaje i OS.

Ima klijentske aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS uređaje.

podrška za klijentsku aplikaciju airvpn

Povrh svega toga, nudi podršku za Linux i rutere zajedno s preglednikom Tor, što je bio najimpresivniji dio njegove kompatibilnosti jer nema puno VPN-ova koji promoviraju korištenje njihove usluge s Tor preglednikom / uslugom.

Međutim, osjećao sam da ovoj usluzi trebaju i neki nišni klijenti, poput onih za Firestick ili Kodi. Jedna od glavnih funkcionalnosti VPN-a ovih dana je deblokiranje streaming web mjesta poput Netflix US-a, obavezno nude klijentske aplikacije za uređaje koji se koriste za gledanje ovih usluga na.

Airvpn poslužitelji

Ako se VPN ne priprema samo kao streaming VPN ovih dana, njegov poslužitelj se poslužuje s korisničkom bazom.

Klijentske aplikacije su jednostavne za korištenje i s druge strane dobro su izgrađene. Oni ne’Ne mogu imati komplikacija i ono što mi se kod njih najviše svidjelo je to što su se povezali na bilo koji poslužitelj u rasponu prosječno svega 3-5 sekundi, što moje iskustvo korištenja njih čini puno ugodnijim..

AirVPN je uložio mnogo napora kako bi ispravio stražnji kraj ovih klijentovih aplikacija, tako da možda nisu vrlo atraktivni u pogledu dizajna, ali oni djeluju izuzetno dobro. Sve značajke rade i rade brzo, bez kašnjenja, razdoblja.

Ovo je primjer koji slijedi cijela industrija. Nema smisla nuditi blistavu aplikaciju klijenta s odličnim korisničkim sučeljem i UX-om ako ne mogu raditi prema očekivanjima korisnika.

Deblokiranje web-lokacija s ograničenjem

Nikada nema dovoljno sadržaja koji možete ikad strujati. Uvijek će se naći neki film ili emisija koju biste željeli pogledati određenog dana i tražite da ga pogledate. Ali što ako je nema?

Da’Uobičajena je pojava na web lokacijama poput Netflixa, gdje je puno sadržaja zaključano u regionalnim knjižnicama.

radi li airvpn na netflixu?

Ali to ne bi trebalo’Ne može biti problem, jer bi trebali biti u mogućnosti zaobići ta regionalna ograničenja lako VPN-om? Pa, nije sve tako jednostavno jer je mnoštvo web stranica za streaming sada ozloglašeno za provođenje zabrana VPN-a zbog kojih mnogi VPN-ovi čine beskorisnim za obavljanje ovog zadatka..

Danas je potrebno puno napora dijela davatelja usluga kako bi zaobišli ovu VPN zabranu i deblokirali regionalne knjižnice za korisnike na web lokacijama poput Netflixa.

Dakle, ako VPN i dalje može obavljati ovaj podvig, mora se vrednovati.

No, je li AirVPN spreman za zadatak?

Odgovor je snažno da!

AirVPN može deblokirati Netflix US sa najmanje dva njegova poslužitelja, tj. Chicago (Alkaid) i Jacksonville (Pollux).

airvpn otključava netflix

I to uporedo s tim, AirVPN je također uspio deblokirati BBC iPlayer, pa se može sigurno pretpostaviti da je ovaj pružatelj sigurno jedan od onih nekoliko odabranih servisa koji mogu biti vrlo dobar izbor za streaming VPN..

AirVPN nudi i potpunu podršku Torrenting i P2P aktivnostima, što je dodatan plus’Ima tako dobre sigurnosne performanse. Davatelj može biti vrlo zgodan za svakog korisnika koji voli česte Torrent stranice.

Procjena mreže servera

Iako je u cjelini vrlo dobra usluga, AirVPN nedostaje u broju lokacija poslužitelja koje nudi svojim korisnicima.

Sveukupno je korisnicima na raspolaganju samo 226 poslužitelja, što je daleko niže nego puno drugih pružatelja usluga koji nude sličnu uslugu po nižoj cijeni.

mreža poslužitelja

Npr. NordVPN ima preko 5000 lokacija poslužitelja. Da’s 25 X puta više od AirVPN-a’s poslužiteljska mreža.

Širenje poslužitelja nije’ni sjajan, s tek 15 poslužitelja smještenih u azijskoj regiji i svi su smješteni u tri istočnoazijske države, tj. Hong Kong (6), Singapur (7) i Japan (2).

Posjeduju se apsolutno nula poslužitelja u mjestima poput Afrike, Južne Amerike, Bliskog Istoka, Južne Azije i Srednje Azije, što čini malo vjerovatnim da će korisnici iz ovih regija uživati ​​dobre brzine i performanse ako se povežu s ovom VPN uslugom, zbog velike udaljenosti veza će se morati ispružiti, čak i ako je povezana na najbliži mogući poslužitelj.

Ali postoji jedna stvar koja mi se ovdje stvarno svidjela, a to je bilo “Status” stranicu, gdje davatelj ažurira stvari poput brzine, prometa, upotrebe podataka itd. na svakom poslužitelju na svom popisu, omogućujući korisniku da u stvarnom vremenu zna na koji je poslužitelj najbolji za povezivanje.

Sad dolaze brzine koje ova poslužiteljska mreža može sebi priuštiti.

AirVPN je relativno brz na europskim poslužiteljima, ali njegov učinak na američkim poslužiteljima nije bio’t do oznake, ostajući jedva iznad prihvatljive razine.

Ali AirVPN-u’S kreditom, brzine na američkim poslužiteljima na kojima Netflix radi, bile su veće od prosjeka za američku domenu.

Korisnička podrška AirVPN-a

Jedna od najslabijih točaka AirVPN-a je zastarjela i spora korisnička podrška.

Mnogi vrhunski VPN davatelji u industriji sada nude podršku za chat uživo koju korisnici mogu koristiti za stvari poput rješavanja problema, razumijevanja postupka povrata novca, pomoći u instalaciji itd. Live chat pruža mogućnost korisnicima da u stvarnoj interakciji s timom za podršku pružatelja usluga vrijeme.

Podrška putem e-pošte slanjem obrazaca za kontakt ne može se nikad podudarati s podrškom za chat uživo’s što AirVPN treba razumjeti.

airvpn kontakt obrazac

AirVPN nudi vrlo dobru uslugu na prednjem dijelu privatnosti, a njegove su performanse bez sumnje nevjerojatno dobre, ali to je u ovim malim detaljima koje gubite zbog računanja usluge,

Podnio sam obrazac za podršku i dobio odgovor u roku od dva sata, što je relativno brzo u skladu s ovim medijem, ali još uvijek ne odgovara za live chat, što je gotovo trenutno.

Pružatelj usluga mora započeti s pružanjem podrške za chat uživo kako bi pružio svoju uslugu pojačanjem na prvom mjestu za olakšavanje korisnika.

Zaključak

Sada, nakon pregleda i kritike na gotovo svim aspektima usluge, jedino ostaje pitanje: preporučujem li korisnicima pretplatu na ovu uslugu?

Da, nesumnjivo.

Da’s, jer usprkos mnogim nedostacima poput nema podrške za chat uživo ili malog broja poslužitelja, AirVPN ima jednu pravu stvar, tj. svoj sigurnosni aparat. S ovim pružateljem usluga uvijek možete biti sigurni da će vaša privatnost ostati zaštićena na mreži, bez ikakvih struna.

Ako AirVPN može savladati neke pokrete u svom oklopu, malo je sprečeno da postane sveobuhvatna, zvjezdana VPN usluga. Pokušajte jednom i javite mi kakvo je vaše iskustvo u polju za komentare u nastavku.

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me