12VPN Pregled

Pristojnost Hong Kong
Cena 5.99
Strežniki 25
Dnevniki Ne
Šifriranje AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec in PPTP
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran 12vpn.net
Kompatibilnost

S precej ironičnim imenom za storitev VPN je 12VPN ponudnik, ki nima pristanišča’do zdaj nisem dobil svojega poštenega deleža.

To je’je majhna storitev s sedežem v Hong Kongu in zagotovo ni všeč vašim povprečnim najboljšim ponudnikom VPN. Vendar majhna št’ne pomeni, da ste sploh slabi, saj včasih tudi najbolj zaskrbljene storitve lahko presenetijo presenečenje s svojo uspešnostjo in nameni, da zagotovijo zasebnost uporabnikov v spletu.

In to’s Dolgo sem preučil analizo storitve in njenih različnih vidikov, da uporabnike seznanim, kaj točno pričakujejo od tega ponudnika.

12VPN Pregled

Torej, tukaj je moj celovit pregled 12VPN s podrobnimi kritikami glede cen, aplikacij, varnosti in še več s strani BestVPN.co!

Varnostni pregled 12VPN

Najprej najprej VPN mora zagotoviti zasebnost za vsako ceno in uporabnika nikoli ne more pustiti’s stražo navzdol. In kljub uvedbi bliskovitih lastnosti in funkcionalnosti je varnost še vedno najpomembnejša leča, skozi katero se presoja VPN.

12vpn varnostne funkcije

12VPN ponuja industrijsko standardno vojaško šifriranje AES 256 in podpira tudi večje protokole, kot so OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec in PPTP, kar je vsekakor trden varnostni paket.

Vendar pa kljub tem varnostnim ponudbam 12VPN’politika beleženja je bila vidna po odsotnosti. Ponudnik tega na spletnem mestu ne omenja, kar je bizarno kot VPN’s preglednost njegove politike beleženja je ključnega pomena za zagotavljanje zanesljive varnosti.

Če na spletnem mestu ni pravilnika o beleženju, ne morem dati popolne ocene varnosti. Obdobje.

12VPN’s Pregled infrastrukture strežnika

Ta ponudnik ponuja zelo omejen obseg strežnikov s samo 14 lokacijami, vključno z državami, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Japonska, Singapur, Španija, Francija, Nizozemska, Švica, Izrael, Hong Kong, Švedska, Turčija in Nemčija. Toda v primerjavi s strežniki PureVPN ali Surfshak VPN strežniki je to precej malo, saj ponujajo več kot 500 strežnikov v 100+ regijah.

12VPN je precej osredotočen na služenje kitajskim strankam, kar je super, saj ni veliko VPN-jev, ki se ne osredotočajo na trg, ampak dejansko nudijo zgledno funkcionalnost zanj.

Njeni strežniki v državah, kot sta Japonska in Hong Kong, signalizirajo, da namerava 12VPN ponuditi kitajskim kupcem hitrejše hitrosti zaradi večje bližine strežnika..

Ostale lokacije strežnikov so običajne, tj. Osredotočene večinoma na Severno Ameriko in Evropo. Eno veliko presenečenje je bilo, da 12VPN ponuja Turčijo kot strežniško lokacijo, kar lahko strankam na Bližnjem vzhodu omogoči boljšo izkušnjo. Ta strežnik bo olajšal tudi uporabnike iz vzhodne Evrope, saj je Turčija tem državam bližje.

12vpn Lokacije strežnika

Eno večjih razočaranj je bilo, da 12VPN ni bil najboljši VPN za Netflix USA, saj je VPN šel samo 2-krat v 23 poskusih, kar ni v skladu s standardi.

12VPN’s Pregled načrta cen

Ta ponudnik običajno ponuja tri vrste načrtov, njihove podrobnosti pa so naslednje:

 • Mesečni načrt: 10,99 USD / mesec
 • Polletni načrt: 8,99 USD / mesec (53,95 USD enkrat zaračunano)
 • Letni načrt: 5,99 USD / mesec (71,88 $ enkrat zaračunanih)

12vpn Načrti za oblikovanje cen

Po mojih izkušnjah v industriji je cena 12VPN v primerjavi s funkcijami in funkcionalnostmi predrago draga. Njegove cene mesečnih in polletnih poslov so skoraj primerljive z ExpressVPN, ki je v tem trenutku morda najboljša v poslu..

Cene ne morete zaračunati tako visoko kot vodilni v panogi, ko je vaša storitev v primerjavi z njo veliko manjša. VPN št’sploh slabo, kaj’S cenami ni dobro, tudi za ponudnika sam. Najboljši načrt je letni posel in znaša 5,99 USD / mesec, kar je lahko sprejemljivo, če pa uporabnik lahko prejme naročnino NordVPN za podoben znesek, zakaj bi šel za 12VPN? Samo ne’nima smisla.

Priporočam 12VPN, da za vsak načrt prinese svoje cene za najmanj 1,5 USD’mesečne cene, če želi svojo blagovno znamko narediti veliko bolj privlačno za potencialne kupce.

12VPN vam nudi 14-dnevno garancijo za vračilo denarja, zato boste zagotovo lahko dobili storitev, da jo preizkusite sami, ne da bi izgubili možnosti, da bi dobili denar nazaj, če ga preprosto ne’ne maram.

Glavni načini plačila vključujejo debetno / kreditno kartico, PayPal, UnionPay in bitcoin (za anonimne uporabnike). Možnosti se zdijo omejene, vendar ponuja tudi kitajski način plačila za kitajske uporabnike, s čimer dobi nekaj glavnih točk za tako odlično uporabniško naravnano funkcijo.

12VPN aplikacije za stranke

V današnjem’V svetu mora VPN ponuditi več aplikacij za stranke, če želi poskrbeti za širše občinstvo in to’s, ker lahko sodobni uporabniki uporabljajo vse vrste naprav, za katere potrebujejo varnost.

12VPN ponuja samo osnovni paket aplikacij za stranke za samo Windows. Mac, iOS in Android so na voljo poleg razširitve brskalnika za Mozilla in Chrome.

12vpn odjemalske aplikacije

Preveril sem aplikacijo za odjemalca Windows in moram reči, da je to en del, kjer se lahko drugi ponudniki veliko naučijo od 12VPN.

Preprost, enostavno vodljiv z VPN odjemalcem, ki ne bo bliskovit, ki se pretaka skozi vsako dejavnost, od preklopa strežnika do preklopa funkcij. Da, večji ponudniki ponujajo bliskovite nadzorne plošče za svoje odjemalce VPN, vendar so preveč zapleteni, da bi lahko novinec in novinec razumel.

O povezavi, ki jo poganja Windows odjemalec, ni bilo večjih puščanj DNS.

Po temeljitem pregledu glavnih vidikov storitve moram našteti slabosti, tj. Težave s storitvijo, ki jih je treba čim prej iztrebiti, da bi izboljšali delovanje storitve:

Prednosti

 • Zdaj pa naj’oglejte si pozitivne:
 • Med 35-urnim testnim tekom VPN je bilo skoraj nič okvar, kar je presenetljivo
 • Kupčeva aplikacija je lahka in odzivna
 • Socks5 Proxy je na voljo za ljubitelje pretakanja
 • Na voljo so senčne nogavice, s čimer je storitev bolj primerna za razstreljevanje skozi požarni zid Chines

Slabosti

 • Hitrosti so sprejemljive, vendar ne hitri, zato je nalaganje in pretakanje včasih težava
 • Spletno mesto je preveč nerodno sestavljeno, zato uporabnikom otežuje navigacijo po njem.
 • Politika beleženja sploh ni omenjena
 • Na voljo ni stikala Kill, kar ogrozi uporabnike v primeru okvare storitve
 • Podpora Netflixu je težava in isn’t zanesljiv
 • Ponudnik je še vedno v e-poštni podpori kot osnovnem načinu korespondence z uporabniškimi poizvedbami. Funkcija klepeta v živo bi bila bolj opazna.

Zaključek

12VPN ni velika storitev, kot ste morda že ocenili, in ima celo nekaj večjih pomanjkljivosti, vendar so bile njene varnostne lastnosti vrhunske, tj. Brez okvar, brez puščanja DNS, med drugim ni puščanja IPV6. Poleg tega je storitev ena najprimernejših možnosti za kitajske uporabnike VPN.

Priporočam, da se 12VPN osredotoči na izboljšave, saj obstaja ogromen potencial, da bi bili tam z najboljšimi v naslednjih 3-4 letih.

Podobni članki

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • AirVPN pregled 2019

  AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega...

 • Anonine VPN pregled

  Pristojnost Sejšeli Cena 3,99 USD / mesec (1-letni načrt) Strežniki 150+ v 32 državah Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje...

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Št dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me