VPN неограничен преглед 2020

компетентност САЩ
Цена 2.78
Сървъри 400+
Регистри Не
Encryption OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай
Препоръчано  да
уебсайт www.vpnunlimitedapp.com
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop

VPN рядко подобряват нивата на производителност във времето и остават на същото място, предлагайки същите стари нива на услуги. Но беше доста освежаващо да видя, че един VPN наруши тази монотонност, като всъщност значително се подобри за определен период от време.

Поддържайте Solid VPN Unlimited, за да не се бъркате с едноименното приложение за Android VPN, през последните години нарасна от сила от силата и сега е готов да предизвика дори най-утвърдения списък на VPN с високо ниво на ефективност на много от фронтове. Разбира се, все още има някои проблеми, които трябва да се изгладят, за да се превърне тази наистина в звезда VPN услуга, но като цяло определено препоръчваме на нашите читатели и общи VPN потребители да опитат това поне веднъж и те спечелиха’не се разочаровам от техния опит.

Искате ли да знаете защо? След това прочетете този изключителен преглед на VPN Unlimited, който включва критики относно ценовите му планове, бързината на работа, сървърната инфраструктура, гео ограниченията и възможностите за заобикаляне на защитната стена и други.

VPN неограничен преглед

VPN планове за неограничени цени

Тъй като VPN индустрията се основава на абонаментен модел, цените и продължителността на абонамента, на които те дават право на потребителя, са от изключително значение за потенциалния VPN клиент.

Повечето потребители на VPN сега стават все по-чувствителни към цените, тъй като все повече доставчици се опитват да се конкурират помежду си за това колко ниски могат да достигнат, като все още предоставят най-добрите функции, които могат.

VPN Неограничен’Ценовите планове са особени и определено не са в съответствие с плановете, предлагани от повечето доставчици в момента, което е нещо, което може да изненада общия потребител, когато той / го види за първи път..

В момента VPN Unlimited предлага три ценови плана:

 • Месечен план: $ 9,99 / месец
 • Годишен план: $ 5,00 / месец ($ 59,99 фактурирани веднъж)
 • План за живота: 149,99 долара, фактурирани веднъж

VPN план за неограничени цени

Да започнем първо с месечния план, който не е нещо извън полето. Общ, високо ценен месечен план, предназначен да възпира потребителите да го купят реално и да ги отклони да продължат за плановете, които предлагат по-дълги периоди на абонамент.

Следващият план е техният годишен план, който идва в $ 59.99 таксува се веднъж, което струва на потребителя $ 5,00 / месец за целия период на абонамента. Изгодни цени и могат да бъдат разгледани, но все пак има някои други VPN доставчици, които предлагат планове с по-ниски цени, докато предлагат абонамента си за същия период.

Изненадахме се, че няма план за абонамент за среден обхват, т.е. тримесечен план или шестмесечен план, който има много повече потенциални лица, особено сред тези, които изискват VPN за краткосрочни изисквания.

Но най-добрата им сделка, която рядко виждаме в VPN индустрията, е планът за целия живот, който струва само 149,99 долара. Да! Вие четете това правилно, $ 149.99 платени и имате VPN покритие за целия си живот. Никаква друга сделка, без значение колко е на ниска цена, се доближава до постигане на това нелепо ниво на щедрост от VPN Unlimited. Най-много доставчиците на VPN предлагат 5-годишни периоди за абонамент в рамките на техните жизнени сделки, но VPN Unlimited всъщност се подчинява на името си тук, като ви предоставя опция за закупуване на неограничен VPN абонамент. Те сериозно го правят’няма да дойда по-добре от това!

Сега идваме към наличния метод на плащания. В момента VPN Unlimited предлага следните опции за плащане:

 • Кредитна карта
 • PayPal
 • Амазонка
 • Bitcoin
 • Други методи

VPN Неограничени методи за плащане

Тези методи са достатъчно добри, тъй като предоставят на потребителя висока степен на гъвкавост по отношение на това как иска да плати за ценовия план. Методът за плащане с биткойн е страхотен, защото позволява анонимните плащания, което го прави сигурен за всеки, който иска тази допълнителна степен на анонимност онлайн. Другите методи, споменати в методите на плащане, съдържат повече от 100 опции, включително AliPay, така че ако не’не искате да плащате чрез тези конвенционални методи, VPN Unlimited ви предлага множество други опции, от които можете да се възползвате.

VPN неограничен безплатен пробен период

Безплатните опити са свидетелство за VPN’способности и те добавят към клиента’s увереност при вземане на окончателното решение за закупуване на абонаментен план. Те казват на потребителя, че доставчикът е толкова уверен в своята ефективност, че не го прави’не се страхувам да го подложите на всеки тест.

Но въпреки всичко това, повечето VPN мрежи’не предлагайте пълноценни безплатни изпитания с нулеви ангажименти. Най-близкият VPN, който предлага истинска безплатна пробна версия, е NordVPN’s 3 дни нулева безплатна пробна оферта. Отделно от това, не много от тях са готови да изминат допълнителната миля.

Въпреки това, VPN Unlimited предлага понастоящем безплатен пробен период без ангажименти и на всичкото отгоре, те също предлагат 7-дневен период на възстановяване, дори след като платите. VPN Unlimited е достатъчно добър VPN, който може да издържи много тестове за ефективност на потребителите, така че оценяваме факта, че те са готови да се гмуркат със своята услуга.

Определено можете да опитате и да използвате най-добрия безплатен неограничен VPN за Android в своя безплатен пробен период, за да знаете само много усилия, които този доставчик полага, за да направи смартфон потребител’Изпитайте значително по-добър стандарт на производителност от VPN, отколкото това, което можете да осигурите както много други подобни услуги.

VPN неограничен преглед на съвместимостта на приложения

Наличието на множество клиенти на приложения и как те подобряват потребителското изживяване са изключително важни фактори за установяване на репутацията на VPN в потребителя’s възприятие. Едно крехко, мърляво клиентско приложение може да ви донесе хиляди харесвания, независимо от това колко добре функционират функциите ви.

Но VPN Unlimited не е личен за нищо от това, тъй като предлага красиви, леки VPN клиенти, които имат някои впечатляващи нови обрати, които ни оставиха приятно изненадани.

Разгледайте клиентския му интерфейс:

VPN неограничен преглед на съвместимостта

Сървърите са подредени в железопътна линия като във всеки друг VPN клиент, но те показват колко натоварени са в момента, което е блестяща иновация в сравнение със стандарта за показване на пинг скорости под всеки сървър. Процентът на натоварване всъщност е доста полезен при избора на сървър, защото той ви казва кой сървър може да ви осигури оптимална производителност.

Списъкът със сървъри дори ви казва точно кой сървър е демаркиран за поддържане на Torrenting дейности, както е видно от представената по-горе графика на екрана, която се показва “Люксембург, Roost - Бисен” като приятелски торент сървър.

Отделно от това, клиентът има превключвател за убийство, който определено е необходим, раздел за акаунт, който в действителност е наистина раздел за настройки и лента, показваща периода на абонамента, останал преди края на плана ви, и някои други функции. Като цяло UX и потребителският интерфейс на клиента са безупречни и ние наистина препоръчваме други VPN да следват VPN Unlimited като пример за подобряване на собствените си клиенти.

В момента VPN Unlimited предлага специализирани клиентски приложения за следната ОС:

 1. IOS
 2. андроид
 3. Mac OS
 4. Windows
 5. Linux (Ubuntu 18+ и Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04+)
 6. Разширение за браузър (Chrome, Firefox, Opera)

VPN неограничени поддържани приложения

VPN неограничен преглед на сървъра

VPN Неограничен’s сървърната инфраструктура е изключително впечатляваща, тъй като е не само добре разгърната в 72 страни, но също така е достатъчно добра, за да поддържа деблокирането на много гео ограничени домейни, особено на стрийминг сайтове.

Ето нас, деблокираме BBC iPlayer UK и гледаме “Кой си мислиш че си”чрез свързване към Хампшир, Великобритания сървър:

VPN Неограничен тест на сървъра

И тук се гледа “Намиране на Дори” в Netflix, докато сте свързани с Сан Франциско, Калифорния сървър:

VPN Неограничен тест на сървъра 2

Тези сървъри могат лесно да бъдат намерени на VPN клиента им, тъй като те са специално споменати като поточни сървъри като този:

VPN неограничен преглед 2020

Отделно от това, VPN Unlimited предлага общо 400 сървъра, като местата са добре разпределени и обхващат голяма част от Северна Америка, Европа, Южна Азия, Южен-Далечен Изток (близо до Китай), Австралия и дори някои избрани сървъри в Африка и Южна Америка , Ако могат да увеличат броя на сървърите си на места като Северна Африка и да добавят някои на места като Канада, тогава те ще дават много по-широко покритие и ще позволят на още повече VPN потребители да постигнат оптимална производителност.

VPN неограничен преглед на сигурността

Сега стигаме до най-важната част, VPN Unlimited’s стандартите за сигурност са доста добри. Те предлагат стандартното военно криптиране AES 256 за осигуряване на потребителски пакети данни, поддръжка на протокол OpenVPN за още по-добра сигурност на транзита на данни и почти нулева политика на регистрация. Ние казваме почти нула, тъй като те водят регистрационни файлове за използване на честотна лента на потребителя и времеви марки, което не прави’не навлизате в поверителността на потребителите твърде много, но все пак те записват някакъв вид данни.

Като цяло сигурността е достатъчно добра, ако искате да останете анонимни онлайн и да се овластите с наметало за невидимост, което да запазва вас и вашите чувствителни данни по всяко време.

заключение

Като цяло този доставчик успя да ни впечатли с по-свежите си функции и нова представа за това как нещата могат да изглеждат много по-добре в VPN домейна, но все пак има някои дупки, които трябва да запушат, преди да можем да ги отнесем като един от най-горните В момента 5 доставчици в бранша. Те определено са на правилния път и виждаме начина, по който са трансформирали услугите си и са се подобрили в стандартите си за изпълнение през годината, ние не’не се съмнявайте в способностите им да преодолеят тези препятствия при издигането им до върха на пиедестала в VPN домейна през следващите години. Ако мислите да закупите абонамент с VPN Unlimited, определено бихме подкрепили вашето решение!

Подобни статии

 • Преглед на OVPN 2020

  Компетентност шведска цена $ 7,00 / месец Сървъри 56 сървъра в 7 държави Дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Не работи в Китай Не...

 • Преглед на NVPN 2020

  Компетентност Босна Цена 3,33 долара на месец Сървъри 54 Сървъри Дневник Без Шифроване 256-битов CBC / SHA512 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай...

 • Преглед на безразборника 2020

  Компетентност Дания Цена $ 4.16 / мес на 1-годишен план Сървъри 42 Сървъри Само Дървени журнали Магазини за ползване Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks Netflix Без Torrenting...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британските Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Няма журнали Сертифицирано шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me