Ускорете преглед

Speedify не е много стара услуга, за разлика от повечето от мен’Разгледана съм досега в пътуването, за да знам повече за най-добрите VPN мрежи в бранша.

Той стартира чак през 2014 г., което го прави сравнителен “начинаещ” в индустрията.

Те обаче може да са нови, но със сигурност са амбициозни.

Защо?

Те не’не използвайте OpenVPN протокол, който е индустриалният стандарт. И така, какво точно използват?

Свързване на канали.

Ускорете прегледа

дон’не се притеснявайте, ако не’не знам какво е това, тъй като ще покрия този и други аспекти на услугата в този пълен преглед Speedify VPN, пълен с всички стоки и най-добрите предложения на услугата.

Положителните

Както подсказва името, Speedify се е съсредоточил върху това да направи услугата си максимално лесна и бърза, за да могат потребителите да се възползват от.

За да служи на тази цел, доставчикът е въвел много различни функции, които няма да намерите достатъчно в бранша. Те са фокусирани най-вече върху сигурността и това е мястото, където този доставчик’е най-голямата точка на продажба.

Нов протокол и надградено шифроване

Най-вече доставчиците на VPN избират протокола OpenVPN, тъй като е известно, че е най-сигурният протокол там. Пренаселен, никога не се знае, че е разбит, здрав и бърз, не много са се сетили да го направят, но не и Speedify.

Доставчикът въведе свой собствен разработен протокол, наречен Channel Bonding, както споменах в началото на прегледа.

Каналното свързване увеличава скоростта и стабилността ви, като ви позволява да използвате няколко точки за интернет връзка наведнъж.

Независимо дали вашият Wifi, вашата мобилна връзка за данни или където и да е другаде интернет се препраща към вашето устройство, този протокол свързва всичко това и го предава директно.

Открих, че тази функция ми позволява да продължа изтеглянето, дори когато моята Wifi спадна, когато функцията за свързване на канали превключи връзката към моята мобилна връзка за данни.

Изключително впечатляващо наистина! Ако е само за стабилизирани изтегляния или качвания, този VPN е един от най-добрите софтуер, които можете да получите.

Сега стигаме до криптиране.

AES-256 криптирането е норма в наши дни за всички VPN и това’s, защото е нечуплив.

Но все пак Speedify предлага още по-усъвършенствана версия на тази технология, т.е. Cha-Cha 256 криптиране. Твърде техническото му обяснение за разликата между двете, но все пак, увеличението означава, че този доставчик работи усилено, за да осигури най-доброто в съвременната онлайн сигурност и защита на поверителността на потребителите чрез средствата на своята услуга.

Голям брой сървъри

Обикновено по-малките VPN мрежи’дори не предлагам 500 сървъра. И винаги е, че ако искате голям сървърен парк, тогава трябва да разгледате най-добрите VPN услуги в бранша с харесванията на PureVPN сървърите с 2000+ сървъра и

Speedify няма да ви пусне, въпреки че вече има над 1000 сървъра в 28 различни места.

ускорете прегледа на сървърите

И това не са обикновени сървъри, те са сървъри за скорост.

Тези сървъри за скорост се намират в облака и те се комбинират с функцията за свързване на канали, за да разпространят цялото си натоварване на връзката, за да ви осигурят по-надеждна и по-бърза връзка.

Големият брой сървъри означава също, че имате много възможности за избор, когато става въпрос за избор на най-близко местоположение, дори и да сте на места като Азия или Африка, т.е. местата, на които повечето VPN сървъри’не поставяйте сървъри.

Tor съвместимост

Сред много инструменти за поверителност на интернет, Tor се счита високо.

Че’s, защото този браузър запазва вашия IP частен, като го маршрутизира през множество крайни точки. Но все пак, не става’Не предлагайте криптиране или поддръжка на протоколи, така че дори и вашият IP да е безопасен, вашите данни могат да бъдат компрометирани.

Проблемът е, че повечето VPN не са съвместими с Tor, като по този начин подкопават iit и не му позволяват да даде на потребителите високо сигурно изживяване онлайн.

Speedify не е от тези услуги, тъй като предлага голяма съвместимост с Tor, което позволява на хората, които използват браузъра, чудесна опция да се придържат към.

Наличие на Kill Switch

Дори ако услугата има военно криптиране и поддръжка на защитен протокол, вашият IP все още може да изтече през много вратички, които доставчиците правят’не са склонни да се включват обикновено.

Една от тези вратички е липсата на превключвател Kill.

Когато VPN връзката ви падне, вашият IP изведнъж се излага и дори ако изключите връзката си, малкият прозорец между тях е достатъчен дори за посредствен хакер, за да знае вашия IP.

Превключвателят убива предотвратява това, като прекъсва интернет връзката, ако някога VPN връзката също падне.

Speedify предлага тази страхотна функция във всички свои приложения.

Подкрепата е на върха на линията

Винаги, когато виждам поддръжка по имейл вместо функция за чат на живо, се разочаровам, защото поддръжката по имейл е толкова 2000-та в наши дни.

И това’s, защото неговият безличен начин за предоставяне на подкрепа, когато чатът на живо наистина може да помогне за подобряване на по-доброто изживяване.

Въпреки това бях наистина изненадан, когато Speedify’Поддръжката по имейл отговори на моите въпроси високо професионално. Без автоматизирани ботове, без глупави отговори, просто невероятна подкрепа от висококвалифициран специалист по поддръжка, обучен в нейния занаят.

Други доставчици трябва да извадят лист на Speedify’s книги в този случай определено.

Високо щедър безплатен пробен период, който може да продължи безкрайно

VPN тези дни са доста жилави и алчни едновременно и искате първо да ги платите и да използвате услугата им по-късно.

Така че не много доставчици предлагат безплатна пробна версия в наши дни, само политика за възстановяване.

Но не и Speedify.

Този доставчик не само има общата политика за възстановяване на сумата от 30 дни като всички останали, но също така предлага безплатен пробен период с нулева ангажираност с огромните 5 GB ограничение на честотната лента / месец. Да! Всеки месец надбавката от 5 GB ще се подновява, освен ако не сте напълно готови да платите за услугата.

Невероятно, просто невероятно.

Сега какво’s нещо, което определено може да бъде описано като “Много удобен за потребителя”.

Достъпни и прости планове

Повечето от вас може да се изненадате, като видите как цените са в плюсовете? Нима’т това трябва да е нещо, което просто трябва да се каже?

Не, дори ценообразуването може да попадне в раздела плюсове или минуси и това зависи от това колко вашите ценови планове могат да оправдаят вида на услугата, която предлагате.

ExpressVPN’плановете са много скъпи, но аз не’не ги считам за лоши заради доставчика’стойност, надеждност и надеждност, отличителни белези за най-добрите в бизнеса. Въпреки това други VPN услуги като Surfshark, са опаковани с функции и се предлагат с ниски цени.

Така че не е така, че сте добър само ако сте евтин VPN. Просто трябва да го оправдаете.

Speedify’s ценовите планове са прости, като само месечните и годишните планове са достъпни.

 • Месечно: 8,99 долара, фактурирани веднъж
 • Годишно: 49,99 долара, фактурирани веднъж ($ 4,16 / месец)

Преглед на ускоряване на цените

Това е индивидуалният план и според мен годишният план е на много изгодни цени. Месечният план е малко скъп, но не и такъв, който не може да бъде разгледан.

Да, семейният план и екипният план също са на разположение при доставчика и двамата имат различна цена от индивидуалния план. И дори те не са на цена зад борда.

Против

Доставчикът е добър до този момент, дори и такъв, който трябва да се препоръча, но дали тези предимства са всичко, което има за услугата?

Speedify също има своя справедлив дял, който трябва да подчертая и пред вас, за да можете да вземате по-балансирани решения след като прочетете този преглед:

Netflix не се поддържа

От Netflix’s забраната за VPN влезе в сила, не много VPN мрежи могат да ви позволят да получите достъп до различните библиотеки в различни страни, предлагани от Netflix.

VPN, който все още може да заобиколи забраната за VPN, е категоричен победител и това може да бъде неговата уникална точка за продажба, по-голяма от всичко друго.

Самият Speedify обаче казва, че сървърите му не могат да го направят, така че’s no-brainer за това колко разочарован бях да видя това.

Този е категоричен против.

Torrenting не е налице

След Netflix не’не работя с доставчика, мислех, че може би Speedify ще е добър с Torrenting, но както винаги казват, не’нямате големи очаквания или ще бъдете разочаровани голямо време!

И това’точно това ми се случи, когато видях, че Speedify също не’не поддържам всички основни видове Torrenting.

В комбинация с безполезността на Netflix, никаква поддръжка за Torrenting не е две от Speedify’Най-големите слабости.

Компетентност на САЩ и някои сеч

Законите за запазване на данни на дадена държава са доста важен момент, който доставчикът трябва да разгледа, преди да настрои лагера в която и да е държава, но предполагам, че Speedify пренебрегва този аспект, докато избира едно от най-лошите места в света по такива закони, т.е. Съединените щати.

САЩ е член на не само много съюзи за споделяне на данни като 5 Eyes и 14 Eyes, но също така има много лоши закони относно самото задържане на данни, което може да постави потребителя в сериозни проблеми, ако дори се извести съобщение за екстрадиране на данни на доставчика.

Така че да, базата на Speedify е едно от онези неща, които сериозно правя’харесвам около.

Същото важи и за политиката за сеч на доставчика.

Speedify казва, че го’s a “Доставчик на нули”.

Но сериозно не.

Той записва следните видове данни:

 • Име, телефонен номер, имейл адрес, личен адрес и име на компанията
 • IP адрес, достъп до страница, тип браузър и операционна система (само на техния сайт)
 • Временни марки за връзка
 • Консумирана честотна лента
 • Приблизително местоположение

ускоряване на преглед на поверителността на журналите

Въпреки че тези трупи не са нещо сериозно и те го правят’всъщност подкопавам поверителността ви до голяма степен, но все пак аз’видях по-добри политики за регистрация като тази на MullvadVPN, който не’дори не събирам имейла си.

Speedify трябва да премахне тези малки регистрационни файлове, които поддържа, за да предложи максимална сигурност и поверителност на най-високите класове на своите потребители.

Поддръжка на устройства

Докато клиентските приложения от Speedify са супер лесни за използване и съдържат невероятни функции като тест за скорост, което е единствена по рода си функция, която аз’попадате в VPN индустрията, доставчика’s библиотеката на приложенията все още е малко ограничена.

Speedify предлага специализирани клиенти за Windows, Mac, iOS и Android.

Ускорете изтеглянето

Тези четири приложения покриват най-популярните платформи там, но все пак има място за още.

Например напр. PureVPN предлага специални приложения за Firestick & Kodi заедно с разширения за браузър Chrome и Firefox за по-цялостно изживяване на поддръжката.

Наистина препоръчвам на Speedify да добавите приложение или две скоро, ако наистина иска да застане там с най-добрите доставчици на теглене и да се състезава.

заключение

Speedify е добра услуга с някои изключително амбициозни функции, които поставям на високо внимание, но все пак има някои недостатъци, които не ми позволяват да препоръчам тази услуга изцяло. Но нищо от сорта, който не може да се поправи лесно или да се отстрани, ако доставчикът положи малко усилия.

Можете да опитате услугата, особено ако използвате страхотния безплатен план, за да проверите дали тя може да удовлетвори вашите нужди. За мен услугата трябва да събере малко по-мощен удар, за да получи кимване.

Подобни статии

 • Преглед на VPNSecure 2019

  Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти...

 • AirVPN преглед 2019

  AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския...

 • Encrypt.Me преглед

  Компетентност Съединени щати Цена $ 99,99 (1 година план) Сървъри 132 Сървъри в 25 държави Дневници Запазва журнали за 16 дни Шифроване AES-256 Деблокира Netflix...

 • HideMyAss VPN! Шифроване и поддръжка на протокол

  Както всеки друг VPN на пазара, HMA! също твърди, че е най-добрият VPN там. Той обещава да осигури вашата анонимност онлайн, но потребителски отзиви...

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 10 сървъри в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me