TigerVPN Review 2019 – Мощен VPN, който се нуждае от малко натискане!

Създадена през 2011 г., TigerVPN е доставчик на сигурни частни мрежови услуги, базиран в Словакия. Той е собственост на ‘Тигър по време на работа’ - технологична компания, която се фокусира върху предоставянето на глобални решения за предлагане на пълна анонимност и поверителност в интернет, като същевременно заобикаля географските ограничения.

Преглед на TigerVPN

Услугата набира много свръх през последните няколко години, предоставяйки на потребителите огромна мрежа от възможности за избор на сървър, заедно с криптиране от военна степен. TigerVPN дори дарява 2% от печалбата си на НПО за грижа за животните. Те помагат да се плащат за реклами за осиновяване, приюти за животни и финансират програми за стерилизация.

Това прави TigerVPN може би единственият VPN на пазара, поддържащ добра кауза. Следователно, ако обичате животни или търсите социално осъзнат доставчик, имате късмет! За повече информация относно инструмента за поверителност, прочетете този задълбочен преглед на TigerVPN от BestVPN.co!

Професионалисти Против
1. Политика за нулеви регистрации

2. Поддръжка на чат на живо

3. Активно присъствие в социалните медии

4. Приема плащания с биткойн

5.       Поддържа всички популярни платформи

1. Допълнителни разходи за едновременни устройства

2. Гаранция за минимално възстановяване

3. Скъп месечен план

4. Несъответстващи скорости

TigerVPN Преглед на цените

Нашият преглед на TigerVPN разкрива, че доставчикът предлага три различни плана на своите клиенти. Ако изберете Zen Tiger, ще трябва да платите висока цена от 11,99 долара.

Това почти достига до ценообразуването на лидера в бранша “ExpressVPN”, но за по-малки функции. Например, потребителите могат да установят едновременни връзки само на две устройства.

Доставчикът със сигурност трябва да подобри месечното си ценообразуване и да увеличи мулти-логините си, ако иска да привлече повече клиенти. Разбира се, можете да изберете по-добра сделка, като отидете на план с по-голяма продължителност. Ако отидете за Hero Tiger (12-месечен абонамент), получавате 58% отстъпка.

Това означава, че плащате $ 79,99 за едногодишен достъп до VPN. Освен това получавате безплатни акаунти на StickyPassword Premium и Shimo VPN Manager, като същевременно получавате поддръжка за пет устройства едновременно.

За най-добра стойност обаче потребителите могат да помислят дали да получат 3-годишния абонамент. Дава ви огромна отстъпка от 77%! Следователно, трябва да плащате само 99 долара за всеки 36 месеца. Това може да звучи скъпо за мнозина, но всъщност е добро предложение за 3 години!

TigerVPN Преглед на цените

Безплатен абонамент за StickyPassword Premium

При абонамент за 12-месечния план клиентите получават безплатен абонамент за StickyPassword Premium.

Както подсказва името, този инструмент е мениджър на защитени пароли. Въпреки че това наистина е приятна допълнителна функция, вие имате десетки безплатни мениджъри на пароли като Firefox’вграден инструмент или KeePass.

Shimo VPN Manager

Подобно на софтуера StickyPassword, TigerVPN също така предоставя на годишните абонати безплатен акаунт за Shimo VPN Manager.

Това приложение е VPN клиент за Mac OS. Въпреки че услугата вече предлага специализирано приложение за потребители на Mac, това приложение улеснява работата с няколко VPN мрежи едновременно.

Безплатен тестов преглед на TigerVPN

TigerVPN не предлага безплатна пробна версия на клиентите. Можете обаче да използвате 7-дневна гаранция за възстановяване / връщане на пари. Ако не сте доволни от VPN, можете да закриете акаунта си и да се възползвате от възстановяването.

Парите, които получавате, ще бъдат от същия метод на плащане, който сте използвали първоначално. Ако не можете да анулирате в рамките на седем дни, няма да получите възстановяване.

TigerVPN Lifetime Review

Самата услуга не предлага доживотен абонаментен план на своите клиенти. Въпреки това, ние наистина се случи забележителна сделка за XDA-разработчици.

Тази сделка ви позволява да получите доживотен достъп до услугите на TigerVPN с невероятните $ 25,99! В сравнение с първоначалната цена от 780 долара, получавате невероятни 95% отстъпка. Какво още бихте могли да поискате?

Процесът на регистрация

TigerVPN има много прост и лесен процес на регистрация. Кликнете върху “ценообразуване” в горната част на страницата. Сайтът ще ви пренасочи към страницата за поръчка. Тук ще се изисква да изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди и изисквания.

TigerVPN Lifetime Review

Имате три възможности: 1-месечен, 12-месечен и 3-годишен. Вземете своя избор и превъртете надолу, за да изберете начина си на плащане. Имате много възможности да платите за абонамента. Изберете един, който работи за вас и не жертва вашата поверителност.

tigervpn безплатен тестов преглед

За този пример ще използваме опцията Кредитна карта. В секцията с данни за плащането въведете името на картата, номера, дата на изтичане и вашия код за сигурност. Изберете валутата, която искате да платите, т.е. EUR, USD или GBP. След като сте готови, щракнете върху “Плати сега” опция за попълване на касата.

tigervpn регистрация за вход

След като уебсайтът обработи плащането, ще получите имейл за регистрация от TigerVPN. Ще получите и връзки за изтегляне за VPN клиенти на различни платформи / операционна система. Изтеглете и инсталирайте съответната. Въведете своя имейл и парола. Изберете сървър и щракнете върху бутона за свързване!

Приети методи за плащане

Нашият преглед на TigerVPN разкрива, че доставчикът предлага ограничени места за плащане за абонамент за план. Клиентите могат да плащат само чрез кредитни карти като Visa и MasterCard, електронни портфейли като PayPal и Bitcoin и директни преводи чрез Paymentwall, които включват Mobiamo и Mint.

Можете дори да се регистрирате с услугата, като използвате Лицензен код. Просто въведете имейл адрес и парола, а след това лицензния код на “Поръчка” страница. Отметнете “Давам съгласието си и се съгласявам с TigerVPN’s Политика за поверителност на GDPR и условия” опция и удари “Осребряване”!

начини за плащане tigervpn

Преглед на TigerVPN сървъри

Според нашия преглед на TigerVPN, услугата разполага с достатъчно добра колекция от налични сървъри, можете свободно да играете игри с ниска латентност, да изтегляте HD филми и да гледате UHD потоци. Всички сървъри предлагат забележителна сигурност, скорост и анонимност на клиентите.

Обикновено клиентите имат възможност да се свързват до 300 сървъра в 63 места в 43 държави. Въпреки че тези числа са по-малки от PureVPN сървърите, които предлагат 300 000+ IP и 2000+ сървъри и Surfshark VPN, който предлага 800+ сървъра. Доставчикът покрива по отношение на поверителност и деблокиране.

Единственият отрицателен момент за TigerVPN е, че той запазва 30% от общата честотна лента. Това означава, че техните сървъри могат автоматично да разпределят честотна лента и ресурси. За подробности относно опциите на сървъра, вижте тази подробна таблица по-долу, която подчертава местата, достъпни за връзка:

Европа Азия Северна Америка Южна Америка Африка Океания
- Киев

- София

- Цюрих

- Париж

- Осло

- Милано

- Мадрид

- Лондон

- Лисабон

- Варшава

- Виена

- Прага

- Дъблин

- Мюнхен

- Москва

- Кьолн

- Франкфурт

- Палермо

- Любляна

- Будапеща

- Клагенфурт

- Стокхолм

- Манчестър

- Копенхаген

- Амстердам

- Люксембург

- Токио

- Тайпе

- Сеул

- Осака

- Хонг Конг

- Ханой

- Дубай

- Делхи

- Джакарта

- Истанбул

- Анкара

- Мумбай

- Банкок

- Сингапур

- Маями

- Денвър

- Чикаго

- Сиатъл

- Атланта

- Торонто

- Ню Йорк

- Монреал

- Ванкувър

- Мексико сити

- Лос Анжелис

- Вашингтон.

- Сао Пауло

- Сантяго

- Буенос Айрес

- Рио де Жанейро

- Йоханесбург - Сидни

Поверителност и сигурност

TigerVPN има проверено физическо местоположение на адрес Караджикова 8А, 821 08 Братислава, Словакия. Това гарантира, че те не са сенчеста услуга, която се опитва да ви открадне парите или да ви измами в разкриването на вашата информация. VPN заявява, че висококвалифицираните инженери са написали целия му код.

Това гарантира, че няма шанс вашата интернет активност да бъде проследена в което и да е образувание. За по-нататъшна сигурност TigerVPN също споменава, че е съвместим с PCI ниво 1. Това означава, че всички потребителски данни (потребителски имена, пароли и данни за плащане) се съхраняват в изключително сигурно хардуерно съоръжение.

TigerVPN Преглед на протоколи

Доставчикът поддържа всички популярни протоколи за гарантиране на здрава и сигурна връзка. Имате налични протоколи PPTP, L2TP / IPSec и OpenVPN (TCP и UDP).

Използвайки наличните ръководства за настройка, можете дори да настроите ръчни L2TP и PPTP връзки на вашия работен плот или андроид телефон на Windows.

Най-добрата част от всичко: TigerVPN не прави компромиси с безопасността и поверителността на потребителите. Той използва най-високите военни степени на криптиране AES-256-CBC с 2048-битовия RSA за обмен на ключове.

Това гарантира, че услугите на трети страни и правителствените агенции не могат да шпионират вашата интернет дейност, което може да ви забие в обстоятелства, при които незаконно изтегляте торенти.

TigerVPN Torrenting / P2P Преглед

Нашият преглед на TigerVPN разкрива, че доставчикът наистина поддържа P2P / Torrenting. Това означава, че потребителите от цял ​​свят могат да се наслаждават на неограничено споделяне и изтегляне на файлове. Тъй като VPN ограничава честотната лента, може да не е задължително да получавате високи скорости.

Независимо от това, можете да се чувствате сигурни, че обслужващите блокове, заобикалящи защитните стени, и гарантират, че вашата активност на торента остава частна.

Безопасен ли е TigerVPN?

По време на нашия преглед на TigerVPN, ние внимателно проверихме страницата с политиката за поверителност, за да разберем дали услугата записва някаква активност на потребителя. За наше удовлетворение, доставчикът действително проверява всички правилни полета, за да гарантира поверителност и анонимност. VPN не регистрира данни за трафика или активност при сърфиране.

Единствената информация, която записва, е вашият имейл адрес и информация за плащане, и двете се съхраняват във високо сигурно хардуерно съоръжение. Въпреки това, TigerVPN си запазва правото да разследва въпроси, ако някой потребител не спазва Условията за ползване или услугата попадне в правни проблеми.

Самият VPN няма да предоставя никаква информация на законните органи, а само ще анализира ситуацията, за да предотврати грешни материали, предавани през услугата и / или във вашето изчислително устройство. Досега няма случаи на TigerVPN да предаде доверието на своите клиенти!

Преглед на TigerVPN Netflix

Можете лесно да използвате TigerVPN за връзка с американски сървър и да се насладите на американската версия на Netflix. Най-добрият VPN за netflix предлага множество места в САЩ, за да се насладите на най-голямата и най-популярната колекция от телевизионни предавания и филми.

След забраната за VPN доставчиците са една от малкото услуги, които ви предоставят неограничен достъп до VoD услугата, въпреки че не предлага специални IP адреси на потребителите.

Преглед на поддръжката на TigerVPN

Нашият преглед на TigerVPN установява, че услугата има много активен и полезен отдел за поддръжка. След натискане на “помогне” раздела, сайтът ще ви пренасочи към навигационна лента. Тук можете да търсите всеки проблем, който може да срещнете с VPN, и да получите подходящо решение в рамките на секунди!

tigervpn поддръжка преглед

Ако превъртите надолу на страницата, ще забележите още три опции за получаване на помощ. Ако току-що започна с VPN, кликнете върху “Общи въпроси” и научете как да използвате всички функции на инструмента за поверителност. За настройка на TigerVPN, насочете се към “Ръководства за ръчна настройка (без приложения)”

tigervpn ръководства за настройка

Ако не можете да намерите подходящо решение за проблема си, кликнете върху “Отстраняване на неизправности” опция. Уебсайтът ще ви пренасочи към страница, пълна с ръководства за настройка и статии за отстраняване на често срещани проблеми, за да станете гуру на TigerVPN. Можете дори да допринесете за страницата, за да помогнете на другите!

уроци за инсталиране на tigervpn

Ако трябва да се свържете директно с екипа за поддръжка, достъп до техния чат на живо. Просто кликнете върху синьо-бялата икона в долния десен ъгъл на страницата. Ако представител на поддръжката е активен, можете да представите заявката си за получаване на поддръжка. Ако не, оставете своя имейл и информация за проблемите, които срещате. Екипът за поддръжка ще се свърже с вас в рамките на адекватен отговор след 5 часа или по-малко.

tigervpn чат на живо

Ако всички горепосочени опции не работят в получаването на подходяща помощ, TigerVPN също има много активно присъствие в социалните медии за своите клиенти. За допълнителна поддръжка можете да посетите доставчиците на дръжки Facebook, Twitter, Google+ и YouTube. Те са доста отзивчиви в платформите за социални медии!

tigervpn социален

Съвместимост на TigerVPN Apps

Нашият преглед на TigerVPN разкрива, че услугата е съвместима с почти всички операционни системи и устройства. Имате специални приложения, налични за устройства с Windows, Mac OS, iOS и Android. В същото време имате ръководства за ръчна настройка за използване на VPN на Raspberry Pi и Linux.

Можете дори да използвате VPN на маршрутизатори, поддържани от DD-wrt / домат, или устройства като Chromecast, Apple TV и Roku, което е най-малко забележително.!

TigerVPN Изтегляне

Ако искате да инсталирате съответното приложение, просто посетете “Изтегли” страница. Уебсайтът автоматично ще открие коя операционна система / устройство използвате. След секунди приложението ще започне самостоятелно изтегляне. След приключване, просто инсталирайте файла, за да се насладите на използването на TigerVPN.

За ръчно изтегляне потребителите могат да обмислят да се насочат към специализираните си магазини в Google Play или iTunes, ако използвате смартфон!

TigerVPN Изтегляне

Преглед на TigerVPN Reddit

TigerVPN може да се похвали с доста активно присъствие онлайн. За разлика от други най-добри vpn reddit услуги, които просто създават шаблон на SaaS и забравят за редовното обновяване на уебсайта си или извършването на каквато и да е SM дейност, услугата участва с ентусиазъм в уебсайтове / форуми на социални медии.

Той дори има собствена страница Reddit, която подпомага клиентите при различни проблеми. Потребителите на TigerVPN също активно участват в решаването на проблеми с новите членове.

Преглед на TigerVPN Reddit

VPN Неограничен срещу TigerVPN

Характеристика VPN Неограничен TigerVPN
Цени (годишно) $ 39.99 $ 79.99
Държави 70 43
Сървъри 1200 300
протоколи OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Encryption 128-битов Blowfish и AES-256 AES-256-CBC Военен клас
Регистри да Не
Torrents & P2P Разрешено да да
Намиращ се в САЩ (Алианс на петте очи) Словакия (безопасно местоположение)
Прокси сървъри да да
Едновременни потребители 5+ 5 (План за герой тигър)
Добавени функции Не Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Окончателна присъда

TigerVPN е добър избор за тези потребители, които искат да използват добра колекция от сървъри, заедно с допълнителни функции, като Shimo VPN Manager и StickyPassword Premium. Сигурността и поверителността, предлагани от VPN, са превъзходни. Единственият проблем е изключително високата му цена.

Професионалисти

 1. Базиран в Словакия
 2. Поддръжка на чат на живо
 3. Доставчик на нули
 4. Активно присъствие в социалните медии
 5. 7 дни гаранция за връщане на парите
 6. Специализирани приложения за всички платформи
 7. AES-256-CBC Шифроване на военна степен
 8. Поддържа анонимни плащания (биткойн)

Против

 1. Няма свободна пробна версия за тестване
 2. Цялостна скъпа VPN услуга
 3. Необходимо е подобрение за P2P / споделяне на файлове
 4. Несъответстващи скорости и 30% резервиране на честотна лента

Surfshark, NordVPN и PureVPN - макар и по-известни имена, се гордеят с най-евтините vpn цени. В същото време те предлагат много разширени функции. TigerVPN има потенциал да расте като лидер на пазара, но се нуждае от тласък в правилната посока. Те трябва да подобрят наличността на сървъра си (добавете още места и държави) и скоростта.

VPN също трябва да добавя специални IP към списъка на техните функции, особено като се има предвид, че VoDs в днешно време стават все по-умни. TigerVPN успя да деблокира Netflix само след като тества множество американски сървъри. Статичните IP адреси улесняват живота както на доставчиците, така и на клиентите!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me