SpyOff VPN преглед 2020

компетентност Сан Марино
Цена 9.99
Сървъри 300+
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.www.spyoff.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome

SpyOff VPN базиран в Сан Марино е сравнително нов & доставчик на поверителност в малки мащаби и е част от Сарета S.r.I.  SpyOff се основава на мисията да ви поддържа анонимни онлайн, докато разглеждате, изтегляте и предавате видео. Като един от първите уебсайтове, които прегледат SpyOff, ние ще анализираме доставчика’предлагайки и докато бъдете нежни, заключете дали марката наистина има песъчинката, за да оцелее в безпощадната най-добра индустрия на vpn.

spyoff преглед

Нашият преглед на Spy Off за 2017 г. ще има за цел само да представи всички констатации и тестове по възможно най-прозрачен начин. Прочетете, за да знаете повече за отзивите на SpyOff VPN за сървъри, цени, съвместимост, поддръжка и други. Уебсайтът има доста прост дизайн нещо, което наистина ме впечатлява, когато го’е нов доставчик.

Актуализация: Не забравяйте да прочетете обширното ръководство за рецензии на vpn.

SpyOff VPN пакети & Преглед на цените

SpyOff предлага 3 невероятни пакета на цени в съответствие с различни функции, които предлагат. Трите плана включват:

spyoff ценообразуване преглед

 • Стартер - предлага се за € 9,99 на месец
  • 300+ сървъра в 21 държави
  • 14 000 IP адреси, които да се скриете зад
  • Пробен период от 15 дни с анулиране по всяко време
  • 256-битово криптиране на данни AES
  • Мулти потребителски достъп с един акаунт (3 едновременни потребители)
  • Приложения за Windows, Mac OSx, Android & IOS
  • Неограничена честотна лента & Данни
 • Премиум - предлага се за € 6,99 на месец
  • Само годишен абонамент (в неделя) 88 плащания за 12 месеца)
  • 300 сървъра в 21 държави
  • 14 000 IP адреси, които да се скриете зад
  • Пробен период от 15 дни с анулиране по всяко време
  • 256-битово криптиране на данни AES
  • Мулти потребителски достъп с един акаунт (3 едновременни потребители)
  • Приложения за Windows, Mac OSx, Android & IOS
  • Неограничена честотна лента & Данни
 • Premium Plus - предлага се за $ 9,99 на месец
  • Само годишен абонамент (в неделя) 88 плащания за 12 месеца)
  • 300 сървъра в 21 държави
  • 14 000 IP адреси, които да се скриете зад
  • Пробен период от 15 дни с анулиране по всяко време
  • 256-битово криптиране на данни AES
  • Мулти потребителски достъп с един акаунт (3 едновременни потребители)
  • Приложения за Windows, Mac OSx, Android & IOS
  • Неограничена честотна лента & Данни
  • Анонимна поддръжка на Premium Live
  • Достъп до Usenet с капацитет 1 GB (еднократен)
  • Изключителни съвети и трикове за пълно използване на вашата VPN

Вземете SpyOff

Преглед на SpyOff сървъри

spyoff сървъри преглед

SpyOff създава VPN мрежа в 21 държави, захранвани от своите 325 сървъра. Местоположенията изглеждат избрани, за да се осигури покритие в най-популярните места за сърфиране на новини & развлечения, стрийминг услуги и торент разрешени държави.

Популярни дестинации, включени в мрежата, са Белгия, Германия, Холандия, Люксембург, Швейцария и Южна Корея сред другите високоскоростни места. Въпреки че уебсайтът често задавани въпроси и база данни не споменават думите торенти & P2P споделяне на файлове, “изтегляне” се споменава често в уебсайта. Следователно можете да изтеглите с P2P софтуер & торент клиенти, когато са свързани с избрани места (Холандия, Белгия & Люксембург препоръчва).

Пуснах тестове за скорост, базирани на флаш, докато се свързвах с 5 популярни места, предлагани от SpyOff. Използвайки опцията за висока скорост в приложението Windows, проведох тестове в реално време с 3 Mbps връзка в контролирани условия. Резултатите бяха следните:

Сървър ИзтеглиPing
САЩ 2.19Mbps 279ms
Великобритания 2.81Mbps 168ms
Канада 2.40Mbps 209ms
Холандия 2.60Mbps 146ms
Германия 2.91Mbps 129ms

Бях наистина оптимист за резултатите и SpyOff не разочарова. SpyOff VPN предлага много мощна мрежова инфраструктура и въпреки че Ping пъти бяха високи, както можете да видите по-горе, тестовете записаха феноменална скорост. Бих препоръчал на поточните потребители и торент потребителите да изпробват SpyOff, тъй като тяхната мрежа все още не е достатъчно използвана. За повече информация винаги можете да се свържете със SpyOff VPN поддръжка и да им пишете, като използвате секцията Ticket.

Вземете SpyOff

Преглед на поддръжката на VPN за SpyOff

SpyOff’Прегледът на поддръжката идентифицира три канала за получаване на клиент & техническа поддръжка:

 1. Често задавани въпроси за уебсайта

Специална страница, която да отговори на всички ваши основни въпроси, свързани с услугата, включително VPN, SpyOff услуги, интернет връзки и т.н..

 1. Речник на уебсайтове

Тази азбучно архивирана секция, която ви предоставя цялата необходима информация за функциите на SpyOff, местните услуги, информацията за партньорството, приложенията и други аспекти на доставчика.

 1. База знания за уебсайтове (налична на немски език) & Английски)

Базата знания е подробна категоризирана библиотека от най-новите & популярни статии, свързани с марката. Разделът иска да отговори на заявки за плащане, акаунт, конфигурация и съвместимост.

 1. Билетна система

Понастоящем билетната система е вашият онлайн избор, за да се свържете с ръководството, технологичните екипи и други членове на поддръжката на SpyOff. Тази специална страница с билети ви предоставя също директен достъп до базата знания. Наистина съм впечатлен от самата страница с билети, която е проектирана да бъде субективна, когато се свързвате с поддръжката с възможност за прикачване на файлове, ако се налага.

Методи на плащане SpyOff

Едно от разочароващите впечатления от този преглед на SpyOff VPN беше, когато попаднах на страницата за обработка на плащания. Има само един начин на плащане, кредитна карта само с MasterCard и VISA, приети за обработка на плащания.

spyoff-платежни методи на

Наличието на процесор за единично плащане не’не правя услугата да изглежда лоша, тъй като доставчикът е както нов, така и доста малък мащаб VPN доставчик, ще им дадем време да видят как подобряват предлагането до следващата година’s Предстои преглед на SpyOff.

Преглед на съвместимостта на SpyOff

Съвместимостта не е проблем за SpyOff, тъй като този преглед разкрива, че доставчикът е локално проектиран & управлявани приложения за Windows, Mac, iOS & Android. SpyOff VPN може да се конфигурира и на Linux Ubuntu машини, като подходящите уроци са достъпни в секциите Речник и ръководство..

Всички приложения на SpyOff са достъпни от съответните им магазини за приложения, докато можете да изтеглите приложението Windows директно от уебсайта SpyOff. Можете също така да конфигурирате ръчно всяко от съвместимите устройства чрез страницата с ръководства за настройка, в допълнение към закупуването на VPN рутери директно от SpyOff VPN’s уебсайт. Наистина се радвах, като видях, че препоръчват два брилянтни DDWRT VPN съвместими рутера вместо излишни устройства.

Вземете SpyOff

SpyOff VPN App за Windows

Наистина се влюбих в този доставчик’предлагане след преглед на приложението Windows. 2 щракнете върху автоматичен процес на инсталиране, плюс самоконфигуриране е всички начинаещи ще се нуждаят. Приложението SpyOff Windows е лесно за инсталиране и се надявам повечето потребители да се съгласят, че е лесно и за използване. Потребителският интерфейс е привлекателен, а стабилността на приложението е великолепна (свързана е от 27 часа на моя компютър & 21 часа на моя телефон), така че пълни точки там.

Потребителският интерфейс е толкова нелепо прост и приятелски настроен, че дори човек без VPN опит може да се запознае с приложението за няколко минути. Приложението с един раздел ви дава възможност да изберете кой режим искате да използвате, достъп до зоната на вашия акаунт и да получите достъп до първокласна поддръжка. Можете също да се свържете с доставчика чрез техните социални профили.

SpyOff VPN уроци

В случай, че приложенията на доставчика не са вашата чаша чай, SpyOff гарантира, че ще останете защитени, като използвате техните уроци за конфигуриране на VPN ръчно. Ръководствата са достъпни от доставчика’уебсайт в “ръководства за настройка” секция. Един от аспектите, които постоянно забелязвам, докато провеждах този преглед на SpyOff VPN, е, че услугата беше, че доставчикът винаги се опитва да предложи нещо допълнително.

spyoff-настройка-водачи

Ако погледнете VPN на SpyOff’страница с ръководства за настройка, допълнителна “Персонализирани и незадължителни настройки на експерти” меню ви очаква. Този раздел основно цели да привлече потребители, които желаят ръчно да конфигурират и настройват своите устройства с SpyOff VPN.

SpyOff протоколи & Шифроване Преглед

Преглед на SpyOff VPN’s предлагани протоколи, много ми хареса как минаха покрай техническия жаргон, за да направят по-доброто разбиране на тунелните технологии. Вместо да споменава трудна за разбиране техническа страна на тунелни протоколи, SpyOff VPN изброява тунелни протоколи, сортирайки ги по скорост & сигурност. То’е чудесен нов начин за начинаещите да се запознаят с различни протоколи от своята сигурност & скорост. Изброените протоколи за тунелиране на SpyOff включват:

 1. Балансиран - L2TP / IPSec (когато се използва с 128-битово криптиране)
 2. Експертен режим - конфигуриране на L2TP & OpenVPN ръчно (възможност за използване на 128-битови & 256-битови ключове за криптиране)
 3. Висока скорост - PPTP (основно само за стрийминг, само 128-битово криптиране)
 4. Ultra Secure - OpenVPN (Abit 256bit кодиране)

Особено ми харесва, че SpyOff позволява на потребителя да контролира сигурността и скоростта си, докато е свързан към услугата. За да се гарантира, че този SpyOff VPN предоставя възможност да се използват и двете AES 128bit & 256bit стандарти за криптиране.

Вземете SpyOff

SpyOff Logging & Политика за поверителност

SpyOff VPN предлага прилична политика за поверителност и казвам прилична, тъй като те вписват лична информация. Сега не забравяйте, SpyOff VPN е a “Журнали за нулева активност” VPN доставчик, това означава, че нито една от вашите онлайн дейности и времеви марки за връзка няма да бъде записана. Доставчикът обаче изисква следните данни за обработка на акаунти:

 • име и фамилия,
 • вашите данни за адреса,
 • телефонен номер,
 • Подробности на плащане,
 • валиден имейл

Личните данни обикновено се съхраняват през срока на абонамента ви и когато затворите акаунта си с SpyOff VPN, данните се бракуват напълно, като никоя от вашите лични данни не се съхранява на сървърите.

SpyOff VPN поддържа правилни профили на всички потребители, но споменава, че данните се използват само за:

 • Използването на услугите, предлагани от Sareta S.r.l., както и електронната реклама, при условие че потребителят е издал съгласие.
 • Непрекъснатото по-нататъшно развитие и защита на нашето предлагане, както и ефективното управление на нашите услуги.

Политиката за поверителност също ясно установява, че след като гореспоменатите цели са записани онлайн данни за поведението от бисквитки и SpyOff бази данни се изтриват.

Безплатна пробна версия на SpyOff

Независимо за кой пакет се абонирате, SpyOff ви предоставя безплатна пробна оценка за 15 дни, за да сте сигурни, че услугата отговаря на вашите изисквания. Можете да използвате всички премиум сървъри, всички премиум функции и имате право на пълно възстановяване, ако абонаментът бъде анулиран. Не забравяйте, че безплатната пробна версия изисква обработката на данните на картата ви, след 15 дни ще трябва ръчно да анулирате абонамента, в противен случай тя ще бъде таксувана съответно.

рецензент’s Присъда

Бях наистина изненадан от това колко добре проектиран & управлявания SpyOff VPN е като марка. Като нова услуга не можах’Вярвам сам, когато оцених марката превъзходно 4 от 5, честният SpyOff заслужава това уважение.

Функции ми харесаха

 • Страхотна подбрана сървърна мрежа
 • Отлична скорост на сървъра
 • Страхотна производителност на приложението на Windows и Android
 • Достойно ценообразуване за 6 месеца & 12-месечни планове
 • Блестяща селекция от протоколи с криптиране на военна степен
 • Много добри канали за поддръжка & услуги
 • 15 дни безплатна пробна версия
 • порой & P2P поддръжка

Функции за работа върху

 • Скъпи месечни цени
 • Запазва идентифицируеми потребителски данни (но не и регистрационни файлове)
 • Платен безплатен пробен период
 • Само един начин на плащане

Вземете SpyOff

Подобни статии

 • GOOSE VPN преглед 2020

  Компетентност Нидерландия Цена $ 1,99 Сървъри 71 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не Уебсайт...

 • Преглед на IPVanish 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 6.49 / Месечни сървъри 1000+ дневници Без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчително...

 • Скриване на моя IP VPN преглед 2020 г.

  Компетентност Съединени щати Цена $ 2,91 / месец Сървъри 120 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не...

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / мес на едногодишен план Сървъри 10 сървъра в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

 • Преглед PureVPN 2020

  Юрисдикция Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрация Заверено шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me