Скриване на моя IP VPN преглед 2020 г.

компетентност Съединени щати
Цена $ 2.91 / месец
Сървъри 120
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://www.hide-my-ip.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Скрий моя IP е базиран в САЩ доставчик на VPN, който е част от My Privacy Tools Inc, който е в индустрията за поверителност повече от 10 години и предлага множество решения, включително анти-шпионски софтуер, възстановяване на твърдия диск, премахване на бисквитки, History Cleaner, и защитна стена.

Известен с доброто си представяне и най-евтините цени на vpn, Hide My IP е развил силна репутация на пазара, конкурирайки се с най-добрите VPN услуги като ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN и ibVPN.

За повече информация за доставчика, прочетете този подробен преглед на Скриване на моя IP:

Скрива ли IP сайтовете ми в IP VPN отблокиране в Китай?

След като Китай работи в затворен интернет за своята страна, правителството подкрепя приложения и услуги, фокусирани върху Китай. Като такива, приложенията извън страни, особено китайските VPN, които деблокират чужди услуги / уебсайтове, са забранени в страната. Следователно Hide My IP не работи в Китай, но приложението им за iOS все още може да се окаже полезно за деблокиране. Това е така, защото той използва протокола IPSec / L2TP, който все още не е блокиран от китайските власти по неизвестни понастоящем причини.

Скриване на моя IP VPN преглед на цените

Нашият преглед Hide My IP VPN разкрива, че доставчикът има много удобна за бюджета структура на цените. Предлагат се три плана: месечен, тримесечен и годишен. Независимо какъв план сте избрали, получавате един и същ набор от функции. Единствената разлика е отстъпките, които получавате при по-дълги абонаменти.

Например, ако изберете месечния план, трябва да платите ниска сума от $ 2,95, което е доста евтино в сравнение с VPN цената на Surfshark, която е $ 11.95 / месец. Ако обаче отидете за тримесечието, трябва да платите само 2,93 долара. Това възлиза на 8,79 долара за всеки три месеца. По същия начин, ако изберете годишния план, месечните цени намаляват до 2,91 долара, което се таксува като 34,95 долара годишно!

Всички абонаменти се повтарят автоматично и ще се подновят след определената им продължителност, освен ако разбира се не анулирате ръчно. Функциите, които получавате включват:

 1. 120 сървъра в 66 страни
 2. Хиляди глобални IP адреси
 3. Приложения за Windows Mac, iOS и Android
 4. Безплатно ежедневно прокси & Premium прокси сървъри
 5. Високоскоростни сървъри за поточно предаване & игрален
 6. DNSCrypt – скриване на моя IP OpenDNS
 7. Скриване на разширенията ми за IP браузъри
 8. 5 едновременни връзки

По време на процеса на плащане може да забележите опция, означена като “Отключи защита на кода”. Силно препоръчително е да добавите тази функция, особено ако имате навик да губите лицензни ключове. Скриване на моя IP обикновено запазва ключа ви във файла, ако не можете да го намерите.

Unlock-Code-защита

Доставчикът може дори да замени ключа, при обстоятелства, че е бил откраднат или изтечен в интернет. Ако някога сте се сблъсквали с проблеми с инсталирането на програма, защото сте загубили ключ или случайно сте го изхвърлили, знаете точно колко важна може да бъде тази защита.

Вземете HideMyIP

Скриване на моя преглед на IP VPN сървъри

Според нашия преглед на Hide My IP VPN, доставчикът предлага 120 премиум сървъра в 66 държави за високоскоростен стрийминг, VoIP услуги, имейл, сърфиране и онлайн игри. Можете дори да изтеглите торенти, минус напрежението да бъдете наблюдавани. Но този брой сървъри е доста по-малък от PureVPN сървърите, които са 2000+ и имат 300 000+ IP.

Тествахме услугата с BitTorrent и uTorrent клиенти и изтеглянията бяха доста плавни. За да прегледате пълния списък на Скриване на моите IP сървъри, разгледайте официалната страница за местоположения!

hide_my_ip_servers_review

Дори проведохме тестове за скорост на нашата 50 MBPS връзка при контролирани условия, за да преценим по-добре работата на VPN. Имайте предвид обаче, че връзката с интернет чрез VPN ще забави скоростта на свързване поне до известна степен. Това може да варира в зависимост от редица фактори, които включват, но не се ограничават до:

 • Разстояние от местоположението на прокси – Например потребителите в САЩ, свързващи се с местоположение в Германия, вероятно ще разглеждат с по-ниска скорост, отколкото ако са били свързани към по-близък канадски сървър!
 • Софтуерна намеса – Някои програми на вашия компютър може да са в пряк конфликт с Hide My IP. Необходимо е да се уверите, че всички останали софтуер за IP скриване са деинсталирани предварително.
 • Количеството на честотната лента и интернет трафика, използвани по това време, когато стартирате Hide My IP.

Резултати от теста за скорост

Всеки тест е провеждан три пъти с избран най-добър резултат:

Speed-Test-Review

Скриване на преглед на IP VPN за поддръжка на клиенти

Нашият преглед на Hide IP VPN разкрива, че доставчикът предлага редица полезни решения за поддръжка на клиенти. Те включват чат на живо (достъпно само 12 часа), система от билети, база знания и онлайн инструмент за отстраняване на неизправности.

Чатът на живо е може би най-доброто място за получаване на запитвания & проблеми, адресирани незабавно. Ако обаче чатът на живо е офлайн, всички ваши заявки се изпращат на екипа за поддръжка като съобщения, които след това отговарят на вашите заявки след по-малко от 12 часа.

Системата за билети е добре проектирана и позволява да изберете съответния отдел, с който искате да говорите. Можете също така да дадете приоритет на заявката си, за да осигурите бърз отговор. Впечатлихме се и от базата знания, заради подробните му отговори и опростения интерфейс. 

hide_my_ip_support_review

Скриване на моя преглед на методи за плащане по IP VPN

Скрий моя IP предлага дълъг списък от методи за плащане, за които бъдещите абонати могат да плащат. Те включват:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Discover
 7. Мастъркард
 8. крайпътен ресторант’s Club
 9. Платежна стена
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Вземете HideMyIP

Скриване на съвместимостта на приложенията и разширенията ми за преглед на IP

В момента Hide My IP е съвместим с всички основни операционни системи със специализирани приложения, достъпни за всички тях. Те включват:

 1. Windows
 2. Mac
 3. андроид
 4. IOS
 5. Linux

В допълнение към най-новия софтуер Hide My IP е съвместим с най-популярните браузъри и осигурява отлично разширение на браузъра за Google Chrome и Mozilla Firefox:

HideMyIP преглед на разширението

Скриване на моето IP разширение за Mozilla Firefox (вляво) & Добавка за Google Chrome (вляво)

Скриване на моя IP VPN преглед на приложението за Windows

Приложението за Windows има много прост потребителски интерфейс. Той предлага добри показатели и се оказва невероятно лесен за използване. Функцията за свързване с едно щракване е абсолютно блестяща и можете просто да щракнете върху лентата на сървъра в долната част и веднага да промените местоположението си.

hide_my_ip_windows_review 

Приложението има и автоматично IP завъртане функция, която ви позволява да промените вашия IP адрес на таймер, който можете да зададете ръчно. В случай, че имате нужда от IP базиран в САЩ, докато сте на IP адрес в САЩ, можете просто да проверите предоставената опция (отлична функция).

Можете също така да изчистите бисквитките автоматично, когато IP адресът се промени. Приложението HideMyIP VPN ви предлага да избирате между Premium (високоскоростни) и стандарт (по-ниска скорост) сървъри в зависимост от вашето използване.

скрий моя преглед на ip premium

Скриване на моите IP протоколи & Шифроване Преглед

Скрий моя IP използва протокола OpenVPN (и двата UDP & TCP) във всичките му локални приложения и когато го конфигурирате ръчно с помощта на приложението OpenVPN Connect. Избран преди всичко заради известната си комбинация от скорост и сигурност, протоколът за тунелиране OpenVPN остава един от малкото, които NSA и Китай не са направили компромиси.

OpenVPN може да се използва както с 128-битови, така и с 256-битови кодиращи клавиши, което ви позволява да правите това, което искате на всяко устройство по ваш избор. Скриване на моя IP използва силно 256-битово AES криптиране (военно & банков стандарт) по подразбиране, докато удостоверяването се извършва с помощта на 2048-битови HMA5 ключове. Функцията беше потвърдена в имейл от Hide My IP predstavnik Майк Р.:

“… Ние използваме най-силният метод, който е OpenVPN протокол, с 256-битово криптиране, използвайки 2048 битов ключ …”

Скриване на моя преглед на IP дневниците

Съгласно доставчика’уебсайт и документ за условия на ползване, Hide My IP е доставчик на нулеви регистрационни файлове и не следи никакви потребителски дейности през неговата мрежа. Въпреки това, обвързана със законите за запазване на данни в САЩ, компанията информира, че всяка незаконна дейност ще бъде незабавно докладвана на властите в случай на законова заповед. Ето какво твърди Условията за ползване:

“Въпреки че ние не съхраняваме регистрационни файлове на съдържанието или не споделяме някоя ваша лична информация с която и да е трета страна, ние ще прехвърлим всяка информация, която имаме, ако се изисква по закон. Моите инструменти за поверителност, Inc. могат да следят някои аспекти на мрежата за управление на злоупотреби, поддържане и / или подобряване на услугата.”

Скриване на моя безплатен пробен IP

Hide My IP наистина предлага безплатна пробна услуга, потвърдена от представителя. Всички абонати дори получават 30-дневна гаранция за връщане на парите, което е блестящо и добър начин да тествате услугата, за да видите дали тя работи добре за вас.

рецензент’s Присъда

Нашият изчерпателен преглед на скриване на моя IP VPN установява, че доставчикът заслужава прилично 4 звезди от 5. Поддръжката на клиентите е отлична и доста отзивчива. Скоростите на сървърите са добри за сърфиране, стрийминг и торент. Имате дори специални приложения за всички популярни платформи / устройства.

Функции ми харесаха
 1. Отлични цени
 2. Отворете DNSCrypt
 3. Безплатна пробна наличност
 4. Експанзивна сървърна мрежа
 5. Превъзходни скорости на сървъра
 6. Интуитивно разширение на браузъра
 7. стандарт & Премиум сървъри
 8. Добър избор на методи за плащане
 9. Достойно обслужване на клиентите
 10. 30 дни гаранция за връщане на парите
Области на подобрение
 1. Само 1 протокол за тунелиране е достъпен за използване
 2. Принудителна продажба на абонаментната страница
 3. Клъстер дизайн на уебсайтове

Вземете HideMyIP

Подобни статии

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване…

 • SpyOff VPN преглед 2020

  Компетентност Сан Марино Цена 9,99 сървъра 300+ дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт…

 • PandaPow VPN преглед 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 7,00 / мес на 1-годишен план Сървъри 120+ VPN в 16 държави Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks…

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневни файлове Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт…

 • GOOSE VPN преглед 2020

  Компетентност Нидерландия Цена $ 1,99 Сървъри 71 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не Уебсайт…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me