RA4W VPN преглед 2019

компетентност Съединени щати
Цена $ 2,08 / месец за двугодишен план
Сървъри 27 сървъра в 20+ страни
Регистри да
Encryption Blowfish 128-CBC
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://ra4wvpn.com/
Съвместимост Windows

Какво е RA4W VPN?

RA4W е базиран в САЩ VPN доставчик, който придобива доста статут на пазара заради ниските си цени и високоскоростни сървъри. Той поддържа OpenVPN протоколи и следва политика на нулеви регистрации. Липсва му обаче да предлага блестяща сигурност. Има лошо ниво на криптиране, няма поддръжка за превключвател за убийства и течовете на DNS са съвсем очевидни. Прочетете този задълбочен преглед на RA4W от Best VPN за повече информация за доставчика:

RA4W VPN ценови преглед

Въпреки че този VPN определено е надежден доставчик, на който потребителите могат да се доверят, най-добрата част за него трябва да са неговите най-ниски цени.

Ето ценовите планове, предлагани в момента от RA4W VPN:

RA4W цени

 • Месечен абонамент: $ 3.49, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: 7,99 долара, фактурирани веднъж
 • Годишен абонамент: 15,99 долара, фактурирани веднъж
 • Пожизнен абонамент: 29,99 долара, фактурирани веднъж

Месечният план’s ценообразуването може да е нещо, което може да се съпостави с други VPN, но малцина могат да съответстват на RA4W VPN в тримесечните и годишните ценови планове. С малко под 8 долара можете да получите сигурен VPN абонамент за цели три месеца! Това го прави около $ 2.66 / месец, което е просто невероятно, но почакайте’s повече.

Годишният план се предлага само за 15,99 долара, таксуван веднъж, което струва мизерно 1,33 долара на месец, ако се абонира за този план!

Това е просто чудесно за всички онези потребители на VPN, които искат да се абонират за достатъчно добра услуга на ниски цени. Не много доставчици предлагат своя план за където и да е близо до $ 1,5 / месец, така че този план в RA4W определено е прекъсвач на сделката!

RA4W VPN преглед за целия абонамент

Случвало ли ви се е да се сблъскате с някоя подобна сделка, при която VPN предлага доживотен абонамент само за 30 долара? Няма право? И няма да се натъкнете на него по-рано, освен RA4W’s доживотен абонамент!

Само за 29,99 долара, фактурирани веднъж, можете да получите този доставчик’абонамент за цял живот, който съдържа множество сървърен достъп, неограничен трафик, пренасочване на пристанища и други страхотни функции. И освен всичко това, RA4W е на път да предложи свой собствен iOS клиент много скоро, така че това определено е един доставчик, който можете да проверите, тъй като парите, които ще залагате тук, са близо до нищо за толкова големи сделки!

RA4W VPN настройка / процес на регистрация

Нашият преглед на RA4W показва, че регистрацията в услугата е лесна. Просто посетете страницата на регистъра. Въведете потребителско име, имейл адрес и парола. Ако имате код на лиценз, не забравяйте да го напишете. Продължете с процеса, като приемете Общите условия и кликнете върху “регистрирам” раздел.

RA4W VPN настройка / процес на регистрация

Сайтът ще ви пренасочи към страница, показваща съобщението по-долу. След получаване на имейла, кликнете върху връзката за проверка. Това ще завърши процеса на регистрация и ще ви създаде акаунт.

RA4W VPN Вход

За да започнете да използвате услугата, щракнете върху “покупка” раздела от таблото за управление. Изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди и бюджетни изисквания. Натиснете бутона за покупка и ще видите “Настройки за плащане”. Изберете вашия начин на плащане, завършете процеса на плащане и се насладете на използването на RA4W! Можете дори да закупите неограничена добавка за портове, което е допълнителни $ 5,00.

Оформление на таблото за управление на профила

След като създадете акаунт, ще получите “табло” за вашия профил над страницата на уебсайта на RA4W. В главния раздел ще намерите информация за вашето потребителско име, данни за връзка (вход и парола), избор на план, дата на изтичане и текущ IP адрес.

RA4W акаунт

На следващо място е “покупка” раздела, където можете лесно да подновите абонамента си за VPN, в случай че вашият пакет изтича. След това ще видите “Пристанища” раздел, който ви позволява да конфигурирате пренасочване към порт на сървъри. За да изтеглите клиент на Windows или конфигурационни файлове на OpenVPN, щракнете върху “Изтегли”.

Най- “Известия” разделът е празен. Нямаше поздравително съобщение. Без предупреждения за работещи / не работещи сървъри. Изглежда, все още е в процес на развитие. В бъдеще обаче може да получавате всички видове известия. Ако отидете до потребителското си име, ще видите опции като редактиране на профил, препратки, настройки на акаунта за фактури и раздели за излизане.

Настройките в този потребителски контролен панел са оскъдни. Някои опции все още са в процес на завършване. Например, ако щракнете върху “Редактирай профил” в раздела, ще получите съобщение, което ви казва “Тази функция все още не е функционална и ще бъде завършена скоро”. Ако искате да промените своя имейл и парола, ще намерите основните настройки на “Редактиране на информацията за акаунта” раздел. Въпреки че лентата с известия не работи, имате опции за активиране / деактивиране на защитни и системни имейли.

Приети методи за плащане

Нашият преглед на RA4W разкрива, че VPN не предоставя много информация относно приетите методи за плащане. Ако обаче закупите план, имате на разположение някои опции. Те включват:

 • American Express,
 • Мастъркард,
 • виза,
 • PayPal и
 • Bitcoin.

Възстановяване на VPN за RA4W & Преглед на гаранцията за връщане на парите

За съжаление RA4W VPN не предлага гаранция за връщане на пари или възстановяване на всякакъв вид. Според нашия преглед на RA4W обаче, това е напълно разбираемо. Продавачът предлага невероятно най-евтините цени на vpn за своя премиен план. За ниски $ 2,99 на месец можете да получите достъп до сървъри в 25 държави.

RA4W VPN сървъри преглед

Нашият преглед на RA4W разкрива, че доставчикът предлага сървъри на пет континента. Има 30+ сървъра в повече от 25 страни, сред които са САЩ, Великобритания, Украйна, Швейцария, Сингапур, Холандия, Молдова, Германия, Франция и много други, които можете да проверите тук.

RA4W VPN сървъри преглед

След закупуване на план, вие получавате достъп до всички тези сървъри с възможност за връзка с тях, колкото пъти искате. Доставчикът не ограничава честотната лента и не налага ограничения на данните. Периодично RA4W VPN добавя нови сървърни места, за да насърчи повече потребители от цял ​​свят. В списъка на началната страница под името на всеки сървър можете да видите състоянието му в реално време. Въпреки това много потребители съобщават, че срещат проблеми със свързаността с някои сървъри.

Поверителност и сигурност на RA4W

Като доставчик на VPN, базиран в САЩ, RA4W VPN е обект на спазване на определени закони за запазване на данни. В сайта обаче не се споменаваше за регистриране на каквато и да е информация. Това означава, че можете да използвате добра анонимност по интернет.

Проблемите започват да възникват обаче, когато погледнете остарелите 128-битови шифриращи шифри, използвани от услугата. Приложението също не успя да премине DNS теста за теч, който извършихме. Въпреки че SSL сертификатите му са добри, нашето ревю на RA4W разкри и сайта, в който са поместени многобройни тракери.

Затова е безопасно да се каже, че доставчикът предлага много основно ниво на защита. Въпреки че можете лесно да получите достъп до ограничени за географски и блокирани сайтове, поверителността, която получавате, ще бъде малка. Това означава, че ако нещата отидат на юг, вашият IP адрес може да се проследи обратно към вас. Никой не би искал да поема такъв риск!

RA4W VPN протоколи преглед

Нашият RA4W VPN открива, че всички сървъри поддържат само OpenVPN протокола. Можете да създавате връзки само на TCP 443 и UDP 1194. Въпреки че тези протоколи предлагат добра сигурност, разчитането им изцяло би било глупаво. Най-добрите доставчици на VPN винаги не забравяйте да добавите L2TP, PPTP, IPSec, IKEv1 и IKEv2 протоколи с високо ниво на AES-256 шифри.

Всички сървъри на RA4W използват шифроване Blowfish 128-CBC с SHA1 удостоверяване и 2048-битов RSA ключ. Това ниво на криптиране е достатъчно, но не и най-силното. Остарелият SHA1 хеш е рискован, тъй като е доказано, че този алгоритъм може да бъде хакнат лесно. Определено бихме искали да видим подобрение в протоколите, заедно с по-високо ниво на криптиране.

RA4W VPN P2P / Torrenting Review

Според нашия преглед на RA4W, доставчикът позволява P2P / Torrenting на всички свои сървъри, с изключение на тези в САЩ. Всички местоположения в страната са ограничени за изтегляне чрез Torrents. Независимо от това, можете да се свържете с други места за достъп до блокирани торент сайтове от вашия интернет доставчик, да заобиколите интернет цензурата и географски ограничени уебсайтове като HBO, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Spotify и т.н..

Колко безопасен е RA4W VPN?

От гледна точка на вписване, не е разумно, че записването на данни от сесия / връзка не е здравословно за VPN потребителите. И все пак много услуги от най-високо ниво съхраняват тази информация, намалявайки тяхната достоверност. RA4W заявява на своя уебсайт, че се гордее със строга политика за нулеви регистрации. Те казват, че в услугата не се съхраняват данни за сесия / връзка, но записват друга информация.

За предоставяне на частен достъп до интернет, изпращане на потвърждения за плащане, информация за абонамент и промоционални оферти сайтът регистрира имейл адреси. За управление на анулиране, фактури и обработка на регистрации на клиенти се съхраняват данни за плащане. Само това обаче не е достатъчно, за да гарантира безопасността на доставчика. По време на нашия преглед на RA4W се натъкнахме на няколко противоречиви твърдения за Reddit.

Някои потребители са изложили услугата за регистриране на данни от сесия / връзка, заедно с други показатели. Можете да прочетете повече за това в раздела RA4W VPN Reddit впечатления.

Проблем с течове на DNS от RA4W

Докато извършвахме нашия преглед RA4W, ние оценихме VPN’s анонимност чрез извършване на тест за теч на DNS. Избрахме на случаен принцип ‘Беларус’ сървър за тестване. Ако случайно видите знамето на Беларус навсякъде, това означава, че услугата не преминава теста за теч.

RA4W VPN DNS тест за теч

Резултатите, които виждате по-горе, заключават, че тестът за теч на DNS не е успешен. Това означава, че вашата връзка няма да бъде анонимна, когато използвате услугата. Потребителите могат сами да отстранят теча, като зададат ръчно DNS сървъра. Не забравяйте да следвате стъпките по-долу:

 1. отворено “Център за мрежа и споделяне” и кликнете върху “Промяна на настройките на адаптер”
 2. Изберете връзката, която искате да конфигурирате
 3. Щракнете с десния бутон върху връзката и отидете на ‘‘Имоти’’
 4. Изберете Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)
 5. Кликнете върху “Използвайте следните адреси на DNS сървъра”
 6. Добавете предпочитан DNS сървър или алтернативен DNS сървър

Ако ръчната конфигурация се окаже трудна, можете да използвате “блок-извън-DNS” опция само за OpenVPN версия 2.3.9. Ако това не работи:

 1. Изтеглете ‘тези с фиксирана DNS-теч-32.dll’ или ‘тези с фиксирана DNS-теч-64.dll’, в зависимост от вашата операционна система
 2. Добави ‘’плъгин fix-dns-leak-32.dll’’ към вашия конфигурационен файл на OpenVPN
 3. Ако използвате 64-битова система, добавете “плъгин fix-dns-leak-64.dll”

Този плъгин блокира всички IPv4 и IPv6 DNS заявки, с изключение на OpenVPN’s TAP интерфейс. Той действа като временна защитна стена, блокира всички течове и изчиства нейните правила при срив или прекратяване за защита на вашата IP и информация за свързаност. Това не само увеличава защитата, но също така затруднява доставчиците на интернет услуги да наблюдават интернет активността, а хората да хакнат / отключат връзката ви..

RA4W VPN SSL сертификат за тест

Всеки уебсайт, който приема информация за кредитни карти, потребителски имена и пароли и ги съхранява в база данни за по-късна обработка, трябва да има мощен SSL сертификат. Когато е инсталиран, той активира протокола https и катинар за сигурни връзки. По време на нашия RA4W преглед извършихме тест за SSL сертификат.

Както можете да видите, RA4W използва степен на сертификат A +. Това означава, че сигурността в уебсайта не е никак лоша, въпреки че нейната VPN услуга определено изисква надграждане. Можете да се чувствате сигурни, че вашата чувствителна лична информация е безопасна и здрава на уебсайта.

RA4W VPN Tracker тест

Тъй като живеем в бързо развиващ се свят, доминиран от цифрова информация, всяко едно щракване, което правим онлайн, може да доведе до проследяване на нашата интернет активност до неизвестни власти - благодарение на използването на бисквитки. Не е нужно да изясняваме последиците от такъв страховит акт.

RA4W VPN Tracker тест

Нещата стават още по-разочароващи, тъй като много интернет потребители не знаят, че уебсайтовете открадват ценна информация за дейността. Това не се различава от гледането / дебненето в реалния свят. За да получите по-добра представа за VPN за нашия преглед на RA4W; решихме да проведем Tracker Test. Както можете да видите, както Badger Privacy, така и Ghostery откриха пет тракера на уебсайта на RA4W. Това крие големи рискове за всеки, който използва уебсайта. Цялата ви информация се регистрира в рамките на секунди, освен ако разбира се не използвате софтуер за блокиране.

Преглед на поддръжката на RA4W

Според нашия RA4W преглед доставчикът на VPN няма много активен или съвместен екип за поддръжка. Съдейки по страницата с често задавани въпроси, може да мине цял ден, за да получите отговор. В повечето случаи отговорите не се оказват много полезни. Информацията в самия сайт е доста оскъдна.

Преглед на поддръжката на RA4W

Има система за билети, използвана за предоставяне на поддръжка. Можете да изпращате имейли на [email protected] и RA4W има страница във Facebook, за да предложи помощ. Няма наличен чат на живо. Потребителите също нямат достъп до ръководствата за настройка. Накратко, поддръжката е почти близка до липсата.

RA4W VPN App Преглед

Нашият преглед на RA4W разкрива, че доставчикът на VPN предлага само едно приложение, което е достъпно само за потребители на Windows. Няма персонализирани приложения за Mac, Android, iOS или Linux. За да използвате VPN, ще трябва да инсталирате OpenVPN GUI. Този софтуер позволява на потребителите на RA4W да добавят конфигурационни файлове, да въвеждат своите идентификационни данни и да се свързват към VPN сървърите.

RA4W Windows клиентски преглед

Според нашето ревю на RA4W, клиентът на Windows изглежда изключително затрупан и може да се похвали с почти никакви настройки. Не можете да преминете от UDP към TCP. Няма начин да конфигурирате връзки. Може просто да е по-добре да използвате OpenVPN, вместо да изберете Windows Client.При стартиране на приложението, ще забележите основния раздел, показващ текущия ви IP адрес. За да се свържете със сървър, изберете всяко местоположение по ваш избор и щракнете върху “Connect” бутон. Вече ще можете да видите статистически данни за връзката, които включват данни за качване и данни за изтегляне.

RA4W Windows клиентски преглед

Ако щракнете върху “статистика” в раздела, ще получавате актуализации в реално време относно вашата връзка под формата на регистрационни файлове за връзка и графика. Можете да използвате тази информация, за да прецените последователността и производителността на различните сървъри. След като кликнете върху “настройки” раздела, в нашия преглед на RA4W се установи, че опциите за конфигуриране напълно липсват. Можете да изтриете, потвърждавате, актуализирате или създавате TAP адаптер. Превключването към друг протокол не е възможно и мениджърът на конфигурации е безполезен.

RA4W VPN Mobile (Android) Преглед

Както споменахме по-рано, RA4W VPN няма специално приложение за Android. Потребителите имат възможност за връзка със сървъри чрез OpenVPN. Следвайте стъпките по-долу за свързване към RA4W сървъри на вашето устройство с Android:

 1. Изтеглете и инсталирайте OpenVPN от Google Play Store
 2. Отидете на уеб сайта на RA4W VPN и изтеглете конфигурационните файлове
 3. Стартирайте приложението OpenVPN
 4. Чукнете върху “внос” бутон
 5. Намерете и изберете конфигурационния .ovpn файл
 6. Затворете диалоговия прозорец за импортиране, след като докоснете “Конфигуриран файл за четене”
 7. Изберете сървър по ваш избор
 8. Въведете RA4W потребителско име и парола
 9. Проверете “Доверявам се на приложението” кутия и натиснете “Добре”
 10. Насладете се на използването на RA4W VPN на устройството си с Android

RA4W VPN Mac и iOS преглед

Нашият RA4W VPN установява, че услугата е съвместима с Mac. Вместо да използвате OpenVPN софтуер, препоръчваме да използвате Tunnelblick. Това е безплатен софтуер с отворен код, който работи перфектно за създаване на персонализирани VPN връзки на Mac. След като изтеглите и инсталирате приложението, просто трябва да добавите конфигурационните файлове на OpenVPN от RA4W VPN за свързване към различни сървъри.

Процесът за използване на RA4W VPN на iOS е доста подобен на Android. Просто трябва да изтеглите и инсталирате OpenVPN клиента от Apple Store. Изтеглете конфигурационните файлове от RA4W VPN, импортирайте ги в софтуера за VPN, изберете всеки сървър по ваш избор и въведете потребителско име и парола. Ще забележите зелена отметка при успешно установяване на VPN връзка.

RA4W VPN Изтегляне

Нашият преглед на RA4W разкрива, че можете да получите достъп до центъра за изтегляне само след създаване на акаунт в услугата (независимо дали плащате за план). След като се регистрирате, просто кликнете върху “Изтегли” раздела на таблото на потребителя. Ще получите две опции. Изтегли “VPN клиент за Windows” или “OpenVPN конфигурационни файлове”.

RA4W VPN Client Download for Windows

След като изтеглите приложението, трябва да разопаковате ZIP файла. Тъй като VPN клиентът е преносим, ​​той не изисква инсталация.

RA4W VPN OpenVPN Конфигурира

След изтегляне на конфигурационните файлове и извличане на zip файла, ще видите две папки. Единият с VPN настройки за TCP протокол, а вторият за UDP протокол. TCP използва порт 441 за ограничени мрежи, а UDP използва порт 1194.

Колко устройства можете да използвате RA4W VPN едновременно?

Според нашия RA4W преглед, можете да използвате VPN на толкова устройства, колкото искате. Моля, обърнете внимание, че е важно да използвате различни сървъри за всяко устройство. Това означава, че ако се свържете със Server X от вашия компютър, трябва да избягвате използването на същия сървър за вашия мобилен телефон.

RA4W VPN впечатления Reddit

Понякога потребителите не ви оставят с изумление, защото те могат да публикуват свои собствени мнения, които могат силно да се различават от вашите. Същото се случи и с нас при проверка за мнения на потребителите за Reddit за RA4W VPN.

Съгласно нашето изследване на тази платформа имаше няколко нишки, които много потребители коментираха, че RA4W е установено, че поддържа дневници на потребителска активност и също обвинява този доставчик в опасна услуга!

Повечето от тези разговори бяха съсредоточени около връзката в кошчето за контейнери, която оттогава е премахната, но когато беше на живо, съдържаше подробно описание как потребител разбра, че RA4W VPN поддържа журнали.

След това много от най-добрите vpn reddit потребители излязоха със собствените си преживявания, където коментираха как смятат, че услугата не е добра.

RA4WVPN съхранява регистрационни файлове от vpnreviews

Но тези публикации са доста стари, поне една година, така че се надяваме RA4W да надстрои своята услуга и да разреши повечето проблеми, които потребителите изпитваха с тази услуга по това време.

Окончателна присъда

Нашият преглед на RA4W установява, че доставчикът е подходящ само за онези лица, които се нуждаят от бюджетен VPN на свое разположение и няма да бъдат притеснявани от несъответстващи скорости на връзката. Ниската цена определено е привлекателна черта. Услугата обаче не успява да се конкурира с други VPN мрежи на пазара.

С ограничения си избор на протоколи, липсата на избор на криптиране, средната поддръжка на клиенти и течовете на DNS, е много малко вероятно да получите максимална сигурност и анонимност. Комбинирайте тези недостатъци с впечатленията Reddit; може да искате да помислите два пъти, преди да се абонирате за VPN.

Доброто

 1. Наличен е доживотен абонамент
 2. Поддръжка на протокол OpenVPN

Лошото

 1. Липсва поддръжка за Android, Mac и iOS
 2. Няма налични ръководства за настройка
 3. Основни шифрови шифри
 4. DNS течове на сървърите
 5. Лош клиент на Windows
 6. Ненадеждни сървъри

Подобни статии

 • Преглед на Hola VPN 2019 - опасен “Безплатно” VPN за избягване!

  Стартиран през 2017 г. и основан от Офер Виленски и Дери Шрибман, Hola VPN е познато име сред безплатни. Той използва модел freemium, което означава, че те...

 • AirVPN преглед 2019

  AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския...

 • TigerVPN Review 2019 - Мощен VPN, който се нуждае от малко натискане!

  Създадена през 2011 г., TigerVPN е доставчик на сигурни частни мрежови услуги, базиран в Словакия. Той е собственост на ‘Тигър по време на работа’ - технологична компания...

 • Browsec VPN Review 2019

  Юрисдикция Русия Цена $ 1,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 36 Сървъри в 32 локации Дневници Магазини Дневници Шифроване Прокси услуга (Без шифроване) Деблокиране...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me