PrivateVPN преглед

компетентност Канада
Цена $ 3,82 / месец за 1-годишен план
Сървъри 150+ сървъра в 50+ страни
Регистри да
Encryption AES-256-Bit
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://privatevpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Базирана в Швеция, PrivateVPN се отнася до предоставянето на цифрова свобода на потребителите. Предлагайки високо ориентирани към клиента VPN услуги като отблокиране на Netflix, поддръжка на торенти и Disney +, той спечели известна репутация на пазара за изключително добро изпълнение на тези дейности.

Въпреки това’липсата на по-продължителни абонаменти и високите разходи призовават потребителите да разчитат на по-благоприятни за бюджета алтернативи. Независимо от това, преминете през нашия преглед на PrivateVPN 2020 за обективна картина на доставчика или прочетете нашето най-доброто VPN ръководство за повече опции.

PrivateVPN е базиран в държава, която е член на 5 очи

Въпреки, че името на Швеция буди усещания за безопасност за всички, малко хора знаят, че тази живописна европейска държава всъщност е член на съюза с 5 очи, както разбрахме в нашето подробно проучване на международните съюзи за обмен на информация. Намирайки се в Швеция, направете PrivateVPN много несигурен, тъй като шведското правителство може по всяко време да поиска PrivateVPN да генерира данни или за страната’по собствено искане или по искане на страните членки на алианса. Дори ако PrivateVPN не се съобразява с него, просто настъпващата заплаха от получаване на поръчка за гаубица е достатъчно проблематична, за да предизвика безпокойство..

Политика на журнали PrivateVPN

В BestVPN.co ние сме непростими, що се отнася до поверителността и нищо не е приемливо за нас в тази игра с нулева сума от изрично посочена политика за нулеви регистрации.

Направихме цялостно проучване относно политиките за регистриране на повече от 100+ доставчици, само за да кажем на потребителите за това как някои VPN не са надеждни, въпреки че те твърдят обратното.

PrivateVPN заявява, че не’t съхранявайте потребителски данни от какъвто и да е вид, що се отнася до активността на VPN връзки, но все още продължаваме да се притесняваме, защото регистрира IP адреси на потребителите.

Че’не е сигурен според нас и PrivateVPN наистина трябва да спре да го прави, ако наистина иска да отговаря на името си, което възхвалява поверителността.

PrivateVPN Review 2020 - Съдържание

 1. PrivateVPN Бърз преглед
 2. Преглед на цените на PrivateVPN
 3. PrivateVPN Free Trial
 4. Преглед на протоколи PrivateVPN
 5. Преглед на PrivateVPN сървъри
 6. Съвместимост на приложенията PrivateVPN
 7. PrivateVPN Изтегляне
 8. Преглед на поддръжката на PrivateVPN
 9. Политика на журнали PrivateVPN
 10. Работи ли PrivateVPN върху Netflix?
 11. Поддържа ли PrivateVPN Torrenting и P2P споделяне на файлове?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN и Kodi
 14. PrivateVPN Reddit Отзиви
 15. PrivateVPN прокси

PrivateVPN Бърз преглед

То’е сигурен с вътрешна сървърна инфраструктура и е един от онези няколко VPN, които нямат’не се отдайте на заснемането на всякакви трупи.

Други безупречни функции с PrivateVPN включват превключвател за убийство, специализирани приложения, деблокиране на съдържание и други.

Техните нива на криптиране са безпроблемни, за да се гарантира, че дори да има атаки на MiTM (Man in the Middle), те печелят’не може да получи нещо от пакетите с данни.

PrivateVPN е VPN, който е получил високо ниво на доверие и достоверност от създаването си и се е превърнал в услуга, която’определено си заслужава да опитате,

За повече информация относно неговите защитни нива на криптиране, ценовите планове, политиките за възстановяване на суми, поддръжката на нишовата платформа, прочетете този изчерпателен и всеобхватен преглед на PrivateVPN от BestVPN.co!

Професионалисти

 1. 6 едновременни връзки
 2. Сървъри в 56 страни
 3. Поддържа всички OS платформи
 4. Поддръжка на множество протоколи, осигуряващи защита от най-висок клас & криптиране
 5. Неограничена честотна лента & сървърни превключватели
 6. 30-дневна политика за възстановяване

Против

 1. Без безплатно изпробване
 2. Без разширения за Chrome или Firefox
 3. Бавна скорост на потока

Вземете PrivateVPN

Работи ли PrivateVPN в Китай?

За съжаление PrivateVPN не предлага солидно решение за получаване на приложението им за Китай VPN. Доставчикът също не е посочен в магазините на Google Play и iTunes. Като такива, нетизените, живеещи в Китай, може да се наложи да използват прокси услуга, за да изтеглят специалното приложение от PrivateVPN. Тези, които се намират извън страната, които планират да посетят Китай, могат да предварят предварително приложението PrivateVPN на своето устройство. По този начин, когато кацнат в континентален Китай, те лесно ще могат да деблокират всички чужди приложения / услуги / уебсайтове.

Преглед на цените на PrivateVPN

Въпреки че е един от най-добрите VPN мрежи в категорията, PrivateVPN isn’t толкова скъпо, колкото други услуги с подобен ръст. Всъщност цените паднаха през последните 8 месеца. Въпреки това стратегията за ценообразуване все още е една и съща с три налични плана, включително месечните, тримесечните и годишните.

Абонамент за месец ще ви върне сума от 7,67 долара, докато тримесечният абонамент струва 15,75 долара, таксувани веднъж (5,25 долара на месец). Но моят личен фаворит остава годишният план, който струва 50,40 долара, таксуван веднъж (3,88 долара на месец), и включва безплатен месец на абонамент.

Ето как плановете за ценообразуване са изложени на PrivateVPN’уебсайт, за да улеснят потребителите да се ориентират, разбират и избират този, който отговаря на техните бюджети.

Преглед на цените на PrivateVPN

Около 8 месеца назад годишният план на PrivateVPN беше с цена 54,00 долара, фактуриран веднъж (4,15 долара на месец), така че те определено промениха цените си, за да привлекат повече клиенти.

За броя функции и надеждността, която тази VPN носи на масата, ценовите планове определено си струват стойността. Но ако все още останете недоволни от нещо, PrivateVPN спечели’няма да ви спре да напускате, като ви улеснява с 30-дневния си план за възстановяване. Позволявам’Ще се сведем до повече от това как работи това в нашия безплатен пробен преглед по-долу.

Вземете PrivateVPN

PrivateVPN Free Trial

Безплатните тестове винаги са страхотни, защото ви позволяват да разгледате и тествате VPN от всеки аспект, преди да се ангажирате с него с платен, пълен абонамент. Но чакай, там’s bummer, PrivateVPN не предлага безплатна пробна версия като други услуги, въпреки че би било чудесно, ако го направиха.

PrivateVPN Free Trial

Има само 30-дневна гаранция за връщане на парите, която придружава всички ценови планове, при която можете да поискате възстановяване по всяко време преди края на 30-ия си ден, ако не го направите’не искам да остане с услугата.

Въпреки че ние вярваме, че политиките за възстановяване на средства са добри, но могат’t да замени далечното въздействие на безплатните изпитания. PrivateVPN отбелязва точка в този аспект.

Как да създадете PrivateVPN акаунт

Едно нещо, за което ние изключително много харесахме по време на прегледа ни PrivateVPN, беше качеството на потребителското изживяване и лекотата на навигация при доставчика’s уебсайт.

Ако искате да създадете акаунт в услугата, ето тук’е колко лесно е това!

 • Отворете PrivateVPN’уебсайт и кликнете върху “Вземете PrivateVPN” от началната страницаРегистрация на регистрация на PrivateVPN акаунт
 • Изберете план за ценообразуване (Препоръчваме го годишния за дългосрочни потребители) и въведете своя имейл адрес и парола.
 • Изберете начин на плащане от наличните. Избираме биткойн, така че това ни води до следваща страница, където транзакцията ще бъде допълнително обработена.Вход за privatevpn
 • Завършете транзакцията и ще се регистрирате успешно за акаунт в PrivateVPN.

Преглед на PrivateVPN сървъри

Сървърите са основата на всяка VPN услуга. Ако избирате платен VPN, доставчикът не само трябва да предоставя разнообразие от сървърни местоположения, но и чистият брой налични сървъри също трябва да бъде достатъчно висок, за да осигури страхотна услуга.

Но това’е точно там, където PrivateVPN ни разочарова най-много. Само 56 локации и 100+ сървъра се предлагат на клиентите с услугата. Други конкуренти като ExpressVPN предлагат 1500+ сървъра в 94 страни, докато PureVPN предлага 750+ сървъра в 140+ страни. Инфраструктурата на сървъра в PrivateVPN isn’t най-добрите сред тези, които ние’прегледан досега.

Преглед на PrivateVPN сървъри

Той все още осигурява прилична интернет връзка, но като се има предвид малкият брой сървъри, проблеми като ограниченията в честотната лента биха били твърде често срещано явление.

Печели’не може да бъде толкова добър в отключването на гео ограничено съдържание, тъй като фирми като Netflix стават все по-умели в идентифицирането на VPN маршрутизирани връзки и блокирането на достъпа им. Сървърите трябва да бъдат добавени в стотиците, ако PrivateVPN иска да създаде много по-подходяща и способна услуга за своята потребителска база.

Съвместимост на приложенията PrivateVPN

VPN мрежите защитават вашата интернет връзка, но колко добре се справят с това във всяка различна ОС се свежда до съвместимостта на специални приложения, които предоставят.

PrivateVPN също осигурява конвенционална съвместимост с всички популярни ОС като Windows, Mac, Android и IOS, чрез специални приложения.

Но това’за това, въпреки че определено бихме го оценили, ако бяха стигнали крачка напред пред конкуренцията, като предоставиха повече приложения, посветени на нишовите платформи като Firestick.

PrivateVPN може да не е най-добрият VPN за Mac или за Windows, но приложенията работеха отлично в платформите. Те имат интерактивен UX и UI дизайн, с всички функции и опции, които са лесно достъпни.

PrivateVPN Изтегляне

Ако желаете да изтеглите клиентското приложение PrivateVPN за вашата ОС, ето връзките, които ще ви помогнат да направите това за всяка специална платформа:

 • Windows

Приложение за Windows 7, 8, 8.1 и 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

Приложение за Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

Приложение за iPhone и iPad iOS версия 9.0 или по-нова: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&м-т

 • андроид

Приложение за Android 4.0 или по-нова версия: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Процесът на инсталиране остава еднакъв във всички платформи и тук’s как можете да преминете през настройките в 4 лесни стъпки:

 1. Влезте в акаунта си или се регистрирайте, като предоставите своя имейл идентификатор и зададете парола
 2. Купете PrivateVPN’s абонамент, като изберете някой от наличните планове
 3. Изтеглете клиента на VPN приложение за вашата ОС от връзките, предоставени по-горе
 4. Нулево в местоположението на сървъра и кликнете върху “Connect”

Вземете PrivateVPN

Преглед на поддръжката на PrivateVPN

Агилният екип за поддръжка на клиенти може да позволи дори най-лошите услуги да придобият положителна репутация на пазара. VPN мрежите често са сложни за потребители, които го правят’нямам много опит в използването им, така че освен ръководства и уроци, това’е страхотно да има поддръжка на клиенти, която може да ги ръководи.

В PrivateVPN, поддръжката на клиентите е отлична и за да я разгледаме в дълбочина, ние поставихме наистина труден въпрос, т.е. опитах всичко, но Netflix все още не’не работи.

Ето препис от нашия разговор с поддръжката на PrivateVPN:

 • Функцията за чат на живо е лесно видима на всички страници:Преглед на поддръжката на PrivateVPN
 • Онлайн повторенията се показват само ако подадете заявка. Можете да видите прозореца за чат тук и как пише, че представител скоро ще бъде с нас.
  Чат на живо на PrivateVPN
 • Представителят’s име беше Manish и попитахме как да използваме Netflix, тъй като изчерпахме всички опции, като опитваме всички сървъри.
  PrivateVPN база от знания
 • След като ни предостави списък с работещи сървъри с Netflix US, представителят продължи процедурата и сподели линка за онлайн ръководството по въпроса, наличен с PrivateVPN.
  PrivateVPN билет

Когато го подканихме повече, като му казахме, че водачът не’Не ни помогна много, тогава той влезе в режим на отстраняване на неизправности и ни помоли да проведем тест за теч на DNS.

Бинго! Имаме победител! Поддръжката на клиентите беше много задоволителна за всички акаунти и дори ако Netflix US все още не беше’не работим с PrivateVPN, сигурни сме, че представителят щеше да ни гарантира.

Страхотна работа, която трябва да кажем от PrivateVPN.

PrivateVPN ipleak

Освен функцията за чат на живо, има обширни ръководства и ръководства за подпомагане на потребителя, когато възникне проблем с услугата.

Преглед на протоколи PrivateVPN

Протоколите, внедрени от PrivateVPN, са както следва:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

От този лот OpenVPN е най-сигурният протокол там и е нашата препоръка по подразбиране за VPN потребители, независимо от категорията. Освен това PrivateVPN предлага и IKEv2, IPSec и L2TP протоколи, които са достатъчно добри, за да осигурят повечето връзки.

PPTP не се препоръчва, защото го’е остарял, но неговата наличност все още е отлична характеристика, защото някои вътрешни бизнес мрежи или комуникационни мрежи го изискват. Ако някой дойде да търси VPN с поддръжка на PPTP протокол, PrivateVPN определено ще изпълни изискването си.

Вземете PrivateVPN

Работи ли PrivateVPN върху Netflix?

То’е свежа нова година и ние’определено трябва да ви актуализирам в реално време дали PrivateVPN работи с Netflix и Disney + през 2020 г. или не.

Е, отблокирането на Netflix или дори Netflix US по този въпрос е доста сложна игра. Това е доста трудно за VPN непрекъснато да предлага тази функция за деблокиране на своите потребители. Така че’s защо прибягнах до провеждането на нови тестове за съвместимост с PrivateVPN Netflix, за да ви улесня с подходяща, навременна информация, която би ви послужила най-добре.

Така ли PrivateVPN всъщност работи за отблокиране на Netflix US през 2020 г.?

Да, все пак, опитът е просто добре.

Успях да гледам Avengers - Infinity War през нея в Netflix доста лесно. Въобще няма проблеми с връзката. Пробвах в първия опит.

Работи ли PrivateVPN върху Netflix

Сега стигаме до недостатъците.

Ами качеството не беше до точката, както може да се види доста ясно от екрана, който споделям тук.

Така всъщност PrivateVPN работи за деблокиране на Netflix US

Това се дължи най-вече на по-ниските от обичайните скорости на американските сървъри от PrivateVPN.

Така че доставчикът успешно отблокира Netflix US, но ако търсите по-качествено видео и като цяло по-обогатяващо поточно преживяване.

PureVPN е много по-добър в това и това е ExpressVPN и дори Surfshark.

Вземете PrivateVPN

Поддържа ли PrivateVPN Torrenting и P2P споделяне на файлове?

Трябва да признаем, че PrivateVPN може да липсва на много технически фронтове, но това е така’прави всичко, което може да подтикне клиент да вземе решение да се присъедини към услугата.

Подобно на деблокирането на Netflix US, PrivateVPN също осигурява поддръжка на Torrenting и P2P. Можете обаче да направите това само чрез сървърите в Обединеното кралство, което може да означава, че срещнете малко тежки и заредени потоци, ако не го направите’Не живея там, като по този начин забавя скоростта на изтегляне.

Ако търсите VPN, които осигуряват по-добра производителност с Torrenting, прочетете нашето ръководство за най-добрата VPN за Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick непрекъснато увеличава пазарния си дял и въвеждането му позволи на Fire TV от Amazon да се разраства с скокове и граници. Устройството за стрийминг също така поддържа и други услуги като Netflix, BBC iPlayer, Hulu и други, разнообразявайки зрителното изживяване.

PrivateVPN Firestick

Но, Firestick спечели’не изпълнява много без помощта на VPN, позволяваща му да излъчва и излъчва гео-ограничено съдържание. PrivateVPN определено може да деблокира гео ограничено съдържание,

PrivateVPN Kodi Addon

За съжаление, PrivateVPN не’нямате специална добавка Kodi, дори през 2020 г..

Това е доста разочароващо за доставчика’s част, защото сега на пръв поглед изостава със стари функции и възможности в индустрията, която непрекъснато натиска летвата по-високо.

PureVPN и някои други топ VPN имат своите специални добавки Kodi, но не много са последвали костюм като PrivateVPN.

Знам, че можете да стартирате VPN на Kodi дори като го инсталирате директно на устройството си, но това побеждава цялата цел дори да използвате Kodi на първо място. Защо бихте използвали Kodi за гледане на филми и предавания, когато можете да направите същото през браузъра си?

Удобството и функционалността са две основни точки, които трябва да вземем предвид и това’s точно това прави случая за специализирана добавка на Kodi VPN на още по-силна.

PrivateVPN трябва сериозно да повиши играта си в отдела за отблокиране и стрийминг.

И във всеки случай, ако искате да използвате PrivateVPN на самия Kodi, можете да го направите, като го зададете чрез поддържания от VPV файлов мениджър на VPVPN.

Вземете PrivateVPN

PrivateVPN прокси

Не, PrivateVPN не, но това не е голям проблем.

Обикновено прокситата не се препоръчват от никой от нас на BestVPN.co, както го правят’не предлагам функции за защита като криптиране или поддръжка на протоколи, за да сте сигурни онлайн.

Така че, дори ако PrivateVPN би предложил безплатен или дори платен прокси, силно бих ви посъветвал да стоите далеч от него.

PrivateVPN Reddit Отзиви

Предразсъдъчното мнение е лошо за преглед, защото имаме нужда от брутално честни мнения за дадена услуга, за да разберем дълбочината на нейната работоспособност и никъде не можете да намерите честни отзиви по-добре от Reddit.

Уебсайт на общността, създаден от потребители, това е едно от най-добрите места за проверка за VPN’s прегледи. PrivateVPN’Потребителите също са се включили в платформата, за да хвърлят своята ярост и благодарност при услугата.

Един потребител намери сървърите в района на Западното крайбрежие на САЩ за изключително лоши по време на изпълнение. Освен това, този потребител не го направи’не съм съгласен с друг потребител, че PrivateVPN може да има високи скорости в региона на САЩ.

Определено сме съгласни с потребителя’мнение за изоставащите скорости на PrivateVPN при свързване към американски сървъри, както беше посочено в раздела за преглед на деблокирането на Netflix. (Прочетете още отзиви според червените редактори на най-добрия reddit vpn)

PrivateVPN Reddit Отзиви

заключение

Стотици VPN вече съществуват на пазара и конкуренцията вече е ожесточена, за да грабне най-големия дял от клиентите от всеки бизнес. В такава среда, то’е от съществено значение за предоставяне на безупречни услуги и функции от най-висок клас, подчертани от непрекъснатото качество по всички показатели, ако искате да изградите успешен VPN.

PrivateVPN все още има няколко километра за покриване, особено по отношение на добавяне на поне 200 повече сървъра, подобряване на разнообразието на местоположението на сървъра чрез покриване на повече от азиатски и африкански локации, правене на по-добра скорост. И най-вече, като се гарантира, че увеличава броя на съвместимите приложения, които предоставя със своята услуга.

Докато закръгляме нашия преглед PrivateVPN от 2020 г., ние предоставяме на услугата 3 звезди и очакваме тя да се подобри допълнително въз основа на нашите препоръки по-горе.

В BestVPN.co се стремим да предоставяме на потребителите най-добрите VPN прегледи във всички категории, независимо дали неговите индивидуални услуги или съвместимост в различни платформи. Нашите отзиви са много безпристрастни и ние се уверяваме, че не го правим’t да преливате някоя конкретна услуга повече, отколкото заслужава.

Ако сме оставили нещо извън или искате да добавите още към нашия преглед, моля, уверете се, че коментирате по-долу и започнете здравословна дискусия. ние’нетърпеливо чакайте да взаимодействате с такива уверени членове и потребители!

Подобни статии

 • Преглед PureVPN 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 10 сървъри в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

 • Преглед на CyberGhost 2020

  Компетентност Румъния Цена $ 2,75 / месец за 3-годишен план Сървъри 6 100+ Сървъри в 90+ държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-Bit Unblocks...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 4,99 / мес на едногодишен план Сървъри 1000+ сървъри в 22 държави Дневници Поддържа връзки Кодове Шифроване AES-256-битови отблокиране...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британските Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Няма журнали Сертифицирано шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me