Преглед PureVPN 2020

компетентност Хонг Конг
Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план
Сървъри 2 000+ в 140+ страни
Регистри Няма сертификати
Encryption AES-256-CBC
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.purevpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Базирано в Хонконг, PureVPN се радва на видно място на пазара на VPN мрежи. Това е всеобщ кръг, който има 100% проверена политика за не-регистрация чрез одитирано дружество със седалище в САЩ; Altius IT.

Това е благоприятен за бюджета VPN, започващ от $ 2,91 / месец (при двугодишен план), предлагащи NAT Firewall, Split тунелиране, Ad / Tracker блокиране, IPv6 защита от теч, Kill Switch, DDoS защита и специални IP адреси за лична употреба.

В същото време има приложения за всички основни платформи / устройства и 2 000+ сървъра в 140+ страни по света. Най-добрата част от всичко: получавате изключителна производителност със средна скорост 91.51Mbps при изтегляне на 88.59Mbps при качване.

Силно препоръчвам PureVPN, ако търсите достъпна, но надеждна VPN. Разберете как успя да набере 4,5 звезди в този преглед на PureVPN.

Contents

Критерии за оценка

 1. Компетентност: Къде се основава PureVPN?
 2. Сигурност: Наистина ли PureVPN е безопасно?
 3. Течове: Изтича ли вашият IP, DNS & WebRTC?
 4. Сървъри: Съвместим ли е P2P, работи ли в Китай??
 5. Streaming: Работи ли с Netflix & други VoD услуги?
 6. скорост: Колко бърз е PureVPN?
 7. Съвместимост: Приложения и поддържани устройства
 8. Ценообразуване: Колко точно струва PureVPN?
 9. Доверие: Оценки за доверен пилот, Reddit & Поддръжка на клиенти

Компетентност: Къде се основава PureVPN?

PureVPN е със седалище в Хонконг, така нека’Започнете, като говорим за неговия център. Тази бивша британска колония сега е автономна територия на Китай. Това обаче го прави безопасно място?

Да! Въпреки Китай’s прословута репутация по отношение на драконовите си закони за поверителност на интернет, Хонконг е по-равен на големите европейски страни, отколкото на самия континент. Поне, що се отнася до законите за свобода на интернет и за поверителност на данните.

Хонконг не е обвързан от споразумение за събиране на данни или обмен на информация, като 5/9/14 Eyes, както разбрахме подробно след провеждането на проучване на инвазивните юрисдикции.

Сигурност: Наистина ли е PureVPN безопасно?

След като влезете задълбочено в PureVPN’местоположение, одит на сигурността, канала за поръчки и политика на регистрация, Мога да кажа без съмнение. доставчикът е безопасен избор за неприкосновеността на личния живот. Научете повече за всеки аспект по-долу:

Съхранява ли PureVPN регистрационни файлове?

След като получи огромна реакция за сътрудничество с ФБР, включваща жена жертва на кибертормоз и киберстабил, PureVPN обеща да премахне всички регистрационни файлове. Със сигурност те помогнаха да хванат престъпник и да облекчат ума на невинно момиче, но все пак предадоха трупи.

Като такъв беше тяхно задължение да вземат сериозно обратната реакция и те го направиха. Сега, доставчикът се присъединява към редиците VPN услуги, за да провери своите искания за не-регистрирани журнали, като част от ангажимента им да предоставят силна поверителност и сигурност на своите клиенти по целия свят..

Одитът е завършен от базираната в САЩ фирма за сигурност Altius IT и поставя всички съмнения в анонимността на клиентите в покой, изява като надежден доставчик. В актуализираната политика за поверителност PureVPN твърди:

“НЕ съхраняваме никакви записи за вашите дейности за сърфиране, дневници за връзка, записи на VPN IP адреси, присвоени на вас, вашите оригинални IP адреси, времето за връзка, историята на сърфирането ви, сайтовете, които сте посетили, вашия изходящ трафик, съдържанието или данните имате достъп”

Това очевидно звучи задоволително и с удоволствие разбрах, че доставчикът е обновил цялата си политика за поверителност след обратната реакция. Но сега всичко е сигурно?

Единственото нещо, което правят

Мисля, че е наложително да се спомене, че PureVPN съхранява дневници на честотната лента; да не угасваш скоростите си обаче. Само за да сте сигурни, че всички потребители на PureVPN получават най-високо ниво на скорост и опит с доставчика.

Запазва само PureVPN

Информация за протоколи и шифроване

PureVPN предлага поддръжка за протоколи като SSTP, PPTP и L2TP. въпреки това, повечето приложения използват OpenVPN протокола, за да ви осигурят онлайн, тъй като той позволява прилагането на военно-криптирано ниво.

Доставчикът използва AES-256-CBC шифър с HMAC SHA1 аутентификация на хеш аутентификация за канала за данни и AES-256-CBC шифър с HMAC SHA384 хеш аутентификация и RSA-2048 криптиране на ръкостискане за контролния канал.

Поддържа пренасочване на порт, разделяне на тунели и специални IP адреси

Доставчикът, базиран в Хонконг, е сред малкото на пазара поддържа разширени функции като пренасочване на порт, защита на DDoS, разделяне на тунели и защита от теч на IP.

Всички тези специални функции в комбинация повишават цялостната защита, която получавате за изтегляне на торенти или поточно предаване на VoDs. Разбира се, бих искал да видя добавяне на DoubleVPN и Onion върху VPN също.

Native приложения за всички платформи, без злонамерен софтуер

За да проверя дали PureVPN е безопасен за изтегляне / инсталиране, извърших тестове на всички приложения, поддържани от доставчика от VirusTotal.com. Резултатите показват, че всички приложения са защитени от вируси / зловреден софтуер.

PureVPN Virus Total Test

Течове: изтича ли вашият IP, DNS & WebRTC?

За да получите обективна снимка на PureVPN’Сигурност, проведох задълбочен тест за теч, включващ използването на над 6 различни инструмента. PureVPN премина всички тестове, което показва, че не пропуска никаква информация.

Тестове за заявка на WebRTC и HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 • https://www.doileak.com/ (Clear)
DNS течове:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Clear)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)
IPv4 / IPv6 и торент IP течове:
 • https://ipleak.net/ (Clear)
 • https://ipx.ac/run/ (Clear)

PureVPN тест за теч

Сървъри: Съвместим ли е P2P или работи в Китай??

PureVPN има голяма глобална мрежа от 2000+ сървъра в над 140+ страни по света. Най-големият брой сървъри, които PureVPN има, е в европейския регион, следван от Северна Америка. Ето разбивка на региона на броя на сървърите разумно:

 • Северна Америка: 656 сървъра
 • Европа: 769 сървъра
 • Азия: 309 сървъра
 • Централна Америка: 12 сървъра
 • Южна Америка: 81 сървъра
 • Африка: 150 сървъра
 • Океания 93 сървъри
 • Общо сървъри: 2070

PureVPN добре ли е за торент?

Всъщност той е чудесен избор за изтегляне на торенти. Доставчикът предлага огромен списък за специфични за p2p сървъри и дори предоставя достъпни функции като Split Tunneling и SOCKS5 прокси, за да ви ускори и защити.

Той използва OpenVPN (UDP) протокол за своите p2p сървъри и криптирането е достъпно чрез AES-256 шифър, RSA-4096 ключ за криптиране и SHA384 хеш аутентификация.

Докато тестваше скоростите на сървъра на САЩ за p2p / торент на uTorrent, PureVPN също успя да предостави средна стойност от 91.51 Mbps и 88.59 Mbps качване.

PureVPN P2p Режим за споделяне на файлове

Работи ли PureVPN в Китай?

PureVPN не успява да предложи постоянни резултати в Китай на жителите. За разлика от други доставчици като ExpressVPN и Surfshark, той не предлага специализирана китайска страница за жителите да изтеглят продукта.

Що се отнася до китайските емигранти, VPN работи в заобикаляне “Голямата защитна стена”, и е единственият доставчик, който предлага 12 китайски сървъра, сред които 6 са разположени в Шанхай и 6 в Пекин.

Той все още трябва да инвестира в затънали сървъри или чрез Xor или протокола Stunnel, който пренасочва VPN трафика към порт 443, правейки го като обикновен HTTP трафик, заблуждавайки сайтове / държави, които налагат забрани за VPN.

PureVPN работи в Китай

PureVPN използва и двете: Bare-Metal и Virtual Locations

PureVPN, като много други доставчици в наши дни, не предлага физически сървъри на всички свои места. Той също така използва виртуални местоположения главно за достъпност в страни със строги закони за интернет.

Основната разлика между двете е точно това, което подсказват имената им. Физическите сървъри са действителни сървъри, които съществуват във физическа форма някъде, докато виртуалните сървъри са фиктивни.

Тестване на техните az1-ovpn-udp.pointtoserver.com сървър разкри, че всъщност се намира в Единбург, Великобритания. Някои други виртуални местоположения, използвани от PureVPN, включват: Аруба, Саудитска Арабия, Бахрейн и Йемен.

PureVPN Тестване на виртуални местоположения

Работи ли PureVPN с Netflix и други VoDs?

Да, така е! Всъщност доставчикът е единственият на пазара, който деблокира VoDs директно чрез своята браузър добавка, въпреки VPN забраната. И това не се ограничава само до Netflix.

Потребителите по целия свят могат да се абонират за PureVPN за деблокиране на различни стрийминг платформи като Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Voot, Hotstar, Sling TV, Disney Plus и други.

Просто не забравяйте изчистете кеша на браузъра си, преди да получите достъп до сайта на Netflix, или като по-просто решение стартирайте “инкогнито” в Google Chrome или “частен режим” на Mozilla Firefox.

По-долу можете да видите как използвах разширението им за Chrome, за да отблокирам версията на Netflix в САЩ и да предавам поредицата от хитови филми, “Отмъстители: Безкрайна война”, без караница!

По-нататъшното тестване на PureVPN разкри, че доставчикът вече деблокира Netflix в още 3 региона (в допълнение към горното); Канада, Франция и Германия

PureVPN отблокира Netflix US

Скорост: Колко бърз е PureVPN?

Средно, PureVPN успя да достави 91.51Mbps при изтегляне и 88.59Mbps при качване, след тестване на техните сървъри на 5 различни места. Като цяло скоростите се подобриха от последно тестване на услугата.

ServerDownloadUploadPing
НАС 95.97Mbps 90.13Mbps 99ms
Великобритания 91.03Mbps 89.53Mbps 102ms
Австралия 93.55Mbps 91.22Mbps 87ms
Германия 87.69Mbps 85.08Mbps 120ms
Франция 89.31Mbps 86.99Mbps 111ms
Средно аритметично 91.51Mbps 88.59Mbps 103ms

Съвместимост: Приложения и поддържани устройства

PureVPN е един от малкото VPN доставчици, съвместими с всички основни платформи и устройства. По-долу е пълен списък на устройства, които доставчикът поддържа:

 • Коди
 • Roku
 • Маршрутизаторите
 • Xbox
 • Android TV
 • Кутия с кутия
 • Amazon Firestick
 • Microsoft Surface
 • Сега TV Box
 • Raspberry Pi
 • Chrome актьорски състав
 • Конзола за игри
 • Приложение за iOS (Отново)

PureVPN за iOS

PureVPN’Приложението за iOS не беше налично всъщност дълго време, тъй като беше премахнато поради нарушаване на политиката на iTunes. Нова се е върнала към магазина за ябълки въпреки това и е изграден на същата рамка като неговия Android колега.

Общият UX и UI на iOS приложението е доста забележителен и не се влияе от разнообразните размери на екрана на iPhone / iPad. Времето за връзка също беше бързо и не отне средно повече от 10 секунди. Като цяло приложението има резултат 10-10!

Приложението на PureVPN на iOS

PureVPN за Android

Благодарение на леката си структура, PureVPN’s Приложението за Android няма да затъне дори в най-лошите и бавни от Android устройства. Навигацията е безпроблемна, подобна на своя iOS колега, а времената за връзка също бяха впечатляващи.

Това означава, че разработчиците положиха усилия и помисли да проектират UX, специално пригоден за платформата. Netflix и други VoDs работеха отлично и скоростите също се подобриха масово. В рейтинговата скала приложението за Android получава 9/10 от мен.

Приложението на PureVPN на Android

PureVPN за Windows

PureVPN’s Приложението за Windows е насочено към двете аудитории; потребителите, работещи с технологични и аматьорски VPN. И затова е хит сред любителите на Windows. За непрофесионалните настройки настройките по подразбиране работят перфектно за сърфиране, торент и разблокиране.

Имате достъпни специфични режими, които ви свързват към съответните сървъри т.е. ако искате да изтеглите торенти, щракнете върху “Споделяне на файлове” режим и се насладете на максимална сигурност и бързи скорости за торент.

След това, след като влезете в “Предпочитания” менюто, приложението е чисто убежище за технологиите, на които се знае. Представя безброй протоколи, криптиране и опции за настройване на приложения за допълнително повишаване на сигурността и поверителността ви онлайн.

PureVPN на Windows

PureVPN за Mac

Подобно на Windows колега, PureVPN’s Приложението Mac използва същия дизайн и стил. Той предлага забележителен списък от функции както за новобранци, така и за технически умели потребители на VPN, което допринася за цялостната му харесване.

Имате същата опция за избор на интуитивен режим, настройване на конфигурация и други настройки, които могат да се променят, което прави лесно използването на приложението мъртво.  В същото време външният вид на приложението не ви отегчава и изглежда доста модерно!

PureVPN на Mac

PureVPN за Linux

PureVPN не предлага GUI-базирано приложение за Linux, подобно на повечето доставчици. въпреки това, той все още е чудесен вариант за онези, които могат да разберат и внедрят кодиране за установяване на VPN връзки.

Повечето рецензенти биха се съгласили, че настройването на приложения, базирани на GUI в Linux, е трудна задача. Въпреки това PureVPN се справя доста добре в оптимизирането на процеса на конфигуриране. Можете да следвате тяхното ръководство тук за повече информация.

PureVPN на Linux

PureVPN за Firestick

PureVPN работи безпроблемно на Firestick със своето специално приложение; оптимизиран за платформата. Можете да го изтеглите или от Pure’уебсайта или като посетите Google Play Store и просто въведете “PureVPN”.

Това позволява на потребителите на платформата да осигурят максимална сигурност на своите телевизори на Amazon Fire, като всички получават възможността за деблокиране на платформи като Netflix, BBC iPlayer, Sling TV, Amazon Prime и други.

PureVPN на Amazon Firestick

PureVPN за Kodi

PureVPN е единственият доставчик на пазара, който в момента предлага поддръжка за Kodi. Можете лесно да изтеглите и инсталирате добавката на развлекателната платформа, за да запазите самоличността си.

За инструкции как да инсталирате PureVPN на Kodi, можете да следвате това ръководство. След като приложението е инсталирано, можете да се възползвате от голяма сигурност при поточно съдържание на пиратско съдържание, спестявайки ви от мощни глоби в DMCA!

PureVPN на Kodi

Цени: Колко струва PureVPN точно?

Доставчикът предлага три атрактивни плана на бъдещите клиенти; месечно (от $ 10.95), годишно ($ 4.16 / мес.) и 2 години ($ 2,91 / месец). По-дългият срок на действие ви предоставя по-добри отстъпки.

Ако изберете първата, ще трябва да плащате 10,95 долара на месец, което изобщо не е много достъпна сделка. Най-добрият план, предлаган от PureVPN в момента е неговият 2-годишна сделка, струва ви просто $ 2.91 / месец.

Натрупаната цена на този план е само $69.99 таксува се веднъж за цяла година’струва абонамент. Връща ли се с гаранция? ДА, възстановяване за 31 дни, ако не сте доволни от VPN.

Преглед PureVPN 2020

За съжаление няма налична безплатна пробна версия, но PureVPN предлага PAID пробен период, който се предлага за 2,50 долара и има валидност 3 дни (достатъчно добър за тестване). Таксите за пренасочване на порт и специални IP са изброени по-долу:

Пренасочване на порт:

1 месец - $ 1,99 / месец
1 година - $ 0,99 / мес
2-годишна - $ 0,99 / мес

Специализирани IP адреси:

1 месец - $ 1,99 / месец
1 година - 1,99 долара / месец
2-годишна - 1,99 долара / месец

Що се отнася до начините на плащане, PureVPN изчезва. Той поддържа всички стандартни опции, включително Visa, MasterCard, American Express, Cashu и анонимен Bitcoin.

За повече разнообразие, доставчикът внедрява PaymentWall, което му позволява да приема плащания в 150 различни метода от над 200 страни по света, като не оставя нито един камък необърнат.

PureVPN Начини на плащане

Достоверност: Оценки за доверен пилот, Reddit & Поддръжка на клиенти

PureVPN има по-висок рейтинг от дори най-известните доставчици на пазара, * кашля Nord и Express *. От над 8 654 отзива тя е спечелила 5-звездна оценка, което показва, че повече от 85% от потребителите са имали положителен опит. 

Оценки на PureVPN Trustpilot

PureVPN Преглед Reddit

PureVPN има ли някаква полза? Че’s това, което повечето redditors питат за Reddit и от отговорите, които анализирах, Със сигурност мога да кажа, че доставчикът определено прави нещо правилно, тъй като получава положителни отзиви от повечето потребители.

По-долу можете да видите няколко вградени нишки на reddit, които говорят PureVPN’s общата скорост и производителност. Повечето, ако не всички, са положителни, разбира се някои потребители имат негативен опит.

Преглед на PureVPN Reddit 1

Тук потребител говори за това как’използва PureVPN през последните 2 години и счита, че това е един от най-добрите деблокиращи устройства на пазара за достъп до Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer и т.н..

Преглед на PureVPN Reddit 2

Естествено, където имаше позитиви, попаднах на някои отзиви, които бяха отрицателни. Предимно те бяха притеснения относно политиката за регистриране на VPN, които наскоро бяха одитирани. 

Преглед на PureVPN Reddit 3

PureVPN’s Поддръжка на клиенти

Базираната в Хонг Конг доставчикът има много активен екип за поддръжка на клиенти, било то от чат на живо, билет или имейл поддръжка. Всички представители са доста полезни и подробни в своите отговори.

Обикновено други execs ви пренасочват към връзка или блог, за да си спестят усилията. Въпреки това забелязах, че за разлика от други VPN услуги и техния екип за поддръжка за чат, PureVPN’s мениджърите не са имали нищо против да разработят своите отговори.

Дори записах пъти за отговор след изпращане на VPN четири въпроса по имейл с интервали. Сред тях две бяха общи въпроси, а две бяха малко по-технически. Вижте статистическите данни по-долу:

въпрос Първоначално време за отговор Брой имейли Въпрос отговори
Как да изтеглите PureVPN? 20 минути 1 да
Защо PureVPN е толкова бавен? 15 минути 1 да
Как да получа възстановяване от PureVPN? 25 минути 1 да
Защо PureVPN не се свързва? 22 минути 1 да

PureVPN Алтернативи

PureVPN вече съществува като известен доставчик, който е подходящ за всички ваши нужди, свързани с VPN, на бюджетна цена. Ако обаче искате друга сделка, помислете дали да не се регистрирате със Surfshark (започва от $ 1,99 / месец).

От друга страна, ако нямате нищо против да платите малко по-високо за ефективна и по-надеждна услуга, тогава бих предложил да отидете за един от най-бързите, ExpressVPN (започващ от $ 1,99 / месец).

Препоръчвам ли PureVPN?

Да, горещо препоръчвам PureVPN на тези, които търсят достъпна, но функционална VPN услуга. Необходими са подобрения при заобикаляне “Голямата защитна стена”, но като цяло получавате добра защита и сигурност.

Всички специализирани приложения функционират гладко и отзивчиво, което допринася за харесването на VPN. Добавете това към голям брой налични сървъри, специализирани IP адреси и функцията Hotspot, PureVPN осигурява добра стойност за парите ви.

Да не споменавам, наскоро се присъедини към редиците на доставчици на регистрационни файлове и дори отблокира Netflix и други поточни платформи директно чрез разширенията на браузъра си. Можете да получите план за 1,99 долара от тук.

Подобни статии

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британски Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване...

 • Преглед на VyprVPN 2020

  Компетентност Швейцария (Небезопасна) Цена $ 6,67 / месец ($ 80 за 1 година) Сървъри 700 Дневници Без кодове Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting...

 • NordVPN преглед 2020

  Компетентност Панама Цена $ 3,49 / месец на 3-годишен план Сървъри 5560+ Сървъри в 59 държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • GOOSE VPN преглед 2020

  Компетентност Нидерландия Цена $ 1,99 Сървъри 71 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не Уебсайт...

 • Avast VPN преглед 2020

  Компетентност Чехия Цена $ 79,99 на едногодишен план Сървъри 55 Сървъри в 34 страни Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me