Преглед на VPNSecure 2019

Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти към нея, които предизвикаха голяма изненада при мен.

И в този холистичен VPNSecure преглед, аз’Ще тествам техните претенции, производителност, функции и други аспекти на услугата, за да разберете дали е така’s Най-добрият VPN, който препоръчвам, или просто друг измамник, работещ на пазара, за да направи бърз долар.

аз’Ще ви предложа най-добрите причини да използвате тази услуга, както и някои изключения по време на този преглед и едва тогава ще ви кажа дали тази услуга се препоръчва от моя край или не.

Преглед на цените на VPNSecure

VPN могат да бъдат скъпи със сигурност и аз изобщо не съм против, но услугата трябва да оправдае своите етикети, ако са по-високи от нормата.

ExpressVPN’s плановете са сред най-скъпите в бранша, но си струва да се има предвид доставчика’Звездна надеждност и надеждност до данните.

VPNSecure’s плановете също са с висока цена и по същество в същата скоба като ExpressVPN’с.

Понастоящем те предлагат три типа ценови планове в зависимост от продължителността на абонамента, който възнамерявате да изберете:

 1. Месечен план: $ 9.95 / месец, таксувани веднъж
 2. 6 месечен план: $ 8,32 / месец ($ 49,95 фактурирани веднъж)
 3. Годишен план: $ 6,66 / месец ($ 79,95 фактурирани веднъж)

Преглед на цените на VPNSecure.me

Месечният план според мен получава Голям НЕ! и това’s, защото е твърде скъпо, за да се вземе предвид, след като разгледаме всички функции и способности, които услугата предлага.

Шестгодишният план може да бъде приемлив, но все пак’не е в рамките на моя приемлив диапазон.

Най-добрият план е тяхната годишна сделка определено, тъй като предлага точно правилната цена за това, което услугата им може да начисли максимално.

Ако някога искате да се абонирате за услугата, тогава изберете само този план.

Но една от най-добрите характеристики на тяхната услуга като цяло ще ви позволи лесно да проверите дали услугата иска добри пари за абонаментите си.!

Да, говоря за VPNSecure’s 30-дневен безплатен пробен период за ангажименти.

Преглед на VPNSecure 2019

Изпробването му е толкова лесно за достъп, че препоръчвам да го опитате веднага. Всичко, което трябва да направите, е да въведете своя имейл адрес и сте готови да отидете!

Доставчикът определено трябва да бъде хвален тук, че предлага толкова страхотен безплатен пробен период, когато нормата е обратната, т.е. да бъдете жилави и да поискате плащане и да дадете период на валидност на възстановяването от името на пробен период. Неприемливо изобщо!

Повече доставчици, както са изброени в vpn прегледите, трябва да следват VPNSecure’Безплатна пробна политика, тъй като тя показва доверието, в което доставчикът е готов да инвестира и да предложи услугата за 30 дни безплатно.

Безплатният пробен период не е просто изпитание’s изявление, което, когато е направено правилно, показва, че доставчикът се доверява на услугата си толкова много, че знае, че ако купувачът използва услугата си само веднъж, той определено ще е готов да плати за ценовите планове.

Сега стигайки до начините, чрез които можете да платите за услугата, т.е. начини на плащане, доставчикът предлага множество възможности:

vpnsecure.me Начини на плащане

 • PayPal
 • Кредитна карта
 • Bitcoin
 • перфектни пари
 • Payza
 • PaymentWall

Доставчикът предлага една криптовалута, което е наред, но аз съм изненадан от отсъствието на AliPay, защото това’е голям метод на плащане в наши дни, особено за потребителите от Далечния Изток, така че’е малко доунер.

Но освен това, опциите са достатъчни, за да улеснят голямо разнообразие от потребители.

VPNSecure Преглед на сигурността

По собствено признание VPNSecure няма’не регистрирайте следните видове данни:

 • IP адрес
 • Времева марка за връзка
 • Прекъснете времевата марка
 • Използвана честотна лента
 • DNS заявки

Това са най-важните видове данни за вашата поверителност онлайн и VPNSecure не ги регистрира, което го прави изключително безопасна услуга.

Документът за политиката му за поверителност е малко неясен, макар и дори неясен. Други VPN имат тези документи добре изготвени и изчерпателни, но не и VPNSecureMe. Но това’добре, тъй като те просто са казали какви видове трупи правят’не пазете, дори и да не сте го направили’не споменавам подробностите.

Политиката за поверителност трябва да е по-скоро като тази, предлагана от MullvadVPN, интересна и задълбочена.

Друга проблемна част за тази услуга е нейното местоположение, т.е. Австралия, не толкова благоприятна страна, когато става въпрос за основаване на VPN услуга в.

Повечето други услуги избират места като Британските Вирджински острови или Сингапур за своя база и това’s, защото тези места имат невероятно приятелски правила за данни.

VPNSecure все още няма’не е имало случай, свързан със закони за запазване на данни за земята и все още не е известен случай на искания за екстрадиране на данни от властите, така че може да се предположи, че засега е безопасно, но несигурността за тези неща се случва в не толкова далечен бъдещето идва с къде’базирани.

Политиката му за регистрация е добра и ако това’s, както доставчикът казва, че се следва, тогава дори Австралия спечели’няма да е голям проблем като доставчика’s местоположение.

Но както при всичко останало с тази услуга, едно лошо нещо е последвано от такова, което е толкова невероятно добро, че засенчва ефекта от предишното нещо.

VPNSecure ви предлага рядка функция. Можете да изберете силата на шифъра си по желание. Тази единствена функция ме впечатли най-много и това’s, защото почти всички доставчици имат шифрова сила, активирана по подразбиране, не оставяйки нищо на потребителя, но VPNSecure е различен.

Преглед на VPNSecure 2019

И докато тази настройка по подразбиране предлага опции за шифроване на шифри като DES-CBC и AES 128, не бих искал’не ви препоръчвам да изберете друго, освен опцията за AES-256. Причината за това е, че това е почти до неразрушимо. Никой хакер не може да го проникне и може да има суперкомпютър, достатъчно мощен, за да извърши груба атака върху него.

Преглед на VPNSecure 2019

Изберете AES 128 (което също е изключително сигурно) само когато имате нужда от малко допълнителна скорост от VPN връзката, но освен това AES-256 трябва да бъде вашият шифър по подразбиране.

VPNSecure.Me също предлага функция за превключване на убийства, до която можете лесно да получите достъп и да изключите или включите по желание от приложението’s меню за настройки.

Тази функция е от решаващо значение за защитата на вашата сигурност онлайн, тъй като това ще ви изключи автоматично от интернет, ако приложението срещне проблем или ако връзката прекъсне, като по този начин предпазва реалния ви IP от изтичане.

Поддържаните протоколи на VPNSecure включват OpenVPN и PPTP и аз спечелих’не ви препоръчвам да използвате последното, защото това’е известно, че е доста несигурен.

OpenVPN е протокол, изпълнен на базата на отворен код, което означава, че не е’не в никого’е монопол, така че никой субект не може пряко да го контролира и заедно с това природата му с отворен код няма’не позволявайте на всяка уязвимост да се задържи и да създадете вратички за сигурност.

Преглед на VPNSecure.Me сървърна мрежа

За да може VPN услуга да отговаря на нуждите на съвременния потребител, предлаганата сървърна мрежа трябва да бъде добре разгърната, разнообразна, сигурна и способна да бъде достатъчно мощна за извършване на деблокиращи дейности.

VPNSecure’s сървърната мрежа е разпространена в 50 страни по целия свят и представлява около 80 сървъра.

Това е доста по-малко от това, което могат да предложат топ VPN, напр. PureVPN ви предлага около 2000+ сървъра, докато NordVPN предлага повече от 5000 сървъра в момента.

Но въпреки това сървърната мрежа на доставчика може да бъде наречена като среден обхват, т.е. приемлив.

Трябва обаче да добавите още сървъри в региони като Африка, Латинска Америка, Централна и Близкия Изток Азия и т.н., за да постигнете много по-широк обхват, заедно с по-бързи скорости за потребителите от цял ​​свят.

Сега идва към сървърната мрежа’s производителността, първо проверих тяхната сигурност чрез два подходящи теста, т.е. тест за изтичане на DNS и тест за теч на WebRTC и резултатите бяха изключително обнадеждаващи.

VPNSecure премина теста за изтичане на DNS с летящи цветове заедно с теста за теч на WebRTC, който ми позволи да го оценя сървърната мрежа’Сигурността е здрава и мощна.

Потребителите могат да се чувстват сигурни, докато се свързват с този доставчик определено, знаейки, че техният IP е спечелен’не пропускайте онлайн чрез каквото и да е средство.

Преглед на VPNSecure 2019

Преглед на VPNSecure 2019

Сега идваме към опита за отблокиране.

Е, VPNSecure трябва да свърши много работа в тази област, както правят американските му сървъри’в момента работите с деблокиране на Netflix US. Това означава, че доставчикът губи от някои основни свойства на VPN за гореща торта в момента, тъй като функцията за отблокиране на Netflix US е с голямо търсене днес.

Преглед на VPNSecure 2019

Да, канадските и някои европейски сървъри работеха с Netflix, но когато използвате Netflix с VPN, потребител’Основният мотив е да използвате VPN, за да получите достъп до много по-широка библиотека със съдържание, отколкото може в момента. Netflix US е далеч най-голямата библиотека, която доставчикът на стрийминг може да предложи и ако VPN не може да я деблокира, тогава тя’s не е достатъчно добър, за да бъде препоръчан като поточно VPN.

Но въпреки разочароващото представяне на предния край на Netflix, потребителите могат да получат голяма изкупна точка при доставчика, тъй като над 90% от сървърите му са P2P / Torrenting!

Само три сървъра в цялата му мрежа нямат достъп’не подкрепяте дейността и те са както следва:

 • UK1
 • UK2
 • US10

И като се има предвид здравата сигурност на предлаганата от него сървър, препоръчвам ви да изберете VPNSecure за допълване на вашите Torrenting дейности.

Сега стигаме до един от най-важните аспекти, които вероятно определят VPN’s сървърна мрежа’е способността днес’s ера, т.е. скорост.

Обикновено VPN е или изключително лош, или изключително добър със своите скорости, без вътрешни, но VPNSecure беше доста нестабилен в скоростта на изпълнение чрез голяма част от своите сървъри.

Ето най-добрата скорост, която получих от сървър, избран от произволно избран списък от 10 сървъра от доставчика’s мрежа.

пинг: 63

Изтегли: 26.99 Mbps

Качване на: 34.41 Mbps

Скорост на връзката: 50 Mbps

Сървър: Холандия

Преглед на VPNSecure 2019

Скоростите на изтегляне са намалели с почти 46%, което е твърде високо, като се има предвид, че нормата за загуба на скорост сред най-добрите VPNs е в диапазона между 20-30%. Всичко над 40% означава, че VPN може да се използва и ще предложи управляемо изживяване, но не и нищо, за което да пишете у дома.

На други сървъри скоростите бяха почти в същия прозорец, но два сървъра записаха скорости, които не можеха’не трябва да се вярва. Те бяха намалени до 70-80% загуба на скорост.

Вярвам, че VPNSecure трябва невероятно да подобри скоростта си, ако не стане така’не искам този единствен фактор да засенчи всички останали добри точки на неговата сървърна мрежа.

Преглед на VPNSecure Client App

Очаква се тези дни доставчик на VPN да предложи най-малко специализираните клиенти за най-популярния вид ОС и устройства. Те обикновено включват квартета от устройства, базирани на операционна система Windows, Mac, Android и iOS.

Понякога Linux също се счита за необходим, но тъй като това е сложна, базирана на програмиране операционна система, използвана само от технически специалисти, доставчикът е добре и без клиент за него.

VPNSecure също предлага клиенти само за популярния квартет, т.е. Windows, Mac, iOS и Android, както и Linux, което е достатъчно добро за доставчик от този мащаб.

vpnsecure.me Клиентски приложения

Но тези дни някои Топ VPN мрежи също започнаха да предлагат поддръжка на нишови устройства, както и да предлагат специален клиент за Firestick. Обаче аз нямам’все още не е видян малък или среден мащаб доставчик да предприеме подобна стъпка или да въведе специален клиент за нишово устройство. Би било чудесно, ако се предложи някаква допълнителна функционалност, която все още идва към VPNSecure,

Доставчикът’s приложението е може би най-добрата част за него.

Преглед на VPNSecure 2019

UI и UX са просто блестящи. Много ми харесва колко опростено и добре фокусирано е приложението във всеки един аспект. И на всичкото отгоре основният му блясък се крие във факта, че предлага страхотна функционалност.

Преглед на VPNSecure 2019

Можете да промените цвета на темата, езика на работа, силата на шифъра и т.н. с невероятна лекота. Превключването на сървъра също премина гладко и всеки път, когато искате да изберете другия сървър, трябва да прекъснете връзката с другия. Много ми хареса и частта, в която получавате малък знак за мълния до сървъра, към който сте свързан.

В много други доставчици на VPN’s клиенти, след като се свържете със сървър, списъкът с опции за сървър се оттегля и вие оставате на главния екран, който ви казва, че се свързвате с този сървър на това място, но VPNSecure’s Клиентът на Windows ви позволява да останете в списъка със сървъри, като същевременно посочва към кой сървър сте свързани.

Просто е голямо колко разлика може да направи една проста точка.

Kudos на доставчика за толкова големи и съгласувани усилия в изграждането на клиента толкова безупречно.

Преглед на VPNSecure 2019

Заедно с това VPNSecure предлага и поддръжка за рутери, но само ако те поддържат OpenVPN, DD-WRT или домат или OpenWRT PfSense. Това може да ви позволи да използвате VPN връзката на всичките си устройства, без да инсталирате доставчика’s клиенти на тях.

Преглед на поддръжката на VPNSecure

Друг звезден момент на VPNSecure е неговата бърза, надеждна и високо знаеща поддръжка. Сериозно се надявах, когато се свързах с нейната поддръжка, тъй като доставчиците на малки и средни мащаби го правят’Обикновено не предлагам достатъчно добра подкрепа, но момчето сгреших.

Преглед на VPNSecure 2019

Техният прозорец за чат на живо е толкова активен, че дори след като спрях да задавам въпроси за тяхната услуга, поддръжката нямаше’да кажа, благодаря и оставете, нито прекъсна чата ми рязко, но по-скоро остави чудесно изработено съобщение за това дали могат да ми помогнат чрез някои други продукти, които те’имам.

Преглед на VPNSecure 2019

За всеки, който търси достатъчно добър урок в най-добрата форма на съвременна поддръжка на клиенти, ето го и тук!

Досега една от най-добрите системи за поддръжка, създадена от VPN в цялата индустрия.

Какво VPNSecure загуби като услуга по отношение на треперещи скорости и нито едно отблокиране на Netflix US се върна в начина, по който работи клиентът и как реагира поддръжката му.

заключение

Препоръчвам ли VPNSecure или не?

Е, да, и аз имам своите причини за това.

Доставчикът има колебателни скорости и може да не отблокира Netflix за вас, но неговата сигурна, надеждна и удобна за клиентите грешка.

Ценообразуването е малко високо и това също е проблем и препоръчвам на доставчика да намали цените си или да създаде друг план като двугодишна сделка с по-добри цени, за да изглежда услугата толкова ценна, колкото е.

Като цяло, VPNSecure заслужава голямо Да, поне за еднократен опит и със сигурност вие’Ще видите най-добрите аспекти на услугата, след като я използвате непрекъснато.

Ако ти’използвали ли сте тази услуга или искате да я използвате, кажете ни за вашите мисли или оставете въпроси, които може да имате в нишката за коментари по-долу.

Подобни статии

 • Преглед на Hola VPN 2019 - опасен “Безплатно” VPN за избягване!

  Стартиран през 2017 г. и основан от Офер Виленски и Дери Шрибман, Hola VPN е познато име сред безплатни. Той използва модел freemium, което означава, че те...

 • AirVPN преглед 2019

  AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския...

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не препоръчва...

 • Browsec VPN Review 2019

  Юрисдикция Русия Цена $ 1,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 36 Сървъри в 32 локации Дневници Магазини Дневници Шифроване Прокси услуга (Без шифроване) Деблокиране...

 • TigerVPN Review 2019 - Мощен VPN, който се нуждае от малко натискане!

  Създадена през 2011 г., TigerVPN е доставчик на сигурни частни мрежови услуги, базиран в Словакия. Той е собственост на ‘Тигър по време на работа’ - технологична компания...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me