Преглед на VeePN 2020

компетентност Панама
Цена $ 1.67 / месец
Сървъри 2500
Регистри Без регистрационни файлове
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://veepn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

VeePN се присъединява към непрекъснато нарастващия списък на VPN мрежи във вече препълнената индустрия. Той предлага 10 едновременни връзки, 2500 сървъра на 50 места и 256-битово военно криптиране.


Цените започват от 1,99 долара на месец. по двугодишен план. Имате налични приложения за всяка платформа / устройство, които са доста лесни за потребителя и интуитивни. Превключването на сървъра е лесно и нямате проблеми с конфигурирането на настройките.

За съжаление, VPN не успява да деблокира VoDs като Netflix, BBC iPlayer и Hulu. В същото време той не предлага никакви функции или функции за потребителите в Китай. Така че, не бих препоръчал услугата.

За същия ценови диапазон, разумна алтернатива би било да се позове на скандално известния PureVPN, който е одобрен от Forbes и похвален от потребители на доверие, спечелвайки 4.8 рейтинг. Той няма проблеми с деблокирането на VoDs или заобикалянето на “Страхотна защитна стена”.

компетентност

Компанията оперира под Панама’s юрисдикция, което го прави много сигурен и сигурен доставчик. Страната е много либерална, що се отнася до законите за запазване на данни и поверителността в интернет.

Това, че сте в Панама, означава, че никой няма да дойде да чука на вашата врата за онлайн дейности, които провеждате, нито компанията някога е предоставяла потребителска информация на агенция или държавни институции.

Няма политика за регистрация

Анонимността е едно от основните притеснения, когато става въпрос за използването на VPN услуги. Официалният уебсайт заявява, че не регистрира никаква потребителска информация. Компанията’s Политиката за регистрация защитава вашето устройство’s метаданни, вашия основен IP адрес, история и вашите онлайн дейности. Плюсът е, че тя не е част от алианса 5/9/14.

Поддържани устройства

Той предлага приложения за всички популярни OS платформи, включително Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Освен това може да се използва с браузъри Chrome, Firefox и Opera чрез разширенията му и дори можете да го настроите на вашия интернет рутер. Определено трябва да проверите нейното iOS VPN приложение тъй като’е най-доброто от партидата, тъй като предлага невероятно течна производителност на вашия iPhone.

интерфейс за преглед на veepn приложение

Услугата е активна вече повече от 8 години, което е доста подвиг. След като инсталирате приложението, вашият 7-дневен пробен период ще започне.

Доставчикът се предлага с голям брой функции, които го правят’Използвайте по-лесно и по-сръчно.

Предотвратяване на течове от DNS

Направихме тест за изтичане на DNS, за да гарантираме, че тази VPN е достатъчно сигурна за дейности като Torrenting или тези, изискващи обща анонимност. Оказа се безопасно, тъй като не регистрирахме никакви течове. Маркирано безопасно, определено!

veepn-dns тест за теч

Компанията също е опаковала в обществена опция за Wi-Fi, която ще ви защити, когато сте навън, използвайки незащитена Wi-Fi в мола или кафене. Ако смятате, че тази функция не си струва много, просто отидете на Google и проверете някои скорошни атаки на Man-in-Middle-Atte и вас’Ще разбера какво тази функция носи на вашето коктейл за сигурност.

Вирус общ тест

Използвахме вирус общо, за да проверим дали има някакъв вид уязвимости в софтуера. VeePN изчисти този тест, без да има вградени системни уязвими места или злонамерен софтуер.

Kill Switch

Трябва да има функция, която буквално убива вашата интернет връзка, веднага щом VPN прекъсне връзката си със сървъра или се провали по друг начин.

Тази функция е много важна, тъй като дори част от секундата е достатъчна за хората да ви намерят.

Превключвателят работеше перфектно по време на нашия преглед, така че можем със сигурност да му дадем зелен сигнал, че е достатъчно безопасен за защита на потребителите.

Тест за скорост

По време на нашия преглед тествахме скоростта на интернет със и без VPN услугата.

Без VPN

speedtest-без vpn

С VPN

speedtest-veepn-с vpn

Скоростта на изтегляне падна с почти 80%, докато скоростта на качване падна с почти повече от 90%. Това беше най-големият спад, с който се сблъскахме в цялостния преглед на тази услуга, с ръце надолу. Скоростите останаха ужасно ниски, дори когато пресявахме между поне 5 други сървъра от доставчика.

Скоростта е проблем, с който никой не може да направи компромис, когато става въпрос за VPN, така че докато VeeVPN може да се погрижи за това, той остава до неизползваем.

Отблокиране на Netflix U.S

VeePN не успя да отблокира американския Netflix, когато опитахме ръцете си, което показва липсата на способности в услугата. Опитахме го отново, след като изчистихме бисквитките и опитахме различни браузъри, но проблемът все още съществува.

Вирус общ тест

Използвахме Virus Total, за да проверим дали има някакъв вид уязвимости в софтуера, като наличието на троянци или вируси от какъвто и да е вид и се появи ясно, без двигатели, открити в 71 различни типа тестове, за които онлайн инструментът го е тествал.

тест за веепн-вирус

Поддържани протоколи

По принцип протоколите са сигурни тунели, през които преминава VPN трафик, така че технически те са втората линия на защита за всякакъв вид данни, които преминават под прикритието на VPN.

VeePN поддържа:

 1. OpenVPN и
 2. IKEv2
 3. Интелигентен VeePN TCP
 4. Интелигентен UDP VeePN.

OpenVPN е най-добрият вариант сред останалите, тъй като е протокол с отворен код, който го прави свободен от нулеви уязвимости. Препоръчваме ви, независимо от VPN, който използвате, уверете се, че сте настроени в OpenVPN протокола, тъй като’е най-сигурното от партидата. Повечето доставчици го включват по подразбиране, а при някои трябва да преминете към него ръчно.

OpenVPN разчита на TCP и UDP протоколи. TCP е по-надежден, но по-бавен, докато UDP е по-бърз, но по-малко надежден от TCP. Във VeeVPN’случай

Местоположение на сървъра

veepn-сървър-loctions

VeeVPN’Оценката на мрежовата мрежа е както следва:

 1. 2500 сървъра
 2. 50 места
 3. Основни американски щати
 4. европейски държави

Броят на сървърите е достатъчно добър, но като се има предвид фактът, че скоростите са безпроблемно ниски, количеството предлагани от него сървъри не’няма значение много.

10 устройства едновременно

veepn-устройства

VeePN ви предлага също така да го използвате едновременно на 10 различни устройства, което означава, че един пакет е достатъчен за цялото семейство или дори за пълна екосистема от устройства.

Плащане и цени

преглед на veepn-цени

 1. Ценен план за 1 месец: $ 10,99
 2. 1-годишен ценови план: $ 5,83 / мес
 3. 5-годишен ценови план: 1,67 долара / месец

VeeVPN’s ценовите планове предлагат разнообразни възможности за потребителите. Наличен е месечен, годишен и пет годишен абонаментен план. И въпреки че 5-годишният план може да изглежда примамлив на месечна цена от едва 1,67 долара, реалната цена, която трябва да платите за този план, е около 100 долара, което прави годишния план да изглежда като много по-добра сделка само на тире под 70 долара за пълен годишен абонамент.

Предоставянето на вашата анонимност е една от основните функции на VPN, следователно доставчикът трябва да ви предложи да платите чрез биткойни.

PayPal и кредитни карти може да се приемат от другите ми доставчици на услуги, но VeePN също приема крипто плащания чрез плащания с монети като Bitcoin, Litecoin и всички други криптовалути.

24/7 Поддръжка

Поддръжката на живо 24/7 е много важна, що се отнася до VPN услуга, тъй като този специфичен софтуер е сложен и често може да изисква от потребителите да търсят бързи решения на проблеми с отстраняване на проблеми.

VeeVPN предлага това, което е голям плюс от страна на доставчика, тъй като ще позволи по-добро улеснение на потребителите по отношение на всички различни аспекти на услугата.

Окончателна присъда

След като прегледахме VeePN, можем да кажем, че въпреки наличието на цялостно достатъчно добра услуга, тя наистина трябва да работи по въпроса си за бързината, в противен случай цялата добра работа не’t на услугата може да отиде на отпадъци.

Няма големи проблеми с услугата на който и да е фронт и изглежда като доста прилична услуга, дори достатъчно добра, за да бъде препоръчана, но ще спра да го правя, тъй като скоростите трябва да се увеличат значително, преди да може да се стигне до такова решение.

Подобни статии

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • PandaPow VPN преглед 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 7,00 / месец за едногодишен план Сървъри 120+ VPN в 16 държави Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Скриване на моя IP VPN преглед 2020 г.

  Компетентност Съединени щати Цена $ 2,91 / месец Сървъри 120 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me