Преглед на Trust.Zone – VPN доставчик

компетентност Сейшелските острови
Цена $ 3.33 на месец
Сървъри 127 Сървъри
Регистри Без регистрационни файлове
Encryption AES-256-CBC шифри
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  да
уебсайт https://trust.zone/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Review

Какво е Trust.Zone?

Създаден от компания, наречена “Trust Solutions, LLC” и базирана на Сейшелите, Trust.Zone е услуга за виртуална частна мрежа (VPN), която навлезе на пазара през 2014 г. Като цяло, Best VPN предлага доста приличен продукт с добър брой сървъри, разумни цени и софтуерни функции. Въпреки това, ние бихме оценили повече разнообразие в съвместимостта между платформите. За повече информация относно VPN услугата, прочетете този изчерпателен Trust.Zone преглед.

Професионалисти Против
1. Функция за автоматично превключване на Kill

2. Три едновременни връзки

3. Планове за ценообразуване, подходящи за бюджета

4. 10-дневна гаранция за възстановяване

5. Безплатна пробна версия на разположение за тестване

1. Липсва 24/7 поддръжка за чат на живо

2. Само специални IP адреси във Великобритания

3. Липсващи Native приложения

Преглед на планове и цени на Trust.Zone

Според нашия преглед на Trust.Zone, доставчикът предлага доста разумни цени за своите перспективи, класирайки се добре в бюджета, подходящ за VPN списък. VPN обикновено предлага един план, който е разделен на три категории по продължителност: 1 месец, 3 месеца и 1 година.

Както можете да видите по-долу, месечният план започва от $ 6,99, което е освежаваща промяна - поради високите цени на повечето VPN. Тримесечният план е определен на $ 4,95 на месец, което ви позволява да използвате 30% отстъпка, само до $ 14,85. Какво още бихте могли да поискате?

Ако потребителите искат да получат най-добрата стойност, преминете към едногодишния план. Trust.Zone изминава допълнителната миля в доставката на евтин продукт само за 3,33 долара на месец. Това означава, че получавате невероятна отстъпка от 53%, която възлиза само на 39,95 долара за 12 месеца!

Преглед на планове и цени на Trust.Zone

Преглед на методи за плащане Trust.Zone

Когато става дума за регистрация с доставчик, е от съществено значение потребителите да имат множество опции за плащане. В крайна сметка клиентите ще се регистрират отвсякъде по света, ако VPN е добър. За щастие на Trust.Zone, имате на разположение голям брой методи за плащане, които включват PayPal и кредитни карти като Visa MasterCard, American Express, Discover и UCB.

Trust.Zone дори настройва PayPro Global, който е шлюз за над 70 начина на плащане. Те включват Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, банков превод и други. Ако искате да останете напълно анонимни, когато се регистрирате и използвате VPN услугата Trust.Zone, потребителите дори имат възможност да използват криптовалутата на Bitcoin (която се радва на установена репутация за непроследяване).

Преглед на методи за плащане Trust.Zone

Trust.Zone Преглед на IP-адреси

С VoD услугите получаване на умни и интегриране на алгоритми, които могат да идентифицират динамични IP адреси, отблокирането на сайтове като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime понякога може да бъде наистина трудно. Добавете това към лошата сигурност на динамичните IP адреси, особено при достъп до банкова информация и може да искате да помислите за по-добро решение. Тук влязоха специализирани IP адреси.

Нашият преглед на Trust.Zone разкрива, че доставчикът предлага допълнителни функции, които включват специални IP адреси. Най-добрата част от всички: в момента има 53% отстъпка за незадължителни добавки. Това намалява статичното IP ценообразуване от $ 6,99 до 3,33 долара на месец. За съжаление имате достъп само до статични IP адреси във Великобритания. Други добавки включват мулти-вход на 3 устройства, които струват допълнителни $ 1,91 на месец.

Trust.Zone Преглед на IP-адреси

Trust.Zone Гаранция за възстановяване

След като извършихме задълбочен преглед на Trust.Zone, разбрахме, че VPN наистина предлага гаранция за възстановяване, въпреки че не се споменава за това мастило на други места в уебсайта. Научихме повече за гаранцията за възстановяване на “Условия за ползване” страница, където е посочено, че можете да уведомите Trust.Zone в рамките на първите 10 дни от договора им за получаване на 100% възстановяване.

Не всичко обаче е толкова просто и получаването на възстановяване става с набор от правила. Трябва да се уверите, че не сте използвали повече от 1GB честотна лента. Ако квотата надвишава повече от 1 GB, все още можете да поискате частично възстановяване. За да направите това, ще трябва да представите билет на портала за поддръжка. Процесът ще отнеме до 20 дни след анулирането на вашия договор.

Trust.Zone Безплатен VPN

Освен че предлагаме 10-дневна гаранция за възстановяване, нашият преглед на Trust.Zone открива, че VPN предлага дори надеждна БЕЗПЛАТНА ИЗПИТКА Това е различно от напълно БЕЗПЛАТНО VPN, тъй като имате само неограничен достъп до VPN услугата за общо 3 дни, което ви дава достъп до само 1 GB данни за честотна лента, 1 едновременна връзка и 111 локации на сървъра.

Trust.Zone Съвместимост на устройството

С новите платформи / ОС непрекъснато си пробиват пазара, разумно е един VPN да разнообрази услугата си, за да отговори на нуждите на потребителите. Според нашия преглед на Trust.Zone, доставчикът предлага само собствено приложение за Windows OS, въпреки че показва, че поддържа други платформи като iOS, Android, Linux и MAC (за които трябва да ръчно да настроите VPN).

Trust.Zone Съвместимост на устройството

Trust.Zone Преглед на наличността на сървъра

По отношение на наличността на сървъра, нашата рецензия на Trust.Zone открива, че доставчикът предлага разумно изброяване на 127 бързи сървъра, разпределени в 79 места по целия свят - които включват Южна Африка, Япония, Индия, Хонконг, Сингапур, Франция, Обединеното кралство , Украйна, България, Холандия, Русия, Германия, Полша, Финландия, САЩ, Канада, Бразилия, Швеция, Италия, Испания, Швейцария, Белгия, Румъния и др.!

Trust.Zone Преглед на наличността на сървъра

Trust.Zone Преглед на протоколи / криптиране

Когато става въпрос за използване на отлична анонимност онлайн, за да ви предпази от любопитни очи, особено когато участват в P2P / Torrenting дейности или пиратски потоци, потребителите трябва да имат силна криптирана мрежа. Това означава, че VPN, който използват, трябва да поддържа мощни протоколи за криптиране. Късмет на клиентите на Trust.Zone, че имате достъп до шифри на OpenVPN AES-256-CBC, комбинирани с RSA-2048 ръкостискане и SHA256 удостоверяване, за да маскирате вашата самоличност.

Trust.Zone Преглед на политиката за поверителност

Според прегледа ни Trust.Zone, доставчикът може да се похвали с доста стриктната политика без регистрация. Единствената информация, която сайтът запазва, е вашето име, имейл адрес и други подробности, използвани за одобряване на вашата регистрация. Ако използвате процесор за разплащане на трети страни, те може също да могат да съхраняват конкретна информация за плащанията. Отделно от това всички пароли / акаунти за VPN, публични / частни ключове се съхраняват в криптиран формат, използвайки криптографски алгоритми.

Trust.Zone Torrenting

Често се чудим защо някой би създал VPN услуга, ако просто не може да предостави на потребителите възможността да участват в P2P / Torrenting (TunnelBear е пример). За щастие нещата са различни за клиентите на Trust.Zone и вие имате поддръжка за участие в дейности, свързани с порой. VPN клиентът дори се предлага оборудван с автоматичен Kill Switch и различни VPN портове за сигурност при изтегляне на торенти.

Trust.Zone Преглед на уебсайтове

Ако сравним доставчика с други на пазара, прегледът ни Trust.Zone разкрива, че уебсайтът е доста уникален по целия си вид. Той използва доста закачливи и ярки цветове на своя уебсайт, което е освежаваща промяна. Въпреки че желаем да има повече информация за функции / инструменти, заедно с достъп до чат на живо, сайтът все още успява да се справи доста добре!

Trust.Zone Преглед на уебсайтове

Trust.Zone Преглед на поддръжката на клиенти

Използването на VPN в този ден и възраст, при което всяко предприятие / правителство е непреклонен да ограничи достъпа до информация, може да стане доста сложно. Добавете това към някои неочаквани проблеми / проблеми, които могат да възникнат поради определени грешки в родните приложения или грешка от самия доставчик, трябва да имате достъп до поддръжка на клиенти. Докато 24/7 чат на живо не е наличен, имате възможност да изпратите билет!

Trust.Zone Преглед на поддръжката на клиенти (1)

Просто въведете своя имейл адрес, тема, отдел, важност и съобщението. Можете дори да добавите изображения, за да представите по-добре проблем / проблем. След като подадете билет, можете да очаквате да получите отговор в рамките на 24 часа. Ако имате нужда от по-бързо решение за отстраняване на проблеми, тогава имате и страница с често задавани въпроси, където можете да намерите всички подробности относно най-често срещаните грешки.

Trust.Zone Преглед на поддръжката на клиенти 2

Окончателна присъда

Нашият преглед на Trust.Zone разкрива, че доставчикът предлага добра цялостна услуга, която се нуждае от малко работа. Те трябва да разработят собствени приложения за всички платформи и да увеличат броя на функциите на клиента на Windows. Скоростите бяха доста добри и нямаме проблеми с отблокирането на гео ограничени уебсайтове или включването в P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me