Преглед на OVPN 2020

компетентност шведски
Цена $ 7.00 / месец
Сървъри 56 сървъра в 7 страни
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix Не
Torrenting Не
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://www.ovpn.com/en
Съвместимост Windows, Android, Apple

OVPN твърди, че е най-добрият избор за потребителите, които са в поверителност, започвайки от $ 7 на месец. по 12-месечен план. За съжаление високата цена не е оправдана, тъй като доставчикът все още има дълъг път.

Той предлага само 81 сървъра в 13 страни и това допринася за лоша скорост поради натоварване на сървъра, което означава, че ще трябва да се справяте с бавен стрийминг, сърфиране и торентинг (което може да стане доста монотонно).

Това, което наистина проверява OVPN от списъка с най-високо оценените VPN услуги, е липсата на възможност за деблокиране на поточни платформи като Netflix или заобикаляне на “Страхотна защитна стена” в Китай (няма объркване).

Като по-добра алтернатива, бих предложил да отидете на пакетирания с функции PureVPN, който започва с ниски $ 2,91 / месец при двугодишен план. Той не среща проблеми при заобикаляне на гео ограниченията за VoDs като Netflix или предлагане на безопасност за потребителите в Китай. 

Преглед на цените на OVPN:

Най-добрият вид планове за ценообразуване са тези, които са сложни и толкова прости, колкото могат да бъдат. Много потребители се изключват веднага, когато видят планове за ценообразуване въз основа на броя на предлаганите функции. Но OVPN не’не тръгвам по този начин. Той предлага най-простия план за ценообразуване и във всички тях получавате достъп до всички налични функции. Единствената разлика в ценовите планове е продължителността, за която абонаментът ще остане валиден.

В момента OVPN предлага три плана за ценообразуване.

 • Абонаментът за месец струва $ 10,99
 • Тримесечният абонамент (3 месеца) струва $ 24.99, таксуван еднократно ($ 8.33 / месец)
 • Годишен абонамент струва $ 84,00, таксуван веднъж ($ 7,00 / месец)

Цените не са твърде високи и нито са твърде ниски. Можете да получите VPN с по-добри оферти при годишни абонаменти, така че OVPN трябва да свали цената си на годишния пакет в рамките на 60-70 долара, таксувани веднъж, за да стане по-примамлив и достъпен.

Преглед на цените на OVPN

Според нашия преглед, тримесечният абонамент е може би най-подходящ за тези, които искат да се абонират за VPN в краткосрочен план и се нуждаят от достъпна оферта.

И ако вие сте този, който не’не искате да правите компромиси с качеството за по-ниска цена, тогава дори годишният план предлага достатъчно добро предложение, което да разгледате.

Що се отнася до опциите за плащане, OVPN предлага доста основна услуга.

Можете да плащате чрез вашите кредитни карти, акаунт в Paypal, в брой или дори Bitcoin.

Начин на плащане с OVPN

Опциите са добри, но трябва да се добавят още няколко.

OVPN Безплатна пробна версия

В момента OVPN не’не предлагам пълноценна безплатна пробна версия като NordVPN’s 3-дневна безплатна пробна версия, която не е прикрепена низове, но предлага 10-дневна гаранция за връщане на парите.

Това не е нищо необичайно. Предлагането на политика за възстановяване е установена практика в VPN индустрията и ако някой доставчик продължава и предлага безплатна пробна версия, това е допълнителна полза.

Така че, OVPN’s Десетгодишната политика за възстановяване е добра, но ние я препоръчваме да добавите поне ограничена безплатна пробна версия на услугата си, за да може потребителите да взаимодействат с VPN и да я използват преди реално преминаване към закупуването й.

Преглед на съвместимостта на приложенията на OVPN

За разлика от други подобни доставчици, OVPN предлага съвместими клиенти за Windows и Mac OS X. Изтеглихме клиента на Windows и го инсталирахме, за да видим колко добре работи и бяхме силно впечатлени от чистата, рационализирана структурата на клиента.

Преглед на съвместимостта на приложенията на OVPN:

UX и потребителският интерфейс на приложението са безупречни и всичко - от превключване на сървъри към сигурност и клиентски опции са наблизо.

Можете също да настроите OVPN на Android и iOS, но ще трябва да го направите ръчно чрез OpenVPN. Ето ръководствата за това как да инсталирате OVPN на Android и как да инсталирате OVPN на iOS.

Преглед на OVPN сървъри

Сървърната инфраструктура е едно от най-важните неща за проверка в VPN. OVPN предлага 56 сървъра в 7 държави и 2 894 анонимни IP адреси. Тези 7 държави са по принцип всички в Европа и Северна Америка, така че ние вярваме, че тяхното позициониране на сървъри е малко изкривено. Трябва да се добавят още сървъри на други места в региони като Близкия изток, Африка и Азия, за да се подобри работата на VPN в области, които са по-близо до тези региони.

Преглед на OVPN сървъри

Преглед на поддръжката на OVPN

Въпреки, че поддръжката на клиентите отне малко време, за да отговори и закъснението не беше’t напълно подходящ за функцията за денонощен чат на 24 часа, която предлага, ние все пак бихме считали, че е добре, тъй като нашите въпроси се решават с техните отговори.

Преглед на поддръжката на OVPN

Функцията за поддръжка трябва да стане много по-добра, ако OVPN иска да задържи клиентите си. Отговорите, които дават, може да са добри, но времето, необходимо за даването на тези отговори, може да навлече разочарование и да накара хората да отидат другаде.

Преглед на поддръжката на протокол OVPN

Ако търсите VPN, който поддържа PPTP, тогава OVPN не е за вас, както е’не предоставя поддръжка за този протокол, като посочва причината, че този протокол не е достатъчно добър, за да стане задължителен за своя клиент.

Няма и поддръжка на L2TP / IPSec, тъй като просто ще бъде в състояние да използва OpenVPN като протокол по подразбиране в OVPN. Интересното е, че OVPN’s името прилича на името на файловете OVPN, които се използват за настройка на VPN на OpenVPN.

Преглед на OVPN Vilfo Router

В днешно време в индустрията на VPN съществува нова и страхотна тенденция и това е да се предложи маршрутизатор с VPN за активиране на онези потребители, които са малко по-привързани, когато става въпрос за защита на тяхната поверителност.

OVPN предлага и VPN рутер на името на Vilfo. Можете да закупите този VPN рутер само за $ 429 на Vilfo.com и той се предлага с 19 VPN, предварително конфигурирани, включително имена като NordVPN и VyprVPN. Можете да използвате всяко от тях (ако имате валиден абонамент на VPN доставчика, който искате да включите, на рутера) с едно кликване.

Преглед на рутер OVPN Vilifo

Други VPN също могат лесно да се настройват на този рутер, но само ако предлагат поддръжка за OpenVPN протокола.

Ако използвате Vilfo, никога няма да се притеснявате да настроите VPN-та на всичките си устройства поотделно, тъй като цялата ви интернет активност, независимо от това от кое устройство се излъчва, гарантира автоматично покритие чрез VPN автоматично чрез рутера.

Заключение:

OVPN има няколко неща за подобряване, но като цяло, това’е препоръчителен VPN от нашия край. Нямаше течове в DNS, скоростите бяха големи, докосване почти до 30 MBPS при 35 MBPS връзка, времето на латентност беше ниско и най-вече, никога не срещнахме никаква повреда.

Използвайте десетдневната политика за възстановяване и проверете тази VPN, ако ви харесва нашето ревю. Ако имате въпроси, въпроси или дори предложения, направете коментар в темата по-долу. Бихме били повече от щастливи да участваме с вас в смислен разговор, както винаги.

Подобни статии

 • VPN неограничен преглед 2020

  Компетентност САЩ Цена 2.78 Сървъри 400+ дневници Без шифроване OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Препоръчително...

 • Преглед на NVPN 2020

  Компетентност Босна Цена 3,33 долара на месец Сървъри 54 Сървъри Дневник Без Шифроване 256-битов CBC / SHA512 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай...

 • PandaPow VPN преглед 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 7,00 / месец за едногодишен план Сървъри 120+ VPN в 16 държави Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks...

 • Преглед на VyprVPN 2020

  Компетентност Швейцария (Небезопасна) Цена $ 6,67 / месец ($ 80 за 1 година) Сървъри 700 Дневници Без кодове Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me