Преглед на NVPN 2020

компетентност Босна
Цена $ 3.33 на месец
Сървъри 54 Сървъри
Регистри Без регистрационни файлове
Encryption 256-битов CBC / SHA512
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  да
уебсайт https://nvpn.net/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop

Сравнително неясна услуга в сравнение с много по-популярните VPN доставчици там, NVPN е солиден, бърз и надежден VPN, що се отнася до производителността на реалния продукт. Доставчикът обаче трябва да работи над много други аспекти, за да направи продукта си по-привлекателен и да му позволи да се конкурира по-добре с други марки на пазара.

Ето нашия пълен преглед на NVPN, обхващащ всички добри и не толкова добри аспекти на услугата, включително сървърна инфраструктура, клиентска производителност, скорости, време на закъснение, политика на логване и много повече в Best VPN. Позволявам’започнете:

Преглед на цените на NVPN

Противно на това, което е отрасловата норма, NVPN’s ценообразуването се основава на вида на IP, който искате да се свържете. В VPN индустрията обикновено избирате между различни планове, където всички функции се предлагат във всеки пакет с единствената разлика е продължителността на абонамента ви.

Но при NVPN има четири пакета, т.е. месечен споделен IP, годишен споделен IP, месечен IP и ежегоден специален IP.

Месечният споделен IP пакет се предлага от $ 6 / месец, докато същия пакет за една година’Абонаментът на стойност струва 40 долара, таксувани веднъж.

Ако искате достъп до специален IP за един месец, ще трябва да изплащате $ 8 на месец, докато искате една и съща услуга за една година, ще бъдете таксувани с $ 60. Прочетете нашето актуализирано най-доброто евтино ръководство за vpn 2018 за повече информация.

Преглед на цените на NVPN

Ценовите планове включват неограничена честотна лента, пренасочване на пристанища, поддръжка на протокол L2TP / IPSec, поддръжка на множество протоколи Sock5 Proxy и Squid Proxy, Double VPN, поддръжка на торентинг сред другите функции.

Цените са разумни, но вярваме, че годишните цени трябва да намалят малко, като се има предвид суровата услуга, която предоставят. Без съмнение VPN е добър, но за него ще има малко потребители, освен ако не се добавят повече функции.

Друго, което ни хвана окото, беше, че във всеки от тези текущи пакети получавате достъп само до един сървър. Ако искате пълен достъп до сървъри в 69 държави (общо 5522 IP), ще трябва да плащате $ 10 на месец.

Доставчикът обаче позволява на потребителя с максимална лекота на плащане, като предоставя множество опции за плащане, които включват Paypal, PefectMoney, Bitcoin, карти за подаръци Amazon, PaymentWall, т.е. Кредитни карти, Yandex, Qiwi и други.

Преглед на NVPN 2020

Безплатна пробна версия на NVPN

В момента няма налична безплатна пробна версия с NVPN, но те предлагат 3-дневно възстановяване в случай, че не го направите’не харесвам услугата и искам да спасявам.

Наистина бихме искали да видим някаква форма на безплатна пробна версия, добавена с услугата, за да я направим по-привлекателна за потенциалните потребители и определено ще помогне за привличане на клиенти към реално купуване на плановете.

Преглед на съвместимостта на NVPN Apps

Преди това NVPN не’не предлагам всякакви съвместими приложения с която и да е ОС. Това беше огромно изключване за много потребители, като се има предвид, че единственият оставащ начин за използване на този VPN тогава беше да изтеглите конфигурационните му файлове и след това да го инсталирате чрез OpenVPN клиента.

Преглед на съвместимостта на NVPN Apps:

Този метод беше тромав за по-новите потребители и може би е изключил много хора да използват този VPN, въпреки че може би биха искали да го опитат. Но наскоро NVPN обяви, че пуска специален клиент на Windows за своите потребители. Бета версията е излязла и определено е много по-добре да се използва и настройка, като се прави ръчно.

Клиентът на Windows е стъпка в правилната посока за доставчика и то’s начин много по-добър опит с използването на VPN чрез него, отколкото беше преди въвеждането му.

NVPN също работи непрекъснато за добавяне на още повече функционалности към своя клиент и работи за въвеждане на подобни клиенти за други ОС като Mac и iOS.

Android клиент също е в процес на работа и NVPN планира да го стартира съвсем скоро.

Преглед на NVPN 2020

NVPN сървъри за преглед

NVPN предлага общо 5512 IP в 69 различни страни, което продължава да показва, че услугата има една от по-добрите сървърни инфраструктури сред VPN доставчиците.

NVPN сървъри за преглед

Тези сървъри обаче са достъпни само за потребители, които са надстроени до премиум плана, който струва $ 10 на месец.

NVPN има много различна сървърна инфраструктура в сравнение с други VPN доставчици на пазара, тъй като се основава на предоставянето на потребителите на специализирани и динамични IP адреси. За тези от вас не’не знам за тях, сървърите, които повечето VPN предлагат, могат да бъдат използвани от всеки от техните клиенти, създавайки проблеми по много начини, напр. ако някой се отдаде на нещо нередно на сървър, всички потребители, използващи този сървър, ще бъдат връчени известие. Това вероятно е твърде опростено, но определено можете да разберете тук.

От друга страна, специалните IP адреси се използват само от един потребител и никой друг не може да получи достъп до тях, което го прави много по-личен и сигурен опит.

При обикновените ценови планове получавате два безплатни превключвателя по подразбиране и те се подновяват, ако сте на месечните планове, като системата автоматично ги връща към неизползвани.

Това може да е сложно за много потребители, но тези, които разбират важността на наличието на специален IP, определено ще разберат причината, която стои зад него. Но това не го прави’не искам да кажа, че новаците могат да използват услугата. Определено трябва! Изпробвайте това и ще бъдете подложени на много по-добър, алтернативен опит от това, което предлагат конвенционалните VPN мрежи.

NVPN сървър превключвател

Но ако е възможно, препоръчваме NVPN да предостави всички свои сървъри на разположение в допълнителен план за ценообразуване освен редовни планове за ценообразуване на определена единствена фиксирана цена и да допълни тази първокласна плоча, за да се приведе в съответствие с установените отраслови норми за ценообразуване и сървър наличност.

Преглед на NVPN 2020

Преглед на поддръжката на NVPN

NVPN следва система за поддръжка на базата на билети за поддръжка на клиенти. В тази функция, ако имате оплакване, трябва да генерирате билет и NVPN’s кореспондентът ще се върне обратно с подходящо решение на вашия имейл.

Отговорите бяха бързи и предоставиха чудесни, подробни насоки по всички видове сложни и технически въпроси.

На този сайт няма функция за чат на живо, но до момента, в който билетната система работи, както и сега работи там’няма нужда NVPN да го надгражда. Но ако реши да допълни съществуващата си поддръжка със същото качество на отговорите във функцията за чат на живо, тогава това определено ще даде тласък на доставчика’s настоящите стандарти за поддръжка.

Преглед на поддръжката на NVPN

Скорост и надеждност на NVPN

Най-хубавото на NVPN са неговите безупречни скорости на сървърите му. Когато проверявахме и провеждахме тестове за скорост след свързване към сървъри в САЩ, набрахме скорост от 30 MBPS, което е достатъчно добро, за да бъде препоръчано, като се има предвид, че нашите интернет скорости.

Имаше много малко повреди в обслужването и връзката беше достатъчно сигурна, за да ни позволи да преминем през много географски ограничени сайтове в много страни.

Ние също го проверихме за стрийминг услуги и като се има предвид факта, че неговият сезон Fifa, можете да го изберете да предава канали като Match TV в Русия, докато сте свързани с руски сървър. За повече информация относно това можете да посетите нашия блог на тема Как да гледате Световната купа на Fifa без кабел.

Преглед на NVPN 2020

Поддръжка на протокол NVPN

В момента NVPN поддържа L2TP / IPSec протоколи и като се има предвид факта, че той работи с клиента на OpenVPN, можете да бъдете сигурни, че поддържаните му протоколи са достатъчно сигурни, за да ви позволи да се насладите на добро ниво на анонимност и поверителност онлайн.

заключение

Докато VPN’Основната производителност беше страхотна, бихме искали да препоръчаме на NVPN, че всичко, което трябва да направят, е да подобрят своя уебсайт и да се уверят, че голяма част от предлаганите им функции са правилно комуникирани с крайния потребител. Навигационността е твърде твърда в уебсайта и ако някой не е от любознателен характер, той / тя може да пропусне много неща, които могат да направят или разрушат впечатлението на клиент за доставчика.

Но когато говорихме с NVPN’с управлението, ни предадоха добрите съобщения за обновяването на уебсайт в процес на разработване и се надяваме, че ще започнат работа по него, когато нещата станат финализирани..

NVPN може да бъде добър избор за VPN, ако сте информиран потребител и сте използвали VPN и преди това, и докато първоначално може да е малко трудно за начинаещи като нас’вече споменахте, определено можете да го изстреляте.

BestVPN.co се стреми да гарантира сигурността на достъпа до безпристрастни и необезпокоявани VPN прегледи, които не правят’не се поддават на всякакъв вид злокачествени / промоционални кампании. Ние пишем с авторитет по наша команда и смятаме, че е най-голямото ни задължение да просвети потребителя за различните видове услуги, предлагани на пазара правилно и с позоваване на подробности.

Ако имате някакви въпроси или предложения, ангажирайте се с нас в секцията за коментари по-долу, ще се радваме да разговаряме с вас в смислен разговор, който ви е от полза и изчиства всички съмнения, които бихте могли да имате предвид.

Подобни статии

 • Преглед на OVPN 2020

  Компетентност шведска цена $ 7,00 / месец Сървъри 56 сървъра в 7 държави Дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Не работи в Китай Не...

 • VPN неограничен преглед 2020

  Компетентност САЩ Цена 2.78 Сървъри 400+ дневници Без шифроване OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Препоръчително...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британските Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Няма журнали Сертифицирано шифроване...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневни файлове Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me