Преглед на IVPN 2020

компетентност Гибралтар
Цена 8.33
Сървъри 3152
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.ivpn.net/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop

Базиран в Гибралтар и създаден през 2009 г., IVPN е на пазара от доста време, предлагайки невероятната поддръжка на платформата, опит без регистрация и незабавно деблокиране на Netflix и други VoD услуги. Въпреки че VPN има много работа в очакване на подобряване на местоположението на сървъра и намаляване на разходите му, IVPN’Изпълнението определено е сред най-добрите на пазара в момента.

Професионалисти

 • Няма политика за регистрация
 • Мулти-хоп сървъри
 • Шифроване на военна степен
 • 3-дневна безплатна пробна версия, 7-дневно възстановяване
 • 24/7 Поддръжка за чат на живо

Против

 • Много малко сървъри
 • Без разширения за браузър

IVPN Преглед на ценообразуването

По отношение на цените, нашата рецензия на IVPN разкрива, че доставчикът има тенденция да бъде изключително скъп, дори повече от пазарните лидери като ExpressVPN и NordVPN. Това може да допринесе за по-малката му популярност, тъй като потребителите мислят два пъти, преди да харчат 15 долара месечно за най-добра VPN услуга.

Разбира се, ако искате да получите по-добра обща стойност от IVPN, ще трябва да изберете планове с по-голяма продължителност. Например, ако отидете на тримесечния план, ще получите минимална отстъпка от 11%. Това намалява месечните разходи до $ 13,33, общо на $ 40 на всеки три месеца.

Най-добрият план, предлаган от IVPN в момента, е годишният абонамент. Той предлага най-добрите възможности за спестяване на пари на потребителите, като им предоставя невероятни 44% отстъпка. В резултат на това месечното ценообразуване спада до 8,33 долара, което се таксува по 100 долара годишно (все още доста скъпо в сравнение с други VPN мрежи на пазара). За купон за отстъпка от IVPN проверете сделките за VPN Black Friday.

IVPN Преглед на ценообразуването

IVPN Безплатен преглед

За високите си цени много потребители могат да бъдат изключени от абонамент за IVPN. Тъй като VPN е доста невероятно във всички останали аспекти, тези, които може да искат да използват по-голяма сигурност, все още ще инвестират в услугата. За щастие на перспективите, IVPN предлага полезна 3-дневна БЕЗПЛАТНА пробна версия, която позволява на потребителите да тестват VPN и способността му за заобикаляне на гео ограниченията, участие в P2P / споделяне на файлове и получаване на силна поверителност!

Гаранция за връщане на пари IVPN

Най-добрите VPN услуги на пазара никога не пропускат да отговорят на нуждите на своите клиенти, като насърчават максимално улеснение и удобство. IVPN се нарежда сред много малкото, които изминават допълнителната миля за своите перспективи, предлагайки 7-дневна гаранция за връщане на парите в допълнение към 3-дневната безплатна пробна версия. След като изпратите заявка за възстановяване, процесът може да отнеме между 7 и 30 дни.

IVPN Вход

След като се регистрирате с доставчика, като изберете подходящ план, който най-добре отговаря на вашите нужди и изисквания, просто кликнете върху “Влизане” бутон в горния десен ъгъл на страницата. Ще получите достъп до страницата по-долу. Въведете вашето потребителско име и парола, за да влезете.

ivpn вход

След като сте готови, ще получите достъп до таблото за VPN. Тук можете да конфигурирате всички ваши VPN настройки. Имате раздели за VPN акаунти, актуализиране на потребителски профил, промяна на парола, подаване на билети, билети за поддръжка, преглед на историята на фактурите и дори изтриване на акаунта ви.

IVPN Безплатен преглед

За потребители, които редовно P2P / Torrent, дори има опция за активиране “Пренасочване на пристанища” в акаунта. Много домашни потребители на BitTorrent и uTorrent настройват пренасочване на пристанища в обхвата на TCP 6881-6889, за да позволят връзките да идват директно към вашия компютър, а не да бъдат блокирани от вашия рутер, което води до получаване на нисък приоритет от някои семена.

ivpn гаранция за връщане на парите

Преглед на IVPN сървъри

За високото си ценообразуване, IVPN не успява да поддържа силна база данни на сървъра, което не достига до БЕЗПЛАТНО! Потребителите имат достъп само до ограничен брой сървъри, разположени в около 35 страни. VPN определено трябва да надгражда играта си, ако иска да се конкурира с имена като ExpressVPN и NordVPN. Що се отнася до тестването, всички сървъри предоставиха отлична производителност.

Всъщност ние получихме невероятни скорости по време на поточно предаване и отдаване на P2P / Torrenting. След по-нататъшно копаене разбрахме, че за разлика от други доставчици на VPN на пазара, IVPN всъщност използва физически сървъри, а не тези, заети от Google. Като такъв, той позволява на потребителите да получават по-добра сигурност и поверителност онлайн. Разбира се, понякога натоварването на сървъра може да стане малко досадно да се справите!

Преглед на IVPN сървъри

Преглед на IVPN Netflix

Тъй като Netflix активно блокира различни прокси и VPN услуги, развлеченията по света са напрегнати по отношение на това как да получат достъп до любимите си филми / телевизионни предавания. Хората са объркани как могат да бъдат защитени и анонимни, когато използват Netflix с VPN. Радвам се, че IVPN успява да отблокира US Netflix лесно, избавяйки ви всички излишни. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате American Netflix чрез IVPN.

Етап 1: Абонирайте се за подходящ план, запишете вашите идентификационни данни и изтеглете съответното приложение за устройството, до което искате да получите достъп до Netflix.

Стъпка 2: Инсталирайте приложението VPN и въведете вашите IVPN идентификационни данни, за да получите достъп до доставчиците’ пълни функции и инструменти за поверителност.

Стъпка 3: Свържете се с всеки препоръчан сървър в САЩ или другаде, за да деблокирате Netflix’пълна библиотека от филми / телевизионни предавания!

Преглед на IVPN Netflix

Поверителност и сигурност на IVPN

Уебсайтът IVPN може да се похвали с прост, но елегантен външен вид, който наистина ви привлича потребителите да купуват тяхната услуга. Доставчикът гарантира, че е много задълбочен и изчерпателен с предоставянето на информация, като същевременно предлага изключителна поверителност / сигурност. Проведохме няколко теста на VPN, за да научим, че той автоматично блокира WebRTC, IPv6, DNS и дори течове на торент!

Шифри и протокол на IVPN

Въпреки че е скъпа VPN услуга, IVPN предлага поддръжка само за OpenVPN и L2TP / IPSec протоколи. Има дори протокол Multi-Hop, който маршрутизира данни между два сървъра за допълнителна защита. По отношение на криптирането, потребителите получават максималното и най-доброто на пазара в момента, AES-256-бит комбиниран с ръкостискане RSA-4096 и HMAC SHA-1 аутентификация.

За допълнителна сигурност, IVPN също прилага Diffie-Hellman обмен (DHE), който работи с Perfect Forward Secret (PFS), за да предоставя нови кодове за криптиране на всеки час. Това не само гарантира бързо предаване на информация, но също така гарантира и по-добра сигурност / поверителност онлайн, особено ако оставането на анонимност е основната ви предпоставка с IVPN.

Преглед на защитната стена на IVPN

IVPN предлага функция за защитна стена, която се активира автоматично при установяване на VPN връзка. Повечето обаче не са наясно, че можете дори да активирате функцията, когато не се свързвате със сървър. Тази интегрирана функция на защитната стена е уникална, действа като инструмент за поверителност, който ви предпазва от злонамерени сайтове / реклами / изскачащи прозорци, като същевременно работи като Kill Switch.

Тест на IVPN WebRTC

Един от най-добрите начини за тестване дали VPN действително предлага пълна поверителност / анонимност онлайн е да се тества за някакви течове. По-долу проведохме тест за теч на WebRTC от Browser Leaks, като се свързахме със сървър в Милано, Италия. Както можете да видите, в теста няма признаци на течове. VPN успешно успява да скрие вашия локален IP и публичен IP адрес, който е на местоположение в Италия (а не на оригиналния ни адрес в САЩ).

Тест на IVPN WebRTC

IVPN тест за изтичане на DNS

Потребителите трябва да се уверят, че избраният от тях доставчик предлага максимална поверителност и анонимност. Като такъв, процесът на определяне на анонимността на VPN не завършва само с тест за теч на WebRTC. BestVPN.co изминава допълнителната миля, като дори тества VPN за DNS течове. Ако видите резултатите по-долу, ще забележите, че се вижда само един DNS сървър, който се намира в Италия. Това означава, че нашата идентичност е напълно защитена, тъй като няма знаци, сочещи към официалното ни местоположение в САЩ или DNS адреса.

IVPN тест за изтичане на DNS

IVPN P2P / торент

Според нашия преглед на IVPN, доставчикът поддържа P2P / Torrenting на селективни сървъри, базирани извън САЩ и Великобритания. След като разговаряхме с поддръжката, разбрахме, че доставчиците нагоре по веригата в САЩ са заплашили VPN, поради голям брой известия на DMCA. Всичко е добре, стига да не използвате американски сървър за P2P / Torrenting. За течове можете да видите резултатите по-долу. IVPN е без всякакъв вид откриване на торент адрес, докато е свързан със сървъра в Италия!

IVPN P2P-торент

Пълен анализ на поверителността

За да гарантираме, че резултатите, получени от всичките ни тестове, бяха точни, решихме да извършим пълен анализ на поверителността на доставчика, използвайки IPLeak.net. За щастие не бяха открити пропуски и в този тест. IPv4 адресът по подразбиране е на местоположение в Италия и дори DNS адресът не дава индикации за това какво всъщност е първоначалното ни местоположение, което показва силна поверителност и анонимност!

IVPN Пълен анализ на поверителността

Преглед на поддръжката на IVPN

Когато става въпрос за предлагане на помощ и помощ на клиентите, IVPN определено успява да измине допълнителната миля. Доставчикът предлага денонощно отстраняване на проблеми чрез системата за чат на живо, до която можете да получите достъп по всяко време на деня. В допълнение към това, IVPN предлага ръководства за настройка за потребителите, които може да искат помощ при конфигурирането на VPN на различни платформи / устройства и дори рутери.

Преглед на поддръжката на IVPN

Ако това не беше достатъчно, имате на разположение Ръководства за поверителност, където можете да получите допълнителни знания за необходимостта от поверителност / анонимност онлайн, заедно с други функции / инструменти, които допринасят за по-доброто прикриване на идентичността онлайн. Има здравословен списък с теми за поверителност, от които да избирате и това определено помага да се позиционира IVPN в много по-положителна светлина в сравнение с други доставчици, които не се фокусират върху предоставянето на полезно съдържание на своите потребители / клиенти!

ivpn изтегляне

Съвместимост с приложения на IVPN

Ще се радвате да чуете, че IVPN предлага родните приложения за всички популярни платформи / устройства. От всички версии на десктоп платформи като Windows, MacOS, Linux / GNU до смартфони, които използват iOS / Android и основни рутери към NAS, IVPN работи на почти всичко. Това позволява на потребителите да получават по-добра гъвкавост за използване на VPN, което предоставя по-добра поверителност и анонимност. Въпреки че доставчикът трябва да работи върху създаването на разширения за Opera, Mozilla Firefox и Google Chrome!

IVPN Изтегляне

Едно от най-добрите неща за използването на IVPN е, че можете лесно да изтеглите техните VPN приложения от различни места. Можете да намерите приложения във всички популярни платформи и техните специализирани магазини за приложения. В същото време имате достъп до страницата, откъдето можете да изтеглите директно файловете. Просто посетете https://www.ivpn.net/apps-overview, за да получите приложението за вашето устройство / платформа!

IVPN Windows Review

Приложението за Windows има красив и опростен дизайн, който е изключително интуитивен и лесен за използване. След като влезете, можете лесно да настроите VPN, като натиснете “Connect” бутон, след като изберете подходящ сървър. Потребителите, които искат да получат по-голяма сигурност, могат дори да изберат функцията Multi-Hop, която прехвърля трафика през два различни сървъра за максимална анонимност онлайн.

IVPN Windows клиентски преглед

IVPN Настройка за Android

Настройката на IVPN на устройства с Android не изисква никакви експертни познания. Както споменахме по-рано, имате два начина за получаване на приложения във всяка платформа. Ако искате да получите IVPN за Android, просто посетете Google Play Store и въведете IVPN в търсенето. Изтеглете / инсталирайте приложението незабавно. За по-ръчен подход можете директно да изтеглите .apk файла за IVPN от уебсайта!

Отзиви за IVPN Reddit

При обстоятелства, когато трябва да научите повече за конкретен продукт / услуга или се нуждаете от помощ за изпълнение на конкретна задача, няма по-добър вариант от консултирането с експертите в Reddit. С хора, работещи в различни индустрии, винаги можете да очаквате да намерите информация по всички теми, включително IVPN. Въпреки че има смесен коктейл с най-добрите мнения за vpn reddit, винаги можете да получите по-добра представа за различните услуги. Прочетете какво Redditor трябва да каже за IVPN по-долу:

Палец нагоре за IVPN от vpnreviews

PIA срещу IVPN

Характеристика PIA IVPN
Цени (годишно) $ 40 $ 100
Държави 33 държави 35 страни
Сървъри 3152 сървъри 37+
протоколи OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN и L2TP / IPSec,
Encryption AES-256 бит AES-256-Bit
Регистри Не Не
Torrents & P2P Разрешено да да
Намиращ се в НАС Гибралтар
Прокси сървъри да да
Едновременни потребители 5 5
Добавени функции DNS защита от теч, DoubleVPN услуга, IPV6 защита от теч и пренасочване на порта Мулти-хоп, интегрирана защитна стена, автоматичен превключвател за убийство, функции за защита от течове на WebRTC / DNS / IPv6

Окончателна присъда

Според нашия IVPN преглед, доставчикът определено успява да се справи чудесно, предлагайки голяма поверителност / анонимност онлайн, бърз P2P / Torrenting, незабавно деблокиране и отлична поддръжка. Въпреки това, високото ценообразуване може да бъде изключване, затова предлагаме IVPN да намали разходите за своята услуга, за да привлече повече клиенти. В противен случай VPN е доста солидна като цяло и определено го препоръчваме на нашите читатели.

Доброто

 1. Няма политика за регистрация
 2. Мулти-хоп сървъри
 3. Шифроване на военна степен
 4. 3-дневна безплатна пробна версия, 7-дневно възстановяване
 5. 24/7 Поддръжка за чат на живо

Лошото

 1. Много малко сървъри
 2. Без разширения за браузър

Подобни статии

 • PandaPow VPN преглед 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 7,00 / месец за едногодишен план Сървъри 120+ VPN в 16 държави Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Преглед на VyprVPN 2020

  Компетентност Швейцария (Небезопасна) Цена $ 6,67 / месец ($ 80 за 1 година) Сървъри 700 Дневници Без кодове Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting...

 • Преглед на IPVanish 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 6.49 / Месечни сървъри 1000+ дневници Без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчително...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me