Преглед на IPVanish 2020

компетентност Съединени щати
Цена $ 6.49 / месец
Сървъри 1000+
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.ipvanish.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

С всички неудобни изтичания на данни от гиганти в социалните медии, постоянни атаки на злонамерен софтуер от невежи хакери и множество други също толкова опасни заплахи, проникващи в онлайн пространството, VPN стават незаменими за съвременния потребител на интернет в опит да защитят неговата / нейната поверителност и сигурност онлайн.

Но не всеки доставчик на VPN си заслужава вашето внимание. За него доставчикът трябва да предложи най-добрата VPN услуга с всички правилни функции, правилната цена и подходящия микс за сигурност. В този преглед ние разглеждаме IPVanish, популярна VPN услуга, за да проверим дали тя изпълнява своите обещания или не достига в някои аспекти.

Ето пълния преглед на IPVanish 2020 с честни критики относно ценообразуването, методите на плащане, политиката за поверителност, съвместимостта на платформата и други от BestVPN.co

Преглед на IPVanish

Contents

IPVanish Компетентност

Един от най-известните VPN доставчици там, IPVanish прави точно това, което името му предполага, т.е. защитава вашата анонимност онлайн, като защитава вашия IP. Този доставчик има всички правилни функции, които всеки потребител на VPN може да търси като поддръжка на множество протоколи, легион от специални приложения за съвместима ОС, 1000+ сървъри, криптиране AES-256 и други.

Седалището в САЩ е единствената най-голяма главоблъсканица в сигурността, която е изправена пред IPVanish. Че’s, защото САЩ са известни с това, че са част от международни съюзи за обмен на данни като 14 Eyes, а също и заради все по-инвазивните закони за запазване на данни. ние’изтъкнах проблемите, с които VPN може да се сблъска по отношение на защитата на своите данни, докато се намира в САЩ в нашето ръководство за 5/9/14 Eyes Al Alliance.

Но това, което може да се направи от това, е, че IPVanish със сигурност не е достатъчно сигурен за вас, докато не се намира в САЩ. Той може да получи поръчка за гаф по всяко време или да бъде подложен на закон за запазване на данни, който може да застраши вашите чувствителни данни, така че’да продължа с него.

Преглед на IPVanish журнали / политика за поверителност

Когато преминахме през подробната политика за поверителност на IPVanish, бяхме силно впечатлени, че тя изрично заяви, че не’t пазете дневници за връзка или активност или дори метаданните на вашата VPN сесия, но всъщност лъже и предава данни на властите, както ние’открихме по време на нашето цялостно проучване относно практиките на сеч на над 100 доставчика,

Това също така показва как основаването на неправилна юрисдикция може да направи VPN несигурен за защита на потребителските данни, въпреки че предлага нулева политика за регистрация.

IPVanish Бърз преглед

Цените са малко по-високи, отколкото трябва да бъдат и има повече доставчици, които предлагат още по-добри пакети с функции на по-ниска цена, така че’е спускане надолу Но това, което му липсва в характеристиките, то компенсира представянето. IPVanish не’не страдате от чести повреди, няма течове на IP и скоростите са доста постоянни, независимо по кое време или за каква цел го използвате.

Професионалисти

 1. 1000+ сървъра в 60+ страни.
 2. Кодиране AES-256 за военна степен.
 3. Множество специални приложения, включително едно специално за FireTV.
 4. Kill Switch.
 5. Стабилни скорости.

Против

 1. Цените са по-високи, отколкото трябва да бъдат за такава услуга.
 2. Базирано в САЩ, член на 14 Eyes Group.
 3. Водете журнали и данни
 4. неотворено’t деблокирайте Netflix US.

IPVanish планове и преглед на цените

Ние всъщност не сме голям фен на плановете за многостепенно ценообразуване, където достъпът до определени функции е ограничен до тези, които избират планове с по-ниски цени. Например напр. В VyprVPN можете да получите достъп до техните изключителни функции на протокол Chameleon и Vypr Cloud само ако се абонирате за техния по-скъп план. Но за щастие IPVanish не’да няма подобен режим на ценообразуване.

Всички негови функции се предлагат във всички ценови планове с единствената разлика между тези планове е продължителността на вашия абонамент.

IPVanish планове и преглед на цените

Месечен абонаментен план

Заявена цена: $ 10,00 / месец

Както при всеки друг доставчик на VPN, IPVanish’Месечният ценови план е доста скъп. При 10 долара на месец абонаментът за този план ще ви струва 120 долара на година. Ти не’няма да получите някакъв вид отстъпка от този план, защото ние не сме го направили’наистина видях, че доставчикът предлага своя месечен план за $ 11.99 някога. Показаните тук 17% отстъпки са просто много умен маркетингов залог и нищо друго. Не много добър план, който да очаквате с нетърпение и се препоръчва само ако имате нужда от VPN за някои краткосрочни ползи.

Тримесечен / тримесечен абонаментен план

Заявена цена: $ 8,99 / месец

Наистина би ни харесало повече, ако доставчикът предложи 6-месечен абонаментен план вместо тримесечния план, тъй като това би било много по-възможно за потребителя.

Но тъй като’там, можете да го придобиете план за $ 26,99, таксувани веднъж на 3 месеца, което ви струва $ 8,99 / месец за всеки месец от абонаментния период. Доста лоша сделка е да се мисли за това и със сигурност не се препоръчва, тъй като месечните разходи за разбивка са твърде високи.

Отново, отидете само на този план, ако трябва да обслужвате някаква спешна нужда възможно най-скоро.

Годишен / 12-месечен абонамент

Заявена цена: 6,49 $ / месец

Най-добрият план на партидата, IPVanish’Годишният план е това, което трябва да изберете, ако желаете да се абонирате за неговата услуга. При $ 77.99 / година, това ще ви струва $ 6.49 / месец, осигурявайки най-добрата стойност за парите си. Но въпреки това цените са твърде високи, доколкото IPVanish’Загрижен е пакетът с функции. Можете да получите абонамент на много по-добри доставчици за далеч по-ниска цена, така че ние наистина вярваме, че тези цени определено трябва да пътуват на юг.

IPVanish купони

В момента IPVanish предлага два кода на купони. Първият им код “OURBESTOFFER” предоставя 25% отстъпка за всички ценови планове и ви дава наистина добра сделка, ако искате да направите цените да съответстват на вашия бюджет още повече.

Добавянето на този IPVanish код на купон може да доведе до разходите за годишния план от $ 77,99 до много по-разумни $ 58,49.

IPVanish купони

Другият код на купона IPVanish “SAVE20NOW”, ще намали цените с марж от 20%, когато се прилага, но ние сериозно не го правим’не разбирам наличието на този код, когато те вече предлагат кода с 25% отстъпка. IPVanish наистина трябва да сложи край на това объркване и да даде на кодовете си купони по-равномерни перспективи.

IPVanish пробен период

Понастоящем IPVanish не предлага пълноценна безплатна пробна версия в истинския смисъл на термина, вместо това това, което предлага, е 7-дневна гаранция за връщане на парите във всичките й ценови планове и това, което прави себе си като услуга, като прави това. Безплатните тестове са най-големият показател за това колко доверие на доставчик предоставя в своята услуга и предлагането им говори много за достоверността на предлаганите функции.

Не предлагането им създава лошо впечатление за услугата и наистина бихме препоръчали IPVanish да включи такъв възможно най-скоро или рискува да загуби клиенти на доставчици като NordVPN, който не само предлага нулева безплатна пробна версия с всички включени функции, но и има далеч по-добра ценови планове.

Преглед на методи за плащане с IPVanish

Въпреки че понастоящем не предлага Bitcoin като опция за плащане, когато проверихме прегледите на трети страни за услугата, разбрахме, че IPVanish преди това предлагаше Bitcoin като опция за плащане. Че’Определено е нетърпелив, тъй като отказва на потребителя възможността да плати за ценовите планове анонимно.

Преглед на методи за плащане с IPVanish

В момента са достъпни само два начина на плащане. Можете да платите чрез кредитната си карта или да изберете да платите чрез Paypal. Според нашия преглед начините на плащане не са достатъчни и трябва да се увеличават, за да осигурят по-голяма гъвкавост на потребителя.

Преглед на съвместимостта на IPVanish

Подобно на по-добрите VPN доставчици там, IPVanish предлага и специализирани съвместими приложения за популярни ОС като Windows, iOS, Mac и Android. Какво’Добре е, че доставчикът също предлага специално приложение за FireTV и работи като ветрец. Специализирана поддръжка за нишови платформи винаги е добре дошла и ценена, така че ние наистина даваме на палеца за добавяне на приложението в микса.

Преглед на съвместимостта на IPVanish

Освен това IPVanish предлага ръководства за настройка за Linux, Chromebook, Windows Phone и рутери. Въпреки това, IPVanish не предоставя много по отношение на поддръжка на множество протоколи на всички платформи. Повече за това по-късно в тази статия.

Преглед на IPVanish сървъри

Доставчикът твърди, че го’s най-бързо растящият VPN от най-високо ниво в света и единственото място, където това твърдение имаше най-голям резонанс, беше в неговата сървърна инфраструктура.

IPVanish предлага 1000+ сървъра в внушителните 60+ страни, покриващи по-голямата част от света’s уеб пейзаж, но трябва да кажем, че броя на сървърите е малко наклонен към Европа и САЩ.

Има само общо 59 сървъра в Азия, а Близкият изток получава ниски 3 сървъра от

доставчикът. Сравнете това с Лос Анджелис, САЩ, който сам хоства 57 IPVanish сървъра и ще имате добра представа къде се крие проблемът.

Бихме препоръчали на доставчика да добави повече сървъри на три места, т.е. Близкия Изток, Африка и Централна Азия, ако е така’s за привличане на повече клиенти от тези региони, които в следващите времена само ще се увеличават.

Преглед на протоколи IPVanish / шифроване

Стандартът за криптиране, предлаган от IPVanish ако AES 256, което е почти индустриалния стандарт. Но този стандарт за криптиране е наличен само в приложенията FireTV, Windows, Mac, iOS и Android.

Ако планирате да използвате IPVanish на Chrombook или Windows Phone, ще получите криптиране AES-128 само на вашата интернет връзка.

Linux поддържа и стандартите за криптиране AES-128 и AES-256 съответно.

Докато IPVanish предлага множество протоколи, той се извежда само в някои избрани ОС.

Например напр. в Windows и Mac можете да получите достъп до OpenVPN, L2TP и PPTP протоколи, но не и IPSec, докато в iOS можете да имате достъп само до IKEv2 и IPSec протоколи.

Ето списък на ОС и протоколите, поддържани в тях:

Операционна система Поддържан протокол / и
FireTV OpenVPN
Windows OpenVPN, L2TP и PPTP
Mac OpenVPN, IPSec и L2TP
IOS IKEv2 и IPSec
андроид OpenVPN
Linux OpenVPN и PPTP
Chromebook L2TP и IPSec
Windows Phone L2TP

Бихме препоръчали на доставчика да разшири избора, който потребителите имат при избора на различни протоколи на всички платформи, за да им позволи да упражняват по-голяма гъвкавост спрямо своите възможности за сигурност.

Преглед на поддръжката на клиенти на IPVanish

IPVanish рекламира, че осигурява 24/7 поддръжка, но напротив, няма функция за чат на живо. Това е лош маркетинг от страна на IPVanish и те трябва да го заменят в нещо по-приемливо, т.е. такова, което съответства на тяхната готовност за поддръжка.

IPVanish’Основният начин за предоставяне на поддръжка е чрез системата му за билети, но дори и това не е достатъчно бързо според съвременните стандарти за поддръжка на клиенти. Изпратихме запитване за инсталиране на VPN в Anonabox чрез системата му за билети и минаха 8 часа откакто очакваме отговор.

IPVanish Преглед на поддръжката на клиенти

Никога няма да наречем това “мигновена поддръжка, освен ако не се заблудим достатъчно, за да вземем предвид 10-часово закъснение между заявка и нейната резолюция “миг”.

Преглед на тест за скорост на IPVanish

Ускоренията намаляват донякъде от първоначалната скорост на интернет връзката във всеки VPN. Това е поради натоварването на криптирането и протоколите, така че ние не’не го приемайте като нещо необичайно, освен ако не падне под допустимия обхват. Според нашите тестове за скорост на IPVanish на различните му сървъри открихме, че той е достатъчно бърз, за ​​да захрани достатъчно добро потребителско изживяване.

Въпреки това, на някои от сървърите му, като в Обединеното кралство, скоростите се понижиха твърде много и със сигурност не бяхме впечатлени. Друго нещо, което бихме искали да добавим тук е, че IPVanish няма’не работя по деблокиране на Netflix US в момента, но може да е подходящ за Disney + и това’е може би най-големият му недостатък.

За потребителите на Torrenting IPVanish може да бъде добър вариант, ако сте среден потребител на данни. За тежките потребители на данни скоростите могат да бъдат малко бавни и нередовни на повечето сървъри, така че е необходимо да вземете предвид вашите предпочитания и нужди, преди да се абонирате за IPVanish.

Преглед на IPVanish Kodi

Kodi е нашият личен фаворит, когато става въпрос за нулиране на домашна медийна платформа за консумация на цифрово съдържание. Този универсален софтуер позволява на потребителите да имат достъп до всичко - от новини на живо до анимационни шоута и от големи спортни събития до най-новите филми чрез стотици добавки.

Но, Коди’s мощността може да се увеличи още повече, като я използвате под прикритието на Kodi VPN, тъй като ще ви позволи да деблокирате гео-ограничено съдържание от целия свят.

IPVanish предоставя широк брой съвместими приложения за различни ОС като Windows, които работят във фонов режим, което ви дава възможност да използвате Kodi с пълна свобода.

Преглед на IPVanish Kodi

Въпреки това IPVanish може да се инсталира ръчно на нишови платформи като Smart TV с лекота.

В момента IPVanish предоставя поддръжка на своя VPN за Kodi на следните платформи:

 1. Windows
 2. Mac OSX
 3. андроид
 4. MXQ Pro Android TV кутия
 5. OpenElec

IPVanish Crack Review

Пукнатините никога не са безопасни и това’s защо препоръчваме на нашите потребители да стоят далеч от тях винаги. Те могат да съдържат всичко - от злонамерен софтуер до опасни вируси, които могат да причинят хаос на вашата система, ако бъдат разопаковани.

В момента няма достъпна надеждна пукнатина за IPVanish и дори ако попаднете на нещо, което твърди друго, съветваме ви да се отървете от него.

IPVanish Допълнителни функции

IPVanish предлага някои доста прилични функции, които включват Kill Switch за защита в случай на прекъсване на интернет, 1000+ VPN сървъри, SOCKS5 прокси, криптиране AES 256 с военна степен, поддръжка на множество протоколи и възможност за използване на VPN на до пет едновременни устройства,.

Тези функции са достатъчно добри, за да позволят IPVanish да се квалифицира като един от най-добрите VPN мрежи. Но определено може да има повече допълнения.

IPVanish все още не предлага функции за защита от най-висок клас като Double VPN, Onion over VPN и Split Tunneling. Тези функции са новост в света на VPN и само няколко топ доставчици като NordVPN и PureVPN ги предлагат. IPVanish трябва да включи поне два от тях в своя пакет от функции, за да оправдае цената си и да добави повече стойност на своята услуга.

IP Login

Процесът на влизане в IPVanish не се нуждае от много по отношение на обяснение. Всичко, което трябва да направите, е да посетите ipvanish.com и да отидете на “Моята сметка” (Ако ти’вече сте закупили абонаментния план) и въведете вашето VPN потребителско име и парола в наличните полета.

IP Login

Ще бъдат необходими същите идентификационни данни за VPN потребители, за да влезете във всяко от неговите специални приложения или да инициирате файлове за ръчна настройка.

Как да инсталирате / Свържете IPVanish за Windows

Чрез специализираното приложение за Windows, използването на IPVanish VPN във вашата Windows OS е безпроблемен процес. Ето как можете да изтеглите и инсталирате това приложение за по-малко от 3 минути:

 1. Използвайте всеки браузър по ваш избор, за да посетите ipvanish.com.
 2. След като посетите уебсайта, отидете на “Apps” > “Windows”.
 3. На тази страница кликнете върху “Изтеглете приложението за Windows” за да започне изтеглянето.
 4. След приключване на изтеглянето на файла, щракнете върху него и той ще ви попита дали искате да го стартирате или не. Кликнете върху “тичам”.
 5. Ще бъде съобщено от съветника за настройка на IPVanish. Кликнете “Следващия”.
 6. Сега кликнете върху “Приемам условията на споразумението” след като преминете през лицензионните условия и след това кликнете върху “Следващия”.
 7. Кликнете “Следващия” отново в подкана за местоположението на файла.
 8. Сега кликнете върху “Инсталирай” и тогава “да”.
 9. Файлът вече е инсталиран успешно.
 10. Въведете потребителските си данни, изберете сървър и щракнете върху “Connect” да започнете да използвате IPVanish VPN на вашата Windows OS.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за MAC

Маковете са чудесни за използване, но се нуждаят от сигурност, за да ги предпазят от заплахи онлайн. Тук’s как можете да настроите IPVanish’е специализирано приложение за Mac на вашата платформа по облекчен начин:

 1. Посетете ipvanish.com и отидете на “Apps” секция от горната лента.
 2. Изберете “Mac” > “Изтеглете Mac App”.
 3. Файлът вече ще бъде изтеглен на вашия “Downloads” папка.
 4. Изберете файла и го пуснете в папката Applications, за да започнете инсталирането.
 5. Въведете потребителските си данни.
 6. Кликнете “Skip” ако не’не искам да мине през урока.
 7. Сега ще се озовете в основния потребителски интерфейс на приложението. Превъртете надолу, за да намерите най-добрия сървър според вашите нужди и кликнете върху него, за да започнете връзката.
 8. IPVanish вече работи на вашия Mac OSX.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за iOS

IPVanish’s iOS приложенията работят безпроблемно както на iPad, така и на iPhone. Тук’s стъпка по стъпка ръководство за настройка за това как да стартирате и стартирате приложението iOS на вашето устройство за нула време:

 1. Отворете магазина на iTunes и потърсете “IPVanish”.
 2. Приложението вече ще се показва в резултатите от търсенето. Кликнете върху “Изтегли” и тогава “отворено”.
 3. Сега кликнете върху “Позволява” и след това въведете вашите потребителски идентификационни данни (VPN потребителско име и парола).
 4. Изберете “Пропускайте урока”.
 5. Сега изберете предпочитаното от вас място на сървъра и кликнете върху “Connect”.
 6. И накрая, кликнете върху “Позволява” за да започнете да защитавате вашата анонимност онлайн чрез IPVanish.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за Android

Никъде не е по-лесно да инсталирате IPVanish’е посветено приложение, отколкото в Android. Ето как и вие можете да го направите с минимални усилия:

 1. Отидете в магазина на Google Play и в лентата за търсене въведете ‘IPVanish” и натиснете “Търсене”.
 2. След като намерите, кликнете върху “Изтегли” и след това нататък “отворено” за да започне инсталацията.
 3. Сега просто трябва да въведете потребителското име и паролата си и да изберете сървър по ваш избор, за да започнете да използвате безопасно интернет под прикритието на IPVanish.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за FireTV

Кой не’не обичам нишовата поддръжка? Наистина го правим, особено за любимите ни услуги като FireTV. IPVanish предлага специално приложение за платформата, което прави много по-лесно разгръщането на VPN и деблокиране на гео ограничено съдържание. Но, преди да продължим по-нататък, трябва да знаете, че това приложение спечели’не работи правилно на устройства от първо поколение Firestick.

Тук’s стъпка по стъпка урок за това как можете да инсталирате IPVanish’е посветено приложение FireTV лесно:

 1. На вашия Firestick / FireTV’s интерфейс, отидете на “Apps”.
 2. Сега изберете “Категории” > “полезност” > “IPVanish” ап.
 3. Докоснете / щракнете върху “получавам” икона.
 4. Сега кликнете върху “отворено”.
 5. Сега ще бъдете задължени да въведете вашето потребителско име и парола. Направете го и след това преминете към избор на сървър. което най-добре ви подхожда.
 6. Кликнете върху “Connect” и вече използвате FireTV под прикритието на достоверна VPN.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за рутери

Инсталирането на VPN на рутер може да бъде доста сложно нещо и препоръчваме да продължите напред с този маршрут само ако сте достатъчно способни да го издърпате, без да повредите рутера.

IPVanish предлага различни уроци за настройка на различни видове рутери, през които лесно можете да преминете тук .

Как да инсталирате / свържете IPVanish за Linux

Linux има много бистрота, така че предоставянето на специално приложение за него е невероятно сложна задача. Никой популярен доставчик няма такъв, но лесно можете да разберете как ръчно да инсталирате VPN на вашето собствено бистро по лесен начин.

IPVanish предлага два типа Ubuntu VPN протоколи, т.е. Ubuntu PPTP и Ubuntu OpenVPN и можете да получите стъпка по стъпка ръчно ръководство за настройка на тези конфигурации на IPVanish’уебсайт в секцията с приложения или в нашия собствен специализиран VPN преглед за Linux.

Как да инсталирате / свържете IPVanish за Chromebook

Chromebook е преносим компютър от Google, който работи на операционната система Google Chrome. Този лаптоп се радва на съвсем различна порода и е чудесен вариант да се отдадете, ако досега сте отегчени от Windows или Mac OS..

Най-добрата част за Chromebook е неговият неусложнен и опростен интерфейс, който ви позволява да правите нещата по много по-лесен начин, отколкото бихте могли да направите в друга ОС. Същото важи и за настройката на VPN на тази ОС. Тук’е много просто ръководство за това как да настроите ръчно VPN на Chrome OS:

 1. В своя Chromebook отворете браузъра Google Chrome и след това отворете нов раздел
 2. В този раздел въведете настройките на chrome: // в адресната лента
 3. Превъртете надолу, за да намерите “Добавяне на връзка” и кликнете върху него. Сега кликнете върху “Добавете частна мрежа” от последващите опции

Сега въведете информацията, както е показано в таблицата по-долу:

Име на хоста на сървъра Това поле изисква пълното име на сървъра, с който искате да се свържете. Можете лесно да намерите тези имена в списъка със сървъри, наличен във вашия акаунт’s контролен панел
Име на услугата Можете да създадете всяко име, което харесвате
Предварително споделен ключ Ipvanish
Сертификат за сървър CA Избирам “По подразбиране”
Сертификат на потребителя Оставете това поле празно
Потребител & парола Въведете собствено потребителско име и парола за VPN
OTP Оставете това поле празно
Име на групата Оставете това поле празно
Запазване на потребителско име и парола Това не е задължително. Запазете го или го запазете временно
 1. Просто кликнете върху “Connect” и връзката ви ще започне с активиран VPN

Как да инсталирате / свържете IPVanish за Windows Phone

Windows Phone не са толкова популярни в сравнение с по-здравите си братовчеди, т.е. Android и iOS, но все пак те съществуват в такъв брой, че определено са цел на хакерски опити.

Следователно, имате нужда от VPN, за да ви предоставим най-доброто защитно покритие. Тук’s как можете да получите този защитен капак, като инсталирате IPVanish на вашия Windows Phone чрез това стъпка по стъпка ръководство:

 1. Отворете списъка с приложения на вашия Windows Phone и отидете на “Настройки” и превъртете надолу, за да намерите и щракнете върху “VPN”
 2. Променете състоянието от Default “от” да се “На”
 3. Сега докоснете “Добави” и преминете към кутия за “Име на сървъра” и въведете името на сървъра или неговия IP адрес, с който искате да се свържете. Само сървърите, налични с IPVanish, трябва да бъдат избрани
 4. Сега докоснете “Тип” и изберете “L2TP с IPSec” като вашия протокол за криптиране
 5. По-долу “Свързване чрез” въведете вашето потребителско име и парола. В полето за предварително споделен ключ въведете “ipvanish”
 6. Изберете уникално име на профил за вашата връзка в полето за “Профилно име” и натиснете “Запази”
 7. За промяна на вашия сървър, ще трябва да повторите процеса.

IPVanish Tap Device

Устройството Tap обикновено е a “шофьор” използван от всички VPN приложения за активиране на частна връзка. Ако определен софтуер не е в състояние да инсталира този драйвер, ще срещнете проблеми при достъпа до клиента или свързването към VPN сървър. И така, това, което изглежда е проблемът с IPVanish’s Докоснете Устройство?

Е, проблемът е доста често срещан сред многобройните инструменти, свързани с мрежата или поверителността. Конфликтите в софтуера и грешките при подписване на драйвери могат да попречат на Windows да инсталира IPVanish’s Докоснете драйвер. За да поправите това, помислете дали да излезете напълно от IPVanish. Отворете диспечера на задачите, щракнете с десния бутон върху приложението и щракнете върху “Последна задача”.

След като сте готови, изтеглете най-новия драйвер за докосване от уебсайта на OpenVPN. За директна връзка за изтегляне щракнете тук. Инсталирайте файла с етикет “докосване прозорци-9.21.2”. Процесът едва ли ще отнеме няколко секунди, след което ще можете да използвате IPVanish за връзка с всеки желан сървър по ваш избор!

IPVanish Kill Switch

Почти целият VPN софтуер предлага функция Kill Switch в днешно време. Това е изключително важен инструмент, необходим на личните данни за изключване на целия интернет трафик, при обстоятелства вашата VPN връзка престава да работи. Като изключите целия достъп до мрежата, можете да защитите самоличността си от изтичане.

С прости думи, функцията за превключване на убийствата е от решаващо значение за сигурността и сигурността ви, дори когато вашата VPN се отказва от вас. IPVanish поддържа този инструмент на своите Mac OS и Windows клиенти.

Как да активирате IPVanish Kill Switch на Mac и Windows?

За тези, работещи с Mac, отидете на “Предпочитания” в клиентското приложение и след това “Връзка”. Ще видите списък с наличните конфигурации, включително “Активен протокол” и други опции като “Автоматично свързване”, “Активирайте IPv6 защита от теч”, и “Предупреждавайте при излизане, докато сте свързани”. Просто отметнете квадратчето, в което пише “Kill Switch” за да активирате функцията.

IPVanish Kill Switch

Обратно, тези, които работят с IPVanish на Windows, разполагат с много по-опростен графичен интерфейс. За да включите функцията за превключване Kill, просто щракнете върху “Настройки” в клиента. След като сте готови, натиснете върху “Връзка” менюто и щракнете върху квадратчето за отметка “Kill Switch”. Можете също да активирате други функции като IPv6 защита от теч, защита от течове на DNS, черен LAN трафик и автоматично прекъсване.

IPVanish не се свързва

IPVanish Reddit

На Reddit потребителите най-вече подчертаха тези проблеми, които посочихме по време на този преглед. Проверете най-добрия reddit VPN, тъй като той ви дава добри годишни и други бизнес пакети.

Скоростите намаляват на много сървъри, Google ви подканва с капча, докато използвате някои сървъри, поддръжката за чат е изключително измамна (Не е така’t 24/7 от всякакъв смисъл на термина) и някои други проблеми са сред тези, които редовно се сблъскват с много потребители.

Доставчикът трябва да вземе играта си в голямо време. Неговите прилични и сигурни, но съвременни потребители не са доволни от нищо, освен най-доброто, така че ако можете’не го предоставете, след това бъдете подготвени за такива рентове на форуми като Reddits, като този по-долу:

Преглед на IPVANISH от Pilot Pilot

В TrustPilot ситуацията е далеч по-лоша. Съществуват общо 404 отзива, генерирани от потребители и кумулативна оценка на една-единствена звезда, която да отразява колективното мнение, съдържащо се в повечето от тези отзиви.

Потребителите могат да имат оплаквания за всяка услуга, но когато нещо тръгне на юг, всеки може да я забележи. IPVanish има много основание за преобразуване на тези тиражи в препоръки.

IPVanish VS NordVPN

Ето една характеристика по сравнение на функции между Nord VPN и IPVanish:

FeatureIPVanishNordVPN
Цени (годишно) $ 77.89 $ 69
Държави 60+ 62
Сървъри 1000+ 4278
протоколи OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и IKEv2 IKEv2, PPTP, OpenVPN, L2TP, DoubleVPN и SSTP
Encryption AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ
Регистри Не Не
P2P Разрешено да да
Намиращ се в Съединени щати Панама
Прокси сървъри да Не
Едновременни потребители 5 6
Добавени функции Kill Switch, SOCKS5 прокси SmartPlay, Onion over VPN, CyberSec и Automatic Kill Switch, работи в Netflix

IPVanish VS PureVPN

Представяме ви разликата в характеристиките, цените и други фактори между IPVanish и PureVPN:

FeatureIPVanishPureVPN
Цени (годишно) $ 77.89 $ 59.88
Държави 60+ 60
Сървъри 1000+ 1300+
протоколи OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и IKEv2 PPTP, OpenVPN, L2TP и DoubleVPN
Encryption AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ
Регистри Не минимален
P2P Разрешено да да
Намиращ се в Съединени щати Хонг Конг
Прокси сървъри да да
Едновременни потребители 5 5
Добавени функции Kill Switch, SOCKS5 прокси Лук над VPN, Split тунелиране, Dedicate IP, DDoS защита, блокиране на реклами и автоматично превключване на убиване,

IPVanish VPN не работи / грешки / проблеми

Що се отнася до използването на IPVanish, потребителите могат да се сблъскат с различни проблеми / грешки, които могат да им попречат да се насладят на напълно частно онлайн изживяване. В светлината на това ние от BestVPN.co решихме да съставим списък с най-често срещаните не работещи грешки, които получаваме от нашите читатели / зрители!

IPVanish не се свързва

Проблемите със свързаността могат да имат много причини. Защитната ви стена може да блокира приложението’s интернет връзка. Неправилните настройки за дата и час на вашия компютър могат да причинят проблеми с връзката. Понякога дори интернет доставчиците могат да блокират PPTP VPN връзки. Друг път това е просто проблем с вашия интернет. Първо трябва да разберете първопричината, след което да предприемете съответни стъпки.

IPVanish не може да се инсталира Tap Device

Обикновено, когато потребителите имат много VPN приложения, инсталирани на техните компютри, IPVanish може да срещне грешки при инсталиране на устройството Tap. Ако искате да отстраните проблема, помислете за премахване на конфликтни софтуерни приложения. Това трябва да работи, но ако това не стане, винаги можете да изтеглите драйвера за докосване от OpenVPN’уебсайт директно. Изтеглете и инсталирайте драйвера за докосване оттук: https://swupdate.openvpn.org/community/releases/tap-windows-9.21.2.exe

IPVanish поддържа изключването

Ако приложението ви IPVanish продължава да се прекъсва, това може да изложи вашата идентичност на риск. Сега инструменти като автоматичен превключвател за убиване могат да стигнат само дотам, за да запазят безопасността си по всяко време. Необходимо е проблемно решение, за да спрете прекъсването на IPVanish. Както споменахме по-рано, може да има множество причини, поради които може да изпитате капки на връзката. Помислете за деблокиране на приложението от защитната стена, коригиране на вашите настройки за данни и време или конфигуриране на вашия интернет, за да видите дали нещо работи!

Често задавани въпроси за преглед на IPvanish

Използва легална VPN в САЩ?

Освен ако не го използвате за нещо зловещо или престъпно, използването на VPN е напълно законно не само в САЩ, но и в повечето части на света.

Може ли IPVanish да се използва на множество устройства?

Да. IPVanish ви позволява да получите достъп до услугата на 5 устройства едновременно.

Как да прекратя абонамента си за IPVanish?

Ако не сте доволни от стандартите за обслужване на IPVanish, тогава определено можете да упражните свободата си като потребител, за да анулирате абонамента. Просто преминете към уебсайта и влезте в акаунта си. Тук в контролния панел щракнете върху “абонамент”. Вече ще можете да видите опция “Искам да прекратя абонамента си” в долната част на този раздел. Кликнете върху него и продължете с процеса, докато не приключите с всички формалности. Вашият акаунт вече ще бъде анулиран и невалиден.Как да прекратя абонамента си за IPVanish

заключение

Обръщайки нещата, бихме искали да препоръчаме на доставчика да добави повече функции към своята услуга и да увеличи работата на съществуващите, за да поддържа клиентите да влизат. Услугата претърпя някои големи спадове в близкото минало и крайно време, че се прибират и запазват добрия си имидж в VPN домейна от опетняване.

IPVanish е добър, но днес’Ултра-конкурентен, управляван от потребителите свят, като е добре току-що спечелен’не направете разреза. Трябва да бъдете изключителни, за да ангажирате повече потребители и да стартирате трайна лоялност към марката.

ExpressVPN има планове с изключително високи цени, но потребителите се стремят към него, въпреки че имат по-евтини опции, само заради доверието и надеждността, които доставчикът генерира чрез звездно представяне на всички фронтове.

IPVanish трябва да следва същия път. Доволни сме от това как е в момента, но определено има място за много подобрения.

Ако имате коментари или предложения относно нашите стандарти за обслужване и преглед, направете коментар в темата по-долу. Ще се радваме да се ангажираме с вас!

Подобни статии

 • Преглед на CyberGhost 2020

  Компетентност Румъния Цена $ 2,75 / месец за 3-годишен план Сървъри 6 100+ Сървъри в 90+ държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-Bit Unblocks...

 • SpyOff VPN преглед 2020

  Компетентност Сан Марино Цена 9,99 сървъра 300+ дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 4,99 / мес на едногодишен план Сървъри 1000+ сървъри в 22 държави Дневници Поддържа връзки Кодове Шифроване AES-256-битови отблокиране...

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневни файлове Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me