Преглед на CyberGhost 2020

компетентност Румъния
Цена $ 2,75 / месец на тригодишен план
Сървъри 6,100+ сървъри в 90+ държави
Регистри Няма сертификати
Encryption AES-256-Bit
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  да
уебсайт https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox, FireTV

Базиран в Румъния, CyberGhost VPN е достъпна VPN услуга със само $ 2.75 / месец по своя 3-годишен план.

Наскоро тя също така представи новия 6-потребителски интерфейс на CyberGhost в своите специални приложения за Mac и Windows, заедно с новото приложение Firestick, което даде на доставчика масивен тласък по отношение на повишаване на удобството на потребителите, в различни платформи.

Строга политика за нулева регистрация, криптиране AES 256, достъп до над 3400 сървъри, специализирани приложения за платформи, всичко това го прави достатъчно безопасно място, с което да се доверите на интернет връзката си с.

Доставчикът възвърна своите най-добри нива на ефективност чрез забележително подобрение на стандартите след последния си преглед, така че определено трябва да помислите за четене на този задълбочен преглед на CyberGhost за 2020 г., за да знаете повече.

 • Сигурност
 • прозрачност
 • Ценообразуване
 • Сървъри
 • производителност
 • Съвместимост
 • поддържа

Базиран е в Румъния, безопасно европейско местоположение

Нейната юрисдикция, т.е. Румъния, по своята същност е безопасна, тъй като нито има строги закони за запазване на данни, нито е страна част от някакъв проблемен съюз като 14 Очи, които могат да изискват от него да споделя информация или да я иска от VPN доставчици, базирани на нейното местоположение.

Не можахме’не откриваме нещо лошо в това да сте базирани в Румъния в нашето проучване относно опасните юрисдикции за VPN, така че можем спокойно да приемем, че CyberGhost е защитен от тази гледна точка.

CyberGhost Logs / Преглед на политиката за поверителност

За разлика от много популярни доставчици на VPN, които твърдят, че имат изрично посочена политика за нулеви регистрации, но действат срещу нея, като предават потребителски данни на властите, CyberGhost е име, което има тенденция да се откроява. Доставчикът не се отдаде на дейности, които застрашават потребителите’ идентичност.

Той съществува като един от най-сигурните VPN доставчици на пазара, който е далеч от неудобните скандали, през които са преминали и други услуги. Ние разгледахме подробно нейните политики за регистриране в детайли в нашето проучване относно политиките за регистриране на над 100 доставчици по целия свят и не открихме нищо, което да повиши каквато и да е тревога. Следователно можете да се чувствате сигурни, че CyberGhost не съхранява регистрации, с изключение на вашите ограничени лични данни (имейл адрес, потребителско име и парола), които са необходими за управление на вашия акаунт в услугата.

CyberGhost протоколи / преглед на криптирането

Според нашия преглед на CyberGhost VPN 2020, наличните с услугата протоколи са ограничени само до три, а именно OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP, което предполага, че е обикновен доставчик, който не предлага голямо разнообразие в своите функции.

Въпреки това, когато има негативи, има и позитиви. CyberGhost използва най-добрия стандарт за криптиране, AES-256 Bit, препоръчан от най-добрите военни и правителствени власти, за да запази вашата самоличност.

Тази система на криптиране предлага най-високата степен на сигурност и е почти невъзможна за разрушаване. Дори най-смелите хакери биха намерили опитите си да бъдат безполезни срещу стандарта за криптиране, използван от CyberGhostVPN.

Вземете CyberGhost

Повечето доставчици на VPN не разкриват основна информация за тяхната услуга, липсва прозрачността, необходима на потребителите да се доверят на продукта си.

Те избягват да информират потребителите за техните централи, собственици, инвеститори, борда на директорите, поръчващи канари / доклади за прозрачност и одитни процеси (ако има такива).

CyberGhost не е от същата порода и всъщност ни даде доста подробни отговори, когато им зададохме инвазивни въпроси за нашето ръководство за прозрачност:

Къде е седалището на вашата компания? Можем ли да получим адрес?

ние’отново в Букурещ, Румъния, извън 5-те юрисдикции на Алианса на 5 очи, 9 очи. Нашите подробности са тук: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Публикувате ли Доклади за прозрачност / Гарантиращи канари?

Да, ние бяхме първите в VPN индустрията, публикуващи Доклад за прозрачност през 2011 г. Той’е традиция, която ние държим скъпа.

Ако да, колко често? Връзка към URL или PDF файл би била полезна!

Годишният ни доклад за прозрачност е тук: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Броят на законните заявки за Q1 2019 скоро ще бъде представен на нашия Център за поверителност: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Проверете ли вашите вземания от независима фирма за сигурност на трети страни?

Не.

Защо все още не сте одитирани? Всякакви причини?

Досега бяхме фокусирани върху изграждането на най-добрия VPN за нашите потребители. Но ние планираме в бъдеще да бъде извършен одит на нашия VPN.

Можем ли да получим малко информация за собствениците зад компанията?

Това не е често в VPN индустрията, но всички подробности за нас са публични. Запознайте се с нашия екип и нашите офис кучета тук: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Повече тук: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us и тук: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=bg

Имате ли инвеститори и дали информацията е достъпна публично за потребителите?

ние’част от Капе. Повече подробности тук: http://www.kape.com/about-us.html

Кои са Съветът на директорите на вашата компания?

Можете да намерите всички подробности тук: http://investors.kape.com/board-of-directors

CyberGhost Планове и преглед на цените

CyberGhost винаги е бил достъпна VPN услуга с ниски цени на абонаментни сделки които повечето потребители могат лесно да се настанят в бюджета си.

В момента доставчикът предлага четири различни типа планове:

 • Месечен абонамент: $ 12,99 / месец
 • Годишен абонамент: $ 5,99 / месец ($ 71,88 таксуван веднъж)
 • 2-годишен абонамент: $ 3,69 / месец ($ 88,56 таксуван веднъж)
 • 3-годишен абонамент: $ 2,75 / месец ($ 99,00 таксуван веднъж)

Месечната сделка и годишният абонамент са скъпи и със сигурност изобщо не попадат в рамките на достъпния диапазон.

Двугодишният план е добър, но го’е все още малко зад борда, докосвайки марката $ 4 на месец.

планове за ценообразуване на cyberghost

CyberGhost’Най-добрият план е 3-годишната сделка, което ще ви струва само $ 2,75 / месец. Наричам го като най-добрата сделка, защото цената му е по-ниска от това, което NordVPN и PureVPN, двама водещи доставчици, предлагат в своите най-добри планове.

Единственият топ доставчик, който’В момента е по-евтин от CyberGhost Surfshark при $ 1,99 / месец, но тъй като последният предлага много по-малък брой сървъри от CyberGhost, той’не е добра алтернатива на това.

Ако искате да се абонирате за CyberGhost, отидете на 3-годишния план и не’няма да се тревожите за инвестирането на толкова висока сума отпред, тъй като ще бъдете защитени от политика за възстановяване без риск от 45 дни вместо CyberGhost, който можете да използвате, за да си върнете парите, ако не го направите’не искам да продължа по-нататък.

Услугата предлага и специални IP адреси като добавка за допълнителни разходи от $ 5 / месец.

Вземете CyberGhost

Преглед на методите за плащане на CyberGhost

Ако планирате да се абонирате за някой от плановете от CyberGhost VPN, тогава ще се радвате да чуете, че доставчикът приема добър избор от методи за плащане. Можете да плащате чрез всички основни услуги за кредитни карти, включително Visa, MasterCard и American Express, методи за директно плащане като PayPal и за максимална анонимност, Bitcoin.

Други по-малко популярни опции включват GiroPay, Sofort Banking, Direct Debit и други. Ако обаче сравним списъка с методи за плащане с други VPN услуги, CyberGhost определено липсва значително. Няма наличен AliPay и не са налични техните опции от Payment Wall (която приема 150 начина на плащане по целия свят).

В криптовалутите липсват и опциите за плащане чрез Ether или LiteCoin, което не успява да създаде много по-приобщаващо усещане. Така че, CyberGhost значително липсва разнообразие, що се отнася до повече методи за плащане. Очакваме услугата да се надгражда и подобрява в тази област.

Преглед на методите за плащане на CyberGhost

Преглед на CyberGhost сървъри

В момента услугата се предлага 3400+ сървъра в 59 страни обхващащи основни места по целия свят. Инфраструктурата му е достатъчно добра, за да осигури надеждна работа на потребителите по целия свят.

Двете най-големи агломерации на сървърни локации се намират в Северна Америка и Европа.

избор на cyberghost сървър

CyberGhost’s сървърите са безопасни и защитени тъй като никой от тях не е открил, че изтича реалните ни IP адреси чрез течове на DNS или WebRTC. Скоростите бяха високи с ниски скорости на ping, което ни позволява да правим HD стрийминг във всички основни места без никакви проблеми.

Услугата предлага специализирани сървъри за деблокиране на гео ограничени сайтове и можете да деблокирате множество библиотеки на Netflix чрез нея в САЩ, Франция, Германия и др. Може да се използва и за отблокиране на Hulu, BBC iPlayer и CrunchyRoll.

Работи ли CyberGhost в Китай?

Забраната за VPN за цял Китай е оказала силно въздействие върху куп vpn услуги. Вече не можете да намерите обяви за China VPN в магазините на Google Play и iTunes. Поради това не можете да инсталирате CyberGhost в страната, особено без да предупредите властите. Това оставя само една възможност да накарате CyberGhost да работи в Китай. Можете или да изтеглите ръчно .apk файла, като кажете на някой извън страната да ви изпрати връзката за изтегляне. Expats могат предварително да заредят приложението за използване в Китай, за да деблокират популярни уебсайтове / приложения.

CyberGhost Тест за бързи тестове

Всички VPN забавят скоростта на вашия интернет поради добавеното криптиране, което причинява по-дълъг маршрут за пакети данни. Ако обаче VPN забави скоростта ви прекалено много, може би е по-добре да я избегнете напълно.

В нашия CyberGhost VPN преглед установихме, че услугата се справя добре, когато е свързана със сървъри, разположени във вашата или наблизо. Но от миналата година’Спадът, услугата значително подобри стандартите си.

Успях да гледам Netflix в HD чрез CyberGhost, което е доказателство за по-бързите скорости, които сега поддържа. Дори и на далечни сървъри, производителността винаги беше добра и нивата на ping бяха ниски.

CyberGhost срещу ExpressVPN

Ето обзор на сравнителните характеристики, ценообразуването и повече между CyberGhost VPN и ExpressVPN:

Характеристика ExpressVPN CyberGhostVPN
Цени (годишно) $ 99.95 (1 годишен план) $ 99,00 (3-годишен план)
Сървъри 3000+ 3400+
протоколи OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec и SSTP OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP протоколи
Encryption AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ
Регистри Не Не
P2P Разрешено да да
Намиращ се в Британските Вирджински острови Румъния
Прокси сървъри да да
Едновременни потребители 3 5
Добавени функции DNS / IPv6 защита срещу теч, превключвател за убийство и разделно тунелиране CyberGhost 6 клиент за Windows и Mac и автоматичен Kill Switch

CyberGhost срещу NordVPN

Сравнявайки NordVPN и CyberGhost VPN главата, ето резюмето на подчертаването на функциите:

Характеристика NordVPN CyberGhostVPN
Цени (годишно) 107,55 $ (3-годишен план) $ 99,00 (3-годишен план)
Сървъри 3200+ 3400+
протоколи IKEv2, OpenVPN, DoubleVPN и SSTP OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP протоколи
Encryption AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ
P2P Разрешено да да
Намиращ се в Панама Румъния
Регистри Не Не
Прокси сървъри да да
Едновременни потребители 6 5
Добавени функции SmartPlay, Onion over VPN, CyberSec и Automatic Kill Switch, перфектен за Netflix CyberGhost 6 клиент за Windows и Mac и автоматичен Kill Switch

Вземете CyberGhost

Преглед на съвместимостта на устройството CyberGhost

Подобно на всички други популярни VPN мрежи, CyberGhost гарантира, че потребителите могат да използват услугата му на всички популярни платформи с невероятна лекота и комфорт. С участието на специализирани приложения за Windows, Mac, Android и IOS, услугата е чудесна за обикновения потребител.

Ако обаче използвате нишова платформа като Linux или FireStick, услугата не предлага много съвместимост, освен предоставянето на уроци за това как използва услугата си чрез ръчна настройка на такива нишови устройства.

CyberGhost 6 преглед

Най-доброто нещо в услугата, което ни впечатли най-много, беше потребителският интерфейс CyberGhost 6 в своите приложения за Windows и Mac.

Преглед на CyberGhost

С участието на шест режима, с всеки обозначен за специално, персонализирано изживяване, интерфейсът CyberGhost 6 улеснява изключително много работата на всеки потребител с VPN по оптимизиран начин.

От стрийминг до сигурно сърфиране има плочка за всичко, за което може да се нуждаете от VPN. Ето как можете да го изтеглите на Windows и Mac:

 1. Изберете план за ценообразуване, който най-добре отговаря на вашите нужди
 2. Изтеглете приложението за Windows или Mac, достъпно с уебсайта
 3. Изберете за инсталиране
 4. Приложението CyberGhost 6 е готово за захранване на страхотно изживяване

CyberGhost VPN App за Firestick

Доставчикът сега предлага своето собствено приложение Firestick VPN и се присъединява към елитния клуб от доставчици, които в момента правят това като PureVPN и ExpressVPN.

Това приложение е лесно достъпно в магазина за приложения на Amazon FireTV и може да бъде изтеглено и настроено само с обикновено търсене в него.

Всички основни сайтове за стрийминг, включително Hulu, Netflix US, Crunchyroll и Disney +, бяха достъпни на Firestick, до голяма степен на CyberGhost’s блестяща способност за избягване дори на най-силните гео ограничения и VPN забрани в тези сайтове.

CyberGhost Kodi преглед

Kodi съществува като една от най-добрите иновации през последните години, което ни позволява да стриймваме онлайн съдържание на всички наши устройства без излишък. Приложението за забавление с отворен код, мулти-платформа за забавление обаче намира своите ограничения от цялото гео-ограничено съдържание там.

Понякога може да стане невъзможно потребителите да се насладят на популярния поток безплатен медиен софтуер в най-пълна степен. Тук идва най-добрият vpn за kodi, а CyberGhost определено е име, което трябва да помислите, ако възнамерявате да се ангажирате с тази цел.

Услугата има дългогодишна репутация в деблокирането на гео ограничено съдържание и според нашия CyberGhost VPN преглед, любителите на Kodi определено могат да се доверят на услугата за това. Ако искате да използвате Kodi с VPN на CyberGhost, изпълнете следните стъпки по-долу:

 1. Изтегли Коди от телевизия и процедира с настройка и инсталация.
 2. Регистрирам за акаунт в CyberGhost VPN.
 3. Изберете вашия ценови план.
 4. Secure Удостоверения на потребителите.
 5. Изтегли и Инсталирай специализираният клиент на ОС от CyberGhost’s уебсайт.
 6. Изберете “Разблокиране на поточно предаване” ако сте изтеглили приложението им за Windows или Mac.
 7. Наслади се Kodi без ограничения!

Ако използвате Kodi на вашата телевизия, тогава бихме ви препоръчали да настроите CyberGhost VPN на вашия рутер, така че вашият Kodi да се изпълнява автоматично чрез защитена интернет връзка. Там’също така опция за споделяне на вашия VPN директно от вашия компютър.

За потребители, които искат да използват Kodi VPN с OpenVPN клиент, CyberGhost предоставя подробно ръководство за това как да се направи това.

Вземете CyberGhost

Как да инсталирате / свържете CyberGhost на Windows

CyberGhost VPN предоставя невероятно, посветено на Windows приложение “CyberGhost 6”, който разполага с нов вълнуващ потребителски интерфейс, улесняващ взаимодействието с VPN. Ето как можете да го получите:

 1. Регистрирай се с CyberGhost и изберете план за ценообразуване
 2. Сега ще ви бъдат предоставени потребителските идентификационни данни, т.е. имейла и паролата ви
 3. Изтегли и Инсталирай CyberGhost 6 Windows приложение от CyberGhost’s уебсайт
 4. Изберете от която и да е от 6-те налични опции
 5. Наслади се сигурен достъп до интернет с CyberGhost VPN!

Как да настроите CyberGhost VPN за Android

Приложението на CyberGhost VPN за Android беше представено в списъка с приложения, които са заразени от зловреден софтуер и се считат за натрапчиви, но когато го проверихме знаем, че’е напълно ясен и безопасен за потребителите да изтеглят и настройват на своите устройства с Android.

CyberGhost’s Приложението за Android също има преобразуване с нов зашеметяващ и лесен за използване дизайнерски интерфейс, изпъстрен с всички нови функции от доставчика.

Тук’s как можете да настроите CyberGhost VPN на Android:

 1. Отидете на https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
 2. Кликнете върху ценовия план, който’е най-подходящото за вас
 3. Платете абонамента след въвеждане на необходимите данни
 4. Защитни потребителски идентификационни данни (потребителско име) & парола)
 5. Сега отидете на Cyberghost’s страница на приложение в Google Play
 6. Натисни “Инсталирай”
 7. След като приложението се инсталира, отворете го и въведете вашето потребителско име и парола
 8. Вашето приложение вече ще е готово за използване

Най-големият акцент тук беше, че успяхме да гледаме Netflix US благодарение на приложението за Android VPN от CyberGhost, което е основен подвиг на доставчика.

Ако искате да получите VPN за Android, тогава CyberGhost може да бъде надежден кандидат за него.

CyberGhost за Chrome и Firefox

CyberGhost VPN не предоставя вродена поддръжка за браузъри като Chrome или Firefox. За съжаление няма достъпни специални разширения. Ако все пак искате да ги използвате в тези браузъри, най-добре е да изтеглите приложенията им за защита на устройства, напр. инсталирането на Windows клиента ще гарантира, че цялата интернет активност, включително тази, извършена в браузъра, остава частна!

CyberGhost за Mac OS

С изключително удобен за потребителя интерфейс и мощна интеграция на функции, Mac OS завладя пазара за себе си, който продължава да расте от година на година. Най-добрият vpn за потребители на mac don’не харесвам твърде много стъпки, когато става дума за изтегляне и инсталиране на каквото и да е, и CyberGhost VPN’s Приложението Mac подхожда идеално на тази сметка:

 1. То’е невероятно лесно да го инсталирате и тук’Покажи го’готово:
 2. Отидете на VPN на CyberGhost’уебсайт и изберете план за ценообразуване
 3. Платете за услугата и се уверете, че имате пълномощията
 4. Изтеглете и инсталирайте специалния клиент за Mac OS от уебсайта или магазина Itunes
 5. Насладете се на дигиталната свобода, по CyberGhost начин!

CyberGhost за iPhone и iPad

ябълка’Ръчни устройства като iPhone и iPad са вдъхновили света, благодарение на своя авангарден дизайн и иновации. Въпреки това, вашето устройство Apple също не може да направи без онлайн сигурност или вашите данни остават уязвими. CyberGhost VPN е едно чудесно решение, когато става въпрос за обезопасяване на такива устройства по холистичен начин. Следвайте стъпките по-долу за стъпки за инсталиране: (Можете да намерите още ръководства за инсталиране в нашия най-добър vpn за iphone блог)

 1. Регистрирай се с CyberGhost VPN, като изберете план за ценообразуване и платите
 2. След като имате потребителските идентификационни данни, Изтегли специализираното приложение за IOS CyberGhost от магазина на iTunes
 3. Инсталирай това и се насладете на сигурно и безпроблемно преживяване на сърфиране на вашето Apple устройство

Вземете CyberGhost

Преглед на поддръжката на клиенти на CyberGhost

Според нашия преглед на CyberGhost VPN 2020, едно от най-добрите неща за услугата са нейните високи стандарти за поддръжка на клиенти, които са на ваше разположение, независимо от проблемите, пред които сте изправени. Налична е функция за чат на живо, която се оказва силно отзивчива, предоставя подробни отговори на всеки въпрос, който може да има един потребител.

Преглед на поддръжката на клиенти на CyberGhost

От отблокиране на Netflix до специализирани P2P сървъри, ръководителите на поддръжката могат да ви водят през всякакви проблеми или проблеми. Друга чудесна характеристика, на която се натъкнахме, бяха подробните ръководства, разделени според всяка ОС, което по своята същност улеснява потребителя при навигация по конкретни интересуващи теми..

CyberGhost протоколи / преглед на криптирането

Вход в CyberGhost

Поверителните данни на потребителите са вашата уникална идентичност, докато абонирането за която и да е услуга и придобиването им в CyberGhost не е толкова трудна задача. Въпреки че не се нуждаете от акаунт за 7-дневната безплатна пробна версия, по-късно се нуждаете от потребителско име и парола за достъп до VPN’със специални приложения или искане за възстановяване по-късно.

За да получите потребителски идентификационни данни, въведете валиден имейл адрес и изберете ценови план, който отговаря на вашите нужди за поверителност и бюджетни изисквания. Попълнете информацията за плащане и завършете процеса на плащане. След това ще трябва да настроите паролата си.

Съветваме потребителите да задават силни пароли, които се състоят от малки и малки букви, поне едно число и един символ. Силна парола означава, че това’е трудно за хакери и снайперисти да го познаят на чист късмет.

След като приключите с настройката на вашата парола, имейлът и паролата ви стават валидни потребителски идентификационни данни и трябва да ги запомните или да използвате надеждно приложение, за да направите това вместо вас. За да влезете, просто въведете идентификационните данни в страницата за вход на приложението или уебсайта.

CyberGhost Crack Review

Въпреки че може да намерите много резултати в търсачките, ако се опитвате да намерите настройката на Crack за CyberGhost - ние бихме ви посъветвали да не ги правите. Според нашия CyberGhost VPN преглед няма достъпна надеждна пукнатина онлайн за услугата и всички онези, които твърдят, че са такива, са злонамерени, заразени със злонамерен софтуер връзки, които могат да навредят на вашия компютър и лични данни.

Преглед на CyberGhost Reddit

Професионалните прегледи не са много различни през повечето време по отношение на това, което потребителите мислят и чувстват за определена услуга, тъй като и двамата са неподправени и брутално честни мнения. Reddit хоства голямо разнообразие от теми по всички теми, особено потребителски VPN ревюта, което го прави чудесно място за разглеждане за разбиране как потребителите възприемат определена услуга. Научете повече за CyberGhost, тъй като той е класиран като най-добрият reddit vpn през 2020 г..

Според нашия CyberGhost VPN преглед, срещаме смесени коментари на доставчика’s цялостно обслужване. Един потребител, който е бил с доставчика от много дълго време, твърди, че не всичките му сървъри са достатъчно добри, за да осигурят похвално потребителско изживяване.

В публикацията потребителят посочи също, че ако искате да използвате VPN по най-оптимизирания му начин, уверете се, че изберете сървъри близо до вашето местоположение.

Отзиви за CyberGhost VPN

Голяма загриженост за CyberGhost VPN, посочена също от потребителите, е патетичното му приложение за Android, което се оказва натрапчиво и има остра нужда от основен ремонт. Това е проблематично от доста време и потребителите изглежда са изключени от всичко, за което се отнася приложението, от производителност до присъствие на зловреден софтуер, като препоръчваме да се държите далеч от него.

Потребители на CyberGhost

CyberGhost Алтернативен преглед

Докато CyberGhost VPN е добър, той не е най-добрият доставчик там. Услугата остава доста основна с не много нови функции. Други по-съвременни доставчици като PureVPN, ExpressVPN, IPVanish предлагат повече разнообразие в списъка си с разширени функции.

Разделяне на тунели, отблокиране на Netflix, специализирани приложения за нишови платформи, напр. Firestick, Onion over VPN, двоен VPN, всички те са редовна част от сделката при топ VPN доставчици.

Така че, ако търсите нещо по-добро от CyberGhost, изберете доставчици като NordVPN, ExpressVPN, PrivateVPN. PureVPN и IPVanish.

Често задавани въпроси за преглед на CyberGhost

Безопасен ли е CyberGhost VPN?

С стандартите за криптиране на ниво AES-256, безкомпромисна политика за нулеви регистрации, Kill Switch и множество други функции за защита от най-висок клас, можем да потвърдим факта, че CyberGhost VPN е много безопасен и сигурен.

Какво прави безплатният CyberGhost?

Да го опиша с една дума, всичко. Вие получавате пълен достъп до възможностите за VPN. Ако потребителите все още не са доволни, CyberGhost VPN дори предоставя 30-дневна политика за възстановяване, след като сте платили за конкретен ценови план.

Какво е CyberGhost 6?

Шестте щанда представляват шестте опции, представени на потребителя, представляващи най-популярните цели за използване на VPN, включително сърфиране анонимно, торент анонимно, защита на Wi-Fi, Unblock streaming, деблокиране на основни уебсайтове и избиране на моя сървър. Всяка една от тези опции, когато кликнете върху, отваря интерфейс, който има много удобни за потребителя, персонализирани функции, оптимизирани за най-доброто обслужване на предвидената цел.

Препоръчва ли се CyberGhost VPN?

Най-точно, ДА!

CyberGhost VPN претърпя спад в стандартите, докато се върна назад, но отскочи абсолютно забележително.

Основните му проблеми като колебание на скоростта, грешки в приложенията и бавна поддръжка за чат са разрешени и ефективността на тази VPN във всички акаунти вече е наравно с най-добрите доставчици в бранша..

CyberGhost е високо защитена VPN услуга, която не поддържа никакви регистрационни файлове и местоположението му в Румъния, позволява му да предложи максимална анонимност и безопасност на потребителите на потребителите.

Като се абонирате за CyberGhost, ще се регистрирате за най-доброто изживяване. Няма течове на IP, позволяващи му да работи за Netflix, Tor и дори Torrents.

Все още има много недоволни потребители на CyberGhost заради промяната в изпълнението в миналото, но ако дадат на услугата подновен шанс, те спечелиха’не съм разочарован.

Подобни статии

 • Преглед на IPVanish 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 6.49 / Месечни сървъри 1000+ дневници Без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчително...

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневни файлове Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 10 сървъри в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

 • SpyOff VPN преглед 2020

  Компетентност Сан Марино Цена 9,99 сървъра 300+ дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me