Преглед на частния достъп до Интернет 2020

компетентност САЩ
Цена $ 2.91
Сървъри 3272
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.privateinternetaccess.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Частният интернет достъп е базиран в САЩ доставчик на VPN, предлагащ решения за поверителност и сигурност чрез силни нива на криптиране и множество сървъри, разположени в целия свят. Този преглед на частния достъп до Интернет оценява легитимността и компетентността на VPN услугата’иск за предоставяне на поверителност и анонимност на потребителите по интернет. Прочетете този преглед на частния интернет достъп и най-новото мнение на потребителя, обхванати от vpn.

Професионалисти

 1. Нулеви дневници (дори ФБР не успя два пъти да придобие данни)
 2. 3386+ сървъра в 17 различни страни
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP протоколи
 4. Осигурено е 256 битово криптиране AES
 5. 24/7 функция за чат на живо
 6. Добра клиентска поддръжка
 7. Лесен за използване VPN клиент

Против

 1. Базирано в САЩ (под радара на 5-Eyes, 9-Eyes и 14-Eyes Alliance)
 2. Бавна скорост на изтегляне
 3. Безплатна пробна версия
 4. Мога’t изберете протоколи от софтуера на клиента

Вземете частен достъп до Интернет

Contents

Дневници и политика за поверителност

Много VPN доставчици твърдят, че предлагат a “Няма политика за регистрация”, но много малко от тях изпълняват своето обещание, както подчертахме с подробни подробности в нашето ръководство за политиките за регистриране на над 100 доставчици, които в момента работят в бранша. По-голямата част от услугите, които прегледахме, регистрират някои незначителни данни за сесия / връзка. Това се появи само след като тези VPN бяха подложени на официални разследвания, когато потребителите бяха намерени да използват услуги за незаконни дейности. Скорошен пример беше на PureVPN, който разкри подробности за регистрацията във ФБР.

История на случая

Ако обаче търсите услуга, която е силна дори от натиска на ФБР, трябва да използвате Частен достъп до Интернет. Миналата година доставчикът навлезе в кръстосването на разследвания от ФБР относно потребител, който невярно информира и разпространява информация за заплахите от бомби. През декември на различни летища и училища бяха изпратени редица заплахи за измама с името на “Ерик Мийд”.

Разследванията доведоха до доказателства, че сталкер на име McWaters полудява в мания за бивш колега Девън Кени. Ако все още не сте се досетили, Ерик Мийд е името на Кени’гадже, на когото след конфликт явно отказаха да отправя някоя от заплахите. Подозрението се насочи към Мак-Уотърс, който се опита да се свърже с бившата служителка, разбита повече от 100 пъти.

PIA’s Отговор

Всички опити да се свържат с имейли, Facebook, Twitter и TracFone се проследяват до IP адрес от частен достъп до Интернет. Въпреки че ФБР разполагаше с достатъчно доказателства, за да остави McWaters, те поискаха от PIA да му предаде регистрационните файлове. Тъй като доставчикът не съхранява информация за регистриране, той не е в състояние да сътрудничи; гарантиране на неприкосновеността на личния живот на потребителя.

“След като разгледахме валидността на призовка и го потвърдихме, рестартирахме, тъй като винаги правим съдържанието на нашата политика за поверителност и след това уведомяваме агента, че не регистрираме никаква активност на потребителя. Агентът потвърди разбирането си за нашата компания’s политика и позиция и след това следва алтернативни възможности. Този отчет дава яснота, че PIA не регистрира потребителска активност и ние продължаваме да бъдем в готовност да се ангажираме с нашите потребители.”

Голям червен флаг - PIA е базиран в САЩ

САЩ е може би най-лошото място в света, за да бъде базиран VPN.

Това не е само част от множество алианси за споделяне на данни, като 14 Eyes, както посочихме в нашето подробно ръководство за проблемните юрисдикции, но също така има множество видове закони за запазване на данни, които могат сериозно да му позволят да принудят всеки доставчик да генерира данни по всяко време, когато пожелае. Всички тези проблеми засягат PIA, превръщайки всяка иначе достатъчно добра услуга, в такава, която не бива’не се абонирайте за.

Въпреки това, тъй като PIA досега не е споделяла никакви регистрационни файлове с властите, тя успя да спаси известна достоверност, въпреки че е базирана в САЩ. Но ние няма да ви посъветваме да поемете риск и да потърсите доставчик, който е базиран на по-безопасно място като ExpressVPN или Surfshark, вместо това.

Цени и планове

PrivateInternetAccess предлага три плана за ценообразуване, подобно на повечето VPN доставчици в бранша. Можете да избирате между месечна сметка, годишна сметка и 2 годишна сметка.

частни цени за достъп до интернет

Месечният пакет се предлага по 6,95 долара на месец, което е малко по-високо в сравнение с някои други доставчици на VPN. Можете обаче да изберете от сметките с по-голяма продължителност, за да се възползвате от много по-ниски цени, тъй като годишният пакет струва $ 3,33 на месец, а двойният годишен план струва $ 2,91 / месец (половината от това, което струва месечните пакети).

Прегледът на частния достъп до интернет показа, че той предлага голяма цена / качество, тъй като всеки от пакетите се предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите и предлага същите функции и ниво на защита във всеки ценови план, като гарантира, че вашите данни и поверителност са безопасни от всички видове заплахи по интернет. За купон за отстъпка за частен достъп до Интернет проверете VPN сделки Black Friday.

Вземете частен достъп до Интернет

Безплатен пробен период

Ако искате да изпробвате услугата безплатно за няколко дни, с тъга съобщаваме, че на този етап частният достъп до Интернет не предоставя никакви безплатни изпитания. Услугата VPN предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите от деня на регистрацията.

Препоръчваме ви да използвате тези седем дни и да тествате услугата във всички платформи и устройства, които използвате. Опитайте различни сървъри, достъп до различни ограничени географски сайтове и проверете за проблеми с услугата и нейните функции.

Сървъри

Според нашия преглед на PIA, VPN има над 3272 сървъра, разпространени в 33 страни по света. Сред тях, включително Австралия, Бразилия, Канада, Дания, Финландия, Франция, Хонконг, Индия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Румъния, Сингапур, Южна Корея, Швеция, Швейцария, Турция , Великобритания, САЩ. Можете да проверите PIA’мрежова страница тук за повече информация за броя на сървърите и местоположенията във всяка държава (снимка по-долу).

частни сървъри за достъп до интернет

Въпреки че броят на поддържаните местоположения е малък, PIA непрекъснато добавя повече сървъри в списъка. Засега той компенсира чрез високото си съотношение сървър на местоположение. Това позволява на потребителите да маскират оригиналната си идентичност и да останат анонимни по интернет с добавения стимул за използване на сървъри, които имат по-малко натоварване на потребителите. В резултат на това получавате изключителни скорости, независимо от коя държава установявате VPN връзка с помощта на PIA - което е от съществено значение за безпроблемните торенти и потоци!

Изпълнение на PIA

За да ви дадем по-добра представа за надеждността на услугата, проведохме няколко теста за производителност. Ако сте с двойно мнение относно VPN, тези тестове могат да помогнат в процеса на вземане на решения:

Тест за скорост

По-долу са резултатите от тест за скорост на 100Mbps връзка, за да ви даде безпристрастен изглед на скоростите, които ще можете да използвате при свързване към различни PIA сървъри.

Местен ISP

Резултатите по-долу ще ви дадат по-добро разбиране на разликата между скоростта на първичната мрежа и първостепенните PIA сървъри.

частен тест за скорост на достъп до интернет

Свързан с PIA France Server

Тестовете за сървъри от САЩ до Франция показаха отлични нива на скорост. Въпреки че скоростите на изтегляне и качване са намалени. VPN успя да предостави последователно изтегляне от 50.67Mbps и качване 35.47Mbps, с латентност до 418ms.

скорост на сървъра на пиа франция

Свързан с PIA Australia Server

Тестовете за сървъри от САЩ до Австралия също бяха доста впечатляващи. Можете да използвате 52.25Mbps изтегляне и 37.48mbps скорост с 231ms латентност. Това все още е доста голяма скорост за сърфиране / торент!

скорост на сървъра на пиа австралия

Вземете частен достъп до Интернет

Частен тест за реална скорост на интернет достъп за торенти и P2P споделяне на файлове

PrivateInternatAccess винаги се възхвалява като VPN услуга, която изпълнява най-добрите функции във връзка с VPN развлечения като Torrenting и деблокиране на гео ограничено съдържание.

Но всички маркетингови мамбо джъмбо на сайта на VPN не’не е равно на нищо, ако доставчикът не може да го архивира с реално изпълнение.

И това’Точно това ни остави разочаровано от PIA, когато проверихме представянето му за Torrenting.

PIA е била чудесна услуга за целите на Torrenting, както се вижда от броя на хората, които го препоръчват с една и съща цел на най-добрата страница vpn reddit и други популярни форуми за социални медии. Напоследък обаче неговото представяне спадна в носа. Сериозно!

Тествах PIA’s Torrenting производителност, като се опитвате да се свържете с един от неговите специални P2P сървъри и изтеглете филм, за да видите колко добре работи. И трябва да кажа, че резултатите бяха мрачни.

Свързах се със сървъра им в Израел, който те специално са разграничили за задачата на Torrenting.

Частен достъп до интернет за торент

След като се свързах с този сървър, след това отидох в Yts.am, популярен сайт Torrenting, който съдържа много най-нови филми и друг вид съдържание, което лесно можете да изтеглите.

Забележка: Ние от BestVPN.co по никакъв начин не насърчаваме изтеглянето на съдържание, защитено с авторски права. Процесът на изтегляне на този файл също беше спрян по средата, за да се гарантира, че няма такъв файл да попадне в нашата система. Тази демонстрация беше просто предназначена да покаже PIA’s изпълнение само за Torrenting.

На Yts продължих да изтегля филма “Реквием за боец” чрез моя клиент Utorrent.

Скоростта на PIA е най-лоша за изтегляне

И скоростите за изтегляне на Torrenting, както и скоростите за качване бяха доста под номинала. Достатъчно, за да ни понижи PIA до a не препоръчителна услуга за Torrenting.

PIA тест за торент

Частен достъп до интернет с бавна скорост за торентинг:

Ето резултатите от теста за скорост на PIA’s Израел сървър:

Ping: 199 Ms

Изтегляне: 3.19 Mbps

Качване: 2.64 Mbps

Преглед на скоростта на PIA

Това са резултатите от a 20 Mbps връзка, което означава, че PIA’s Израел сървърът действително понижи скоростта на изтегляне с 84%, което просто не е приемливо за VPN, което се промотира в Torrenting.

PIA’s загуба на скорост, използвана за завиване около 30-40% марка само няколко месеца назад. Може би преминават през лоша фаза и скоро нещата ще се оправят, но засега PIA определено не е VPN, за който трябва да се насочите, ако търсите да получите преживяване Premium Torrenting.

Частен тест за достъп до Интернет Netflix - работи ли той?

Бях доста замаян от торентните резултати на тестовете за скорост на PIA, но все пак очаквах много по-добре от доставчика, когато се стигне до деблокиране на Netflix.

Но тук отново останах разочарован, тъй като PIA не успя да деблокира Netflix US два пъти, преди да се свърже трети път.

Частен преглед на интернет за netflix

Бях свързан с PIA’s сървър в Ню Йорк, докато се опитва да деблокира Netflix, тъй като това беше техният най-добър сървър за задачата по-рано.

Частен достъп до интернет Netflix истински тест

И когато PIA най-накрая успя да деблокира Netflix US, реших да предавам Ex Machina, който е географски ограничен филм, достъпен само за потребителите на Netflix US.

Частният достъп до интернет работи на netflix

Да, филмът беше стрийминг, но въпреки това отново срещнах същия проблем, който направих със скоростта на PIA VPN, както го направих с него в Torrenting.

Скоростта на PIA VPN беше толкова бавна, че първо, филмът буферира много. И от много, искам да кажа, много.

Второ, скоростта на PIA не’не позволявам на филма да достигне HD качество. Зърната на екрана останаха вездесъщи.

Частен достъп до Интернет с малка скорост за Netflix

Тъй като вече обясних, че скоростта на частния интернет беше доста бавна в Netflix, трябва да ви покажа колко бавно беше всъщност.

Ето резултатите от теста за скорост за сървъра в Ню Йорк от PIA:

Ping: 241 Ms

Изтегляне: 3.03 Mbps

Качване: 1.60 Mbps

Скоростта на частния достъп до интернет в netflix е най-лоша

За пореден път скоростите на потока останаха в 3 Mbps обхват на моята 20 Mbps интернет връзка.

Частната скорост на достъп до интернет е точната причина доставчикът да не работи добре с поточно предаване на Netflix.

Останалите функционалности все още са доста приемливи, като успяха да деблокират сайта’s версия на САЩ в трети опит, но все пак, ако скоростите не са до приемливо ограничени за стрийминг, ние говорим в обхвата на 30% загуба на скорост средно, тогава PIA няма да остане подходящ VPN за Netflix в бъдеще.

Поддръжка на клиенти

Частният достъп до Интернет използва различни методи, за да отговори на своите потребители’ запитвания. Важно е всяка услуга, особено в VPN индустрията, да има различни канали, чрез които потребителите да могат да комуникират с услугата, за да търсят помощ.

PrivateInternetAccess използва функция за чат на живо, както и база знания и раздел за често задавани въпроси, за да разреши потребителските проблеми и да отговори на техните изисквания.

Чат на живо

В нашия частен преглед на интернет достъп тествахме функцията за чат на живо и останахме доволни от цялостния му резултат. Въпреки че отне малко време, докато служителите за обслужване на клиенти дойдат онлайн и присъстват на чата ни, служителят бързо отговори на нашето запитване и ни насочи по подходящ начин.

Функцията за чат на живо е достъпна 24 часа в денонощието и е 365 дни в годината. Това показва, че PIA се ангажира да предоставя висококачествено потребителско изживяване и се посвещава на разрешаването на вашите VPN проблеми.

Знание

PIA разполага с добре запозната и подробна база от знания, до която можете да получите достъп от ‘Клиентска поддръжка’ опция от уебсайта. В базата знания има ръководства за настройка, конфигурационни файлове за OpenVPN протокол и информация за различните предлагани функции.

Секция с често задавани въпроси

В секцията Често задавани въпроси можете да получите достъп от ‘Свържете се с нас’ достъпен от горната част на уебсайта. Разделът Често задавани въпроси съдържа основна информация за PIA VPN услугата, нейните функции, политика за поверителност и информация за плащания.

Ако сте нов потребител или планирате да използвате PrivateInternetAccess, тогава преминаването през често задаваните въпроси е добра отправна точка, тъй като ще ви даде достатъчна стартова информация за услугата.

Начини на плащане

Частният достъп до Интернет приема различни начини на плащане. Те включват плащания с кредитни и дебитни карти, както и PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden и много други методи на плащане. Можете също да платите за услугата анонимно, като използвате картите за подаръци от Wal-Mart, Starbucks, Macy’s и т.н..

частни методи за плащане на достъп до интернет

Вземете частен достъп до Интернет

Процес на регистрация

Процесът на регистрация за частен достъп до Интернет е лесен и изисква няколко стъпки. Процесът зависи от избрания от вас начин на плащане. Използвахме PayPal за закупуване на услугата и тя ни пренасочи директно към PayPal’s уеб страница. Всичко, което трябва да направите, е да попълните данните и това’е, свърши.

Ако сте избрали да използвате опцията за кредитна карта за плащане, тя изисква малко повече лична информация, включително имейл адреса ви. Можете да използвате карта за подарък или да платите с Bitcoin, ако искате да платите анонимно.

PIA Windows клиент

След като се регистрирате за услугата, можете или да конфигурирате VPN услугата, като използвате ръчна конфигурация, или да използвате VPN клиента. Клиентът е достъпен за Windows (XP и по-нови версии) и Mac OS X (10.6 или по-нова версия). Можете да изтеглите клиентите от ‘Клиентска поддръжка’ страница безплатно.

След като изтеглите клиента, просто трябва да въведете потребителско име и парола и да се свържете с VPN услугата. Има някои разширени настройки, които също можете да използвате, когато влизате в клиента.

Можете да изберете типа връзка, който искате, отдалечен порт, или ако искате да използвате пренасочване на порта, превключвател за VPN убийство, защита от теч на DNS или защита от теч IPv6.

Можете също така да използвате клиента, за да изберете нивото на криптиране, удостоверяване на данни и настройките за ръкостискане, които искате да защитите.

Съвместимост

В нашия преглед на частния достъп до Интернет бяхме доволни от броя устройства и операционни системи, с които услугата е съвместима.

Можете да конфигурирате VPN на вашия Windows и Mac с помощта на софтуерния клиент или ръчна настройка. Услугата може да се използва и на устройства с iOS и Android с помощта на предоставените инструкции за настройка. PIA също работи на Ubuntu Linux устройства, различни рутери и Boxee Box устройство.

Това осигурява защита на множество платформи и заедно с функцията за много вход можете да останете защитени, докато се наслаждавате на свободата в интернет.

Предоставени уроци

Частният интернет достъп предлага ръководства за настройка и ръководства за конфигуриране на услугата на всяко от устройствата, с които е съвместим. Инструкциите за настройка на PIA могат да бъдат достъпни от ‘Клиентска поддръжка’ страница на уебсайта.

Тези ръководства предоставят стъпка по стъпка инструкции за конфигуриране на услугата и има отделни ръководства за конфигуриране на различни протоколи на съвместимите устройства. Има конфигурационни файлове на OpenVPN, които също могат да бъдат изтеглени от тази страница.

Протоколи и криптиране

PrivateInternetAccess осигурява силни мерки за сигурност чрез комбиниране на различни протоколи и нива на криптиране. Протоколите, предлагани от PIA, са PPTP, L2TP / IPSec и OpenVPN. Тези протоколи работят в комбинация с нива на криптиране, за да защитят вашите данни от различни заплахи.

Нивата на криптиране включват 128-битово AES (CBC Blowfish) и 256-битово криптиране. Ако използвате клиентския софтуер на услугата, можете също така да изберете настройките за удостоверяване на данни и ръкостискане за защита на вашите данни и идентичност.

Въпреки това, няма опция за избор на протокол с помощта на клиентския софтуер, тъй като идва с настройките на протокола OpenVPN по подразбиране. Можете ръчно да конфигурирате протокола по ваш избор, ако не искате да използвате OpenVPN.

Вземете частен достъп до Интернет

Допълнителни функции

PIA определено върви допълнителната миля в предлагането на потребителите допълнителна съвместимост и надеждност. Когато изберете услугата, можете да се почувствате сигурни да използвате редица полезни функции. Сред тях са:

PIA Mace ™ блокира реклами, тракери, бисквитки

MACE е нова система, предлагана от PIA, която допълнително стимулира клиента’s сигурност и поверителност. Тази функция връща IP адреси на нежелани имена на домейни като адрес, който не е маршрутизиран. В резултат на това VPN ще блокира дразнещи реклами от всички уебсайтове, което спестява вашите данни и честотна лента. Блокирайки също проследяващи и бисквитки, можете да гарантирате, че вашата идентичност остава напълно безопасна. Най-добрата част от всичко: не е необходимо да изтегляте отделно приложение за тази функция, тъй като то е вградено с VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Ако търсите надежден VPN, който не поставя ограничения на честотната лента или проследява вашата торент-активност, PIA определено е добър избор. Услугата предлага пълна анонимност, но ограничени скорости. Това гарантира, че вашата идентичност остава сигурна по всяко време, като същевременно можете да изтеглите каквото пожелаете при максимално удобство.

SOCKS5 прокси

Частният интернет достъп дори поддържа прокси сървър SOCKS5, което гарантира най-високата сигурност за P2P / Torrenting дейности. Този протокол поддържа модерни мрежови технологии като IPv6 и UDP, което ви гарантира, че сте в безопасност по всяко време. Можете да се чувствате сигурни, че вашата самоличност остава напълно анонимна от любопитни правителствени агенции и местни интернет доставчици.

Превключвател за Интернет

Превключвателят Internet kill ви позволява да спрете интернет връзката си, когато VPN се прекъсне. Това ви защитава и отменя всяка вероятност злонамерените лица да имат достъп до вашите данни или да знаят вашата самоличност, ако VPN не успее.

Пренасочване на пристанища

Функцията за пренасочване към порта ви позволява да пренасочвате определена комуникация към конкретен шлюз. Това обаче намалява неприкосновеността на личния живот и PIA съветват да запазите тази функция извън нея, вие цените висока сигурност.

DNS защита от теч

Използвайки тази функция, вие получавате максимална защита, тъй като вашият DNS се прехвърля през VPN. По този начин сте защитени от изтичане на DNS и вашата поверителност остава непокътната.

IPv6 защита от теч

Защитата от теч IPv6 деактивира трафика, преминаващ през IPv6, докато използвате PIA VPN. Това гарантира, че няма изтичане на IPv6 трафик.

Multi Logins

С Privateinternetaccess можете да свържете до 5 различни устройства едновременно с един и същ акаунт. Функцията с 5 мулти-входа позволява на потребителите гъвкавостта и безопасността на интернет, независимо кое устройство или платформа желаят да използват.

Вземете частен достъп до Интернет

Как да използвате частен достъп до интернет (PIA) в Китай?

Подобно на други доставчици, PIA’уебсайтът е недостъпен в континентален Китай, следвайки правителствените ограничения за услугите на VPN в Китай. Това ви оставя само една опция за използване на частен достъп до интернет (PIA) в Китай: настройка на VPN ръчно. Докато “Страхотна защитна стена” блокира всички VPN връзки, които може да намери, предлага определена свобода на IPSec / L2TP връзки. Следвайте PIA’s ръководство за това как да настроите протокола на различни устройства. Това включва инструкции за маршрутизатори, телефони с Android, iOS и десктоп.

Препоръчителни алтернативи на PIA VPN

PIA беше топ доставчик преди няколко години, но оттогава загуби много от своя блясък и надеждност, тъй като отпадна една важна характеристика след друга. Сега не става’не предлагам да деблокирате Netflix US или друга услуга за стрийминг като Disney Plus. Възможностите му за Torrenting дори са стигнали далеч, тъй като потребителите се оплакват много от капки на връзката и бавни капки. Трудно падане от благодатта за PIA.

PIA не се препоръчва от нас в сегашния му вид, тъй като цената му е твърде висока от $ 3.11 / месец или $ 87.87 при 2-годишната му сделка и донася толкова по-малка стойност за потребителя.

Следващата най-добра алтернатива на него в момента е PureVPN, който все още се отличава с богата си специална поддръжка за отблокиране на Netflix, Torrenting и други свързани с това дейности. И можете да получите PureVPN само за $ 2,88 / месец или $ 69, таксувани веднъж, ако отидете за 2-годишната му сделка, която е най-евтиният абонаментен пакет.

Алтернативи за частен достъп до Интернет (PIA)

PIA беше топ доставчик преди няколко години, но оттогава загуби много от своя блясък и надеждност, тъй като отпадна една важна характеристика след друга. Сега не става’не предлагам да деблокирате Netflix US или друга услуга за стрийминг. Възможностите му за Torrenting дори са стигнали далеч, тъй като потребителите се оплакват много от капки на връзката и бавни капки. Трудно падане от благодатта за PIA.

PIA не се препоръчва от нас в сегашния му вид, тъй като цената му е твърде висока от $ 3.11 / месец или $ 87.87 при 2-годишната му сделка и донася толкова по-малка стойност за потребителя.

Следващата най-добра алтернатива на него в момента е PureVPN, който все още се отличава с богата си специална поддръжка за отблокиране на Netflix, Torrenting и други свързани с това дейности. И можете да получите PureVPN само за 1,99 долара / месец, ако продължите за едногодишната си сделка, която е един от най-евтините му абонаментни пакети.

VPN доставчици

Деблокира Netflix US

Предлага бързи скорости

Encryption

протоколи

Разрешено е много вход

Ценообразуване

Прочетете отзиви

уебсайт

NordVPN PureVPN
ДА да
Бърз Над средно / средно
AES-256 криптиране на всички протоколи, които поддържа AES-256 криптиране на всички протоколи, които поддържа
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2,99 / месец на тригодишен абонаментен план ($ 107,55 таксуван веднъж) $ 2,88 / месец при двугодишен абонаментен план ($ 69,00 таксуван веднъж)
NordVPN преглед PureVPN преглед
Посетете NordVPN Посетете PureVPN

заключение

Частният достъп до Интернет е един вид услуга VPN, която предлага строга сигурност и поверителност. Услугата цени защита срещу различни заплахи по интернет и я доставя чрез своите протоколи за сигурност и нива на криптиране.

В нашия преглед на частния достъп до Интернет останахме доволни от цялостния пакет, който се доставя от услугата. Освен с ниска скорост на изпълнение, услугата е лесна за използване и настройка. В комбинация с добра поддръжка на клиенти и подробни инструкции за настройка, PIA предлага добра цена / качество.

Така че, ако търсите VPN услуга, която осигурява най-добрата сигурност в Интернет и защитава поверителността ви по интернет, нищо не се доближава до частния достъп до интернет.

Подобни статии

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me