Преглед на BolehVPN

компетентност Сейшелските острови
Цена $ 6,66 / месец за 1-годишен план
Сървъри 35 сървъра в 12 държави
Регистри Съхранявайте дневници за връзка
Encryption AES-256-Bit
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://www.bolehvpn.net/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Изпълнява се от BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN е услуга, която спечели малка, но нарастваща общност от потребители за много кратък период от време. Тази услуга е доста малка по отношение на предлаганията си в сравнение с по-големите, най-добрите доставчици на VPN там и дори има няколко недостатъка, но все пак, производителността му се смята за стабилна и сигурна.

Така че днес ние се свеждаме да тестваме тези твърдения най-накрая, в нашия подробен BolehVPN преглед от BestVPN.co!

Преглед за сигурност на BolehVPN

А VPN е приемливо само ако е’сигурен, без втори мисли. И това е нашият показател номер 1, по който оценяваме VPN. Да, други аспекти на услугата имат значение, но не толкова, колкото сигурността.

BolehVPN’Апаратът за сигурност е здрав и мощен, но определено има няколко брадички в бронята.

Той предлага стандартно военно криптиране AES 256, което е наречено като “Доказателство за груба сила”. С това криптиране на вашата VPN връзка, всеки, който иска да дешифрира вашите пакети данни, определено ще остане разочарован всеки път.

Избухването чрез това ниво на криптиране е практически невъзможно, така че, следователно, BolehVPN е невероятно сигурен от тази гледна точка.

Доставчикът също предлага OpenVPN протокол, който отново е първокласен, тъй като няма друг протокол, по-сигурен от този. То’s протокола по подразбиране в приложенията си, така че докато не го направите’не трябва да го правите от остра нужда, а след това просто не’не го променяйте.

Сега се движим към минусите, BolehVPN’s политиката за регистрация не е достатъчно прозрачна.

Знам, че няма VPN, който да казва нещо различно от това, че поддържа нулеви дневници, но най-често истината е доста различна от него и всичко, което ви трябва, за да получите достъп до нея е само малко копаене.

И това’точно какво направих с BolehVPN, просто изкопах малко по-дълбоко и измислих това:

политика за регистриране на болехвпн

Както е видно от тази екранна снимка, взета от BolehVPN’s страница за политика на поверителност, доставчикът си запазва правото да съхранява вашите журнали, ако се отдадете на някаква необичайна или незаконна дейност. Доставчикът предлага тук оправданието, че ако няма нещо подозрително, само дотогава не се съхраняват дневниците.

Не класифицирам това като “измамен” или “опасно” въобще, но хубавата политика с нулеви дневници трябва да бъде лишена от всички подобни неща.

Друг проблем с BolehVPN е конфликтът в местоположението на VPN’s юрисдикция, т.е. на Сейшелите и в местоположението на интернет услугите на BV (компанията-майка), която е базирана в Малайзия. Ако VPN се управлява от компанията-майка, която е със седалище в Малайзия, самата VPN се управлява от закони от Сейшелите поставя сериозни съмнения.

BolehVPN трябва да изясни това и да се увери, че скоро издава изявление, което изяснява или ни предоставя позицията си по въпроса за местоположението, защото местоположението е един от най-важните фактори за проверка на VPN’s сигурност.

Небезопасно място за паркиране на данни като САЩ или Великобритания може сериозно да накърни поверителността на потребителите, независимо от степента на здравина, предлагана от други функции за сигурност.

Не го направих’t въобще да не срещнете IP течове или DNS течове, така че’е голям, голям плюс!

Преглед на BolehVPN

Преглед на BolehVPN

Преглед на цените на BolehVPN

VPN доните’t като цяло предлагат своите ценови планове по отношение на дни като BolehVPN прави, но това’не е лошо, тъй като ще позволи на потребителите да разберат по-добре продължителността на абонамента си спрямо стойността, която получават за парите, които са платили.

Много ми хареса BolehVPN’честност в ценовите си планове и това’s, защото е поставил крайната цена на плана, която потребителят ще трябва да плати, вместо да мига евтини месечни ставки за дългосрочни планове, като крайните плащания са много, много по-високи от очакваните от потребителя.

Например напр. VPN мига, че 2-годишният му абонамент идва само $ 2 / месец. Това звучи най-евтино vpn, но ако отидете за този план, ще трябва да платите общо $ 48. Това е измамна маркетингова практика и такава, срещу която сериозно съм против. Но успокояващо BolehVPN не’не правя нещо от това.

Ценовите му планове са прости и лесни за разбиране:

 • 7 дни: $ 3.70 таксуван веднъж
 • 30 дни: $ 9.99 таксуван веднъж
 • 60 дни: $ 16.99 таксуван веднъж
 • 180 дни: $ 44.99 таксуван веднъж
 • 365 дни: $ 79.99 таксуван веднъж

планове за ценообразуване на bolehvpn

BolehVPN’ценообразуването е в рамките на достъпния диапазон, което отново е изненада и това’s, защото много услуги, които са дори по-малки от тази, предлагат своите планове за по-високи цени, отколкото това осигурява.

За мен най-добрите планове са 60-дневните и 180-дневните планове, тъй като те са един от плановете с най-добри цени в техните категории в цялата индустрия на VPN.

Доставчикът също предлага пълноценна, нулева ангажираност 24 часа безплатна пробна версия за новите си потребители, Заедно с това има и 14-дневна политика за възстановяване, така че можем спокойно да приемем, че BolehVPN е доста склонен да предложи удобно за клиентите обслужване с множество улеснения и със сигурност изобщо не е алчно.

Начините на плащане включват крипто плащания, които са допълнителен плюс.

BolehVPN клиентски приложения и сървъри преглед

Сега NordVPN предлага повече от 5000 сървъра, докато тези числа са доста по-високи от PureVPN сървърите, които предлагат 300 000+ IP и 2000+ сървъри и Surfshark VPN, който предлага 800+ сървъра. Но обратно на тези гиганти, BolehVPN има само 35 и това също само в 12 държави по света.

Този брой сървъри е изключително малък, въпреки че е малък доставчик. VPN от мащаба и цената му трябва да предлага най-малко 100 сървъра.

Местоположенията са клиширани, т.е.’Ще намеря повечето от тях или в Северна Америка, или в Европа, така че няма нищо специално, за което да пиша у дома.

Да, проверихме неговите поточни възможности и изглежда, че се представи добре по отношение на деблокирането на Netflix и това сериозно беше приятна изненада. Попаднахме на Netflix US и Netflix UK, което беше удоволствие и някои основни точки, отбелязани от доставчика.

BolehVPN предлага също добре изпълнение на Torrenting, не е твърде добро, не е твърде лошо. Бедата тук е в неговия обсег. Основните поточни рояци в света не са в P2P местата, предлагани от BolehVPN, така че скоростите се забавят.

И двете от тези функции, т.е. отблокиране на поддръжката на САЩ Netflix и Torrenting, могат да бъдат достъпни само ако изтеглите и получите достъп до правилните конфигурационни файлове на сървъра. BolehVPN е определил тези файлове като “Поддръжка за поточно предаване”’ и “BolehFlix”.

Ако стигнете до клиентски приложения, ако BolehVPN трябва да подобри драстично един аспект на своята услуга, то трябва да бъде дизайна, съвместимостта и броя опции на своите клиентски приложения.

С интерфейс, който би подхождал на Windows 98 повече от днес, BolehVPN’s Клиентът на Windows е изключително затрупан с твърде много опции и знаци, които не са от особена полза.

Приложението за клиент на Bolehvpn Windows

И постоянните неуспехи да се свържете със сървър бяха сериозно кошмар. По-големите доставчици в бранша предлагат най-добрите клиенти от всички тях. Те са прости, с просто голям бутон за свързване и опция за превключване между сървъри и това’е това. BolehVPN трябва да обновява клиентите си, ако иска да се конкурира с по-добрите доставчици на пазара.

Преглед на BolehVPN

На всичкото отгоре BolehVPN’Поддръжката на мобилни устройства не е лесна за начинаещи и новаци, за да разберат какво е за тях, трябва да преминете през ръчния маршрут, като изтеглите OpenVPN клиента, изтегляте ръчно файловете за конфигурация на сървъра и едва тогава BolehVPN може да работи на мобилен телефон. Не е добре, сериозно.

Преглед на BolehVPN

Изкупителният фактор тук би бил, че BolehVPN предлага изненадващо бързи скорости и той натрупва почти 14 Mbps при 20 Mbps връзка, което не е лошо за доставчик от този мащаб.

BolehVPN Major Round-Up

След като анализираме критично основните аспекти на нейното обслужване, нека’s надолу към основна група от услуги, в която ще ви информираме за услугата’плюсовете и минусите на кратък, ограничен начин, което ви позволява да разберете услугата в много по-добра перспектива.

Професионалисти

 • Поддържа торентинг
 • Бързи ускорения
 • Няма течове на DNS или WebRTC
 • Може да отблокирам Netflix
 • Шифроването и поддръжката на протоколи са на първо място

Против

 • Нисък брой сървъри
 • Клиентските приложения не са добре проектирани и са проблематични за работа
 • Поддръжката за мобилни устройства е до несъществуващата
 • Няма поддръжка за чат на живо / Само поддръжка по имейл е налична

заключение

Сега стигам до окончателната си присъда за услугата, т.е. дали го препоръчвам или не. Да, аз стоя зад услугата и това’s, защото ценя ефективността над всичко и всичко. Ако VPN поддържа защитата на потребителя по всякакъв начин, тогава няма причина човек да го прави’не го препоръчвам. Да, опциите и функциите на този доставчик са ограничени като нисък брой сървъри, няма поддръжка за чат на живо, няма клиенти на iOS и т.н., но BolehVPN печели при неща, които са по-важни като по-бързи скорости, нулеви течове на DNS и т.н..

Ако доставчикът може да погали своите уязвимости и просто се разшири малко повече, той има потенциал да излезе в орбита. Изпробвайте го, дори за безплатния пробен период. Уверявам ви, че се представя много по-добре от дори някои от големите перуки.

Подобни статии

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • Преглед на VPN на Mullvad

  Юрисдикция Швеция Цена $ 5,55 / месец Сървъри 550 сървъри в 35 държави Дневници без шифроване на регистрационни файлове AES-256-битови деблокира Netflix непоследователна производителност...

 • Преглед на AzireVPN

  Компетентност Шведска цена $ 3,45 / месец ($ 82,71 таксувана веднъж) Сървъри 5 регистрационни файлове Без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не...

 • AirVPN преглед 2019

  AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския...

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчва се...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me