Преглед на безразборника 2020

компетентност Дания
Цена $ 4.16 / мес на 1-годишен план
Сървъри 42 Само сървъри
Регистри Съхранява регистрационни файлове
Encryption AES-256-Bit
Деблокира Netflix Не
Torrenting Не
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://unlocator.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Какво е Unlocator?

Основана през 2012 г. и създадена от Linkwork ApS, Unlocator е базиран в Дания доставчик на Smart DNS и VPN. Представен като решение за деблокиране на гео ограничени уебсайтове, Unlocator все още се нуждае от много работа, за да се превърне в стабилно онлайн решение за поверителност / сигурност.

Тяхната система Smart DNS често изпитва блокове от ISP или собственици на мрежи, а VPN, който действа по-скоро като резервно копие, не успява да осигури подходяща анонимност онлайн. Изобщо не е добро решение, дори за просто заобикаляне на гео-ограниченията или запазване на самоличността ви скрита.

 • Сигурност
 • прозрачност
 • Ценообразуване
 • Сървъри
 • производителност
 • Съвместимост
 • поддържа

компетентност

Достатъчно лошо е, че Unlocator има лошо представяне, че централата им е в юрисдикцията на Nine Eyes Alliance. Дания налага стандартите за поверителност на GDPR, но не се заблуждавайте от тях.

Страната е белязана като една от най-свободните юрисдикции за дезинформация на потребителите, когато в действителност те се отдават на масово наблюдение и споделяне на разузнаването с други членове на съюза.

Поради това местоположението не може да се счита за а “сейф” юрисдикция. Да, Дания все още няма ONI профил, но все пак е включена в регионалния преглед за скандинавските страни.

Използването на VPN остава законно, въпреки че Дания има законните правомощия да ограничава достъпа онлайн. И все пак не бих се доверил на Unlocator да запази личната си идентичност и информация!

Неразрешителна юрисдикция

Политика за регистрация

Ако влезете малко по-задълбочено в нашия преглед по-долу, ще разберете, че Unlocator буквално е гадно, за да запази самоличността си скрита. Те не предоставят никаква поверителност на потребителите, тъй като използват Smart DNS система, която не добавя криптиране към вашата мрежова връзка.

Unlocator Hybrid, който включва предлагането на VPN, не смекчава тези проблеми, свързани с поверителността, а най-лошото е, че доставчикът дори допуска да съхранява регистрационни файлове за използване, които според тях се премахват в рамките на 24 часа след прекратяването на сесия, но как можем някога знам?

Политика за регистриране на неограничен достъп

IP / DNS течове

Ако ти’отново се чудите; Безопасен ли е Unlocator? Отговорът е не! VPN не е безопасен избор. Всъщност дори не успях да го накарам да работи на операционната ми система Windows. Направо се разочаровах!

Аз го използвах за малко в Android и iOS, но не мислех да провеждам тест след това, тъй като обикновено ги изпълнявам на моя компютър. Трябваше да екранизирам работата на клиента в Windows.

Както можете да видите по-долу, преди стартирането на Unlocator.exe, интернет връзката ми работи добре. Веднага след старта интернет се прекъсва и след това отново се свързва при затваряне на приложението.

Разбира се, услугата работи на смартфони, но какво да кажем за потребителите на лаптопи и настолни компютри? Ще публикувам тестовете за течове на IP / DNS, след като накарам този клиент да работи!

прозрачност

Винаги е добре да знаете за централата, собствениците, инвеститорите, борда на директорите, поръчващите канари / доклади за прозрачност и процесите на одит (ако има такива) на VPN услуга.

По този начин потребителите могат да определят дали законът Unlocator е легален или не? За щастие, те предоставят информация за своята компания, която е регистрирана търговска марка от Linkword ApS.

Самият доставчик се намира в град Копенхаген. Изпратих имейл до Unlocator, като им задавам ИНВАЗИВНИ въпроси, подобно на други доставчици в моето ръководство за прозрачност.

Все още чакам отговорите на моите въпроси от Unlocator. Предполагам мина седмица, откакто се свързах с тях!

Цени за абонамент

Unlocator обикновено предлага netizens два абонаментни пакета: Smart DNS и Smart DNS + VPN, които допълнително се разделят по продължителност за използване на отстъпки.

Пакетът Smart DNS започва от $ 4,95 месечно. Ако изберете 6-месечната сделка, разходите на месец падат до $ 4,58, което означава, че плащате $ 27,48!

Безплатни цени на абонамента

Ако продължите с годишната сделка, разходите падат до $ 4.16 месечно, общо на $ 49.92 за 12-месечен достъп. За Smart DNS + VPN ценообразуването започва от $ 9.99.

Това е доста скъпо, като се има предвид, че VPN е в нарастваща фаза и се нуждае от много подобрения. За по-добра стойност изберете опцията за годишния пакет, който започва от $ 6.58 / месец, което означава, че плащате $ 78.95 за 12-месечен достъп!

Преглед на сървърите

Въпреки че е на пазара от 2012 г., Unlocator няма много впечатляващ списък със сървъри. Номерата се простират само до 42 сървъра и повечето от тях предлагат ниска производителност.

Преглед на необслужващите сървъри

Тествах VPN и неговите сървъри, за да разбера дали са голи метали или виртуални. Всеки адрес на сървъра, който добавих към синтетичния монитор на приложението CA, показваше загуба на пакет от 100%.

Преглед на отключване

Това не е първият ми сървър за тестване, така че знам, че този проблем е съвместим само с Unlocator. За да постигна по-добра представа, проведох маршрута за проследяване на сървъра им във Великобритания.

Резултатите показват ниско мс и RTT, което показва, че сървърът наистина е разположен като рекламиран, но все още не разбирам защо получавах грешки при пингване към сървъра от множество места.

Unlocator VPN преглед

производителност

В Android и iOS приложенията работеха безпроблемно, но скоростите, които получих, бяха наистина лоши. Също така се сблъсках с чести прекъсвания, пречейки на целия опит.

Клиентът на Windows изобщо не работеше, така че нямам много да го казвам. Опитах да деблокирам US Netflix чрез техните Smart DNS и VPN на Android, но не успях безброй пъти.

Дори и въпреки конфигурацията Unlocator’s DNS настройки, резултатите останаха постоянни. Що се отнася до Unbloator за деблокиране на MLB.TV, тя върши работа, но отново представянето беше много слабо!

Unlocator Дизайн и изпълнение на приложението

Съвместимост

По отношение на съвместимостта Unlocator предлага приложения за всички известни платформи / ОС. Имате вграден софтуер за Windows, Mac, iOS и Android.

Липсват разширения за браузър за Mozilla Firefox, Google Chrome и Opera. Няма и приложение на Unlocator Apple TV, а доставчикът работи по издаването на приложение за телевизорите на Amazon Fire & таблетки.

За други по-интелигентни лица Unlocator предлага подробни ръководства за настройка за всички операционни системи, медийни плейъри, игрови конзоли, смарт телевизори, рутери и смартфони (най-вече за тяхната услуга Smart DNS).

Съвместимост на безконтактор

Поддръжка на клиенти

Unlocator всъщност се справя доста добре в предлагането на клиенти. Те предоставят множество опции като имейл, чат на живо и страница с база данни.

За имейл получих отговор в рамките на 2 3 часа след изпращане на заявка. Чатът на живо не беше достъпен след 12 ч., Но аз получих бърз отговор веднага след като беше налице.

В базата от знания има доста информация относно проблеми, свързани с клиента, заедно с ръководствата за настройка.

Обслужване на клиенти на Unlocator

Имате дори 7 различни секции за поддръжка: Първи стъпки, Unlocator VPN, Smart DNS, Вашият акаунт, API и Съвети & трикове!

Отключване на VPN

Окончателна присъда

Бих ли препоръчал Unlocator?

Хм, АЛ НЕ. Компетентност с девет очи, проблеми със свързаността, бавни скорости, липса на наличност на сървъри, разширения на браузъра и списъкът продължава.

Има твърде много негативи, за да се счита Unlocator за безопасен избор, било то за стрийминг или получаване на анонимност онлайн.

Единствените позитиви са проактивен екип за поддръжка и много възможности за избор, които са налични за ценообразуване, но това е само за това. Unlocator не е надежден!

Подобни статии

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британски Вирджински острови Цена $ 1,99 / месец (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ държави Регистрация Без регистрация...

 • VPN неограничен преглед 2020

  Компетентност САЩ Цена 2.78 Сървъри 400+ дневници Без шифроване OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Препоръчително...

 • Преглед на VyprVPN 2020

  Компетентност Швейцария (Небезопасна) Цена $ 6,67 / месец ($ 80 за 1 година) Сървъри 700 Дневници Без кодове Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting...

 • Преглед PureVPN 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me