Преглед на AzireVPN

компетентност шведски
Цена $ 3.45 / месец ($ 82.71 таксуван веднъж)
Сървъри 5
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://www.azirevpn.com/
Съвместимост Windows, Apple

Рядко се случва, че малка VPN услуга, която предлага само 5 сървърни места, може да даде пример за останалата част от индустрията за това как фокусирането върху предоставянето на примерна сигурност трябва да бъде основен приоритет за VPN услуга. Точно с това ме изненада AzireVPN, когато се спрях да го прегледам.

Трябва да кажа, че очакванията ми не бяха високи, защото този доставчик не го прави’не се вписвам в списъка с обичайни платени VPN услуги, но бях приятно изненадан.

От интригуващ нов протокол до най-висока степен на нулева политика за регистрация, заедно с поддръжката на Netflix, AzireVPN е една услуга, за която определено трябва да знаете повече за.

И така, ето нашия подробен преглед на AzireVPN, който включва цялостен критичен анализ на различни аспекти на неговата услуга, включително ценови планове, инфраструктура за сигурност, поддръжка на устройства и други, от BestVPN.co!

AzireVPN’s Преглед на политиката за регистрация и поддръжка на протоколи

Почти всички VPN рекламират как следват нулева политика за регистриране, но ако копаете достатъчно дълбоко в техния сайт, особено ако прочетете тяхната политика за поверителност или условия за обслужване, ще знаете, че колко лъжа може да бъде замесена.

VPN мрежи, които рекламират нулева политика за регистрация, могат или да водят дневник на вашите времеви марки, използване на честотна лента и т.н., и макар че този тип регистрационни файлове може да изглежда безобиден, те не са такива в действителност, защото всяка информация, която има доставчик за вас, може да бъде използвана срещу по всяко време.

Въпреки това, AzireVPN определя еталон тук, изрично споменавайки, че какъв тип трупи “Не става’не пази”. Това открих в техните Общи условия:

azirevpn политика за логване

Но това’не е така, тъй като този примерен доставчик на VPN е активирал и системата за слепи оператори. Това е в действителност модул на ядрото на Linux, което прави невъзможно администраторите на системи да питат какви данни минават през крайните точки. Администраторът дори не може да прослушва в разрешените IP полета от WireGuard (Специален протокол от AzireVPN, който I’подробно ще поговорим по-късно).

Това може да не е лесно за начинаещия да разбере, но мога да кажа, че сигурността им е доста добра, точно поради наличието на тези механизми. Никой не може да проследи вас или вашите дейности, ако този механизъм е налице, нито вашият IP администратор, нито самият доставчик.

Дори протоколите се поддържат като по-добри от индустриалните стандарти тук. Доставчиците обикновено предлагат OpenVPN като най-сигурния си протокол, Azire също го предлага, но също така ви предоставя шанса да използвате свой собствен протокол, наречен WireGuard, който според него е по-добър от OpenVPN!

Преглед на AzireVPN

Услугата твърди, че като изберете този протокол (OpenVPN е протоколът по подразбиране), можете драстично да подобрите скоростите, които получавате заедно с латентността.

Това е просто невероятно, тъй като видях няколко доставчици, които се фокусират толкова много върху правилното развитие на основите.

Единственият недостатък тук е, че WireGuard няма’не работя на всички популярни платформи и има много ограничена ниша. Linux, Android и Macs са единствените устройства и ОС, на които можете да използвате WireGuard, за други, трябва да разчитате на OpenVPN.

Да доставчиците в наши дни трябва да изпълняват плачевни неща като отблокиране на Netflix, Torrenting и т.н., което изисква най-добрата VPN за деблокиране на Netflix, но няма компромиси с основите. И точно това прави AzireVPN Истински “VPN”.

Цени на AzireVPN

Azire’s ценовите планове са прости и неусложнени, тъй като се различават само в продължителността на абонамента, който можете да изберете, докато функциите и предимствата остават същите за всички тях.

Понастоящем доставчикът предлага четири типа планове, чиито подробности са както следва (Всички цени са преобразувани от евро в щатски долари за по-добро разбиране от потребителите)

 • Месечен план: 5,74 долара, фактурирани веднъж
 • Тримесечен план: $ 4,59 / месец ($ 13,78, таксувани веднъж)
 • Годишен план: $ 4.02 / месец ($ 48.25 таксувани веднъж)
 • Двугодишен план: $ 3.45 / месец ($ 82.71 таксувани веднъж)

AzireVPN Ценови планове

Цената за дългосрочните планове е малко висока в сравнение с ограничените функции и функционалности, които доставчикът предлага. Много по-големи VPN услуги с много повече функции за зареждане предлагат подобни планове за още по-ниски цени като NordVPN. Така че, аз го правя’t наистина харесват дългосрочните сделки и вярват, че те трябва да слизат поне с един долар.

Сравнително краткосрочното ценообразуване е по-добро и много по-привлекателно, както повечето VPN мрежи’не предлагайте краткосрочни планове за такива ниски цени. AzireVPN е най-подходящ за краткосрочни абонаменти, ако търсите да получите VPN за малка времева рамка.

Той също така ви предлага 24-часов безплатен пробен период, заедно със 7-дневна политика за възстановяване, което прави условията за улесняване на клиентите доста приятелски.

Начините на плащане са разнообразни и включват всички популярни опции като кредитни карти, PayPal и др., Заедно с плащания с криптовалута за тези, които искат да осигурят анонимност, докато се абонират за услугата.

Имайте предвид обаче, че плащането в криптовалути ще ви лиши от възможността да поискате възстановяване.

Поддръжка на AzireVPN Entertainment

Поради постоянното търсене на потребители, ние от BestVPN.co малко променихме стила си на преглед и започнахме да включваме отзиви за VPN’s способността да поддържа развлечения. Това включва преди всичко отблокиране на поточни сайтове като Netflix и предлагане на сигурна поддръжка за Torrenting,

AzireVPN’Първото голямо разочарование беше, че тя работи с Netflix само два пъти в 16 повторни връзки и това също само на сървърите на Испания и Швеция. Не става’не работя за деблокиране на Netflix US, но аз мисля, че доставчик със само 5 места няма’не е направено, като се има предвид отблокирането на Netflix.

Тази VPN трябва да въведе отблокиране на Netflix, поне на американските сървъри, ако иска да завладее текущите потребители на VPN, тъй като изглежда иска отблокиране на Netflix като редовна функция на всяка VPN услуга.

Azire VPN услуга за торент, може да се опише само с една дума и това е “НЕВЕРОЯТЕН”. Мога да кажа това, тъй като доставчикът няма никакви ограничения за нито един от сървърите си за Torrenting и на всичкото отгоре, неговият дявол е твърде сигурен, за да позволи на троловете за авторски права да влязат.

Кой би си помислил, че просто малка VPN услуга ще бъде толкова добра в толкова много неща? AzireVPN изглежда недействителен в началото, без наперен материал или трикове, но след като започнете да изследвате неговите функционалности и производителност, ще знаете, че това е една услуга, която определено трябва да изпробвате поне веднъж..

Преглед на AzireVPN сървъри

Както може би знаете от знаете, AzireVPN предлага само 5 сървърни места и те са в САЩ, Великобритания, Швеция, Испания и Канада.

Местоположения на AzireVPN Server

Услугата е безспорно добра, но сървърната й инфраструктура е силно ограничена. В днешно време повечето най-популярни VPN като Surfshark VPN, които предлагат 800+ сървъра или други, които предлагат най-малко повече от 30 места, но AzireVPN не е от тези.

Функции на AzireVPN сървър

Местоположението на сървърите му е концентрирано в Северна Америка и Западна Европа, което изключва по-голямата част от света от обхвата му.

Бих препоръчал на AzireVPN поне да подобри броя на сървърите си до 15, ако иска да се конкурира с по-големите услуги навън, защото обхватът вече е важен фактор при вземането на решение за VPN услуга и ако това липсва, потребителите могат да получат малко колебание. в хода на услугата.

AzireVPN Поддръжка за клиенти

Изобщо не съм почитател на поддръжката по имейл, защото за мен неговото тромаво и старо училище. VPN мрежите изискват по-бърза поддръжка, която може да идва само чрез функция за поддръжка на чат на живо. За съжаление AzireVPN губи някои основни точки тук, защото не предлага такава опция.

AzireVPN Поддръжка на клиенти

Времето му за отговор беше добро, дори по-добро от повечето доставчици, които използват този начин на комуникация за разрешаване на заявки, но все още не мога да заобичам факта, че трябва да изчакам няколко часа, дори да получа просто запитване на моето решение.

Съвместимост с AzireVPN клиент

За да проверя как действително работи клиентското му приложение, изтеглих приложението му за Windows и трябва да кажа, че беше доста лесно да преминете през инсталационния процес.

Преглед на AzireVPN

Бутоните за изтегляне на сайта за всеки клиент са доста забележителни, размерът на файла не е’t твърде голям и процесът на инсталиране също премина безпроблемно.

Преглед на AzireVPN

Що се отнася до работата на клиента, той работи добре и направи връзката ми сигурна. Много хора съобщиха, че този VPN има IP течове, но аз не го направих’няма да намеря до момента, в който написах този отзив, така че предполагам’поправих това.

Бях разочарован обаче, че клиентското приложение изчезна, след като се свързах с VPN. Обикновено VPN клиентите имат интерактивно табло за управление, по което можете да се придвижвате наоколо за смяна на сървъри, достъп до превключвателя за убиване и т.н., но AzireVPN’s клиент не’нямам го, така че това силно ме свали, тъй като трябваше да го изключа от лентата на задачите си, ако трябваше да сменя сървъра си, което сериозно не е това, което бих предпочел .

Минусите

AzireVPN сигурно има силни точки, но има и някои недостатъци на услугата. Позволете ми да ги подредя, за да можете лесно да ги разберете:

Скоростите със сигурност бяха в по-ниския диапазон, особено на северноамериканските сървъри с известна скорост на качване, докосвайки маркировката 23Mbps при 100 Mbps връзка, което е нещо, което доставчикът трябва да адресира на приоритетна основа.

AzireVPN не’все още няма ключ за убийство, което е просто неприемливо. Че’s, защото в случай на прекъсване, този ключ за убийство е това, което ще ви спести от нарушаване на поверителността ви.

Въпреки всички добри политики за регистриране и сигурни протоколи, едно нещо сигурно ме алармира и това беше AzireVPN’s база в Швеция, която е член на алианса 14 Eyes. Швеция може да ви звучи като добра стара скандинавска страна, но членството й в 14 Eyes Alliance го прави не безопасна опция за VPN-и да създават база в.

Преглед на AzireVPN

Този съюз има право да изисква данни от потребители от всички страни членки, така че ако някога се появи такова искане, AzireVPN може да се наложи да се съобрази. Доставчикът сериозно трябва да премести базата възможно най-скоро, в противен случай няма смисъл да бъдете светец в Акула’s уста.

Заключение:

AzireVPN определено е сигурна и мощна услуга, която въпреки че е доста ограничена по размер и функции, не’не разочаровам.

Обикновено такъв малък дон’няма да стигна далеч, но AzireVPN свърши страхотна работа досега. В бронята има няколко парчета, но нищо не може да се оправи.

Ако доставчикът ги поправи и разшири обхвата си на операции, като увеличава сървърите си, добави още няколко клиентски приложения за ниша, включва специални функции като Split Tunneling и Killswitch, между другото, той определено ще се превърне в редовна функция в списъците на най-добрите VPN всички около.

Засега AzireVPN се препоръчва силно за потребителите на Torrenting и за тези, които искат да получат солидна поверителност за нуждите си от сърфиране в интернет..

Това, което не се препоръчва, е отблокиране и защита на Netflix в азиатските и близкоизточните страни.

Подобни статии

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчва се...

 • Encrypt.Me преглед

  Компетентност Съединени щати Цена $ 99,99 (1-годишен план) Сървъри 132 Сървъри в 25 държави Дневници Запазва дневници за 16 дни Шифроване AES-256 Деблокира Netflix...

 • Преглед на VPNSecure 2019

  Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Преглед на BolehVPN

  Компетентност Сейшели Цена $ 6,66 / мес на едногодишен план Сървъри 35 Сървъри в 12 държави Дневници съхраняват връзки Журнали за връзка Шифроване AES-256-битови деблокирания...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me