Преглед на AVG Secure VPN 2020: Добър ли е AVG VPN?

компетентност Чехия
Цена $ 79,99 фактурирани веднъж (1-годишен план)
Сървъри 50+
Регистри да
Encryption AES-256-CBC
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Съвместимост Windows, Android, Apple

Secure VPN е страничен продукт на AVG Technologies; основана през 1991 г. като антивирусен доставчик, придобита от Avast през 2016 г. Това е непретенциозен инструмент за поверителност, класиран на 50-ата позиция от 180 доставчици на BestVPN.co.


Той използва 256-битово AES криптиране и САМО хостове 50 сървъри в 30 страни в световен мащаб. За съжаление, тя също съхранява регистрационни файлове за сесии и връзки, а приложението му за Windows има вирус. С радост, той успява да деблокира стрийминг платформи като Netflix US.

Цените започват от 6,66 долара на месец. на годишен план и получавате безплатна 7-дневна пробна версия за тестване на услугата. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ Доставчикът на потребителите, които са съобразени с поверителността, но съветват да се намерят за евтината и надеждна алтернатива, Surfshark на цена от $ 1,99 / месец.

За повече информация прочетете този задълбочен преглед на AVG VPN 2020, където обсъждам сигурност, прозрачност, цени, сървъри, производителност, съвместимост и поддръжка:

Брой сървъри 50+
компетентност Чехия
Регистри да
Torrenting да
Деблокира Netflix да
Цена $ 79,99 фактурирани веднъж (1-годишен план)
протоколи OpenVPN & IPSec
Заобикаля защитната стена на Китай Не
Шифроване на данни AES-256-CBC
уебсайт https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

Анализ на AVG VPN’s Сигурност

AVG Secure VPN има седалище в Чехия, което е на разстояние от 5/9/14 Eyes Al Alliance. Подобно на повечето страни от ЕС, местоположението има по-малко ограничения в интернет.

Това работи в полза на доставчика, тъй като страната е дори по-снизходителна към тези, които имат достъп до мрежата на BitTorrent. VPN мрежите не са забранени в страната и законът предвижда свобода на словото и печата.

Правителството зачита правата на нетизените, освен “Речта на омразата” случаи, които отричат ​​престъпленията от комунистическата епоха и Холокоста. В противен случай правителството забранява произволна намеса в личния живот.

Имаше някакво възмущение от новия законопроект на министъра на финансите Андрей Бабиш. Той се фокусира върху “интернет деаномизация” според който всеки потребител трябваше да притежава “интернет паспорт” за достъп до дигиталния свят. Това обаче никога не е било прието поради чистото неодобрение от страна на нетизените.

Като такива, нетиците се радват на неограничен интернет в страната, като блокове налага само уеб страници, насърчаващи педофилия, трафик на деца, детска проституция и порнография.

AVG Secure VPN регистрира ли вашите данни?

AVG Secure VPN’с “Политика за ползване и използване” е доста прозрачен и прав. За разлика от други доставчици, този продукт не се лъже, че НЕ съхранява VPN данни.

Разбира се, те не посочват точно какво “VPN данни” те записват, но само твърдението, че го правят, би трябвало да е достатъчно, за да може лицата, почитащи поверителността, да бъдат сигнализирани за услугата.

Доставчикът твърди, че събира тези данни за технически цели, измама срещу обслужване и за предотвратяване / идентифициране на злоупотреба с техните услуги, като например нарушаване на техните “Споразумение за краен потребител”.

Това включва отдаване на спам, споделяне на файлове или други незаконни дейности. За да може доставчикът да идентифицира подобни случаи, той ще проследява какви уебсайтове, които посещавате.

Като такива, те не трябва да посочват какви данни са записани, но ние знаем, че записва регистрационни файлове (което е червен флаг). аз’Ще оставя доверие на доставчика с вашата информация на вас!

AVG Secure VPN преглед

Какво криптиране използва AVG VPN?

За да защити входящия / изходящия трафик, AVG Secure VPN използва военно, AES-256 криптиране с HHAC SHA256 хеш аутентификация.

За канал за управление AVG VPN използва същите AES-256 шифри с ръкостискане RSA-2048. Перфектната тайна за напред (PFS) се осигурява от DHE-4096 обмен на ключове.

Протича ли AVG VPN вашия WebRTC / DNS / IP адрес?

За да получа пълна картина на сигурността, предлагана от AVG Secure VPN, проведох тестове за теч на WebRTC / DNS / IP адрес в три различни уебсайтове.

Процесът включва свързване към различни сървъри и проверка дали доставчикът страда от някакви проблеми с течовете. Резултатите, които виждате по-долу, са от моите тестове на техния сървър Israel, Petah Tikva.

IP-DNS тест за теч - свързан VPN

Перфектна поверителност - тест за изтичане на DNS

Както можете да видите, при проверка на DNS от Perfect Privacy, резултатите разкриват, че адресът пребивава в Израел чрез доставчика на HQserv Communication Solutions ISP.

Това означава, че доставчикът успешно успя да прикрие моя DNS адрес, като направи официалното ми местоположение неизвестно и невидимо. IP, до който имам достъп; 185.191.205.3

Перфектна поверителност - DNS тест AVG Secure VPN

Течове на браузъра - тест за теч на WebRTC

Никой не иска да се регистрира при доставчик, който не успява да предложи най-основния аспект на VPN: ЧАСТНОСТ. Ако има дори и най-малкият шанс вашият WebRTC да изтича, вие ще премерите толкова лошо.

За щастие на вас, AVG Secure премина теста, след като се свърза с Израелски сървър. Както можете да видите, резултатите по-долу показват публичен IP и местен IP от Израел.

Течове на браузъра - Тест за изтичане на WebRTC AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Пълен анализ на поверителността

За да гарантирам, че резултатите, които получихме както за тестове за течове на WebRTC, така и за DNS, реших да направя пълен анализ на поверителността на доставчика, използвайки IPLeak.net.

Ако погледнете резултатите по-долу, не виждате никакви признаци на течове. IP адресът е на израелско местоположение, включително локалния IP.

DNS сървърът също е същият като прикрития IP, потвърждавайки дали вашата идентичност остава сигурна, когато използвате AVG’s VPN приложение.

IPLeak.Net - Пълен анализ на поверителността AVG Secure VPN

Проверка на приложението: 1 Открит 1 вирус GrayWare

Трябва да кажа, че бях наистина разочарован, когато открих, че AVG, въпреки че е известен антивирусен и антималуерен софтуер, има вирус в техния Secure VPN.exe файл за Windows.

Проверка на приложението

Тестът беше извършен на уебсайта virustotal.com, където можете да качите файл и да го анализирате в множество антивирусни услуги, за да проверите за червени знаци.

Когато приложението .exe премина 69 проверки, то не успя в една. Приложението се предлага с вируса GrayWare / Win32.Presenoker. Файлът mac .dmg премина всички 55 проверки.

Проверка на приложението

Местоположение на AVG VPN сървър

AVG Secure VPN предоставя потребители на сървъри на 50+ места по целия свят. Те все още трябва да разширят своите предложения, но клиентите имат възможност да избират специални сървъри за P2P / Torrenting и поточно предаване, като и двата функционират безпроблемно.

Проведох също тестване на скоростта / сървъра на много места, за да идентифицирам голи метални сървъри от виртуални (фалшиви). Процесът ми отне около час, където тествах около 20 места. С радост, всички сървъри бяха разположени на точно рекламираната дестинация.

Предлага се AVG Secure VPN сървъри

AVG VPN тестове за скорост за стрийминг и изтегляне

Средно AVG успя да предостави стабилни 72.83Mbps при изтегляне и 68.63Mbps при скорост на качване, въз основа на теста за извършване в 5 различни сървъра.

Сървър НАС Великобритания Австралия Германия Франция Средно аритметично
Изтегли 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Качи 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
Ping 127 мс 180 ms 99 ms 150 ms 109 мс 133 мс

AVG VPN работи ли с Netflix?

За щастие AVG VPN работи с Netflix. В крайна сметка, една от основните причини да се инвестира в VPN решение е да се заобиколи гео ограниченията и ограниченията на съдържанието, наложени от поточните уебсайтове по целия свят..

За да проверя дали AVG Secure VPN работи безпроблемно за деблокиране на VoDs, свързах се към американски сървър и след това се насочих направо към Netflix.com за проверка на пълната им база данни от заглавия.

Поток в САЩ

Преди това, където не можах да гледам “Парки и отдих” на платформата, свързвайки се с американския сървър в AVG Secure, деблокира телевизионното шоу.

Както можете да видите по-долу, телевизионното предаване се предава доста плавно и в HD качество. Това обаче работи само за деблокиране на американските Netflix, а не за други платформи като BBC iPlayer и Amazon Prime.

Стрийминг паркове и отдих

Безопасно ли е торентът с AVG VPN?

За съжаление доставчикът не предлага StealthVPN a.k.a. еквилибристика особеност. Все още имах свой представител тествайте услугата в Китай (като част от нашия 80+ доставчик’s анализ), но не се получи.

Въпреки че VPN функционираше в други места като Иран, Ирак, Турция и Египет, където забраните за VPN са непосредствени и доста трудни за заобикаляне.

По отношение на P2P / Torrenting, проведох тест на IPLeak.net, който поиска изтегляне на магнитна връзка и след това оценка на фона зад мрежата.

Както можете да видите, резултатите показват, че моята идентичност е защитена, разкривайки различен IP от действителното ми местоположение и адрес: 185.191.205.6.

Откриване на торент адрес AVG Secure VPN

Тестване на виртуални местоположения

По-долу можете да видите резултати от CA Technologies’ App Синтетичен монитор. Прокарах израелския сървър към над 90 станции за наблюдение по целия свят от ASM.CA.

Тестване на виртуални местоположения

Времето за обратно движение (RTT) на всички места беше изключително високо, с изключение на Израел - Кирьят-Маталон, който има средна стойност. rtt от 1.620 ms, което показва, че сървърът е затворен.

Тестване на виртуални местоположения за AVG VPN

Инструментът за проследяване от CA Technologies’ App Synthetic Monitor допълнително проверява тези констатации, показвайки rtt от 1.603 ms. Това означава, че сървърът наистина се намира в Израел.

Тестове за виртуални местоположения

AVG VPN съвместимост преглед

При анализ на доставчика разбрах, че AVG Secure VPN не предлага никакви разширения за браузър. Разполагате само с приложения за Windows, Mac, Android и iOS.

Можете да изтеглите всички от уебсайта директно. Потребителите на смартфони могат да избират да инсталират VPN директно от Google Play Store или iTunes, в зависимост от устройството, което използват.

AVG Secure VPN съвместимост

AVG VPN Преглед на поддръжката на клиенти

По отношение на поддръжката на клиенти AVG Secure VPN е доста проактивен. Те предлагат денонощна поддръжка за чат на живо на платени потребители, където получавате отговор в рамките на секунди от вашето запитване.

За разлика от други доставчици на пазара, VPN дори предлага премиум поддръжка по телефона. Можете да им се обадите на тел. 1-844-234-6038 за всяка информация / помощ относно техните продукти.

Има и табло за поддръжка, където потребителите могат да въвеждат заявки за търсене, за да бъдат пренасочени към съответните блогове / ръководства за отстраняване на проблеми.

Поддръжка на клиенти

Колко струва AVG VPN?

За разлика от други доставчици, които предлагат абонаменти с различна продължителност с отстъпки, моят AVG VPN преглед разкрива, че доставчикът поддържа нещата просто, като предлага един годишен план, който започва от $ 79.99 / година.

Това означава, че плащате мизерни $ 6,66 / месец. Тези разходи са доста бюджетни, в сравнение с останалите на пазара, които започват от $ 10 + над месечно.

AVG Secure VPN цени

Предлага ли AVG VPN някакви специални функции за сигурност?

Дори след като влязох задълбочено в AVG Secure VPN, не можах да намеря разширени функции, които биха засилили вашата анонимност онлайн. Макар да, доставчикът успешно прикрива вашата самоличност.

Липсва значително в предлагането на допълнителни функции за защита като автоматичен ключ за убийство, DoubleVPN, Onion over VPN, StealthVPN и DDoS / DPI Attack Protection, всички от които са необходими днес’s бързо развиващ се технологичен свят.

Колко устройства мога да се свържа едновременно с AVG VPN?

AVG Secure VPN не предлага на потребителите много възможности за споделяне на връзката им на различни устройства. Подобно на повечето доставчици на пазара, той има лимит от пет мулти-влизания.

Това означава, че можете да го използвате само на пет устройства едновременно. В сравнение със Surfshark, който предлага неограничени връзки и е новак (стартиран през 2018 г.) - бих казал, че AVG Secure VPN все още има дълъг път.

AVG VPN сравнения

VPN доставчици Деблокира Netflix USПредлага бързи скоростиEncryptionпротоколиРазрешено е много входЦенообразуванеПрочетете отзивиуебсайт
Surfshark AVG Secure VPN
да да
Над средното Бавен
Surfshark предлага криптиране AES-256 във всички протоколи, които поддържа AVG VPN предлага AES-256 криптиране за всички протоколи, които поддържа
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Неограничени връзки в един абонамент 5 мулти-входа в един абонамент
$ 1,99 / месец (2-годишен план) с включени всички функции $ 2,99 / месец (3-годишен план) С включени всички функции
Surfshark Review AVG VPN преглед
Посетете Surfshark Посетете AVG Secure VPN

AVG VPN Алтернативи

Като се има предвид, че AVG VPN’Изпълнението не е толкова впечатляващо, потребителите може да търсят надеждна алтернатива. Предлагам да се запишете за благоприятния за бюджета, но изключително ценен, Surfshark, който започва с ниските $ 1,99. 

Ако обаче нямате нищо против да похарчите малко повече пари, няма по-добър вариант от скандално известния в Хонконг PureVPN. Тя започва в $ 2,91 / месец за 5-годишен план и има голяма мрежа от 5 600+ сървъра!

Препоръчвам ли AVG Secure VPN?

Хм ... не мисля така. На първо място, техните политики за регистрация са доста сенчести и аз вярвам, че поддържат регистрационни файлове за използване, които съдържат времеви марки и посетени уебсайтове.

Второ, броят на сървърите им е твърде малък и те трябва да разширят списъците си. Трето, те нямат разширени функции за защита, които да повишат вашата анонимност.

аз’Ще кажа, че VPN ще бъде добър избор само за потребители, които искат простота и имат нужда от достъп до US Netflix. Освен това VPN се нуждае от много работа.

Ако търсите евтин all-rounder за всичките си нужди за сърфиране, торент, стрийминг и игри, бих посъветвал да отидете за Surfshark, който започва от $ 1,99 / месец.

Подобни статии

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 10 сървъри в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

 • NordVPN преглед 2020

  Компетентност Панама Цена $ 3,49 / месец на 3-годишен план Сървъри 5560+ Сървъри в 59 държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 49 за едногодишен план Сървъри 600+ сървъри в 60 държави Дневници Да Шифроване AES-256 Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британските Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Няма журнали Сертифицирано шифроване...

 • Преглед PureVPN 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 71

map