Преглед ExpressVPN 2020

компетентност BVI
Цена $ 6,67 / месец ($ 99,95 за 1 година)
Сървъри 3000+
Регистри Без регистрационни файлове
Encryption AES-256-CBC
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт https://www.expressvpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Започвайки с високи $ 8,32 / месец на годишен план, ExpressVPN може да е скъп, но това е забележителна универсална услуга. Той е перфектен избор за всички ваши VPN нужди, следователно защо се нарежда №3 в нашите списъци.

Доставчикът дори може да се похвали с масивна мрежа от 3 000+ високоефективни сървъри в 160+ места по целия свят, които осигуряват невероятни средни скорости от 85.29Mbps при изтегляне и 76.92Mbps при качване.

Що се отнася до неговата надеждност, VPN не попада под юрисдикцията на 5-9-14 очи и е базиран на Британските Вирджински острови. Освен това е съвместим с всички основни устройства като Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери, игрови конзоли и Smart TV.

цялостен, ExpressVPN е мощен и ефективен доставчик, но тъй като е скъп, много потребители се колебаят да изберат това. Потребителите, които търсят достъпни услуги, обикновено избират Surfshark или PureVPN.

Contents

Анализ на ExpressVPN’s Сигурност

Въз основа на ExpressVPN’с местоположението, одита на сигурността, канала за поръчки и политиката за регистриране, моят задълбочен анализ разкрива, че доставчикът е подходяща опция за неприкосновеността на личния живот. По-долу е даден по-изчерпателен преглед на тяхната сигурност:

Намира се на Британски Вирджински острови (Безопасен интернет юрисдикция)

Това е малка страна, която, въпреки че попада под надзора на Британската монархия, е напълно независима в управлението на своите вътрешни работи; Британски Вирджински острови.

Именно там се намира седалището на ExpressVPN, което работи в голяма полза за доставчика като местоположението е без инвазивни закони за масово наблюдение и запазване на данни.

За ExpressVPN това увеличава доверието му и защитава услугата му от ненужно омагьосване от органите на закона другаде. Те дори са публикували пълномащабно обяснение относно BVI и неговите закони за данни.

Централ ExpressVPN

Политика за регистрация - може ли да бъде проследена?

ExpressVPN избягва да съхранява всеки журнал, период. Няма метаданни, история на сърфиране на потребители, потребител’собствен / реален IP или този на свързания VPN сървър до, DNS заявки и т.н. се регистрира от доставчика.

Те дори заявяват това ясно на своя уебсайт, както можете да видите на екрана по-долу. Също, позволявам’Не забравяйте инцидента, при който турските власти иззеха сървърите на ExpressVPN.

Това последва инцидент, при който руският посланик на Турция беше убит и отговорното ченге на ченгето изтри своите акаунти в социалните медии, използвайки ExpressVPN.

При изземването на сървъри не беше намерена информация за регистрация, потвърждаване на това, че ExpressVPN наистина е доставчик на без регистрация (прочетете официалното изявление тук).

Ясна политика на сеч

Информация за протоколи и шифроване

ExpressVPN поддържа всички популярни VPN протоколи. Те включват PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (на iOS устройства) и OpenVPN (TCP и UDP) на всички други платформи / устройства.

За протокола OpenVPN, той използва AES-256-CBC шифри с HMAC SHA-256 удостоверяване на данни по канала за данни, и AES-256-GCM шифри с RSA-384 ръкостискане и HMAC SHA-256 данни за аутетизация на контролния канал.

Перфектната тайна за напред (PFS) се осигурява чрез DH-2048 Diffie-Hellman размяна на ключове. Буквално няма как да преминете и дешифрирате тази форма на криптиране, дори чрез най-сложната атака на груба сила.

Шифроване на военно ниво ExpressVPN

Тестове за утечка на WebRTC / DNS / IP адрес ExpressVPN

За да ви напомня защо се оценява толкова високо ExpressVPN в цялата индустрия и от потребители по целия свят, проведох тест за теч на WebRTC / DNS / IP адрес.

Резултатите, както винаги, бяха отлични. Не е открита такава теч. Доставчикът е отличителен белег на величието в бранша, така че ако искате да се абонирате за него, направете го без никакви опасения.

 1. https://ipx.ac/run - Пасиран
 2. https://ipleak.org/ - Пасиран
 3. https://ipleak.net/ - Пасиран
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Пасиран

Тест за теч на ExpressVPN App WebRTC App

Местоположения на ExpressVPN сървъри: 3 000+ сървъра в 94 държави

ExpressVPN вече има 3000+ сървъра, разпределени в 94 страни и 160+ места по целия свят. Това е един от най-многобройните регистрирани сървъри.

Такава голяма сървърна мрежа се увери в това Не срещнах проблеми с честотната лента или пренаселеността на който и да е сървър, свързан по време на моята фаза на тестване на потоци, торент, скорост и теч.

Тъй като мрежата също е добре разпределена, винаги ще имате сървър, разположен много близо до вас, независимо дали сте в Люксембург, Калкута или Хонконг, няма значение.!

ExpressVPN сървъри и преглед на производителността

Тест за скорост на различни сървъри (САЩ, Великобритания, Австралия, Германия, Франция)

Средно ExpressVPN достави 85.29Mbps при изтегляне и 76.92Mbps при качване. Доставчикът успява да опровергае всички коефициенти и да предложи похвални скорости. Тестване на различни сървърни местоположения на speedtest.net разкри феноменални резултати:

Сървър НАС Великобритания Австралия Германия Франция Средно аритметично
Изтегли 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Качи 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 мс 79 мс 70 ms 85,4 ms

Дали ExpressVPN сървърите работят с Netflix US?

Ще се радвате да чуете това ExpressVPN успешно успява да деблокира Netflix и други VoDs като Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, което го прави доста забележителният вариант за забавление!

За ваше удобство, Дори създадох блог и предоставих работен списък със сървъри за Netflix по-долу, която се актуализира редовно, за да се гарантира, че нямате проблеми при поточно предаване.

5 работещи сървъра за Netflix US
 1. Лос Анджелис 5 (Ultra HD)
 2. Ню Джърси 3 (Ultra HD)
 3. Лос Анджелис 4 (Ultra HD)
 4. Ню Джърси 1 (Ultra HD)
 5. Ню Йорк 2 (Ultra HD)
4 работни сървъра за Netflix UK
 1. Беркшир - 2 (Ultra HD)
 2. Беркшир (Ultra HD)
 3. Лондон (Ultra HD)
 4. Кент (Ultra HD)
2 работни сървъра за Netflix JP
 1. Токио 1 (Ultra HD)
 2. Токио 3 (Ultra HD)
2 работни сървъра за Netflix DE
 1. Нюрнберг (Ultra HD)
 2. Франкфурт - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Как да гледате Netflix с ExpressVPN?

Ако Netflix не работи с ExpressVPN, може да има две причини: или свързаният сървър е блокиран, или сте използвали неподдържан протокол. Следвайте стъпките по-долу за отблокиране на Netflix чрез ExpressVPN:

 1. получавам съответното приложение за вашата операционна система / устройство
 2. Отивам към настройките и се уверете, че използвате OpenVPN протокола
 3. Connect към някое от гореспоменатите “работническата” списък на сървърите
 4. Наслади се деблокиране на различни версии на Netflix чрез ExpressVPN!

Разрешава ли ExpressVPN Torrenting?

Да, така е! ExpressVPN е бърз, без течове и без регистрация доставчик, което го прави солидна опция за изтегляне на торенти. Повечето от сървърите му са p2p приятелски и има приложения за всички основни устройства.

Като такъв, торентите с ExpressVPN са невероятно безопасни и сигурни. Можете да използвате техните приложения за изтегляне на торенти от където и да е и на всяко устройство, с функции като превключвател за убийство и разделно тунелиране, допълнително подобряващи опита.

ExpressVPN заобикаля “Страхотна защитна стена” в Китай!

ExpressVPN показва средния пръст на китайското правителство и техники за откриване на Great Firewall чрез използване на obfuscation, което прави VPN трафикът да изглежда като нормален HTTPS трафик, като го пренасочва през порт 443.

Най-добрата част от всичко: доставчикът, базиран на BVI, е сред малкото, които предлага специализирана китайска страница за жителите на страната, за да изтеглят своите приложения и да се наслаждават на безплатен интернет опит:

 • http://exp4links4.net/

Преглед на клиентската поддръжка на ExpressVPN

Най-добрата поддръжка на клиенти в цялата VPN индустрия се предлага от ExpressVPN. На всяко едно запитване или въпрос отговарят изключително добре обучени ръководители.

Поддръжката на клиентите обаче не просто приключва с поддръжка на чат на живо. Ако търсите незабавно решение, има и страница за отстраняване на проблеми.

Преглед на поддръжката на ExpressVPN

Тук можете да намерите цялата информация за това как да започнете с услугата, използването на различни функции и често задавани въпроси (често задавани въпроси) относно VPN.

Поддръжка за отстраняване на неизправности в ExpressVPN

Ако горните опции не се окажат достатъчно полезни, винаги можете да посетите страницата с инструкции за настройка. Тук можете да получите ръчни ръководства за това как да настроите VPN на различни платформи.

Уроци за настройка на ExpressVPN

ExpressVPN разходи, методи за изпробване, възстановяване и методи за плащане

Ценовите планове в ExpressVPN са разделени на три силоза: месечно (започвайки от $ 12,95), 6 месеца ($ 9,99 / месец) и 1 година при $ 8,32 на месец) По-дългият срок на действие ви дава възможност да използвате по-добри отстъпки.

При почти $ 13 всеки месец, месечният му абонамент е над бюджета, дори ако е най-добрият VPN в света. Същото важи и за 6-месечния план: То’е твърде скъпо с почти $ 10 / месец.

въпреки това, при $ 8.32 / месец за година’Заслужава си абонамент, ExpressVPN е чудесна опция, особено когато вземете предвид несъвместимия й ангажимент за поверителност, поточно предаване / торент и сигурност.

преглед на цените на expressvpn

Безплатна пробна версия на ExpressVPN не е налична? Да, доставчикът твърди, че предлага a “безрисков” Проба за VPN, която продължава 30 дни, но всъщност заблуждава клиентите, когато в действителност този стимул е само налични за гаранцията си за връщане на парите.

По природа безплатен пробен период означава, че можете да се регистрирате за “безплатен акаунт” и използвайте VPN услугата до пълния си или ограничен потенциал, за да тествате дали тя отговаря на вашите нужди.

При обстоятелства на ExpressVPN, щракнете върху “Вземете безплатна пробна версия” CTA ще ви пренасочи към страницата им за абонамент, където ще трябва да се регистрирате за план и да въведете данните си за плащане.

По отношение на начините на плащане, доставчикът поддържа огромен списък от опции. Сред тях са кредитни карти, директни плащания и анонимният Bitcoin.

Преглед на методите на плащане ExpressVPN

Как да изтегля ExpressVPN?

 1. Отивам до https://www.expressvpn.com/ и кликване на “Вземете ExpressVPN” бутон
 2. Изберете подходящ план. (Препоръчвам да отидете за 12-месечния абонамент).
 3. Въведете вашия имейл адрес и изберете предпочитаният начин на плащане.
 4. пълен процеса на касата и запазете цялата информация за вход.
 5. Кликнете на “продукти” в горната част на уебсайта
 6. Изберете устройството, на което искате да използвате ExpressVPN
 7. Изтегли приложението с обикновено щракване!

Ще намерите приложение ExpressVPN за почти всяко устройство, което може да се представи. Дали’s за Windows, Mac, Android, iOS или дори Firestick, доставчикът има специално, съвместимо приложение за него, което може да се изтегля директно от уебсайта.

ExpressVPN приложения

Ние също проверихме всички техни приложения на VirusTotal.com за всякакви вируси, злонамерен софтуер или двигатели. И всички тестове излязоха скърцащо чисти, което показва, че VPN е добър вариант.

ExpressVPN VirusTotal тест

Как да инсталирате ExpressVPN на Amazon Firestick

 1. хвърлям на “Google Play Store” на вашия Amazon Fire TV
 2. Търсене за “ExpressVPN” ап
 3. Кликнете “Изтегли” и изчакайте процеса да приключи
 4. Впиши се използвайки вашите идентификационни данни за вход в ExpressVPN

Как да инсталирате ExpressVPN за Kodi

 1. Регистрирай се с ExpressVPN, като получите абонамент
 2. Изтегли приложението VPN за устройството, на което използвате Kodi
 3. Connect до всяко сигурно място, за да активирате VPN
 4. хвърлям Kodi и се наслаждавайте на стрийминга безопасно на вашето устройство!

Най-добрите ExpressVPN алтернативи

ExpressVPN несъмнено е чудесна услуга за всички ваши нужди за поверителност в интернет, поточно, торент и сърфиране. Въпреки това, тъй като е малко скъпо, потребителите може да търсят подходящи алтернативи.

Сред най-добрите включват Базирано в Хонконг, PureVPN, което започва от $ 2,91 / месец. по 5-годишен план. За по-удобен за бюджета вариант можете да помислите да се регистрирате с Surfshark, който се предлага за 1,99 долара на месец. по двугодишен план.

Препоръчвам ли ExpressVPN?

Да, препоръчвам ExpressVPN на всички тези потребители в търсене на ефективна всестранна услуга и нямайте нищо против да платите висока цена на абонамент от 8,32 долара на месец. То’Функциите за сигурност, поверителност, торент и поточно предаване не са съпоставими.

Имате огромна мрежа от 3 000+ сървъра с отлична дистрибуция. Тя ви позволява да получавате максимална производителност за изтегляне на торенти и стрийминг / деблокиране на VoDs като Netflix, BBC iPlayer, Hulu и Amazon Prime.

VPN също е далеч от юрисдикциите на интернет врага и предлага приложения за всички популярни платформи и устройства. Това включва приложение за маршрутизатор, което можете да използвате на всякакви DD-WRT или Flashrouter устройства на трети страни. Можете да получите план за $ 8,32 от тук.

Подобни статии

 • Ivacy VPN Review 2020

  Компетентност Сингапур Цена $ 2,25 / месец (48 долара за двугодишен план) Сървъри 1000+ в 100+ локации Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Преглед PureVPN 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британски Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване...

 • Преглед на AVG Secure VPN 2020: Добър ли е AVG VPN??

  Компетентност Чехия Цена $ 79,99 фактуриран веднъж (1-годишен план) Сървъри 50+ дневници Да Шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me