PandaPow VPN преглед 2020

компетентност Хонг Конг
Цена $ 7,00 / месец за 1-годишен план
Сървъри 120+ VPN в 16 държави
Регистри Съхранява дневници за връзка
Encryption AES-256-Bit
Деблокира Netflix Не
Torrenting Не
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://pandapow.io/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Базирана в Хонконг, PandaPow VPN е мощна услуга, въпреки че не е толкова голяма, колкото някои от по-утвърдените съвременници на пазара. Той предлага неограничена честотна лента, достъп до 14 сървъра и патентован SSL базиран протокол.

Имате дори 7-дневна гаранция за връщане на парите, съвместими приложения и специален WiFi VPN рутер. За съжаление доставчикът не успява да деблокира популярни стрийминг платформи като Netflix и не работи в Китай (спиране от “Страхотна защитна стена”).

Поради това високата цена от 84 долара на годишен план не е оправдана. Ако обаче искате да получите по-добра стойност, аз съветвам да отидете за одобрения Forbes, PureVPN. Той работи в Китай и деблокира всички VoDs за ниските $ 1,65 / месец. по 5-годишен план!

Преглед на цените на Pandapow VPN

Цените често са едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид при всеки доставчик. Най-съвършеният вид ценови планове в VPN индустрията са тези, които предлагат всички функции във всички планове, като единствената разлика е продължителността, за която трае абонамента. И това’е точно това, което получихме в PandaPow.

Доставчикът има много неусложнени планове за ценообразуване, вариращи от месечните, тримесечните и годишните абонаменти.

 • Месечен абонамент: $ 9,00 / месец, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: 24,00 долара, таксувани веднъж
 • Годишен абонамент: $ 84,00 се таксува еднократно

Цената на PandaPow VPN’Годишният план, който е най-добрата му сделка, е малко висок според нас.

Ако сравните това с Иваци VPN’s годишна цена на абонамент от $ 40, PandaPow VPN’s сделка изглежда скъпо като се има предвид, че не’не предлагат същото количество сървъри или дори отговарят на функцията на доставчика за функция.

Ако попадне в по-приемливия диапазон от 35 до 45 долара, като се имат предвид предлаганите функции, то определено ще стане по-привлекателен за новите потребители.

Ценообразуване на Pandapow

Посетете доставчика

Безплатна пробна версия на PandaPow VPN

Единственото нещо, което намираме за най-разочароващия аспект на много VPN доставчици, е да не предлагат безплатна пробна версия. Предлагането на едно, без съмнение, изисква голямо количество инвестиции, но размерът на почтеност и надеждност, който е изграден в базата на вашите потребители, поради това повече от съвпада или дори надвишава изразходваните пари.

За съжаление, според нашия PandaPow преглед VPN, доставчикът не’не предлагам безплатна пробна версия, в истинския смисъл на термина. Той предоставя само 7-дневна гаранция за връщане на парите като покритие за потребителите, в случай че не го направят’не харесвам услугата и искам да я прекратя.

PandaPow VPN, препоръчваме ви да работите върху добавянето на безплатна пробна версия, за да направите вашата VPN по-достъпна за по-широк кръг от потенциални потребители.

Преглед на съвместимостта на Pandapow VPN Apps

Както всеки друг доставчик на VPN в днешно време, PandaPow VPN също предлага местни приложения за използване в популярни платформи като Windows, Macs, Android и iOS. Приложението за Windows беше може би най-доброто от лота, защото беше много по-добре насочено да отговори на опциите за достъп до функции. Всички те изпълняват OpenVPN протокола по подразбиране, дори и на iOS, което е сравнително рядък сценарий, както повечето доставчици правят’не предоставяйте OpenVPN на iOS.

Приложението за Android също не беше толкова трудно за навигация, но ние срещнахме някои проблеми по отношение на нестабилните връзки. Имаше много малко капки в обслужването, така че’е голям плюс.

Бихме искали да препоръчаме PandaPow VPN да изтрие малко приложенията и да ги накара да изглеждат малко по-модерни. В момента потребителският интерфейс на приложението Windows наподобява софтуерните интерфейси от ерата на 90-те.

ExpressVPN има може би модерните приложения, последвани от PureVPN, NordVPN и IPVanish, така че PandaPow VPN може да погледне към тях за вдъхновение, ако искат да обновят приложенията си.

PandaPow VPN предлага и специален рутер, който е конфигурирал VPN, така че да улесни работата с устройства като Apple TV, игрални конзоли в защитен режим.

Посетете доставчика

Pandapow VPNServers Преглед

Според нашия PandaPow преглед на VPN доставчикът’s сървърите са добре разпределени в най-популярните VPN места за достъп. С абонамент за PandaPow VPN ще имате достъп до 120 + сървъри в 16 основни локации с опции, вариращи от САЩ, Великобритания, Франция, Холандия, Хонконг и Сингапур и други.

Преглед на сървъра Pandapow

Най-обещаващият аспект на услугата обаче е, че американските сървъри успяха да деблокират Netflix US, подвиг, с който дори някои по-утвърдени VPN доставчици не могат да се справят. Hulu и Amazon Prime (САЩ) също работиха отлично.

Но PandaPow VPNstill трябва да добави още сървъри, ако е така’s, за да побере нарастващото население на онези потребители, които сега се стичат да купуват VPN, за да имат достъп до географски ограничени стрийминг сайтове като Netflix US. PandaPow VPN трябва да работи усилено, за да го позволи, ако търси резонанса на своята услуга в VPN общността.

Докато сегашното разбъркване на сървърите е достатъчно добро засега, добавянето на повече сървъри за смесване определено ще позволи на PandaPow VPN да предостави по-звездна услуга.

Netflix US деблокиран от PandaPow VPN, докато е свързан към Лос Анджелис Сървър.

PandaPow VPN преглед 2020

Netflix UK деблокиран от PandaPow VPN, докато е свързан към Лондонски сървър.

PandaPow VPN преглед 2020

Netflix Холандия се деблокира от PandaPow VPN, докато е свързан с Амстердамски сървър.

Амстердам сървъри

Netflix Japan деблокиран от PandaPow VPN, докато е свързан към Токио сървър.

Токио-сървър

Netflix Australia деблокиран от PandaPow, докато е свързан с Сидни сървър.

Сидни-сървър

Освен в Netflix, фокусирани в бъдеще, бихме искали да видим, че доставчикът добавя още сървъри на други съществуващи места, както и в по-нови региони като Близкия Изток и Южна Америка.

PandaPow VPN предлага и специална услуга за китайски потребители и тази функция е включена във всички сервизни пакети.

Преглед на сървъра Pandapow

Преглед на поддръжката на VPN за PandaPow

Основен убиец на звука за нас при преглед на PandaPow VPN беше, че не’не предлагам 24/7 функция за чат на живо, тъй като това би проправило пътя за по-добро улеснение на клиентите. Понастоящем PandaPow VPN предлага билетна система като функция за поддръжка на клиенти, което прави решаването на всяко запитване или проблем трудна и отнемаща време задача.

Преглед на PandaPow Support

PandaPow VPN наистина трябва да обмисли добавянето на по-бърз и гъвкав модул за улесняване на клиентите, като функция за чат на 24 часа в денонощието, за да осигури по-закръглено обслужване на клиентите.

Преглед на Pandapow VPN протоколи

На всички свои съвместими клиенти на приложението, PandaPow VPN разполага със собствен патентован протокол, базиран на SSL. Този протокол, твърди PandaPow VPN, работи, за да му позволи да остане отблокиран в страни като Китай и да осигури много по-сигурно преживяване за потребителите на други места по света..

И тъй като услугата все още работи и работи за китайски потребители, ние приемаме искането по номинална стойност и считаме, че е много приемливо като VPN протокол.

Но въпреки че каза, че според нашия PandaPow преглед на VPN, собственият му протокол изглежда не е нищо повече от самия протокол OpenVPN, а собственият протокол, базиран на SSL, е просто друго име, с което компанията го кръсти..

OpenVPN е най-сигурният VPN протокол и е индустриалният стандарт в момента, така че бихме искали да предложим на PandaPow VPN да изпусне фантазираното име и само да споменем, че той използва OpenVPN протокол, когато бъде поискан.

Що се отнася до другите протоколи като PPTP, L2TP / IPSec и IPSec, те не се поддържат от съвместимите приложения от PandaPow VPN, но ако можете да ги използвате, ако прехвърлите VPN на вашето устройство, без да включвате приложенията.

Посетете доставчика

Преглед на рутер Pandapow WiFi VPN:

Най-популярният начин за настройка на VPN, за който не се предлага съвместимо приложение, е странично зареждане, но през повечето време това може да бъде много дълъг и отнемащ време процес, така че за да облекчите вашите проблеми, PandaPow VPN предлага своя собствена WifI VPN рутер.

Преглед на рутер Pandapow WiFi VPN

Този Wifi рутер ви позволява да използвате всяко устройство под прикритието на VPN, защото кара целия трафик да минава по неговия маршрут, като по този начин го прави автоматично защитен.

Настройката на рутера е изключително лесна и тук’Покажи го’готово:

 • След като сте закупили вашия PandaPow Wifi рутер, свържете го към работеща интернет връзка
 • Свържете всяко устройство към PandaPow Wifi рутера като основен източник на интернет връзка
 • Трафикът на вашето устройство автоматично преминава безопасно през PandaPow VPN, активиран в Wifi рутера

Wifi маршрутизаторът PandaPow ще ви струва 99 долара за една година’струва абонамент за VPN и включен рутер.

Посетете доставчика

Препоръчва ли се PandaPow VPN?

Можете да го обмислите, но не мога да го дам напълно да. 

PandaPow VPN е една от по-обещаващите нови VPN услуги на пазара и въпреки че все още е в начален етап’s предоставя страхотна услуга на своите потребители по отношение на бързината и стабилността.

Все още има дълъг път, преди да успее да изпъкне сред най-добрите доставчици в бранша, но това, което му липсва под формата на премиум функции, то компенсира силата на своите показатели за сигурност. Цената от $ 84 за година’Абонаментът струва твърде много и това трябва да излезе на първо място, ако тази услуга трябва да получи директна препоръка от нас.

В BestVPN.co се стремим да представим най-доброто от прегледите, като гарантираме, че нашият анализ остава безпристрастен и улеснява крайната цел за вземане на решение относно безупречно придобиване на услугата..

Ако имате някакви предложения да споделите с нас или дори искате да критикувате нашата услуга, не се колебайте да коментирате темата по-долу. Ще се радваме да отговорим на вашите запитвания и да започнем смислени разговори, които водят до подобряване на нашата услуга в дългосрочен план.

Подобни статии

 • Скриване на моя IP VPN преглед 2020 г.

  Компетентност Съединени щати Цена $ 2,91 / месец Сървъри 120 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчвам Не...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • Преглед на VeePN 2020

  Компетентност Панама Цена $ 1,67 / месец Сървъри 2500 Дървени файлове Не Шифроване на регистрационни файлове AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчано Не...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британски Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me