Моят частен мрежов VPN преглед

На пръв поглед това изглежда много като специфична за Великобритания услуга, но изглежда може да бъде доста подвеждащо и тази представа със сигурност важи тук. MyPrivateNetwork VPN може да не е един от най-големите доставчици на VPN там, но със сигурност е достатъчно добра услуга, която досега не е получила своя дял в светлината на прожекторите..

Е, това’ще се променя днес, тъй като ще преглеждам цялостно тази услуга, инспектирайки нейните различни аспекти, включително нейните ценови планове, сървърна мрежа, безплатна пробна версия и други, за да анализираме дали тя отговаря на нашите най-добри VPN стандарти.

Така че тук’s изключителният преглед на MyPrivateNetworkVPN от BestVPN.co!

Преглед на цените на MyPrivateNetwork

Първи неща първо, цената. За да бъде VPN конкурентоспособен днес’s индустрията със силно разрязване, тя трябва да предложи услугата си на правилната цена. Много доставчици в наши дни се състезават в индустрията чрез своите ценови планове на дъното.

Когато разгледах различните аспекти на услугата, които ще разгледам по-подробно по-късно на този преглед, и ги сравних с ценовите планове на доставчика, счетох ги за малко скъпи от нормата. Ето месечните цени, предлагани от доставчика:

Моят частен мрежов VPN преглед

  • Глобален план £ 8.97 или $ 11.65 / месец
  • Единична страна £ 4.97 или $ 6.46 / месец

Предлагат се и дългосрочни планове:

Единична държава:

  • 3 месеца - £ 14.16 или $ 18.40, таксувани веднъж
  • 12 месеца - 47,71 £ или 61,99 $

Global:

  • 3 месеца - 25,56 паунда или 33,21 долара
  • 12 месеца - 86,11 £ или 111,8 $

Myprivatevpn Дългосрочни планове

В най-добрия V.PN.co, ние не’Обикновено следвайте политиката, че само онези доставчици, които предлагат планове с ниски цени, са добри и това’s, защото ние знаем и приемаме факт, че предоставянето на качествена VPN услуга отнема много пари, а по-малките доставчици правят’Обикновено разполагате с ресурси не само да предложите добра услуга, но и да поемете удара чрез маржове с ниска печалба.

Така че за доставчици като MyPrivateNetwork, чиито ценови планове определено са над очаквания диапазон за услуги с такъв ръст, аз им предоставям марж на полза. Другите рецензенти могат да ударят такива доставчици направо, но аз давам по-голямо значение на VPN’s изпълнение. Цените за мен са второстепенни.

Доставчикът предлага два типа планове, първо глобалния план с всички функции и сървъри, предлагани от доставчика, и второ, единния план за държава, който ви ограничава само до връзка с един сървър на държава.

Бих препоръчал само на доставчика да гарантира, че първо той променя цените си от британски лири в щатски долари, така че плановете да изглеждат малко по-привлекателни за световните потребители и да ги спасят от неприятностите на конвертирането. И второ, бих ги посъветвал да намалят цените си с марж от 25%, за да ги накарат да се равняват на останалите доставчици, работещи на същото ниво.

Ако искате да изберете доставчика, тогава моят съвет би бил да се насочите към дългосрочните планове, особено за глобалната тримесечна сделка за глобален план, което е може би най-добрата сделка на партидата според ценовата обосновка.

MyPrivateNetwork Free Trial

Най-добрата характеристика на тази услуга е нейната безплатна пробна и възстановителна политика. MyPrivateNetwork е една от най-щедрите и отворени VPN услуги, на които попаднах в ревизионната си кариера и бих искал да препоръчам тяхната безплатна пробна политика на всички останали доставчици в индустрията, тъй като продължава да показва колко доверие е на доставчика показване в услугата му чрез този акт.

Моят частен мрежов VPN преглед

Обикновено, ако имате нужда от безплатна пробна версия, трябва да изберете това или ако го направите’t, можете да се насочите направо към закупуване на услугата, но нещата не вървят’не работя така с този VPN доставчик.

В MyPrivateNetwork ще ви бъде предоставена пълна 3-дневна безплатна пробна версия с нулев ангажимент за всеки план, което е просто невероятно, тъй като позволява на потребителя да се почувства много по-сигурен, влизайки в услугата.

Доставчикът предлага и собствена безплатна VPN услуга на всичко отгоре. В MyPrivateNetwork’Безплатна услуга, вие получавате на случаен принцип на сървър в Германия или Испания и максимална скорост от 1Mbps.

Но щедростта няма’t свърши тук, тъй като вие също можете да се възползвате от огромни 90 дни време, за да поискате възстановяване на сумата. Всички тези фактори се комбинират, за да предложат на всеки потребител несравнимо подобие на безопасност при закупуване на VPN, защото знаете, че сте спечелили’няма да бъдете таксувани до 72 часа и дори след това, можете да получите парите си по всяко време след 3 месеца.

Имам опасения за MyPrivateNetwork’Планове с висока цена, но политиката за безплатен пробен период и възстановяване на средства повече от определено го компенсира.

Преглед на съвместимостта на MyPrivateNetwork Apps

Доставчикът предлага четири основни клиентски приложения, т.е. за Windows, Mac, iOS и Android. Това е почти основният стартов пакет, ако мога да го нарека така, за всеки доставчик на VPN да започне. Но бях доста изненадан, като видях, че доставчикът предлага специализирано приложение Firestick, което не е подъл подвиг, тъй като продължава да показва, че се обслужва и в ниша потребителска база.

Поддръжка на MyPrivateVPN Device

Един от най-изненадващите аспекти тук беше, че никъде не се споменава за Коди. Kodi е една от най-популярните стрийминг платформи и дори ако доставчикът няма’не предлагат специална добавка за него, те със сигурност споменават своя VPN’процес на настройка за него. Но този VPN доставчик няма’не правя нещо от това, което вярвам, че е основен неудачник.

Отделно от това, приложенията му са и доста основни, с изключение на приложението Firestick, което е доста благоприятно и е може би там с най-добрите, с не твърде много натрапчиви неща. Потребителският интерфейс е малко тромав и може да премахне някои модернизации и подобрения, за да включи повече минимализъм в схемата на нещата.

Но едно нещо, което трябва да изясня тук, е, че приложението за Windows всъщност е приложение OpenVPN, което означава, че не е средният ви VPN клиент, т.е. като тези, които получавате от доставчици като ExpressVPN или PureVPN. Приложението им за Windows работи на протокол до базирана на протокола настройка, което е малко старост днес’s среда, където имате един клиент, в който можете бързо да преминавате от един протокол към друг без проблеми.

MyPrivateNetwork трябва да въведе по-добро клиентско приложение за Windows като тези, предлагани от по-добрите доставчици, защото това е твърде технически за средния потребител.

MyPrivateNetwork сървърна инфраструктура

Преглед на MyprivateVPN сървъри

Понастоящем този доставчик предлага около 200+ сървъра в 44 страни по света. Сървърната инфраструктура е силно изкривена в полза на Западна Европа и Северноамериканския регион, с малко места в Азия като Индия и още по-малко в Южноамериканския и Африканския региони.

Доставчикът предлага добър списък със сървъри за тези, които искат да се свържат със сървъри в региона на Далечния Изток, където наличните места включват Малайзия, Тайван и Хонконг.

Броят на сървърите е достатъчно добър, ако е така’s в сравнение с подобни доставчици на средни мащаби, обаче, доставчикът трябва да добави още няколко места в региони като Азия и Южна Америка, за да даде на доставчика по-широк обхват.

Що се отнася до поточните поддържани сървъри, разочароващо, не бях’не мога да стигна до Netflix US. Услугата обаче работеше добре в деблокирането на BBC iPlayer извън Обединеното кралство, което се очакваше, тъй като доставчикът е фокусиран основно върху обслужването на британските потребители.

Този подход е добър, но може да предизвика обратна реакция, като направи доставчика ограничен до потребителите в една държава. MyPrivateNetwork трябва да работи за създаването на своите сървъри да получат възможността да заобикалят ограниченията на Netflix US, ако иска основно да се разраства като услуга през следващите години.

Преглед на поддръжката на MyPrivateNetwork

За потребителски запитвания или отстраняване на проблеми от всякакъв вид, доставчикът предлага поддръжка по имейл, която е стандартна, но определено може да се подобри, като добави функция за чат на живо в бъдещето. Това ще позволи на услугата да изглежда по-привлекателна и отзивчива в сравнение с това, което е в момента.

Поддръжката по имейл е добра и все още е високо ценена, но нейното постепенно прекратява по-големите услуги в индустрията и в бъдещето, всеки ще трябва да тръгне по същия път, така че защо не сега.

Освен метода, нека’Погледнете представянето. Изпратих им имейл относно определена заявка, която имах предвид и времето им за отговор беше под час, което е доста отлично предвид моя опит с други подобни системи за поддръжка по имейл.

Преглед на Myprivatevpn Support

Така че мога да ви уверя, че ако се регистрирате за услугата, ще получите добра сделка. То’не е най-доброто, но го’също не е толкова лошо.

заключение

MyPrivateNetwork е една от най-добрите услуги в среден мащаб, тъй като нейната производителност е наистина голяма като VPN услуга. Тук и там има малко негри, които, ако бъдат подобрени, могат драстично да увеличат начина, по който се извършва услугата.

Функции на MyPrivateVPN

Що се отнася до основните ми препоръки, MPN трябва да добави, за да направи клиентите си по-лесни за използване (фалирайте ги извън поддръжката на клиенти на OpenVPN или я запазете, а също така изградете нова, която предлага по-лесно управление на VPN услугата), добавете възможност за деблокиране Netflix US, намалете цените с марж от 20% -40% и накрая, добавете поддръжка за чат на живо (незадължително).

Но едно нещо, което трябва да се отбележи тук, е, че оценявам MyPrivateNetwork’s Приложение Firestick като едно от най-добрите VPN приложения за платформата и ако търсите да получите VPN за вашия Firestick, тогава има няколко по-добри опции от MPN’е посветено приложение.

Ако доставчикът изпълни всички тези препоръки, той може да се превърне в още по-добра и по-популярна услуга, отколкото е днес. MPN е бърз, предлага голямо количество сървъри и е защитен, така че той получава основното право определено, единственото, което остава сега, е да добавите новостите, за да спечелите повече комерсиалност.

Подобни статии

  • Преглед на частните тунели 2020

    Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me