ibVPN & rsquo; s Преглед на сървърната инфраструктура

компетентност Румъния
Цена 4.95
Сървъри 100+
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай
Препоръчано  да
уебсайт https://www.ibvpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Преди да започнем да разглеждаме функциите на ibVPN, искаме най-добрите читатели на VPN да разберат, че този преглед се основава на личен опит и следователно представя безпристрастно възприемане на ibVPN. Подобно на всеки друг експерт по VPN, ние трябваше да се уверим, че услугите на ibVPN са тествани напълно, преди да се откаже от този преглед.

Най-важният аспект на всяка най-бърза VPN услуга е колко здрава е нейната сървърна инфраструктура. ibVPN отбеляза забележително подобрение в това отношение, като нарасна от малко над 100 сървъра преди две години до огромни 180+ сървъра в 57 страни към днешния ден.

Когато тествахме тези сървъри за тяхната ефективност, установихме, че повечето от тях осигуряват висока скорост, рядкост в VPN домейна, където дроселирането е често, няма затруднения в трафика дори на популярни сървърни места и поддръжка за деблокиране на популярни сайтове за стрийминг като Netflix и Hulu.

Рядко очакваме доставчиците да заобиколят мощната забрана за VPN на сайтове като Netflix US и да позволят на нейните потребители да получат пълна стойност от абонамента си, като имат достъп до много по-голяма библиотека със съдържание, но ibVPN ни изненада не само с надеждните си възможности за деблокиране, но и с бързи скорости, които направи HD стрийминг възможно и го пусна в най-добрата VPN услуга за Netflix.

Доставчикът също предлага услуга SmartDNS, чрез която можете да настроите услуга като VPN на вашите медийни стрийминг устройства като Roku и Apple TV, за да деблокирате гео ограничени сайтове за стрийминг и игри. Можете също така да получите достъп до прокси сървъри, ако искате да се свържете с местоположение чрез прокси услуга. ibVPN отбеляза голям и доста над нашите очаквания в този квадрант за качество на услугата.

ibVPN’s броя на сървърите е добре разпространен по целия свят, обхващащ голяма част от континенталните САЩ, Европа, австрало-азиатските региони, Далечния изток Азия и изненадващо Близкия изток, където повечето VPN мрежи’не предлагам дори един сървър.

ibVPN сървър

ibVPN’s Поддържани протоколи

Протоколите предоставят най-важните парчета, които изграждат механизма за защита на всеки VPN. Дори ако VPN предлага военно криптиране, ограниченият избор на протоколи може да възпира потребителя да се регистрира с доставчика поради тези много уязвими места за сигурност и защита..

ibVPN се справя доста добре и в тази област, като осигурява поддръжка не само на конвенционални протоколи като OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP и IPSec, но и на SoftEther, за да позволи на потребителя да изпита по-големи нива на избор при избора на ниво на сигурност тя се нуждае и балансира с производителността, която изисква извън VPN.

Препоръчваме ви обаче винаги да използвате OpenVPN’s най-сигурният и надежден протокол там с отличен запис на защитата на поверителността и неговия достъп до ibVPN, ако решите да се регистрирате с услугата.

Шифроване и съвместимост на устройството

Преди да стигнем до следващата точка, бихме искали да ви зададем въпрос. Ако някога си купите VPN услуга, какви биха били основните и вторичните ви мотиви? Имайки предвид непрекъснато засилващите се проблеми с онлайн сигурността, предполагаме, че много потребители биха избрали VPN услуги за максимална защита, докато сърфират в интернет.

Когато става дума за криптиране, ibVPN е също толкова добър, колкото всеки друг доставчик на VPN услуги. Той прави вашата онлайн идентичност безобидна и я пази с SSL и AES 256-битова поддръжка за криптиране. ibVPN използва един от най-сигурните алгоритми, Blowfish, за да поддържа вашия онлайн ID чист и защитен.

За да бъдат справедливи към ibVPN, тяхната съвместимост на устройствата е доста прилична и въпреки това има известна граница за подобрение. Можете да го настроите на Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Игрални конзоли (PlayStation и Xbox) и рутери (DD-WRT и Sabai). Би било чудесно, ако BlackBerry и Kindle също бяха споменати, но точно както казахме, ibVPN все още може да се подобри с опции за съвместимост на устройства.

ibVPN Съвместимост

ibVPN’s Ценови планове и VPN пакети

Сега VPN стават все по-чувствителни към цените стоки, тъй като все повече потребители започват да проявяват интерес към домейна, но със значително различни изисквания и нужди. Следователно стратегията на ценовия план трябва да осигурява широко покритие за всички подобни видове нужди на потребителите чрез изграждане на планове, които предлагат висока стойност на конкретни потребители на достъпни цени.

ibVPN се е погрижил точно за тази стратегия, като формулира своите ценови планове според нуждите на популярните потребители.

ibvpn преглед на цените

Позволявам’s обсъдете ibVPN’s ценови планове с малко повече подробности тук:

Пакет: Ultimate VPN

Цена: $ 58.06, фактурирани веднъж ($ 2.42 / месец)

Това е може би най-изчерпателният план в списъка и може да задоволи всички видове нужди на потребителите. От разблокиране на стрийминг сайтове до защита на вашата анонимност онлайн и от поддръжка на Torrenting до функции за сигурност като Tor Over VPN и Double VPN, този план има всичко, което ibVPN предлага на своите клиенти.

Освен това, вие получавате достъп до пълните 180+ сървър местоположения, 5 едновременни местоположения, Socks5 Proxies, Неограничена честотна лента заедно с високо съвместими VPN клиентски приложения в този план. И въпреки всички тези завладяващи функции, ibVPN’цената е доста под тази, която ще плащате при други доставчици за подобен план.

Този план определено е най-добрият в списъка!

Пакет: стандартен VPN

Цена: $ 18.48 / година, фактурирани веднъж ($ 1.54 / месец) или $ 2.47 при месечен цикъл на фактуриране

Отново план на много разумни цени, който много привърженици на поверителността могат лесно да си позволят да се придържат към. Този стандартен VPN план има 140+ държави, един лимит за връзка, множество поддръжка на протоколи и специални клиентски приложения, но няма поддръжка за Torrenting, нито има прокси сървъри. Планът може да бъде добър вариант за тези, които търсят основен VPN абонамент, за да защитят своята онлайн анонимност, но ако сте в стрийминг или Torrenting много, тогава бихме ви препоръчали да отидете на Ultimate Plan.

Пакет: Torrent VPN

Цена: $ 36.95 / година, таксувани веднъж ($ 3.08 / месец) или $ 4.95 на месечен цикъл на фактуриране

Почитателите на порой не правят’не получавате много посветена поддръжка в VPN домейна и това е голямо разочарование, тъй като те формират някои от най-важните групи по интереси в VPN сектора. Въпреки това, ibVPN предлага специален план, особено за Torrenters като дръзка почивка от конвенционалните индустриални практики.

И тъй като този план е само с цел Torrenting, вие получавате достъп само до 21 сървъра посветен на Torrenting или P2P дейности от ibVPN, заедно с едновременна връзка и специални приложения за увеличени възможности за съвместимост. Ценовият диапазон също не е толкова висок и ако продължите с годишните планове, той става все по-достъпен, достигайки малко над 3 долара на месец.

Пакет: IBDNS / SmartDNS:

Цена: $ 36.95 / година, таксувани веднъж ($ 3.08 / месец) или $ 4.95 на месечен цикъл на фактуриране

В днешно време медийните потоци са яростта, тъй като хората търсят повече начини, чрез които могат да разнообразят начините, по които могат да гледат любимите си сайтове за стрийминг. Такива устройства като Apple TV могат да повлияят изключително много на цялостното изживяване, правейки ги идеални кандидати за подобни развлекателно ориентирани дейности.

ibVPN сега предлага специален план само за такива устройства със същите цени като техния Torrenting план в страхотно шоу за овластяване на потребителя с увеличеното съоръжение да купува само толкова, колкото е необходимо в момента. Можете да използвате тази услуга SmartDNS, за да отблокирате повече от 300 канала с географски ограничения по целия свят.

Как да настроите ibVPN в Windows:

Едно от най-добрите неща, които характеризират ibVPN, е невероятната му подробност за разработване на клиентските му приложения, за да осигури вродена съвместимост на тяхната услуга на почти всички популярни и много нишови устройства.

Но тъй като клиентът на Windows вероятно е най-използваният сред наличните клиенти, той трябва да бъде отлично проектиран в своите UI / UX формати, за да се гарантира, че потребителите се чувстват комфортно, докато взаимодействат със софтуера, заедно с предоставянето на все повече функции за улесняване на потребителя.

ibVPN’s Клиентът на Windows е преправян многократно в най-добрия и в сегашния си рейтинг, неговият сред най-добрите VPN клиенти за Windows, който включва Surfshark Windows клиент, ExpressVPN Windows App. Това е така, защото не само е лесен за използване, но и сега има някои впечатляващи опции като Double VPN, Tor over VPN и дори Kill Switch. Клиентът може също да ви насочи да разберете кое точно е това “най-бързият сървър” наличен е в момента след отчитане на фактори като текущо местоположение, зареждане на сървъра и т.н..

Ако и вие искате да изтеглите и настроите клиента на Windows, тогава ето тук’s колко лесен е процесът:

  • Закупете абонамент за ibVPN, като се спрете на някой от ценовите планове, споменати по-горе
  • Получете потребителски идентификационни данни, които ще активират клиента ви в имейла
  • Изтеглете клиента на Windows и го оставете да се настрои във вашата система
  • Изберете за “Най-бързият сървър” Опция или изберете собствен предпочитан сървър и щракнете върху Свързване
  • Насладете се на стрийминг или защитете своята анонимност онлайн безпроблемно чрез ibVPN’Звездна VPN услуга

Поддръжка на клиенти

ibVPN върши невероятна работа, когато става дума за поддръжка на клиенти. Това е ябълката на нашето око, когато става дума за маркиране на VPN услуга. ibVPN предоставя информация, обучава потребителите и им помага с технически проблеми в техните VPN клиенти.

Можете да се свържете с ibVPN чрез билети за поддръжка, имейл, чат на живо, отдалечена помощ и да получите бързи съвети и да научите нещо или две, като просто прочетете често задаваните въпроси, базата знания и дискусиите във форумите. Такава отлична поддръжка на клиенти е много рядка и радост за използване!

ibVPN Опции за безплатна пробна версия и плащане

В BestVPN.co ние оценяваме онези доставчици на VPN в рецензиите много по-силно, които се опитват да предоставят на своите потребители нулева безплатна пробна версия с всички налични функции. Това е така, защото ние вярваме, че предлагането на безплатна пробна версия означава колко уверен е самият доставчик в услугата, която предоставя и дали е готов да го постави на крайния потребителски тест или не.

ibVPN’офертата на 24-часов безплатен пробен период е един от акцентите на нашия преглед на тази услуга, тъй като беше невероятно полезна от гледна точка на потребителя при вземането на решение да излезете и да закупите абонамента за услугата или не.

Освен това, ако все още имате проблеми с услугата, винаги има 15-дневна гаранция за връщане на парите, която може да ви увери, че парите ви ще останат сигурни при този надежден доставчик.

Що се отнася до опциите за плащане, ibVPN предлага невероятни 50+ опции за плащане, включително дебитна / кредитна карта, Ali Pay, Yandex, банков превод между други. Присъствието на биткойни като опция за плащане обаче е това, което ние оценяваме най-много, защото позволява на потребителя да изпитва голяма автономия за запазване на поверителността си защитена и анонимна, дори при извършване на плащане за абонамент за услуга.

заключение

От една страна, това беше прекрасно изживяване с използването на ibVPN и преглед на неговите функции подробно, от друга страна, открихме някои области, в които смятаме, че ibVPN може да работи и да стане един от най-добрите, ако не и най-добрите доставчици на VPN услуги.

Сървърите на различни континенти увеличават стойността си и солидният алгоритъм Blowfish гарантира, че ibVPN е тук, за да остане в VPN индустрията. Много от вас може да не знаят това, но това е най-бързо развиващата се VPN услуга и има повече от 500 000 души на борда, използващи ibVPN’s услуги.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me