GOOSE VPN преглед 2020

компетентност Холандия
Цена $ 1.99
Сървъри 71
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://goosevpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Chrome

Стартиран през 2016 г. и със седалище в Холандия, GOOSE VPN може да не е в съответствие с лидерите на пазара, но става популярен всеки ден. Това е обещаваща млада услуга, предлагаща доста привлекателни функции. Те включват неограничени едновременни връзки и собствена VPN мрежа, което е доста рядко на пазара на инструменти за поверителност.

За повече информация за доставчика, прочетете този задълбочен GOOSE VPN Review 2020 от BestVPN.co!

GOOSE VPN Преглед на цените

Подобно на други доставчици, GOOSE VPN предлага три различни абонамента на потребители с различна дължина. Първият е месечен абонамент, който започва от $ 12.99.

Това е доста скъпо за новак услуга, която има много аспекти предстоящо подобрение. Дори ExpressVPN и NordVPN са на цена по-ниска от GOOSE VPN.

Разбира се, ако искате да използвате по-добри цени, имате възможност да се абонирате за по-голяма продължителност. Вторият годишен план започва от $ 4,99 - което позволява на потребителите да използват удивителните 61% отстъпка.

Като такъв, вие плащате само 59,88 долара за 12-месечен достъп. За най-добра стойност можете да преминете към третия и най-удивителен тригодишен план, като започнете от $ 1,99 (като ви дават 84% отстъпка от месечните разходи).

GOOSE VPN Преглед на цените

GOOSE VPN Безплатна пробна версия

GOOSE VPN твърди, че предоставя на потребителите 30-дневна безплатна пробна версия, но това наистина е доста невярно. Те предлагат гаранция за възстановяване под маската на “Безплатен пробен период” за привличане на клиенти.

Следователно, все пак ще трябва да давате информация за кредитната си карта, когато се регистрирате в услугата. VPN трябва ясно да заявява, че не предоставят на потребителите безплатна пробна версия, за да се избегне объркване!

аз’забелязах, че доста доставчици правят това напоследък, за да заблудят перспективите. Това е очевидно нечестност, което обикновено води до недоволни клиенти.

GOOSE VPN Гаранция за възстановяване

Както бе споменато по-рано, GOOSE VPN предлага 30-дневно възстановяване като “безплатен пробен период”, когато всъщност е само гаранция за връщане на парите. Ето защо имате около месец преди да поискате възстановяването на сумата, ако не сте доволни от предлаганата от доставчика услуга.

Разбира се, има и други условия, които трябва да бъдат изпълнени, които бих могъл да добавя, че са “неразумен”. За да имате право на възстановяване, не е необходимо да консумирате повече от 100 MB честотна лента.

Това е глупаво, като се има предвид, че са дали срок от 30 дни за възстановяването. въпреки това, VPN пояснява в политиката си за възстановяване, че те издават възстановявания с прекомерна честотна лента в специални случаи, когато потребителите изпитват постоянни технически проблеми.

GOOSE VPN табло

GOOSE VPN е един от “тези” доставчици на пазара, които не предоставят достъп до техните VPN приложения, освен ако не платите абонамент. Само след плащането, потребителите ще могат да кликнат върху връзки за изтегляне за настолни компютри, браузъри и телевизионни приложения.

Потребителите на iOS и Android, от друга страна, ще имат възможност да получат приложението от iTunes или Google Play Store. Те все пак ще трябва да дават информация за кредитната си карта за регистрация и използване на приложението на своите смартфони.

GOOSE VPN преглед 2020

GOOSE VPN Опции за плащане

Очаквах GOOSE VPN да поддържа много опции за плащане, като взема предвид скъпите им месечни цени. Въпреки че те все още трябва да подобрят наличните методи, в момента можете да плащате чрез Visa, MasterCard, Amex, Discover, Maestro и PayPal.

Доставчикът не поддържа криптовалути като Bitcoin, Ethereum и Ripple. Това означава, че потребителите не могат да извършват напълно анонимни плащания. Като отрицателен, GOOSE VPN също забравя да добави шлюз като PaymentWall.

GOOSE VPN Методи за плащане

Преглед на GOOSE VPN сървъри

Базираният в Холандия доставчик има присъствие в 26 държави, според него “Запознайте се с гъска” страница, но точните числа не са ясни. Дори екипът за поддръжка не успя да ми даде точен номер по локациите, което е малко подозрително, най-малкото.

След инсталирането на приложението за Windows получих достъп до поне 71 различни места. Въпреки това усещам, че поради спорадичната схема за номериране, много от тях не бяха налични по това време. Независимо от това, можете да се почувствате свободни да се отдадете на поточно или P2P / Torrenting, използвайки GOOSE VPN.

Е, би трябвало да уточня малко повече. Сървърите бяха добри за деблокиране на уебсайтове, но не успяха да предоставят безпроблемно предаване на хитови VoD услуги. Имате 14 сървъра на разположение за торент, и в по-голямата си част, ефективността беше добра!

Преглед на GOOSE VPN сървъри

Разблокира ли GOOSE VPN Netflix?

GOOSE VPN посочва на доста места, че могат да ви помогнат “достъп до всички уебсайтове, където и да сте”. Макар това да е вярно до известна степен, то наистина се проваля в аспекти на стрийминга. Успях успешно да заобиколя YouTube’s проверки на местоположението, лесно поточно съдържание само за САЩ.

При втория достъп до Netflix обаче бях блокиран за гледане на каквото и да е съдържание. Уебсайтът показваше стандарта “ти’използвате прокси” съобщение за грешка и ми каза да изключвам. От време на време имах достъп до Amazon Prime Video и BBC iPlayer, но в най-добрия случай беше петна.

След като се свързах с екипа за поддръжка, бях информиран, че този проблем е временен.

GOOSE VPN тест за скорост

За да измеря ефективността на GOOSE VPN, проведох тест за скорост, използвайки нашия инструмент за анализ на честотна лента. Процесът включва свързване към пет различни места: САЩ, Великобритания, Австралия, Германия, Франция и след това анализ на скоростите за изтегляне / качване за всяка страна на 50Mbps връзка.

Всички сървъри бяха работещи и доставяха време за бърза връзка. При активиране на VPN скоростите обаче намаляват значително. Начертах резултатите в графика по-долу за лесна четимост и за да разберете дали VPN си струва парите или не!

GOOSE VPN тест за скорост

GOOSE VPN WebRTC, DNS и IPv6 тест за теч

Докато правех изследванията си за GOOSE VPN, попаднах на много потребители, които се оплакват, че услугата изтича вашите DNS и WebRTC. Като такъв беше необходимо за мен да подложа VPN за тестване. След като се свързах с американски сървър, извърших проверка на IPLeak.net.

Ако видите резултатите по-долу, можете да забележите, че всички проверки за геолокация изглежда са на тяхното рекламирано място. Така че може да се окаже, че VPN е работил по проблема в най-новите си версии на приложения, но все пак ще държа ума си отворен за противоположни гледни точки.

GOOSE VPN преглед 2020

Преглед на поверителността и сигурността

GOOSE VPN има привлекателно проектирани уебсайтове с подходящи навигации на началната страница за информиране на потребителите за различните страни на VPN. Ако отидете в края на страницата, можете дори да намерите връзки към неща като често задавани въпроси, блог, общност и поддръжка. Като такъв потребителският интерфейс не е чак толкова лош, но за да видите ясно картината на личния живот и сигурността, продължете да четете по-долу:

Преглед на протоколи и криптиране

GOOSEVPN поддържа всички популярни протоколи като IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP и OpenVPN. Те дори дават възможност на потребителите автоматично да изберат най-добрия наличен протокол и сървър. За криптиране потребителите получиха защита чрез AES-256 битови шифри.

Както за каналите за контрол, така и за данни, VPN използва HMAC SHA1 удостоверяване с RSA-2048 ръкостискане и DHE-2048 Perfect Forward Secret. Това ви предпазва, но ако съдим, че индустрията се прехвърля към 4098-битови клавиши, GOOSE VPN има много неща за наваксване.

В случай че вашата VPN връзка прекъсне и разкрие истинския ви IP адрес, GOOSE VPN дори прави a “Kill Switch” налична функция Той автоматично изключва интернет при прекъсване на VPN и го активира отново след успешна VPN връзка.

Преглед на протоколи и шифроване на GOOSE VPN

Безопасен избор ли е GOOSE VPN?

Тъй като GOOSE VPN е базиран в Холандия, той печели предимство пред конкуренцията. Страната няма строги закони за поверителност, за разлика от САЩ, Обединеното кралство, Канада и други членове на съюза от пет и четиринадесет очи. Като такъв, можете да се почувствате облекчени, че информацията ви остава напълно защитена.

Всъщност закон, приет през 2016 г., предоставя само достъп на холандските агенции за хакерски компютри на ПОСЛЕДВАНИЯ на наказателни разследвания. Това е максимумът, който те биха постигнали, което все още е доста разумно в сравнение със страни като САЩ, които се отдават на масовия надзор.

Относно политиките за регистрация, GOOSE VPN не съхранява информация за сесия / връзка. Те запазват само имейл адресите ви за предоставяне на поддръжка и изпращане на бюлетини. Освен това, услугата не кешира / съхранява никаква идентифицируема информация.

GOOSE VPN P2P / Преглед на торент

По отношение на P2P / споделяне на файлове, GOOSE VPN е доста надежден. Той не ограничава потребителите да изтеглят торенти и дава достъп до 14 P2P-приятелски сървъри. Въпреки че номерата може да са по-малки, вие получавате добри скорости на BitTorrent клиенти

GOOSE VPN P2P-торент преглед

Преглед на поддръжката на GOOSE VPN

За предоставяне на помощ / поддръжка на клиентите, GOOSE VPN ви дава достъп до редица опции. Ако посетите страницата им за помощ, имате възможност да зададете въпрос, като въведете заявката си в лентата за търсене. Това ви пренасочва към най-подходящите резултати към вашите заявки.

Ако това не звучи привлекателно, GOOSE VPN разделя своите често задавани въпроси на 8 различни категории: Сметка, Обща информация, Плащане, Поверителност, Рутери, Сервиз, Технически и Употреба. Това допълнително помага при дисекция на вашите нужди и кликване върху подходяща опция за получаване на подкрепа.

Преглед на поддръжката на GOOSE VPN

Ако не можете да намерите подходящ отговор от функцията за търсене или секцията с често задавани въпроси, потребителите имат възможност да подадат билет. Този процес включва въвеждане на вашето име, имейл адрес, тема, начална дата на проблема, операционна система и естеството на заявката.

Тествах това и получих отговор в рамките на един ден, което е наред - особено когато чатът на живо не е наличен за незабавна поддръжка. Когато всичко друго не успее, потребителите могат също да обмислят изпращане на имейли до [email protected], за да получат помощ.

GOOSE VPN преглед 2020

Съвместимост с GOOSE VPN приложения

GOOSE VPN осигурява изключителна съвместимост между платформите. Те предлагат приложения за всички настолни компютри, смартфони и дори Android телевизори. По този начин можете лесно да използвате VPN на всяко предпочитано от вас устройство. Единствената уловка е, че за да получите изтеглянето, трябва да се регистрирате със услугата. Това означава, че трябва да платите, преди да получите достъп до техните приложения!

Съвместимост с GOOSE VPN приложения

Настолни приложения

GOOSE VPN приложенията за Windows, Mac и Linux са доста сходни по външен вид и дизайн като цяло. Всяко приложение ви дава контрол върху избора на протоколи, като активира функции като “Умни сървъри”, “Свържете се към VPN автоматично” и “Kill Switch”.

За потребителски интерфейс бих дал на приложението 9/10, като се има предвид, че той е изложил всички жизненоважни конфигурации по изключителен и лесен за достъп начин. Времето за свързване също беше невероятно бързо и рядко се сблъсквахме с проблеми с прекъсването на връзката на всяка от платформите.

GOOSE VPN преглед 2020

Мобилни приложения

Приложенията за Android и iOS GOOSE VPN са достъпни за изтегляне директно от уебсайта и специализирани магазини Google Play и iTunes. Те са механично и визуално подобни на клиента на Windows OS и дават достъп до едно и също меню, настройки и конфигурации!

GOOSE VPN преглед 2020

Браузър приложения

GOOSE VPN предлага разширение за браузър само за потребители на Google Chrome. Те все още трябва да разширят своите предложения, за да покрият Mozilla Firefox, Opera и Safari. Въпреки това, както можете да видите по-долу, приложението за браузър се отличава със същия дизайн и външен вид. Можете да го получите от магазина на Chrome!

GOOSE VPN преглед 2020

Поддръжка на рутери

За разлика от много доставчици на пазара, GOOSE VPN не дава на потребителите достъп до родни приложения на рутери, за да изтеглите и инсталирате. Все пак можете да конфигурирате VPN на вашия рутер с ръчни инструкции. Влезте и отидете на страницата за изтегляне за инструкции!

GOOSE VPN преглед 2020

Окончателна присъда

В заключение бих казал, че VPN не е добър вариант за деблокиране на VoDs за стрийминг. Те трябва да добавят специални IP адреси към своите функции, повече сървъри на различни места и да намалят разходите на месечния си план. Можете да торент на VPN, но скоростта е лоша в сравнение с други доставчици. Засега GOOSE може да е удобен само за заобикаляне на гео ограниченията на случайни уебсайтове.

Професионалисти

 1. Многоезичен уебсайт и приложение
 2. Специализирани P2P-приятелски сървъри
 3. Поддръжка на билети и чат на живо
 4. Налична е 30-дневна гаранция за възстановяване
 5. Неограничени едновременни връзки
 6. Базирано в Холандия (Safe Privacy Haven)

Против

 1. Скъп месечен план
 2. Сървъри само в 28 държави
 3. Не поддържа криптовалути
 4. Липсата на разширения на Mozilla Firefox и Safari

Подобни статии

 • Преглед PureVPN 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 2,91 / месец за двугодишен план Сървъри 2 000+ в 140+ страни Регистрация Без регистрационни файлове Сертифицирано шифроване AES-256-CBC Деблокира Netflix...

 • Преглед на VPNBook 2020

  Компетентност Швейцария Цена $ 7,95 / мес. Сървъри 6 Само сървъри Дневници Магазини Връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks Netflix Не Torrenting Да...

 • SpyOff VPN преглед 2020

  Компетентност Сан Марино Цена 9,99 сървъра 300+ дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • Betternet VPN Review 2020

  Юрисдикция Канада Цена $ 2,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 10 сървъри в 10 държави Дневници Дневници Шифроване на потребителски данни AES-256 (Платено) | AES-CBC-128 бит...

 • Surfshark Review 2020

  Компетентност на Британските Вирджински острови Цена $ 1,99 / мес (47,76 $ за 24 месеца) Сървъри 1040+ в 61+ Държави Дневници Няма журнали Сертифицирано шифроване...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me