Encrypt.Me преглед

компетентност Съединени щати
Цена 99,99 щ.д. (1-годишен план)
Сървъри 132 сървъра в 25 страни
Регистри Поддържа журнали за 16 дни
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  да
уебсайт https://encrypt.me/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Encrypt.me по-рано беше известен като Cloak VPN, докато не бе изкупен от StackPath, мощна фирма, оперираща в онлайн арената за сигурност.

StackPath заявява, че мисията му е да поддържа интернет в безопасност, като предлага защитена платформа и VPN има смисъл за фирмата да обслужва целта си.

Така е и Encrypt.Me, който струва тежките $ 99,99 / годишно всяка стока?

StockPath има висока доверие в индустрията, особено сред разработчиците на продукти, така че имах високи очаквания от нейната VPN услуга, очаквайки тя да осигури върха на линейната услуга, но бях разочарован или какво!

Доставчикът има някои големи зейнали дупки, които го правят недостойна услуга за абонамент в тази конкурентна индустрия.

За да ги разгледаме по-задълбочено, ние’предприехте този цялостен преглед на Encrypt.me, в който поставяме услугата на множество, свързани с VPN лакмусови тестове, включително нейната ефективност на сигурността, поддръжка на поточно предаване и т.н.

Позволявам’отидете над него!

Encrypt.Me преглед на IP теч

Ако вашият DNS или WebRTC изтича, дори ако вашият VPN е включен, можете да го намерите от всеки, включително вашия интернет доставчик.

Кажете, че сте се свързали с доставчик’сървър в Токио, но ако вашият VPN има течове на DNS или WebRTC, вашият интернет доставчик, хакери, вашето правителство и всеки друг, който се опитва да ви намери, ще успее в крайна сметка и това също, доста лесно.

Въпреки че може да не изглежда толкова голяма работа, изтичането на IP от такива пътища може да доведе до поразия върху хората, които използват интернет за чувствителни дейности като журналист, действащ в репресивен режим като Китай или Иран.

Правим VPN връзка от доставчика, преминавайки през най-малко 7 различни IP теста за течове, които включват проверки за течове на DNS и WebRTC.

Ако доставчикът изтича дори върху един от тях, ние го даваме значително понижаване и той винаги влиза в нашия списък с не препоръчани VPN.

Така направи Encrpt.Me всички тях?

 1. https://www.dnsleaktest.com/: Изчисти
 2. https://www.perfect-privacy.com/check-ip/: Изчистване
 3. https://ipx.ac/run: Изчисти
 4. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/: Изчистване
 5. https://ipleak.net/: Изчисти
 6. https://ipleak.org/: Изчисти
 7. https://browserleaks.com/webrtc: Ясно

Да, сигурно го направи.

Encrypt.Me Преглед за сигурност на приложението

Проведохме щателна проверка на Virustotal.com, за да проверим легитимността на Encrypt.Me’файлове с клиентски приложения.

encrypt.me ipleak тест

Доставчикът’s Приложението за Windows премина през непокътнатост на този тест, без да се открие нищо на сайта’s 70 теста за зловреден софтуер.

Така че, спокойно може да се каже, че доставчикът не’няма да има какъвто и да е злонамерен зловреден софтуер в приложенията си.

Encrypt.Me Преглед на политиката за регистрация

Тук’s това, което открих, когато вкопах дълбоко в Encrypt.Me’s политика на регистрация:

“Когато използвате Encrypt.me за да осигурите връзката си, ние събираме:

 • Броят изпратени и получени байтове
 • Продължителността на свързаното време
 • IP адресът, свързан от и (виртуалния) IP, който присвояваме
 • Изходният порт на изходящата връзка с начално и крайно време

Съхраняваме тази информация най-много шестнадесет (16) дни, след което я изтриваме за постоянно.

Ние наричаме тази информация ваша “лична информация за сесията” и това е най-чувствителните данни, които събираме. Ние се отнасяме по този начин. След най-много шестнадесет дни, ние изтриваме за постоянно вашата лична информация.”

Това показва, че Encrypt.Me не само регистрира чувствителни данни като вашия личен IP адрес, но и ги съхранява за период от 16 дни.

Encrypt.Me’s политиката за регистриране на регистър разкрива, че този VPN изобщо не е безопасен за използване, тъй като ако го използвате, данните за идентифициране на вас и вашето местоположение се съхраняват от доставчика и могат да бъдат пуснати на правителствените агенции чрез поръчка за дриги.

Сериозен палец надолу към Encrypt.Me за това.

Encrypt.Me Jurisdiction Review

Encrypt.Me е базиран в САЩ, едно от най-опасните места за VPN.

Страната е член на алианса 5 Eyes, което означава, че поне 5 държави, включително САЩ, могат лесно да подканят StackPath да пусне вашите IP данни, когато това се изисква, и StackPath ще трябва да се съобрази.

Така че, когато вашите IP дневници почиват с доставчика повече от 2 седмици, властите имат достатъчно време да се свържат с вас.

Тази юрисдикция и проблематичната политика за регистрация само правят Encrypt.Me не е достоен да бъде използван от всеки, който иска да осигури поверителността си онлайн.

Encrypt.Me Encryption и протокол за поддръжка на протокол

Доставчикът’s името предава съобщението, че то трябва да се използва за криптиране на вашите лични интернет връзки, така че какви стандарти използва за криптиране на вашите данни?

Encrypt.Me използва стандартния за индустрията шифър за шифроване AES-256 с военен клас.

Това ниво на криптиране е най-сигурният шифър там, чрез който вашите данни могат да бъдат защитени при преминаване, тъй като е нечуплив, дори ако разполагате хиляда суперкомпютри, за да стартирате груба атака.

Що се отнася до протоколите, Encrypt.Me има различни протоколи за различни ОС.

За iOS устройства Encrypt.Me предлага протокола IPSec, потребителите на Mac и Android получават поддръжка на протокол OpenVPN, докато потребителите на Windows са защитени чрез протокол, наречен StrongSwan, високо мощен протокол, работещ по технология с отворен код и един, който може да побере IKEv1 и IKEv2 протоколи.

Несъществуването на OpenVPN за всички операционни системи, които доставчикът поддържа, е тревожно, тъй като там най-сигурният му протокол, който защитава VPN сървърните връзки с SSH ключове.

IPSec и IkeV2 протоколите са безопасни, но не толкова, колкото OpenVPN. Encrypt.Me сериозно не успя да отговори на индустриалните стандарти на фронта на сигурността и ограничената поддръжка на OpenVPN протокол е разширение на същия проблем, проникващ през цялата услуга.

Encrypt.Me Преглед на цените

Encrypt.Me има точно тези два плана за ценообразуване:

 • Месечен план: $ 9,99, фактурирани веднъж
 • Годишен план: 99,99 долара фактурирани веднъж

Така че тези планове разумни ли са в замяна на стойността, която ще получите от услугите, които предлага този доставчик?

Няма да го кажа!преглед на цените за encrypt.me

Че’s, защото много други големи доставчици предлагат дори по-добри функции от Encrypt.me и това също за далеч по-ниска цена.

Surfshark, водещ доставчик в индустрията без пропуски в сигурността като Encrypt.Me и с далеч по-голяма сървърна мрежа от този доставчик, ще ви струва само $ 1,99 / месец при най-добрия си план. Това е по-малко от половината цена за удвоеното време на абонамента, отколкото Encrypt.Me.

Така че определено бих казал, че Encrypt.Me губи своята привлекателност предимно на ценовата фронта.

Не можете да предлагате по-ниско обслужване на по-висока цена от вашата конкуренция.

Доставчикът има някои други планове, за които можете да изберете. Харесва си “Пропуски” план, който има седмичен абонаментен план, предлаган на цена 3,99 долара, таксуван веднъж. Това е предназначено за тези, които излизат на екскурзия в чужбина и трябва да се защитят само за седмица или две.

encrypt.me седмичен план

Можете също така да получите абонамент за семейната сделка, която предлага както месечни, така и годишни пакети. В този семеен план можете да създадете до 5 акаунта и всеки един човек може да се регистрира с неограничени устройства.

Получаването на семейния план за един месец ще ви струва $ 12,99, докато получаването на годишен план за семейството ще ви струва 149,99 щ.д..

Предлага се и мини-месечен план за $ 2,99 / месец, но той достига до 5 GB, ако надвишите 5 GB честотна лента, преди месецът да се обърне.

Като цяло тези планове са объркващи с различна продължителност на времето и цени и ограничения, което ги прави трудни за разбиране за начинаещите.

Но 99,99 долара за година’е на стойност на Encrypt.Me абонамент изобщо не е подходящ или ценен.

Encrypt.Me безплатен тестов преглед

Encrypt.Me’s, което ще ви позволи да използвате услугата му в продължение на 14 дни безплатно, прикрепени нулеви низове.

Тази политика за безплатен пробен период далеч е сред най-добрите и най-приятелските’дойдох в индустрията до сега!

encrypt.me безплатен пробен период регистрирайте вход регистър

Просто въведете няколко подробности и можете да използвате услугата за добри 2 седмици. Ако услугата не’нямам недостатъците, за които разбрахме в този преглед, тогава това изпитание може’препоръчаха ви за изваждане на този VPN за тест драйв.

Encrypt.Me Преглед на методите на плащане

Сега за още един недостатък на доставчика. Encrypt.Me приема само плащания с кредитни карти.

Никой друг начин на плащане не се настанява, дори и биткойн, така че изборът тук е наистина ограничителен.

encrypt.me само плащане с кредитна карта

Encrypt.Me клиентски преглед на приложението

Encrypt.Me предлага специално приложение за следните устройства:

 1. Windows (бета)
 2. андроид
 3. Mac
 4. iPhone (iOS)
 5. FireTV

encrypt.me клиентски приложения

Това хранилище за клиентски приложения разширява поддръжката на всички популярни ОС като Mac и Android, което е чудесно по отношение на предлагането на лесна съвместимост на потребителите.

Но връхната точка на Encrypt.Me’S хранилището на приложения е, че има специално приложение, предлагано за FireTV устройства. Това прави тази VPN услуга да се предава в много голяма степен приятелска, тъй като Firestick е нишово устройство за тази задача.

Много потребители сега търсят доставчици с приложения за тази конкретна платформа, за да деблокират географски ограничени сайтове с толкова голяма лекота, колкото получават на други основни устройства.

Приложението за Windows все още е в бета режим, което означава, че приложението е там, за да се използва, но все още се нуждае от още кодиране на кодиране и усукване, преди да стане стабилно.

encrypt.me сървъри

Останалите приложения също са там и те са супер удобни за потребителя. Никакви сложни действия за изпълнение!

Но най-особената част тук е, че техните приложения не са като приложенията, които обикновено виждаме в индустрията.

Без светкавични бутони за свързване, без оптимизирани прозорци за местоположение със знамена и всичко, без нищо. Просто прост списък с местоположения, върху които можете да кликнете горе вдясно и връзката започва.

Encrypt.Me Преглед на сървъра

Най-слабата точка на Encrypt.Me е разпространението му в сървъра.

В момента сървърният парк разполага само със 132 сървъра, налични в 25 страни в момента.

Броят на сървърите е нисък, но ниският брой страни, в които сървърите са достъпни, е по-голям проблем, тъй като близостта на сървъра може да повлияе драстично на скоростта.

Колкото по-далеч е сървърът от вас, толкова по-голямо ще бъде вашето изоставане. Разливането на ниския брой сървъри и пренаселеността се превръща в друг основен проблем за скоростите.

Например напр. Encrypt.Me често ще бъде измъчван с бавна скорост за тези, които живеят в региони като Южна Азия, където сървърите не са наблизо.

сървъри преглед за encrypt.me

Северна Америка, Канада и Европа получават по-голямата част от сървърите, като някои от тях са разположени в Далечна Източна Азия и Долу.

Най-добрите пистолети в индустрията като NordVPN имат сървърен парк, надхвърлящ 5500+ сървъра към момента, което е гигантско в сравнение с предлаганото от Encrypt.Me и NordVPN, също се цени по-евтино, което прави Encrypt.Me не толкова добър избор, ако търсите разнообразие от сървърни паркове и бързи, стабилни скорости.

Encrypt.Me преглед за отблокиране на Netflix

Encrypt.Me може да деблокира Netflix US.

И имайте предвид тук, тъй като това не е лесно.

Netflix спря VPN-ите да се свързват към сайта му през 2016 г. и оттогава стотици VPN-та са загубили войната срещу него.

VPN, който все още може да деблокира Netflix, има звездна сървърна мрежа, която изпреварва Netflix’s порочна VPN забрана, която смърка VPN сървърите доста лесно.

Когато тествах доставчика в сайта, установих, че 2 от неговите американски сървъри работят, за да деблокират Netflix US лесно.

Същите сървъри също успяха да деблокират друг географски ограничен стрийминг сайт в САЩ, т.е. Hulu, което прави Enrypt.Me добър избор, ако искате VPN за стрийминг.

Encrypt.Me Torrenting Review

Encrypt.Me също предлага Torrenting, но не е пълната му поддръжка.

Доставчикът изрично казва на своите потребители, че няма да ги защити в случай, че се отдадат на нещо незаконно, така че дори ако несъзнателно изтеглите файл с авторски права от P2P мрежи, Encrypt.Me няма да ви върне гърба.

Той също така съхранява вашия личен IP адрес в продължение на 16 дни, като по този начин му позволява да разкрие истинското ви местоположение на троловете за авторско право или медийните къщи, когато получи заявка от тях.

Изобщо не се препоръчва за Torrenting.

Encrypt.Me Преглед на поддръжката

Чатът на живо е норма в бранша, що се отнася до предлагането на клиентска поддръжка. То’е бърз, супер удобен и ултра-улесняващ.

Така го предлага и Encrypt.me?

Не точно.поддръжка за чат на encrypt.me

Той има нещо като прозорец за чат на живо, но вие не’Не мога веднага да говоря с изпълнителния директор.

Първо трябва да въведете личните си данни, устройство и проблем и след това ще получите отговор на него след няколко часа.

Така че не мога да го определя като поддръжка в чат на живо.

То’е бавен в сравнение с това и наистина препоръчвам на доставчика да се откаже от тромавия процес, за да направи услугата му като малко по-модерна.

Препоръчва се Encrypt.Me?

Encrypt.Me не се препоръчва от нас, тъй като има някои много големи недостатъци, които са твърде големи, за да се игнорират.

Проблемната политика за регистрация и юрисдикцията на САЩ я превръщат в опасна услуга за абонамент.

Също така не’не предлагам поддръжка за чат на живо и не’не е подходящ за Torrenting, заедно със страхотен ценови маркер от $ 99 за година’струва абонамент. Изобщо не е подходящ, тъй като има далеч по-добри и много по-евтини алтернативи.

Ако искате да проверите следващата най-добра алтернатива на това, прочетете този SurfShark Review.

Подобни статии

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчва се...

 • Преглед на VPN на Mullvad

  Юрисдикция Швеция Цена $ 5,55 / месец Сървъри 550 сървъри в 35 държави Дневници без шифроване на регистрационни файлове AES-256-битови деблокира Netflix непоследователна производителност...

 • PandaPow VPN преглед 2020

  Компетентност Хонг Конг Цена $ 7,00 / месец за едногодишен план Сървъри 120+ VPN в 16 държави Дневни магазини Магазини за връзка Шифроване на регистрационни файлове AES-256-Bit Unblocks...

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • Преглед на VPNSecure 2019

  Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me