CactusVPN Review – Звездна услуга – 4 звезди

компетентност Молдова
Цена $ 3.25 на месец
Сървъри 26 Сървъри
Регистри Без регистрационни файлове
Encryption 256-битов
Деблокира Netflix Не
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  да
уебсайт https://www.cactusvpn.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Сред стотиците съществуващи VPN много малко могат да се откроят по отношение на предоставянето не само на най-добрата VPN услуга, но също така предлагат потапящо потребителско изживяване, като почти всеки аспект на услугата е много по-изумителен от последния.

Трябва да признаем, че не го направихме’нямам много очаквания, когато решихме да прегледаме CactusVPN, но бяхме изненадани. CactusVPN е един от най-визуално привлекателните VPN, с които се сблъскахме. Създателите зад него определено имат око за подробности. Нито един камък не е оставен без промяна, независимо дали е бил при изграждането на уебсайта, някоя от неговите VPN функции, демонстриращи способността им да изпълняват, VPN клиентските приложения или друг аспект на услугата.

Трябва да признаем това, ние сме продадени! CactusVPN е една от най-добрите услуги, които ще намерите, особено ако сте начинаещ, който няма’не знам много за VPN. На пазара има по-големи, много по-утвърдени VPN услуги, но малцина се приближават близо до жизнеността на CactusVPN.

И така, за да знам по-нататък, Ето пълният преглед на CactusVPN, съдържащ критики относно неговите ценови планове, методи за плащане, потребителски интерфейс на уебсайта & UX, клиентски приложения, функционалност и повече от нашите рецензенти.

Планове за ценообразуване на CactusVPN

VPN стават все по-чувствителни към цените стоки, тъй като все повече доставчици навлизат на пазара, като по този начин увеличават конкуренцията и причиняват значително намаляване на цените. И така, с толкова много конкуренция в тегленето, доставчик в днешния ден’Световният свят трябва да поддържа ценовите си планове в рамките на приемливия диапазон и да позволи достатъчно опции за приспособяване на колкото се може повече видове нужди на потребителите и CactusVPN прави точно това.

В момента CactusVPN предлага 4 вида ценови планове:

 • US VPN
 • Великобритания VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Кактус VPN Годишни цени

Тримесечно ценообразуване на кактус VPN

Месечни цени за кактуси VPN

Трябва да оценим факта, че CactusVPN предлага специализирани планове за САЩ и Великобритания за своите потребители, рядко поглед в VPN домейна, където повечето доставчици се фокусират върху предоставянето на унитарни планове с единствената разлика в продължителността на абонамента. SmartDNS също се предлага отделно тук, което е плюс, тъй като през последните няколко години имаше увеличение на продажбите на нишови устройства като медийни потоци.

Специален план за SmartDNS би бил напълно подходящ за такива клиенти с уникални изисквания, каквито сега не биха искали’не се принуждавайте да купувате VPN връзка, която не им е от полза, само защото те искат достъп до доставчика’s Функция SmartDNS.

Освен това тези планове се предлагат в месечни, тримесечни и годишни абонаменти. Позволявам’прегледайте всеки поотделно:

САЩ VPN:

 • Месечен абонамент: $ 4,99 / месец, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: 12,99 долара, фактурирани еднократно (4,33 долара / месец)
 • Годишен абонамент: $ 38.99, фактурирани веднъж ($ 3.24 / месец)

Този план включва достъп до 4 базирани в САЩ сървъри и всички други функции, предлагани от CactusVPN, с изключение на P2P споделяне и SmartDNS услуга. CactusVPN’s ценовите планове за тази услуга не са твърде лоши, ако се радвате да деблокирате гео ограничени сайтове в САЩ като Netflix чрез този план. Годишният план предлага много добра сделка, но вярваме, че този тримесечен план трябва да бъде намален до поне 10 долара, таксувани веднъж, ако доставчикът иска да го направи по-привлекателен.

Великобритания VPN

 • Месечен абонамент: $ 4,99 / месец, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: 12,99 долара, фактурирани еднократно (4,33 долара / месец)
 • Годишен абонамент: $ 38.99, фактурирани веднъж ($ 3.24 / месец)

С точно идентични цени с американския VPN план, нашата присъда за плана за ценообразуване в Обединеното кралство остава същата като тази за VPN плана на САЩ. Цената на тримесечния план трябва да бъде намалена още малко, подобно на американския VPN план. Предлагат ви 4 сървъра във Великобритания и достъп до всички други премиум функции на този план.

VPN + Smart DNS план

 • Месечен абонамент: $ 6,99 / месец, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: $ 17.99, фактурирани еднократно ($ 5.99 / месец)
 • Годишен абонамент: 54,99 щ.д., фактурирани веднъж (4,58 щ.д. на месец)

Този план е сред най-изчерпателните сред всички планове, които се предлагат. Планът за VPN + Smart DNS включва достъп до всички негови първокласни функции, както и пълния списък на сървърите, състоящ се от общо 23 сървъра. Услугата SmartDNS също е включена в този план, като по този начин прави този план най-добър за онези потребители, които имат нужди от VPN на различни устройства, включително медийни потоци.

Що се отнася до цените на този план, месечната цена на абонамента от 6,99 долара е доста ниска в сравнение с други по-утвърдени доставчици, които предлагат своите месечни планове в диапазона между 8-10 долара. Що се отнася до тримесечните и годишните абонаментни планове, между тях няма голяма разлика в цените, което е чудесен фактор, тъй като позволява на потребителя да избере краткосрочния тримесечен план, без да го причинява на много на неудобство.

План на SmartDNS:

 • Месечен абонамент: $ 4,99 / месец, таксувани веднъж
 • Тримесечен абонамент: 12,99 долара, фактурирани еднократно (4,33 долара / месец)
 • Годишен абонамент: $ 38.99, фактурирани веднъж ($ 3.24 / месец)

Въпреки че харесваме другите планове, смятаме, че цените за плановете на SmartDNS са малко прекалено високи, особено за тримесечния план. Ако CactusVPN не предлага друго нещо освен услуга SmartDNS в този план, тогава той трябва да намали цените си на нива, за да изглежда този план малко по-привлекателен. Все пак добра инициатива, която високо ценим!

Начини на плащане на CactusVPN:

Наличието на много методи за плащане улеснява крайния потребител, тъй като увеличава гъвкавостта при избора, който потребителят има по начина, по който иска да плати за ценовия план. CactusVPN предлага голям репертоар от възможности за плащане, които включват следното:

 • PayPal
 • Кредитна / дебитна карта
 • Биткойни и алткойни
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Болето Банкарио
 • Yandex Money
 • Alipay

Методи за плащане с кактус VPN

Списъкът съдържа почти всички популярни опции, които съвременният потребител изисква от VPN доставчик. Харесва ни начинът, по който CactusVPN предлага биткойн като опция за плащане, тъй като позволява на потребителя да упражнява контрол върху своята поверителност, докато извършва плащането.

CactusVPN Free Trial Review

Безплатната пробна версия се превръща в рядкост в VPN домейна, като много доставчици се връщат към стария училищен подход да не предлагат на потребителя възможността да използва продукт, преди да е платил изцяло за ценовия план. Този подход може да изключи много потребители и дори ако това не стане, има голям шанс потребителят, след като има някои лоши преживявания с вашата услуга, да наруши услугата ви през целия интернет с такава свирепост, че услугата ви да нанесе сериозен удар условия на неговия имидж на марката на пазара.

Безплатните пробни програми с нулеви ангажименти са най-добрият VPN на буфера, който може да има срещу този проблем, тъй като позволяват на потребителя да тества напълно услугата и да бъде удовлетворен, преди да продължи напред, за да закупи ценови план. С безплатна пробна версия, дори ако потребителят не е доволен, всичко, което той ще направи, не е да отидете за покупката. Не са направени големи щети върху имиджа на марката.

В момента CactusVPN предлага безплатен пробен план, който говори много за доверието, което доставчикът има в своя продукт, понятие, което увеличава многообразието на доверие на потребителите.

Кактус VPN безплатна пробна версия

Опитахме услугата за безплатна пробна версия от CactusVPN и взехме решение да извършим пълен преглед на тази услуга след това. Повече от половината от характеристиките за ефективност, които критикувахме в този преглед, бяха тествани по време на безплатната пробна версия, тъй като нямаше съществена разлика в начина, по който услугата извършва в своите безплатни и платени версии.

Безплатен 24-часов пробен период

Единственото нещо, което бихме искали CactusVPN да промени, е продължителността на безплатния процес, тъй като досега току-що е ограничено до 24-часов период, което е доста малко. Препоръчваме CactusVPN да увеличи този период до поне 72 часа, точно както NordVPN.

CactusVPN също предлага 7-дневен пробен период на своята услуга SmartDNS, така че дори може да следва собствените си политики и да го възпроизведе в VPN безплатен пробен период.

Безплатен 7-дневен пробен период на SmartDNS

Но, CactusVPN също предлага 30-дневна политика за възстановяване, така че можем да оценим, че неговите безплатни пробни политики са изключително удобни за потребителите.

Преглед на съвместимостта на CactusVPN Apps:

Този доставчик отново приема тортата в тази своя функция, тъй като предлага специални клиентски приложения за следните ОС и устройства:

 1. Windows
 2. Mac
 3. IOS
 4. андроид
 5. Android TV
 6. FireTV

Докато почти всеки друг доставчик предлага клиентски приложения за Windows, Mac, iOS и Android, специализираните приложения за Android TV и FireTV не са толкова често срещани. Това е така, защото те са доста нишови устройства, така че изграждането на клиентско приложение за тях отнема много усилия и най-вече ангажимент за постигане на по-добро потребителско изживяване. CactusVPN е изминал допълнителната миля, като гарантира, че в репертоара си има повече от основните предложения за клиентски приложения, така че в нашата рецензия има висока оценка за това.

CactusVPN Apps

Наистина бихме искали да видим този доставчик да добави разширения на браузъра към своя репертоар и да увеличи обема на специализирана поддръжка, която той предоставя на потребителите още повече.

Преглед на сървъра CactusVPN

Едно място, където вярваме, че има много възможности за подобрение на CactusVPN’s в противен случай звездна услуга е нейният брой сървъри. В момента предлага 23 VPN сървъра в 17 места в мрежа, разпространена в 14 страни, CactusVPN трябва да подобри своята съвкупност, ако тя се конкурира с по-големите VPN сървъри на пазара, чийто сървър понякога се броят в хилядите като ExpressVPN и PureVPN.

Местоположение на сървъра CactusVPN

Не че сървърите му го правят’не се представят добре, те са отлични във всички показатели. Изненадващо, че никой от тях не беше пренаселен по време на нашите тестове и скоростите също бяха големи.

Когато се свързахме със сървъра в Сидни, Австралия от САЩ по 50 Mbps връзка, получихме тези резултати от нашите тестове за скорост:

Тест за скорост на CactusVPN

Скоростта на изтегляне показа намаление с почти 27%, докато скоростите за качване бяха забележителни при 41.7 Mbbps, не е лошо за интернет връзка с активирана VPN.

Сървърите също успяха да деблокират гео ограничено съдържание на сайтове като Netflix US.

Можете да видите научнофантастичния филм Ex-Machina в резултатите, който не е наличен в други страни, различни от САЩ. И ако VPN при деблокиране на Netflix US, то трябва да бъде чудесно, защото не само заобикаля гео ограниченията на сайта, но и успява да заобиколи забраната за VPN на сайта, което е невероятен подвиг, който дори не някои Най-добрите VPN мрежи могат да съвпадат.

CactusVPN Review - Звездна услуга - 4 звезди

Но едно нещо, което никога не бихме пропуснали да оценим с CactusVPN, е присъщата му честност е да уведомяваме потребителя за действителното състояние на VPN в момента.

Когато влязохме в клиентската зона на сайта, видяхме бележка, наречена като “Състояние на услугата” уведомявайки ни, че в момента BBC iPlayer не може да бъде деблокиран чрез CactusVPN. Това не е просто рядко, но уникална черта, която отличава CactusVPN освен другите VPN на пазара, които постоянно продължават да пускат на пазара определена черта, дори когато не са в състояние да го направят.

Дори ако BBC iPlayer няма’в момента не работим с CactusVPN, няма да го оценим, защото ако доставчикът е честен с потребителите си, той няма да ги подведе и ще работи за възстановяване и стартиране на услугата възможно най-бързо..

CactusVPN Review - Звездна услуга - 4 звезди

UI и UX на уебсайта

Малко VPN имат такова внимание към детайлите, когато става въпрос за изграждането на уебсайт, който’s не само интерактивен, но и информативен за всеки аспект на услугата като CactusVPN.

Както беше видно от начина, по който бяха съставени плановете за ценообразуване, сървърите бяха показани и страницата, която показваше географски ограничените уебсайтове, които CactusVPN може да деблокира, беше създадена, CactusVPN постави еталон за това как един уебсайт за VPN трябва да бъде перфектна комбинация между е закачливо все пак разкажете на всички.

CactusVPN Review - Звездна услуга - 4 звезди

CactusVPN сигурност и функция за чат на живо

Поради внезапния скок на популярността на софтуера за VPN заедно с повишаването на осведомеността за това колко важни са данните и как могат да бъдат използвани за опасни цели, много съмнителни услуги скочиха на пазара, опитвайки се да използват VPN услугата си като фасада, за да събират потребителски данни чрез носителя на техните клиентски приложения. След това тези данни се изпращат до рекламодатели, като попълват целия порочен кръг.

Един голям начин да разберете дали VPN се отдаде на това или не, е да прочетете своята политика за поверителност, която конкретно споменава за начина, по който регистрира потребителските данни. Тези документи за политика може да са скучен прочит, но преминаването през тях е от решаващо значение за разбирането на VPN’s политика чрез нашите данни.

CactusVPN логове политика

Въпреки това, CactusVPN не’не се отдайте на всякаква такава съмнителна дейност и политиката за поверителност я споменава съвсем ясно, че те правят’t регистрирайте всякакъв вид потребителски данни, дори не за количеството консумирана честотна лента или времето на сесията на потребителя. Това е толкова чисто, колкото идват, така че затова може да се вярва надеждно.

Той също така предлага множество поддръжка на протоколи, включително OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP и SoftEther, така че възможностите за сигурност и защита на вашата анонимност са доста стабилни при CactusVPN.

Очаквайте функционалностите за поддръжка, CactusVPN’Функцията за поддръжка на чат на живо беше много отзивчива да разреши или отговори на запитванията, които поставихме пред нейния агент за поддръжка.

Поддръжка за чат на CactusVPN на живо

Освен това има опция за вдигане на билет, ако имате по-сложен проблем, който изисква техническо отстраняване на неизправности от експерт.

заключение

Окончателната ни присъда е в полза на CactusVPN, тъй като той предлага цялостна, добре закръглена VPN услуга, която беше твърдо против някои доста силни тестове на нашите. Има някои пропуски, но те са доста незначителни и могат да се изгладят доста лесно.

CactusVPN получава 4 звезди от нашия край като силно препоръчвана услуга, от която потребителят с всякакви нужди определено може да се възползва. От сигурността до деблокирането на сайта, този VPN е в състояние да разреши всички проблеми с поверителността на вашите данни и свободата на интернет! Опитайте го и ни кажете какъв е бил опитът ви в коментарите по-долу!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me