AirVPN преглед 2019

AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския Интернет”! Но въпреки тази пълна липса на креативност при разработването на по-добър логотип за представяне на услугата, AirVPN е VPN в края на краищата и трябва да се преценява по отношение на нейната ефективност повече, отколкото по нейния логотип.

Уебсайтът му твърди, че е управляван и управляван от “Активисти и хактивисти” които имат за цел да използват услугата си като авангард, за да защитят идеали като неутралност на мрежата, поверителност и откритост в интернет.

Да, липсващата линия е налице, но все още не съм се натъкнал на по-добра визия, предлагана за съществуваща като VPN услуга от тази, предлагана от AirVPN.

В индустрия, наводнена с излишни твърдения като “Светът’най-добрата VPN услуга” “Най-бързата VPN услуга” и подобни, беше наистина освежаващо да видим, че една услуга всъщност се промотира върху идеали, които трябва да се оценяват като доставчик на поверителност.

Това имаше моите надежди за VPN’производителността и нейният защитен апарат и сигурно не’не ме разочарова.

Да се ​​задълбочим в пълен преглед на услугата и да видим дали тя отговаря на високите очаквания, които е поставила чрез своята декларация за визия.

Преглед на сигурността на AirVPN

С военно ниво AES криптиране и поддръжка за OpenVPN протокол, AirVPN получава основите на VPN’право на сигурност.

Доставчикът’сайтът споменава, че той е построен и все още се управлява от тези, които приемат поверителността много сериозно и от това, което тествах тази VPN’Сигурността чрез, има много истина в AirVPN’искове.

Криптирането на военна степен и протокола OpenVPN са едновременно минималното, както и максималното ниво на сигурност, което може да направи VPN безопасна. Нищо под тях не е приемливо, докато не е налице нищо по-добро от тях, толкова просто като него.

OpenVPN протоколът не се управлява от нито едно цяло, а по-скоро от него, базиран на технология с отворен код, базиран на технология, който непрекъснато се подлепва от огромна общност за всички съществуващи уязвимости.

Този механизъм за самокорекция е направил OpenVPN почти непроницаем.

AES-256 военно криптиране клас е и единственият стандарт за криптиране, който все още не може да бъде заобиколен или разбит, независимо от това какъв вид груба сила дешифриране атакува хакерско разположение.

Сега идвам при доставчика’s политика на регистрация.

Политика за регистриране на данни за air vpn

Почти всеки VPN се разграничава с политиката за водене на всякакви журнали, но тъжната истина е, че повечето от тях водят журнали и просто трябва да копаете по-дълбоко и със сигурност ще срещнете предателство на вашето доверие.

Някои пазят дневници от времеви отметки, някои от използването на честотна лента, а други поддържат журнали от друг вид, но дори и да изглеждат безобидни и несъстоятелни, запазването на всякакъв вид журнали е най-големият грях в VPN домейна някога. (Вижте други vpn отзиви)

AirVPN има една от най-ясните политики за регистрация сред всички VPN-та там с нулеви неясни или подвеждащи твърдения. Не става’дори не ви проследявате с помощта на бисквитки, защото това не става’не ги съхранявайте на първо място.

airvpn не съхранява бисквитките

Също така не’не изисква да въвеждате каквато и да е лична информация за използването на услугите й, освен ако лично не изпратите имейл адреса си за по-добра техническа поддръжка извън собствената си свободна воля.

Единственото не влиза в AirVPN’s услуга тук е юрисдикцията, която се намира в него. AirVPN е със седалище в Италия, която е член на 14 Eyes Alliance.

Страните, които са членове на алианса, имат споразумение за обмен на информация между тях, което означава, че включително Италия, останалите от тези 13 страни могат също да изискват AirVPN да предаде своите данни

 1. Съединените щати
 2. Обединеното Кралство
 3. Канада
 4. Австралия
 5. Нова Зеландия
 6. Дания
 7. Франция
 8. Холандия
 9. Норвегия
 10. Германия
 11. Испания
 12. Белгия
 13. Швеция

Този списък е запълнен със страни, които са известни с това, че са невероятно инвазивни, когато става въпрос за нарушаване на поверителността на потребителите и имат драконовски закони за запазване на данни като САЩ.

Всеки VPN, базиран в която и да е от тези страни, ще трябва да се съобрази с исканията за екстрадиране на данни от която и да е друга страна в съюза, освен ако не’нямате данни за споделяне, фактор, който работи в полза на AirVPN.

Доставчикът’s нулевата политика на регистрация го прави безопасен, въпреки че съществува във формирането на 14 Eyes Alliance.

AirVPN също има функция, наречена the “Мрежово заключване”, което е почти същото като функцията Kill Switch, предлагана от много други доставчици на VPN. Тази функция автоматично прекъсва интернет връзката ви, ако VPN някога престане да работи или се изключва поради някакви причини, като по този начин предпазва реалния ви IP от излагане.

Тази функция е наистина полезна във функционалности като Torrenting, където скриването на вашия истински IP е изключително важно.

Преглед на цените на AirVPN

Има общо схващане, че VPN са нечувствителни към цената услуги, където потребителите правят’обикновено не се предлага за марката само защото се предлага на по-ниска цена от конкурентни услуги.

Че’е вярно в много голяма степен, защото потребителите на VPN обикновено ценят поверителността си много и ако дадена услуга предлага звездна сигурност и невероятна производителност, тогава цената не е’t основен проблем.

Просто погледнете ExpressVPN. Почти три пъти по-скъп от повечето VPN, но той все още остава популярен и потребителите непрекъснато се абонират само за това, че е невероятно в това, което прави.

И така, как се движи AirVPN в този отдел?

Определено скъпо.

Ето ценовите планове, които предлага:

 1. 3 ден: 2 € се таксуват еднократно (пробна оферта)
 2. Месечен план: 7 евро се таксуват еднократно
 3. Тримесечен план: 15 € се таксуват еднократно
 4. Двугодишен план: 29 евро се таксува еднократно
 5. Годишен план: 49 евро се таксуват еднократно
 6. Двугодишен план: 79 евро се таксува еднократно

AirVPN’Най-добрите планове, т.е. Годишният план и Двугодишният план са по-скъпи от много по-големи доставчици там, като NordVPN, Torguard и PureVPN и др., които предлагат много повече функции като нишови клиентски приложения, допълнителни функции за сигурност наред с други.

Но въпреки че сте малко свръхцени, все пак можете да го обмислите.

Airvpn Ценови планове

Причина? AirVPN предлага страхотна, абсолютна поверителност, подвиг, който’s стават рядкост в индустрията бързо, докато доставчиците преминават от любители на сигурността към търговски субекти, готови да се отдадат на сенчести дейности като продажба на данни само с цел да направят бърз долар.

Бих посъветвал AirVPN да намали цената на поне тези два основни плана и да ги въведе в прозореца $ 3- $ 4, за да направи тази услуга по-приемлива за потребителя, като я приведе в съответствие с индустриалните стандарти.

AirVPN също предлага безплатна пробна версия, но за това ще трябва да изпратите формуляр / искане за тяхната поддръжка, което е странно, тъй като нямам’не бях виждал подобна практика никъде другаде в индустрията.

Безплатна пробна версия на Airvpn изисква изпращане на формуляр

Прекалено дългият процес е първо да се свържете с поддръжката, изчакайте отговора им и след това стартирайте безплатната си пробна версия, така че би било наистина добре, ако AirVPN може да ускори процеса и да го направи малко по-бърз.

NordVPN’Безплатната пробна политика може да служи като добър пример тук, тъй като не изисква нищо повече от имейла си, за да започнете, без прикачени низове.

Ако обаче го направите’не искате да използвате безплатния пробен процес, AirVPN също ви предлага да закупите пробен план за 1,32 долара, който ще остане валиден три дни, включени всички функции.

Друг проблем, с който се сблъсках с AirVPN, беше, че той изисква да се регистрирате с него, преди да можете да закупите всеки план за ценообразуване, което отново е странно, тъй като твърде дългият му процес.

AirVPN наистина трябва да намали тези тромави процеси, в противен случай услугата му определено ще възпира клиентите да се регистрират с него.

Начините на плащане включват Paypal, кредитни карти и широк спектър от криптовалути (за анонимни плащания).

методи за плащане airvpn

Политиката за възстановяване на суми е, когато AirVPN стане малко смаян.

Позволява ви да поискате възстановяване на суми, без зададени въпроси, но трябва да отговаряте на изискванията му, т.е. заявката трябва да бъде изпратена писмено до нейната поддръжка, трябва да я препратите в рамките на 3 дни след плащането на абонамента си, не трябва’не сте надвишили границата на честотната лента от 5GB.

Ако отговаряте на тези условия, AirVPN обещава да върне парите ви в рамките на 30 дни.

Политика за възстановяване на Airvpn

Отново, широчината на честотната лента и времето за активиране на възстановяването на суми е датираща политика и трябва да се премахне. Клиентите трябва да бъдат улеснени с лесни програми за възстановяване, които просто възстановяват парите, без прикачени низове.

Колкото по-лесни са тези правила, толкова повече увереност ще се чувстват потребителите, когато се регистрират за вашия продукт. Твърде много струни правят клиента страховит.

Лесна употреба / Съвместимост на устройството

AirVPN предлага обичайния списък с клиентски приложения, т.е. за всички основни устройства и ОС.

Има клиентски приложения за Windows, Mac, Android и iOS устройства.

поддръжка на клиентско приложение за airvpn

На всичкото отгоре той предлага поддръжка за Linux и рутери, заедно с браузъра Tor, което беше най-впечатляващата част от неговата съвместимост, тъй като няма много VPN, които насърчават използването на тяхната услуга с Tor Browser / услугата.

Все пак усетих, че тази услуга се нуждае от клиенти от ниши, както и тези за Firestick или Kodi. Една от основните функции на VPN тези дни е да отблокират поточни сайтове като Netflix US, като е наложително те да предлагат клиентски приложения за устройства, които се използват за гледане на тези услуги на.

Airvpn сървъри

Ако VPN не се подготвя като поточно VPN в наши дни, той се обслужва от неговата потребителска база.

Клиентските приложения са лесни за използване и добре изградени от друга страна. Те не’нямам никакви усложнения и това, което най-много ми хареса, беше, че те се свързваха с всеки сървър в рамките на средно само 3-5 секунди, което прави моя опит да ги използвам много по-приятно.

AirVPN положи много усилия, за да оправи задния край на тези клиентски приложения правилно, така че те може да са ниски по отношение на дизайна, но те функционират изключително добре. Всички функции работят и работят бързо, без забавяне, период.

Това е пример, който трябва да следва цялата индустрия. Няма смисъл да предлагате страхотно клиентско приложение с страхотен потребителски интерфейс и UX, ако те не могат да изпълняват според потребителските очаквания.

Разблокиране на ограничени сайтове

Никога няма достатъчно съдържание, което можете да предавате по всяко време. Винаги ще има някакъв филм или шоу, което бихте искали да гледате в определен ден и го търсите, за да го гледате. Но какво ще стане, ако не го има?

Че’s често срещано явление в сайтове като Netflix, където много съдържание е заключено в регионалните библиотеки.

airvpn работи ли на netflix?

Но това не бива’не е проблем нали, тъй като трябва да можете да заобиколите тези регионални ограничения лесно с VPN нали? Е, не е толкова просто, тъй като много сайтове за стрийминг вече са известни за налагане на VPN забрани, които правят много VPN безполезни за изпълнение на тази задача.

В наши дни това изисква много усилия от страна на доставчик, за да може да заобиколи тази забрана за VPN и да деблокира регионални библиотеки за потребители на сайтове като Netflix.

Така че, ако VPN все още може да извърши този подвиг, той трябва да бъде оценен.

Но AirVPN ли е до задачата?

Отговорът е оскъдно Да!

AirVPN може да деблокира Netflix US от поне 2 от своите сървъри, т.е. Чикаго (Алкаид) и Джаксънвил (Pollux).

airvpn деблокира netflix

И на всичкото отгоре AirVPN също успя да деблокира BBC iPlayer за BBC, така че може спокойно да се предположи, че този доставчик със сигурност е една от тези няколко избрани услуги, които могат да бъдат много добър избор за стрийминг VPN.

AirVPN също предлага пълна поддръжка на Torrenting и P2P дейности, което е допълнителен плюс, тъй като той’s има толкова добри показатели за сигурност. Доставчикът може да дойде наистина удобен за всеки потребител, който обича да често посещава Torrent сайтове.

Оценка на сървърна мрежа

Въпреки, че като цяло е много добра услуга, AirVPN изостава в броя на сървърните места, които предлага на своите потребители.

Общо само 226 сървъра са достъпни за потребителите, което е много по-ниско от многото други доставчици, които предлагат подобна услуга за по-ниска цена.

сървърна мрежа

Например напр. NordVPN има над 5000 локации на сървъри. Че’s 25 X пъти повече от AirVPN’s сървърна мрежа.

Разпространението на сървъра не е’t страхотно, само с 15 сървъра, разположени в азиатския регион и всички те са разположени в три източноазиатски страни, т.е. Хонконг (6), Сингапур (7) и Япония (2).

Има абсолютно нулеви сървъри на места като Африка, Южна Америка, Близкия Изток, Южна Азия и Централна Азия, което прави много малко вероятно потребителите от тези региони да се радват на добри скорости и производителност, ако се свържат към тази VPN услуга, поради огромното разстояние връзка трябва да извира от, дори ако е свързана с най-близкия възможен сървър.

Но има едно нещо, което наистина ми хареса тук и това беше “Статус” страница, където доставчикът актуализира неща като скорост, трафик, използване на данни и т.н. на всеки сървър в списъка си, което позволява на потребителя да знае в реално време с кой сървър е най-добрият да се свърже.

Сега стигаме до скоростите, които тази сървърна мрежа може да си позволи.

AirVPN е сравнително бърз на европейските сървъри, но работата му на американски сървъри не беше’t до маркировката, оставайки едва над допустимите нива.

Но до AirVPN’s кредитът, скоростите на американските сървъри, на които работи Netflix, бяха по-високи от средните за американския домейн.

Поддръжка на клиенти на AirVPN

Една от най-слабите точки на AirVPN е остарялата и бавна поддръжка на клиентите.

Много топ доставчици на VPN в индустрията сега предлагат поддръжка за чат на живо, която може да бъде използвана от клиенти за неща като отстраняване на проблеми, разбиране на процеса на възстановяване на средствата, помощ при инсталиране и т.н. Чат на живо предлага шанс на потребителите да взаимодействат с екипа за поддръжка на доставчик в реално време път.

Поддръжката по имейл чрез изпращане на формуляри за контакт не може да съвпада с поддръжката на чат на живо и то’s какво AirVPN трябва да разбере.

airvpn форма за контакт

AirVPN предлага много добра услуга на фронта на поверителността и нейното изпълнение е без съмнение, невероятно добро, но това е в тези малки подробности, които губите, като направите услугата си бройна,

Изпратих формуляр за поддръжка и получих отговор в рамките на период от 2 часа, което е сравнително бързо според тази среда, но все още не съвпада с чата на живо, което е почти моментално.

Доставчикът трябва да започне да предлага поддръжка за чат на живо, за да даде тласък на услугата си отпред за улеснение на клиента.

заключение

След преглед и критикуване на почти всички страни на услугата, остава единственият въпрос, препоръчвам ли на потребителите да се абонират за тази услуга?

Да, несъмнено.

Че’s, защото въпреки много недостатъци, като липса на поддръжка за чат на живо или малък брой сървъри, AirVPN има едно правилно, т.е. своя защитен апарат. С този доставчик винаги можете да сте сигурни, че вашата поверителност ще остане защитена онлайн, без прикачени низове.

Ако AirVPN успее да преодолее някои бръчки в бронята си, тогава малко ще го спре да се превърне в всестранна, звездна VPN услуга. Опитайте го веднъж и ме уведомете какъв беше опитът ви в полето за коментари по-долу.

Подобни статии

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчва се...

 • Преглед на VPNSecure 2019

  Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти...

 • TigerVPN Review 2019 - Мощен VPN, който се нуждае от малко натискане!

  Създадена през 2011 г., TigerVPN е доставчик на сигурни частни мрежови услуги, базиран в Словакия. Той е собственост на ‘Тигър по време на работа’ - технологична компания...

 • Browsec VPN Review 2019

  Юрисдикция Русия Цена $ 1,99 / месец за 1-годишен план Сървъри 36 Сървъри в 32 локации Дневници Магазини Дневници Шифроване Прокси услуга (Без шифроване) Деблокиране...

 • Преглед на Hola VPN 2019 - опасен “Безплатно” VPN за избягване!

  Стартиран през 2017 г. и основан от Офер Виленски и Дери Шрибман, Hola VPN е познато име сред безплатни. Той използва модел freemium, което означава, че те...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me