12VPN Преглед

компетентност Хонг Конг
Цена 5.99
Сървъри 25
Регистри Не
Encryption AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec и PPTP
Деблокира Netflix Не
Torrenting Не
Работи в Китай да
Препоръчано  да
уебсайт 12vpn.net
Съвместимост

С доста иронично име за VPN услуга, 12VPN е доставчик, който няма’не получих своя справедлив дял от отзиви досега.

То’е малка услуга, базирана в Хонконг и със сигурност не е като средните ви най-добри VPN доставчици. Въпреки това, малки не’не се равнявайте на това, че сте лоши изобщо, тъй като понякога дори и най-неясните услуги могат да ви изненадат чрез чистата същност на тяхното изпълнение и намеренията да се гарантира поверителност на потребителите онлайн.

И това’s Пристъпих към анализирането на услугата и нейните различни аспекти, за да информирам потребителите какво точно очакват от този доставчик.

12VPN Преглед

И така, ето моят изчерпателен преглед на 12VPN с подробни критики относно цените, приложенията, сигурността и други от BestVPN.co!

Преглед на сигурността на 12VPN

Първо, първо VPN трябва да гарантира поверителност на всяка цена и никога не може да пусне потребителя’с охрана надолу. И въпреки въвеждането на страхотни функции и функционалности, сигурността все още е най-важният обектив, чрез който се преценява VPN.

12vpn функции за сигурност

12VPN предлага индустриалното стандартно военно криптиране AES 256 и също така поддържа големи протоколи като OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec и PPTP, което определено е стабилен пакет за сигурност.

Въпреки това, въпреки тези предложения за сигурност, 12VPN’s политиката за регистриране на регистрация беше очевидна поради нейното отсъствие. Доставчикът не споменава за него в целия сайт, което е странно като VPN’Прозрачността по отношение на неговата политика за регистриране е от решаващо значение за осигуряването на преминаваща сигурност.

Ако на сайта няма политика за регистрация, не мога да му дам пълна оценка за сигурност. месечен цикъл.

12VPN’s Преглед на сървърната инфраструктура

Този доставчик предлага много ограничен обхват на сървъра само с 14 места, включително страни като САЩ, Великобритания, Канада, Япония, Сингапур, Испания, Франция, Холандия, Швейцария, Израел, Хонконг, Швеция, Турция и Германия. Въпреки това в сравнение с PureVPN сървъри или Surfshak VPN сървъри това е доста ниско, тъй като те предлагат повече от 500 сървъра в 100+ региона.

12VPN е доста фокусиран върху обслужването на китайски клиенти, което е чудесно, тъй като няма много VPN, които не се фокусират върху пазара, но всъщност предоставят примерна функционалност за него.

Неговите сървъри в страни като Япония и Хонконг сигнализират за факта, че 12VPN възнамерява да предложи на китайски клиенти с по-бързи скорости поради по-голямата близост до сървъра.

Останалите сървърни локации са конвенционални, т.е. фокусирани най-вече върху Северна Америка и Европа. Една голяма изненада тук беше, че 12VPN предлага Турция като сървър място, което може да позволи на клиентите от Близкия Изток да получат по-добро изживяване. Този сървър ще улесни и потребителите от Източна Европа, тъй като Турция е по-близо до такива страни.

12vpn Местоположение на сървъра

Едно голямо разочарование тук беше, че 12VPN не е най-добрият VPN за Netflix USA, като VPN преминава само 2 пъти в 23 опита, което не е според стандартите.

12VPN’s Преглед на ценовия план

Този доставчик обикновено предлага три вида планове и техните подробности са както следва:

 • Месечен план: $ 10,99 / месец
 • Полугодишен план: $ 8,99 / месец ($ 53,95 фактурирани веднъж)
 • Годишен план: $ 5,99 / месец ($ 71,88 таксуван веднъж)

12vpn Ценови планове

Според моя опит в индустрията, ценообразуването на 12VPN е малко скъпо в сравнение с функциите и функционалностите, които предлага. Цените му за месечните и полугодишните сделки са почти сравними с ExpressVPN, който е може би най-добрият в бизнеса в момента.

Не можете да таксувате цени толкова високо, колкото лидерът в бранша, когато услугата ви е много по-малка в сравнение с нея. VPN не е’лошо въобще, какво’Не е добре, дори за самия доставчик е ценообразуването. Най-добрият план е годишната сделка и достига $ 5,99 / месец, което може да бъде приемливо, но ако потребителят може да получи абонамент за NordVPN за подобна сума, защо би отишъл за 12VPN? Просто не’няма смисъл.

Бих препоръчал 12VPN да донесе цените си с поне $ 1,5 за всеки план’s месечни цени, ако иска да направи марката си много по-привлекателна за потенциалните клиенти.

12VPN ви предлага 14-дневна гаранция за връщане на парите, така че със сигурност можете да получите услугата да я изпробвате сами, без да пропускате шансовете да си върнете парите, в случай че просто го направите’не ми харесва.

Основните методи на плащане включват дебитна / кредитна карта, PayPal, UnionPay и биткойн (за анонимни потребители). Опциите изглеждат ограничени, но той предлага и специален китайски метод за плащане за китайски потребители, като по този начин придобива някои основни точки за такава страхотна ориентирана към потребителите функция.

12VPN клиентски приложения

В днешния ден’свят, VPN трябва да предложи множество клиентски приложения, ако иска да се погрижи за по-широка аудитория и това’s, защото съвременните потребители могат да използват всички видове устройства, от които се нуждаят от сигурност.

12VPN просто предлага основния пакет за клиентски приложения само с Windows. Приложение за Mac, iOS и Android, достъпно в допълнение към разширението на браузъра за Mozilla и Chrome.

12vpn клиентски приложения

Проверих клиентското приложение на Windows и трябва да кажа, че това е една част, в която другите доставчици имат какво да научат от 12VPN.

Прост, лесен за навигиране с VPN клиент без бързи неща, който преминава през всяка дейност, варираща от превключване на сървъра до превключване на функции. Да, големите доставчици предлагат плаващи табла за своите VPN клиенти, но те са прекалено затрупани за начинаещи и новаци, за да разберат.

Няма съобщения за големи течове на DNS от връзката, захранвана от клиент на Windows.

След задълбочен преглед на основните аспекти на услугата, трябва да изброя минусите, т.е. проблемите със услугата, които трябва да бъдат изгладени възможно най-бързо, за да подобря ефективността на услугата:

Професионалисти

 • Сега, нека’погледнете позитивите:
 • По време на 35-часовия тестов VPN имаше почти нулева повреда, което е изумително
 • Клиентското приложение е леко и отзивчиво
 • Socks5 Proxy е на разположение за ентусиасти на Streaming
 • Предлагат се сенки за чорапи, като по този начин услугата е по-умела при взривяване през защитната стена на Chines

Против

 • Скоростите са приемливи, но не бързат бързо, което прави изтеглянето и поточното предаване понякога проблем
 • Уебсайтът е твърде тромаво събран, поради което затруднява потребителите да се движат през него.
 • Политиката за регистрация изобщо не се споменава
 • Няма Kill превключвател, като по този начин застрашава потребителите в случай на повреда в услугата
 • Поддръжката на Netflix е проблем и не’t надежден
 • Доставчикът все още е задържан в поддръжката по имейл като основен режим на кореспонденция с потребителски заявки. Функция за чат на живо ще бъде по-забележима.

заключение

12VPN не е голяма услуга, както може би сте преценили досега и дори има някои основни недостатъци, обаче, защитните й функции бяха на върха на линията, т.е. няма повреди, няма течове в DNS, няма течове на IPV6 сред другите. На всичкото отгоре услугата е една от най-подходящите опции за китайски VPN потребители.

Бих препоръчал 12VPN да се съсредоточи върху подобренията, тъй като има огромен потенциал да бъде там с най-добрите през следващите 3-4 години.

Подобни статии

 • Преглед на IVPN 2020

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт...

 • AirVPN преглед 2019

  AirVPN може би има най-достойния таглин в цялата индустрия на VPN. Чрез тези думи тя определя услугата “Въздухът да диша истинския...

 • Anonine VPN преглед

  Компетентност Сейшели Цена $ 3,99 / месец (1 годишен план) Сървъри 150+ в 32 държави Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи...

 • Преглед на частните тунели 2020

  Компетентност Съединени щати Цена $ 3 / месец ($ 36 на годишния си план) Сървъри 22 Сървъри в 12 държави Дневници Запазва чувствителни трупи за 14 дни шифроване...

 • VPNBaron Review 2019

  Компетентност Румъния Цена $ 5,54 Сървъри 13 Дневни файлове Няма Шифроване на регистрационни файлове OpenVPN / L2TPIKEv2 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Не Препоръчва се...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me