ВПНСецуре преглед 2019. године

Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед изглед као прикладна услуга, али ова служба има доста аспеката који су се потакнули на мене велико изненађење.


У овом холиштичком прегледуо сам ВПНСецуре, ја’Испитиват ћемо наше тврдње, перформансе, учинке и друге аспекте услуга да бисте сазнали јесте ли’с најбољим ВПН-ом који је препоручио или само још једну пријевару која дјелује на тржишту како би направила брзу зараду.

ја’Нудим најбоље разлоге за коришћење ових услуга, као и нека искључења током овог прегледа и тек онда ћу вам препоручити да вам пружи ова услуга са мог завршетком или не.

Преглед цијена ВПНСецуре

ВПН могу бити скупе цијене, а ја нећу бити против тога, али могу и оправдати цијене ако су веће од норме.

ЕкпрессВПН’Планови су међу најскупљима у индустрији, али исплаћују их узети у обзир с пружањем услуга’поузданост и вјеродостојност података.

ВПНСецуре’Планови су такође врло скупо платирани и у основи су у истом заглављу као ЕкпрессВПН’а.

Тренутно нуде три врсте планове цијене, овисно о дуљини предплата за који се одлучите:

 1. Месечни план: 9,95 УСД месечно наплаћује се једном
 2. 6 месечни план: 8,32 УСД месечно (једнократно 49,95 УСД)
 3. Годишњи план: 6,66 УСД месечно (једнократно наплаћено 79,95 УСД)

Преглед цијена ВПНСецуре.ме

Мјесечни план, према мени, добијајући Велико НЕ! ја то’с, јер је прескупо чак и размотрио након што прогледамо све могућности и способности које нуди.

Полугодишњи план може бити прихватљив, али свеједно је’није у мами прихватљивом расположивом.

Најбољи план је њихов годишњи уговор дефинитивно, јер нуди само праву цену за оно што вам услуга може максимално исплатити.

Ако се икада желите преплатити на услугу, онда се одлучите за само овај план.

Али једна од најбољих значајки услуга у цјелини лако ће вам понудити да тражи добар новац за свој претплатник.!

Да, говорим о ВПНСецуре’с 30-дневно бесплатно пробно прекидање без извоза.

ВПНСецуре преглед 2019. године

Пробно је његово приступање толико лако да вам препоручимо да одмах испробате. Све што требате унети своју адресу е-поште и спремите се за рад!

Овде се пружа дефинитивно мора похвалити нуде тако високо бесплатно пробно прекидање, када је норма противна, тј. Бити шкрто затражити плаћање и дати рок ваљаности поврата на име суђења. Није прихватљиво сам!

Више пружите услугу у впн рецензији мора пратити ВПНСецуре’с бесплатним проблемом политиком јер показује повјерење у које је добављач спреман уложио и услугу пружио бесплатно 30 дана.

Бесплатно суђење није само покус, већ’Изјава, која ће направити исправно исправно, показује да ће вам пружити толико верујући своје услуге да зна да ли ће, ако купац своју услугу користи само једном, дефинитивно бити спреман платити за планове цене.

Сада долазе да направите начин на који можете платити за услугу, тј. Начин плаћања, пружа значајку могућности:

впнсецуре.ме Начини плаћања

 • ПаиПал
 • Кредитна картица
 • Битцоин
 • савршен новац
 • Паиза
 • ПаиментВалл

Пружатељ услуге нуди једну криптовалуту, што је у реду, али ја сам изненадио непостојање АлиПаи-а јер то’Велики је начин плаћања ових дана, посебно за потрошаче са далеког истока, тако да’је мало падалица.

Осим тога, могућности су довољне да олакшају широк избор корисника.

Преглед сигурности ВПНСецуре

Према властитом признању, ВПНСецуре не’не забележите следеће врсте података:

 • ИП адреса
 • Временска ознака везе
 • Одспојите временску ознаку
 • Употријебљена пропусна ширина
 • ДНС захтјеви

Ово су најбитније врсте података које садрже вашу приватност на мрежи и ВПНСецуре и не биљеже што чини врло сигурним услугом.

Документ о његовој политичкој приватности мало је непознат, мада чак и нејасан. Остали ВПН-ови имају ове документе добро састављене и опсежне, али не и ВПНСецуреМе. Али то’у реду је као што је једноставно рећи какве врсте трупаца нема’не задржи, чак и ако није’Спомињем детаље.

Политика приватности мора бити више слична ономе што нуди МуллвадВПН, занимљива и детаљна.

Други проблематични дио ове услуге је његова локација, тј. Аустралија, а не тако повољна земља када је у питању заснивање ВПН услуга у.

Многе друге службе нуде вашу базу одабрану на Британски Дјевичански острва или Сингапура’с, јер на тим местима постоје невероватно пријатељске правила о подацима.

ВПНСецуре још увек није’нисам имао случај који укључује законе о задржавању података на земљи и још увек није познат случај захтева за изучавање података од власти, па се за сада може претпоставити да је сигурно, али неизвесност о тим стварима која се дешавају у не тако далеком времену Будућност долази тамо где је’с темељен.

Његова је политика сјеча добра и ако то’с, као што је добављач каже да је следио, тада је чак побиједила у Аустралију’Не може бити велики проблем као даватељ’с мјесто.

Не, као и код свих осталих са овим услугама, следећи и једна лоша ствар која је толико невероватно добра да засјени учинак претходних ствари.

ВПНСецуре нуди ретку значајност. Моћ чврсто можете изабрати по вољи. Управо ме се та једна особина највише дојмила и да’с, јер готово сви корисници нуде услугу подразумевају чврсто шифре који не остављају ништа кориснику, али ВПНСецуре је другачија.

ВПНСецуре преглед 2019. године

И док ова задаћа нуди могућности шифрирања шифрирања попут ДЕС-ЦБЦ и АЕС 128, не бих’Не препоручујемо да одаберете било шта друго осим опција за АЕС-256. Разлог је тај што је готово неуништив. Ниједан хакер не може да се испоручи у њему и на њему може бити суперрачунало довољно моћно да изврши напад бруталне силе.

ВПНСецуре преглед 2019. године

Изаберите АЕС 128 (што је изузетно сигурно), а само ако вам треба мало брже од ВПН везе, осим осим тога, АЕС-256 треба да буде ваш задатак шифар.

ВПНСецуре.Ме такође нуди функцију прекидача за заустављање који једноставно може приступити и искључити или по вољи из апликација’с избором доступности.

Ова значајка је кључна за заштиту ваше безбедности на мрежи јер ће се аутоматски прекинути с интернета ако се апликација појави на проблем или ако је веза везана за такву заштиту вашег стварног ИП-а од лечења кроз.

Подржани протоколи ВПНСецуре доступних ОпенВПН и ППТП и ја сам побиједио’Не препоручујемо вам употребу поточног јер-а’познато је да је врло несигурно.

ОпенВПН је протокол покренут на основу отвореног кода, што значи да није’Не у било кога’монопол па ни један ентитет не може директно контролисати, а за његову природу отвореног кода нема’Не дозвољавамо да се рањивости задржавају и креирају сигурносну рупу.

Преглед мреже ВПНСецуре.Ме послужитеља

Да би ВПН пружио услугу у складу са модерним корисницима, понудила послужитељску мрежу мора бити добра раширена, разнолика, сигурна и способна да буде довољно моћна да изврши деблокирање.

ВПНСецуре’с послужитељском мрежом раширена је у 50 земаља широм света, а чини око 80 послужитеља.

Да би било сасвим мање од онога што Топ ВПН-ови имају за понудити, на пример ПуреВПН нуди око 2000+ послужитеља, док НордВПН нуди више од 5000 послужитеља.

Ипак, послужитељска интернетска услуга нуди услугу назване средњим распоном, тј. Прихватљивим.

Међутим, треба додати више послужитеља у регији као што је Африка, Латинска Америка, Средња и Блиска Источна Азија итд. Како бисте постигли пуно шири досег, заједно с већим брзинама за кориснике широм света.

Сад долазе на мрежу послужитеља’перформансе, прво сам проверио своју сигурност кроз два одговарајућа теста, тј. тест ДНС-а за уклањање и тест за спуштање ВебРТЦ-а, а резултати су били врло охрабрујући.

ВПНСецуре је прошао тест ДНС-а и напуштање летећих боја заједно са ВебРТЦ тестом смањује који ми је омогућен за оцену безбедносног послужитеља’сигурност је робусна и снажна.

Корисници могу осећати сигурно док се дефинитивно повезују с овим даватељем услуге, знајући да треба да ИП побеђује’Он не може процурити онлине путем било којег медија.

ВПНСецуре преглед 2019. године

ВПНСецуре преглед 2019. године

Тужно долазимо до искуства с деблокирањем.

Па, ВПНСецуре је доста послао у овом подручју како радити своје америчке послужитеље’тренутно не ради са деблокирањем Нетфлик УС-а. Да бисмо значили да тренутно постоји, губи на главном ВПН-у свој врући торте јер је ових дана велика потрага за деблокирањем услуга Нетфлик УС..

ВПНСецуре преглед 2019. године

Да, канадски и неки европски послужитељи радију са Нетфликом, али кад је Нетфлик корисник са ВПН-ом, корисником’Основни мотив је употреба ВПН-а како би се приступио широком библиотечком садржају који нема онога што тренутно може. Нетфлик УС је далеко, највећа библиотека која пружа услугу стреаминга, а ако ВПН не може деблокирати, онда га’није довољно добар да би се могао препоручити као Стреаминг ВПН.

Без употребе на Нетфлику, корисници могу добити велике искупитељске учинке код пружатеља услуга у чињеници да би било више од 90% корисника П2П / Торрентинг фриендли!

Само три послужитеља у цијелом Вањском нема’не подржавају активност и да следеће:

 • УК1
 • УК2
 • УС10

А с обзиром на робусност сигурности која нуди свој послужитељ, препоручујемо вам да се одлучите за ВПНСецуре за надопуну својих Торрентинг активности.

Тужно је дозволити једног од најважнијих аспеката који је вероватно дефинисао ВПН’с послужитељска мрежа’с способношћу у данашњем’с ере тј. брзина.

Обично је ВПН или изразито лош или је изузетно добар са својим брзинама, без уградње, али ВПНСецуре је био прилично непромишљен у својим брзинским перформансама кроз великог већину својих службеника.

Ево најбоље брзине која је добила од послужитеља одабраног са насумично одабраног пописа од 10 послужитеља од пружатеља услуге’с мрежа.

Пинг: 63

Преузимање датотеке: 26,99 Мбпс

Учитај: 34,41 Мбпс

Брзина везе: 50 Мбпс

Сервер: Холандија

ВПНСецуре преглед 2019. године

Брзина преузимања је смањена за готово 46%, што је превидоко да се норма са губитком брзине међу најбољим ВПН-овима креће у распону између 20-30%. Све изнад 40% подразумева да се ВПН може користити и понудити ће управљачко искуство, али не и о чему писати кућу.

На друге послужитеље брзина је жучна готово у истом прозору, али два послужитеља су забиљежила брзину која није била могућа’не треба вјеровати. Они су смањени на 70-80% губитка брзине.

Вјерујем да ВПНСецуре мора невероватно побољшати своје перформансе у брзини, ако не’Не желим да овај појединачни фактор засије све остале добре точке својих послужитељских мрежа.

Преглед ВПНСецуре клијента

Очекује се да овај данашњи ВПН нуди најмање намјештене клијенте за најпопуларнију ОС и уређаје. Обично користи квартет уређаја са системом Виндовс, Мац, Андроид и иОС.

Понекад се Линук сматра потребним, али са већим делом треба да се објави, програмски заснован ОС, који користи само технички геекси, да би се смањио и без клијента..

ВПНСецуре такође нуди клијенте само популарног квартета, тј. Виндовс, Мац, иОС и Андроид, као и Линук, што је довољно за преузимање ових размјена.

впнсецуре.ме Клијентске апликације

Нема ових дана неких врхунских ВПН-а, такође почињу нудити подршку за нишне уређаје као што су понудили посвећене клијенте за Фирестицк. Међутим, нисам’Ако још увек нисте видели малог малог или средњег размена, преузима сличан корак или уводи намјенски клијент за нишни уређај. Било би сјајно кад би понудила неку додатну функционалност која још долази на ВПНСецуре,

Пружатеља услуга’с апликацијом је можда најбоља дио тога.

ВПНСецуре преглед 2019. године

УИ и УКС су управо сјајни. Јако ми се свиђа како је апликација у сваком поједином аспекту једноставна и добро усредоточена. А поврх свега, његов сјајни сјај лежи у чињеницама које пружа одличну функционалност.

ВПНСецуре преглед 2019. године

Невјеројатном лако можете промијенити боју теме, радни језик, моћно шифре итд. Пребацивање послужитеља је такође прошло без проблема и сваки пут када одаберете другог послужитеља, потребно је прекинути везу са другим. Такође ми је јако свидио дио где сте добили мали знак громобрана поред послужитеља на који сте се повезали.

У многим другим добављачима ВПН-а’с клијентима, након што се повежете с послужитељем, листа опција послужитеља се повлачи и остат ће вам главни заслон који вам говори да се на овом серверу повезује, али ВПНСецуре’с Виндовс клијент може да вам остави на списку послужитеља, и то назначи на који послужитељ је повезан.

Само је велика разлика колико може имати једну једноставну поанту.

Кудос пружа услугу за тако велику и заједничку сигурност у изградњи клијената тако беспријекорно.

ВПНСецуре преглед 2019. године

Овај ВПНСецуре нуди и подржава усмјеравање, али само ако подржава ОпенВПН, ДД-ВРТ или парадајз или ОпенВРТ ПфСенсе. Ово вам омогућава коришћење ВПН везе на свим својим уређајима и без инсталирања даватеља услуге’с клијентима на њима.

Преглед подршке за ВПНСецуре

Још једна звијезда истакнула је ВПНСецуре која је његова брза, поуздана и врло добра позната подршка. Озбиљно је изненадио када сам обрађивао ову службу за подршку, јер је пружао мале и средње вредности.’Обично не нудим довољно добру подршку, али момак нисам био у криву.

ВПНСецуре преглед 2019. године

Њихов прозор за разговор уживо је толико активан да ни након чега није престао постављати питања о својој услужној подршци’кажем хвала и остави, нити је нагло прекинуо мој разговор, већ је оставио дивно разведену поруку о томе могу ли ми помоћи кроз неке друге производе који’имам.

ВПНСецуре преглед 2019. године

За све који траже добру лекцију у најбољем облику сувремене корисничке подршке, добро је то!

Далеко је један од најбољих система подршке од стране ВПН-а и читаве индустрије.

Што је ВПНСецуре изгубио као услугу у погледу брзе брзине, недодирљиво деблокирање Нетфлик УС-а није се вратило на начин на кога његов клијент функционише и како му подршка реагује.

Закључак

Препоручујем ли ВПНСецуре или не?

Па, да, и ја имам своје разлоге за то.

Пружатељ има брзину која се мења и може да блокира Нетфлик за вас, али његов је сигуран, поуздан и гост-корисник до грешке..

Цијене су мало високе и то је такође проблем па препоручујемо даватељу услуге да снизи своје цене или направите други план попут двогодишњег бављења бољим цијенама како би вам била довољна вредност колико је вредна.

Све у свему, ВПНСецуре заслужује велико Да за најмање једнократни покушај, а засигурно и ви’Видјет ћете најбоље аспекте услуга након што их непрекидно користите.

Ако ти’Користили сте ову услугу или желите да искористите, реците нам своје мисли или оставите било каква питања у доњем делу коментара.

Слични чланки

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me