ВПНБарон преглед 2019. године

Надлежност Румуњска
Цена $ 5,54
Послужитељи 13
дрва Нема записаника
Шифрирање ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница впнбарон.цом
Компатибилност Виндовс

ВПНБарону недостаје много важних значајки и скупо је

ВПНБарон је релативно мања услуга у ВПН индустрији. Лоцирана у Румуњској, ова ВПН услуга нуди свој најбољи план за 5,54 УСД месечно (годишње) са само 7 дана поврата, а без додавања жица.

Зна се да је услуга сигурна, брза и поуздана. Нажалост, као и већина осталих услуга на тржишту, ВПНБарон не ради на деблокирању Нетфлика или заобилажењу “Велики ватрозид” у Кини.

Као бољу алтернативу, предложио бих ПуреВПН са великим значајкама које стартају са ниских 1,65 УСД / месечно на петогодишњем плану. Суочава се проблем са заобилаженим гео-ограничењима на ВоД-у, попут Нетфлика или пружа безбедности корисника у Кини. 

Број послужитеља 13 послужитеља
Надлежност Румуњска
дрва Нема записаника
Торрентинг Да
Деблокира Нетфлик Да
Цена 5,54 УСД месечно (једнократно наплаћено 66,49 УСД)
протоколи ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2
Заобилази кинески ватрозид Не
Шифрирање података АЕС-256
Алтернатива ПуреВПН

Преглед шифрирања и протокола за подршку протокола ВПНБарон

ВПНБарон подржава ОпенВПН протокол, али можете да одлучите и за Л2ТП и ИКЕВ2 протокол ако желите, можете да користите протоколе помало опсежне.

За мобилне уређаје Икев2 протокол има ВПН-он-Деманд функционалност која кориснику омогућава да остане сигурна без икаквих својстава остаје на истој вези или је предбрачна.

За шифрирање је стандардни АЕС-256-ЦБЦ шифриран ВПНБарон, што има смисла као његов најсигурнији протокол шифрирања јер је дословно нераскидив.

Преглед надлежности ВПНБарона:

Румуњска је мјесто на којем се темељи ВПНБарон, врло добар избор што се тиче закона о подацима. Румуњска не’не имати законе о обвезним задржавању који се односе на податке који би могли изложити своју приватност с пружањем услуга.

Држава није дио нити једног опасног шпијунског савеза као што је 5 Очи, тако да је пуним знаковима ВПНБарону стекао право на своју надлежност.

Преглед правила ВПНБарон за биљежење

ВПНБарон не’Заправо не забележите корисничке податке, направите овај углед дијељења са неким од најбољих у индустрији.

Он прикупља само податке о активним везама, тако да ограничава број истодобних веза према својим политикама, али ми не’Не могу се сматрати вођењем записа на било који начин.

Поврх свега, кад смо прегледали његову политику приватности, били смо изненађени задовољни када смо то знали ВПНБарон је у складу са ГДПР и не ради’не држите било какве корисничке белешке.

Преглед цене ВПНБарона

ВПНБарон нуди три плана цена тренутно који су неприлично необично названи по неким популарним украјинским металима: (цене се спомињу у америчким доларима. цене могу варирати са променљивим теоријама)

ВПН Барон преглед - цене

 • Брончани план: 9,56 УСД / месечно наплаћено једном
 • Сребрни план: 7,76 УСД месечно (46,57 УСД једном наплаћено)
 • Златни план: 5,54 УСД месечно (наплаћено 66,49 УСД једном)

Сви ови планови нуде исте особине, осим броја вишеструких пријава које можете добити. Брончани план ће вам користити услугу на два уређаја, сребрни план ће вам користити ВПН на три уређаја, а златни план ће вам требати учинити 5 истодобних пријава.

Када се вратите по ценама, месечни план је по нашем мишљењу мало процењен јер има голе послужитеље попут само 14 земаља, једна пријава уређаја, неограничена пропусност, деблокирање Нетфлик-а између осталог и мање вредних да би оправдали ову цену..

Без уобичајених значајки, зато ћемо умањити месечни план као непожељни.

Сребрни план, који је користио 7,76 УСД / месечно, такође је доста скуп и који се уопште не узима у обзир.

Златни план је ВПНБарон’с најбољим планом јерме нуди услугу само 5,54 УСД мјесечно, што се чини најврједнијим понудом из серија. Али када можете добити преплату пуно боље даватеља попут Сурфсхарка који на двогодишњој понуди нуди много више послужитеља и значајка за само 1,99 УСД / месечно, ВПНБарон’с делујеје изузетно скупо.

Према нашем ВПНБарону, погледајте, пружајући услугу мора масовно смањите своју цену ако се жели натјецати у стварном смислу са врхунским пружатељима услуге у индустрији..

ВПНБарон Начини плаћања и Политика поврата новца

ВПНБарон’Понуда начина плаћања једноставна је за описати сажето.

Планове за цене можете извршити путем кредитних картица, Паипала или чак крипто валуте.

ВПНБарон омогућава вашим корисницима да плаћају у 10 различитих криптовалута укључујући Битцоин, а осигурани корисници имају на располагању анонимну могућност плаћања.

Начини плаћања путем ВПНБароне и политика поврата новца

Међутим, ако плаћате путем крипто валута, можете’Не осигурајте поврат новца, што је стандардна пракса индустрије код крипто плаћања.

Преглед правила о поврату ВПНБарона

ВПНБарон то каже можете тражити поврат новца у року од 7 дана без постављених питања, али и као рецензент не мислим’не слажемо се с стварима ако не истражујемо у појединости и до’тачно оно што смо и учинили.

ВПНБарон преглед 2019. године

Прошли смо прочитати своје услове пружене услуге, који ће јасно поменути да ће поврат новца бити ваљан само ако ви’ве користили су мање од 10 ГБ података или мање од 50 сесија са ВПН-ом.

ВПНБарон преглед 2019. године

Ако размишљате о преплати на овом ВПН-у, морат ћете променити ово ограничење када желите да користите услугу. Корисничко раздвајање није било прилагођено кориснику!

Преглед компатибилности са апликацијом ВПНБарон

ВПНБарон нуди само апликацију за Виндовс клијенте и на’је све.

Нема дословно апликације за Мац, Андроид или иОС.

Да бисте направили ВПНБароновим пописом најгорих ВПН-оваца који нуде компатибилности које имамо’до сада прегледан.

С чистим, глатким, лаганим сучељем, Виндовс ВПН клијент био је веома лаган за употребу, али чак и када је тај клијент добар, не треба да остави податке да даватељ услуга не’не нуде исто искуство на популарним платформама.

Преглед мреже ВПНБарон послужитеља:

Према нашем ВПНБарону, гледалац нуди одличне услуге у само 13 земаља широм света.

Већина њих налази се претварано у Сјеверној Америци и Еуропи.

ВПН Барон преглед - послужитељи само на 13 локација

Послужитељи су били сигурни од цурења ДНС-а и ВебРТЦ-а који је велики плус, али брзина која се непрестано кретала чак и кад су проверили на истом послужитељу у различитом времену.

Главни проблем с ВПНБароном није’т о малом броју послужитеља, нема проблема с перформансама који доследно отежавају корисничко искуство.

Преглед деблокирања ВПНБарон Нетфлик

Данас је мерило за врхунске ВПН услуге довољно колико деблокирају веб локације са ограниченим геолошким ограничењем, посебно једно за стреаминг..

У данашњем’У свету, корисници захтијевају све већи приступ глобалном садржају и лако ће бити одлучни за услуге које за њих могу отворити гео-ограничења што је лакше.

Од сада настављам, морате набројати још једно име на списку ВПН-а који заправо може бити веран својим ријечима у извршењу овог задатка, тј. ВПНБарон, овај пружа довољно брзину да подржи стреаминг и деблокира велике веб странице за стреаминг попут Нетфлика.

ВПНБарон нуди намјенске сервере за стреаминг за једног корисника који желе деблокирати Нетфлик УС, а када смо тестирали ове сервере, открили су да пружају услуге доиста дјелују изузетно добро у извршавању горе посјећених задатка.

Имајте на уму, деблокирање Нетфлика није злонамјерно подвиг јер веб страница има ВПЗ забрану која чини већину ВПН-а и бескорисним у овом циљу. Тако можемо са сигурношћу рећи да ВПНБарон има квалитетан тим, ресурсе и пре свега посвећено пружању најбољег искуства.

Тестирали смо услугу за деблокирање Нетфлик-а у САД-у и можете видети да је Ек-Мацхина, научно-фантастични филм доступан само у САД-у, не’Не појављује се у резултатима без ВПН везе.

ВПНБарон преглед 2019. године

Не, кад сте преко ВПНБароне повезали намјенски стреаминг сервис, Нетфлик УС је деблокиран и коначно могао приступити Ек-Мацхину.

ВПНБарон преглед 2019. године

Једино што недостаје ВПНБарону’Могућност деблокирања је да његова функционалност буде ограничена на столним уређајима.

ВПН Барон преглед - Нетфлик није подржан на мобилним уређајима

Не ради’Не раде на мобилним уређајима, што представља значајнији проблем јер многи корисници одлучују задовољити велике дијелове својих потреба за стреамингом. ВПНБарон мора имати мобилну функционалност за деблокирање Нетфлика што је било могуће како би се осигурало да његова услуга остане конкурентна.

ВПНБарон торрентинг преглед

Подржава ли ВПНБарон торенте?

Да, јер тако пише, али једино место на коме пише да је мала балијска трака на списку важних планских цена.

Нигдје другдје на његовој веб страници нису могли пронаћи информације у вези са његовим узимањем Торрентинга.

Али ВПНБарон је довољно сигуран да се можете упутити у Торрентинг јер се не чини’немају било каквих проблематичних цурења.

Преглед подршке за ВПНБарон

Још једна ствар која нас је изненадила са ВПНБароном било је непостојање функција подршке за ливе цхат јер пружа подршку путем е-поште само до сада.

Да бисте могли да направите поступак незгодним за већину корисника јер захтијевају брза решења за своје проблеме. Подршка путем е-поште не’т одредите одређено време и одговорите на неизбежност поклопи.

Значајка подршка путем е-поште нуди одговоре у року од највише сат или два, а пажња на појединости дефинитивно је била персонализована него што се добива на значајнијој подршци уживо, али у овој брзини и војницима ће добити практична решења више него цјеловита.

Ипак, да’То није нешто што би вас требало препоручити да се претплатите на ову услугу’с малим у упоређивању са великим моћним значајкама и корисничком сигурношћу која ВПНБарон нуди кориснику.

Осим овога, открили смо да даватељ нуди мноштво лако разумљивих видеозаписа са водичем, заједно са поступцима водећих који су људи имали голотињу решења за случај и неке не тако честе проблеме.

Дакле, ако имате проблем с недостатком подршке за цхат уживо и е-пошта вам чини предугим поступање, можете пребацити на вашу страницу знања како бисте добили појединачно постављена рјешења за рјешавање већ затражите питања.

Препоручује се ВПНБарон?

Не, нећемо’не препоручујем ВПНБарон.

ВПНБарон нуди неке задивљујуће предности. До’брзина, лаган, ефикасан и препун сјајних значајки који пружају вриједно ВПН искуство. Не, први прекидач понуде је цена. ВПНБарон је прилично скуп с обзиром на вредност услуге које нуди заузврат.

Друго, његова брзина је сјајна. Резултати брзине тестова који су добили чак и с истих послужитеља имали су велику разлику. Очекујемо стабилност ВПН-а, а очигледно је да нема ВПНБарону.

Треће, добит ћете само сервирање у 13 земаља. Успоредите онај НордВПН који нуди 5678 послужитеља за готово пола цене и схватит ћете зашто’не свиђа ми се ВПНБарон довољно да препоручим.

Четврто, не нуде ни једну апликацију осим једне за Виндовс, што је озбиљно јако лоше у смислу пружања прилагођених корисника..

Ако вам је потребан приступ, али пуно боља алтернатива ВПНБарону, можете се одлучити за Сурфсхарк, уграбите ВПН услугу преко 800 сервера, Нетфлик деблокирање, подршку за цхат уживо, непробојну сигурност и још више за само 1,99 УСД месечно.

Више информација о Сурфсхарку потражите овде.

Слични чланки

 • АирВПН преглед 2019. године

  АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог...

 • ТигерВПН преглед 2019. - Снажан ВПН који треба мали притисак!

  Основан 2011. године, ТигерВПН је пружио сигурне услуге приватних мрежа. У њеном је власништву ‘Тигар на послу’ - технолошка компанија...

 • Схеллфире ВПН преглед 2019. године

  Надлежност Немачка Цена 3,97 долара месечно (95,16 долара за две године) Послужитељи 37 Записи Без шифрирања АЕС-256 деблокира Нетфлик Без торрентинга Нема дјела у Кини Не...

 • ВПНСецуре преглед 2019. године

  Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед изгледа као прикладна услуга, али ова услуга има пуно аспеката...

 • Бровсец ВПН преглед 2019. године

  Надлежност Русије Цијена 1,99 УСД / мјесечно на једномодишњем плану Послужитељи 36 Послужитеља у 32 мјеста Дневници Трговине Трговине Дневници Шифрирање Проки услуга (Без шифрирања) Деблокира...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me